Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

walla oyle muzmutum o yatak odasına sıkısmak zorundasın ,,mutfakda ıs edersın gurultu etmeden,kocanla bırlıkde olursun ses etmeden ,,banyo yapacan sabah ıse gıtmesını beklersın ,hadı bugun tv ızleyelım ısıkları kapatalım cılveleselım yapamazsın tam cılvenın ortasın zır kapı sesı duyarsın,ev her daım temız yemek her daım var olmak zorunda,,kendı evınde yazın sıcagında uzun kolluyla oturursun,,her an mısafır gelcek gıbı ,kafa goz acık dolasamazsın ,,rahat rahat evının ıcınde askım dıe bagıramazsın hıc bı zaman ,,daha saymama gerek yok sanırım ,,,

anaaam ben oldururum o herifisakin ol kiz intikamin aci olcak....

y sumisali tatlımm yaaa salll yüz verme ama evden sakın gitmeee iyi bi dersi haketmiş senin odunnn

ya evden gıtme son asamadır bızde bı kavgadan sebep gıtmem tabı ama bazen gercekden yorgun hıssedıorum kendımı ,belkıde benım fazla hassas oldugum bı geceydı yada odunun gergın oldugu bı geceydı ,,yanı bılmıorum ama tek bıldıgım sey var kı esım cok zor bır ınsan ,,,

neyse bosverın ınsallah bebe olunca bızım okuz ,okuzlukden odunluk mertebesıne terfı ederde bende accık rahatlarım:)))

hadı konu deısek eeeeee francesca dogurdu hamıleler nıe dogurmuonusssssssssssssssssssssssss

noluyoooooo burda sumisali noldu bacım çok merak ettim neetti senin odun bu kadar kızdın :26: evden gitme konumuna bende çok geldim. bazen gerçekten insan gitmek çözüm sanıyor ama asla değil. annemin evine gitmedim ama evden gitmiştim bi keresinde. güya eşime ders olsun diye ama millatin ağzına laf olduğumuzla kaldık. daha dün kayınvalide o günkü olayı konuştu hem de olmayacak insanların yanında.bunu ilk defa da yapmaı. ilkinde yanlızdım bişe demedim. bu defa eşimde yanımdaydı çok kızdı annesine.uzun bi süre bende kayınvalidenin yüzüne bakmayı düşünmüyorum densiz karı nerde nasıl konuşacağını, lafının nereye gittiğini hiç bilmiyor. yanii diyeceğim o ki ufak tefek bişeyse sakın evden gitmek gibi bi hata yapma eşinle çöz sorununu kimseyide karıştırma sakın kuzum

ya kızlar bende biraz kız kardeşimle atıştımm atışmakda değilde ama ağladımm yaaa biz bugün dışarı çıkıcaktık üç kardeş ama dünden kardeşim yarın çarşıya değilde 15 km uzaktaki alışveriş merkezine akşam beraber eşlerde varken gidelim dedi kız kardeşimde ben şimdi hazırımm şimdi gidelimm dedi ama kardeşiminde uykusu var bende kıyıpda oan uyandırmaadımm uayndırdım sonra ama abla biraz daha uyıyım dedi kız kardeşimde aradı gitmiozmu dedi dün öle anlaşmıştık dedi bana niye haber vermediniz bugün beşten sonra başak yere gidelim fikrini dedi ay daha bi çok şey yani bide demesinmi ararsın hergün dersin ama bugün aramıcan tuttu dedi yani ne bilim yaaa off ben kendimi bi an suçlu hissettim ama bazen benim kız kardeşim kırıcı usluple konuşabiliyor ama ben hepsini çok seviyorumm erkek kardeşim annem babam kız kardeşim ablalarım hepsini çok seviyorumm

sen konusmayarak tepkını ver..gerekırse 10 gun,20 gun ne kadar olursa olsun..
o hatasını anlayıp adam gıbı senle konusana kadar konusma..
bak dedıklerının aynılarını yasıyoruz,yasıyorum..
benımkıde mukemmel bı ınsan..ama sınırlıyken ne dedıgını hıc bılmez..
ve oyle boyle degıl gercekten cok ıyı kalp kırar,en hassas noktandan senı vurur..
ama bak erkeklerın cogu boyle..ben dıger orneklere baktıkca rahatladım..
meger sadece benımkı boyle degılmıs..
aynı sorunları butun evlıler yasıyor..butun evlı kadınlar dıyelım..
yaa öyle boyle yuvarlanıp gıtcez,bırbırımızı ıdare etcez..
annemız babamız cokmu problemsız evlılıkler yasadı sankı..
yanı su dunyada ona senden yakın kımse yok,sana ondan yakın kımse yok..
elbettekı bu tarz patlamalarda olabılıyor..
sen evınden ayrılma,odunluk onda kalsın..

çok iyi anlıyorumm çünkü bi zorda bende var yani ne zaman neye tepki göstereceği hiç belli değil hiç buna kızılmaz dediğin şeyde suratı asılır

simdi bende komik bisi sorayim siz eksini yaptiniz mi yapmadiniz mi

başım ağrıdı yaa ağladım diyee inşallahh kardeşim duymamıştır uzulur yoksa

Son düzenleme:
simdi bende komik bisi sorayim siz eksini yaptiniz mi yapmadiniz mi

walla guldurdun benı ıyıydı bu
yataga geldıgınde ben oturuodum yatakda ,yatsana nıe oturuon dedı cvp vermedım
yattı yanıma ayagımdan cekdı yataga,,dedım o ellerını benden cek ,,dondu kıcını yattı
halıyle eksın yalan oldu ben yımırladıgımla kaldım sabahda kalkdım yumurtalarıma destek vermek ıcın
sucuklu yumurta yedım o da benı yıyo sımdı

bu hayat boyle mı devam etcek?
yanı kendı evınde hep bu sekılde rahatsız olarak mı yasıyacan?
bu durumda ınsan keske yanımda kalan kaynanam olsaydı bıle dıyebılır yanı..
en azından o kadın..bıraz daha rahat olabılırsın bı kadınla aynı evde yasarken..
ama benım kocam kendı annesını bıle bızde 2 gunden fazla ıstemıyor..
evde mısafır varken eksın yapamaz asla kocam..
oyuzden gelen kısı en fazla 2 gun kalsın ıster

kızım sende az degılmısın haaaa..
adamı kızdırmak ıcın tahrık etmısın..
halbukı eksın ıcın tahrık etmen lazım idi

aynen bunlari yasadimm valla seni cook iyi anladimnerdeyse cinnet gecircektim valla barisma meselesinin fideysi olarak mahremiyet sinirlarini genisletmeyi dusun bence....

Ya bende düşünüyorum bazı şeyler ama kocam kalıcaz derse yapıcak hiçbişiyim olmaz. Gidip gelmeyi göze alır yine gider gibi geliyor. Olan bana olur, o yüzden dua ediyorum böle bi istek söz konusu olmasın.

hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,

Canım noldu bilmiyorum, açıkçası merak ediyorum ama tekrar tekrar hatırlatmak istemem. Ama sinirlendiğinde ne dediğini bilmiyen, ağzının ayarı fena kaçan bi öküzde bende var. Ailesine davranışıma göre bana şekillenen, ne yaptıımı bilmeden ağladığım okadar çok olay varki ve üstüne alakasız neler neler duymadımki. Bende bazen o an çıkıp gidesim geliyor. Hani annemin evine gitmek değilde bi süreliğine ondan uzaklaşmak, kavga ortamından uzaklaşmak. Ama işe yararmı hiç bilmiyorum, kafanda o kavgada söylenenler dönüp dururken, ona söyleyemediklerin içinde kalırken nereye gitsende onlar yanında geliyor. Dönüp dolaşıp yine onun yanına gidiyorsun. Yapabiliyorsan konuşma.

yanı gorunuse gore evet boyle devam etcek,,
yanı kayınpeder evlenmezse tabı kı rahatı yerınde ımıs o yuzden evlenmeyı dusunmuomus ,,
kaynana emın olun daha ıyı en fazla gun ıcınde ısınıze karısır ,,

kuru sogan kirip yedim bende pirinc corbasiyla oh miss..kahvalti edememistim oduna naz yapmakla mesguldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…