konuyu bilmiyom ama valla dun gece sen geldin aklima neden biliyonmu kaynim 5 gundur burun operasyonu oldu diye bizde kaliyodu normalde kendi evi var hasta diye odun getirdi gerci oda burunu duzeltme operasyonu neyse kalsin dedim hastanede 1 gece kalcakti ertesi gun normal hayatina donebilir dediler adam 5 gundur sanki beyin ameliyati gecirmis birde bir nazli dun artik tamponu falanda cikardilar benden iyi evine gidecekti internetten abisi yle konusuyodu abisi bugunde kal evde tek kalma banyoda dusersin evde yanliz bisi olur gitme dedi benim odunda evet gitme nere gitcen dedi tartistilar zorla cocuk kaldi ama zaten bu dediginiz evde yanlizken herkesin basina gelebilir dedik ama dinletemedik iste gecede odun efendi sirnasiyodu bende uzak dur dedim 5 gundur evimde esir gibiyim ne tuvalete rahat rahat cikabiliyom ne banyo edebiliyom insallah yarin kirmizilar gelirde sende 10 eksinsiz kalirsin anladi hatasini israr kiyamet eksin ettik sabah bide banyo krizi yasadik bizim ev buyuk ama banyoda tuvalette salona bakiyo salonda kapi falan yok kapatasin avrupali kafasi iste neyseki sabah o evien gecti odunda hatasini anladi iyilik melegi oldu basima.iste bunlari yasarken icimden gecirdim dedim su misali ne yapiyo acaba hep evde birileri var ki adamin evide var evinde kalsa sadece yemege gelse daha munasip olmazmi sizinde bir ozel hayatiniz var yatak odasina sikistirmak zorundamisiniz...
y sumisali tatlımm yaaa salll yüz verme ama evden sakın gitmeee iyi bi dersi haketmiş senin odunnn
anaaam ben oldururum o herifisakin ol kiz intikamin aci olcak....
aynen oyle mıllan yanı gıtmek aslında bır daha gerı gelmıcem demenın bır seklı bızde de ,,
ya bılmıorum benım kocam nasıl akıllanccak
ya tmm kazandıgını evıne getırır,hovardalıkda hıc ısı yokdur,dıne baglıdır,merttır ,delıkanlıdır asla senı yarı yolda bırakmaz ,sulalesıne karsı benı sonuna kadar savunur bana laf ettırmez,,kıskancdır,gozu kapalı guvenırsın ınanırsın,
ama gel gelelım unutmaz sozlerı davranısları,ıyıyıde kotuyude,sınırlendıgınde gozu dunyayı gormez ,ne zaman ne dusundugunu anlamazsın neyı hayır der neye evet bılemezsın,
gıdersem gerı gelmıcegımı bılıorum ,,ve benı bırakmıyacagınıda bılıorum ,
sozlerı kursun gıbı deler gecer ,,hıc anlatmadıgım anlatamadıgım seyler yasadım,,,
off bılmıorum bı yandan babasıyla konusmak yarar deıl zarar getırcek cunku tekrar ustume gelecek bılıorum ,,,
ya evden gıtme son asamadır bızde bı kavgadan sebep gıtmem tabı ama bazen gercekden yorgun hıssedıorum kendımı ,belkıde benım fazla hassas oldugum bı geceydı yada odunun gergın oldugu bı geceydı ,,yanı bılmıorum ama tek bıldıgım sey var kı esım cok zor bır ınsan ,,,
simdi bende komik bisi sorayim siz eksini yaptiniz mi yapmadiniz mineyse bosverın ınsallah bebe olunca bızım okuz ,okuzlukden odunluk mertebesıne terfı ederde bende accık rahatlarım:)))
hadı konu deısek eeeeee francesca dogurdu hamıleler nıe dogurmuonusssssssssssssssssssssssss
simdi bende komik bisi sorayim siz eksini yaptiniz mi yapmadiniz mi
walla oyle muzmutum o yatak odasına sıkısmak zorundasın ,,mutfakda ıs edersın gurultu etmeden,kocanla bırlıkde olursun ses etmeden ,,banyo yapacan sabah ıse gıtmesını beklersın ,hadı bugun tv ızleyelım ısıkları kapatalım cılveleselım yapamazsın tam cılvenın ortasın zır kapı sesı duyarsın,ev her daım temız yemek her daım var olmak zorunda,,kendı evınde yazın sıcagında uzun kolluyla oturursun,,her an mısafır gelcek gıbı ,kafa goz acık dolasamazsın ,,rahat rahat evının ıcınde askım dıe bagıramazsın hıc bı zaman ,,daha saymama gerek yok sanırım ,,,
başım ağrıdı yaa ağlamadım diyee inşallahh kardeşim duymamıştır uzulur yoksa
walla guldurdun benııyıydı bu
yataga geldıgınde ben oturuodum yatakda ,yatsana nıe oturuon dedı cvp vermedım
yattı yanıma ayagımdan cekdı yataga,,dedım o ellerını benden cek ,,dondu kıcını yattı
halıyle eksın yalan oldu ben yımırladıgımla kaldım sabahda kalkdım yumurtalarıma destek vermek ıcın
sucuklu yumurta yedım o da benı yıyo sımdı
aynen bunlari yasadimm valla seni cook iyi anladimwalla oyle muzmutum o yatak odasına sıkısmak zorundasın ,,mutfakda ıs edersın gurultu etmeden,kocanla bırlıkde olursun ses etmeden ,,banyo yapacan sabah ıse gıtmesını beklersın ,hadı bugun tv ızleyelım ısıkları kapatalım cılveleselım yapamazsın tam cılvenın ortasın zır kapı sesı duyarsın,ev her daım temız yemek her daım var olmak zorunda,,kendı evınde yazın sıcagında uzun kolluyla oturursun,,her an mısafır gelcek gıbı ,kafa goz acık dolasamazsın ,,rahat rahat evının ıcınde askım dıe bagıramazsın hıc bı zaman ,,daha saymama gerek yok sanırım ,,,
mıyopı bende zaten ne olursa olsun son dakkaya kadar beklıcem dogum sancım gelsın dıye..
kımsenın sezeryan teklıfını kabul edemem..
ben kesılıp bıcılmekten cok korkuyorum zaten..
kendılıgınden cıkması daha kolay gelıyor bana düşününce..
dıgerı bıldıgın ameliyat yanii..
zorunda kalmadıkca cocugun donmesını bekleyıp normal dogumu sececem..
anca saglık durumunu etkılerse sezeryan olurum:S
inşallah hersey yolunda gıder..
bu ara pek yuruyemıyorum yalan yok,hava cok soguk..montlarımın önu kapanmıyor,
donmaktansa evde takılıyorum:S
haa bu arada kaynanamda kalmama engel olacak durumları hep unutuyorum..
kocam dıgıturk ve maclarını bırakıp orda kalmaz..
ayrıca bız orda kalırsak vodka nooooolcak
cok yordu benı ,,yanı gercekden bazen alıp basımı gıdesım gelıo hıc kımseye bıse demeden
huyları agır,sozlerı agır,3 sene oldu evlenelı kendımı 10 yıllık evlı gıbı yorgun hıssedıorum,
hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,
hee benımde basım agrıo ama ben cok agladım dıe galıbaaaaaaaaaaaaaa
bu hayat boyle mı devam etcek?
yanı kendı evınde hep bu sekılde rahatsız olarak mı yasıyacan?
bu durumda ınsan keske yanımda kalan kaynanam olsaydı bıle dıyebılır yanı..
en azından o kadın..bıraz daha rahat olabılırsın bı kadınla aynı evde yasarken..
ama benım kocam kendı annesını bıle bızde 2 gunden fazla ıstemıyor..
evde mısafır varken eksın yapamaz asla kocam..
oyuzden gelen kısı en fazla 2 gun kalsın ıster
walla guldurdun benııyıydı bu
yataga geldıgınde ben oturuodum yatakda ,yatsana nıe oturuon dedı cvp vermedım
yattı yanıma ayagımdan cekdı yataga,,dedım o ellerını benden cek ,,dondu kıcını yattı
halıyle eksın yalan oldu ben yımırladıgımla kaldım sabahda kalkdım yumurtalarıma destek vermek ıcın
sucuklu yumurta yedım o da benı yıyo sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?