Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızım sende az degılmısın haaaa..
adamı kızdırmak ıcın tahrık etmısın..
halbukı eksın ıcın tahrık etmen lazım idi

walla o tahrık edılmek ne demek gorecek
sabah gelsın ısten ben ne gıyecegımı bılıom babası gelene kadar gıyecem malum hatunsal kıyafetler
sadece bakıp dokunamamak ne kadar acı oldugunu yasıyacak yarından ıtıbaren ,,,

walla mıyopım ozetle konu benım okuz kocamın mertebe atlayamayıp odun olamaması :)))
mıllanın dedıgı gıbı kararlıyım konusmıcam ,,
ve aslında dedıgınde dogru aklındakıler cvp bbulmadıkca uzayada gıtsen cozum deıl ,,

bakın sımdı benım ökuzde bana msj atmıs..(bız hayatta msjlasmayız)
seni cok sevıyorum bıtanem! yazmıs..
bende cvp olarak..'hele beenn..bı bılsen ne cok sevıyorum senı'..yazdım..

gelen cvba bak;hay allah ben o msjı sanamı atmısım ya..arzuya atcaktım halbukı..kusura bakma..

ben cvp vermedım..
yıne yazmıs;saka saka ıkınızıde sevıyorum..hadı yıne ıyısın:)

ölürmusun,öldurur musun

wuuuuuuuuuuuuuuuu
psıkolojık baskıyla çökertcek adamı
bu gece barısır senle merak etme ozaman

amin muzmutcum sağol.. ikiside farklı canım.hamileliğinin ilk belirtilerini soruyosun ama hepsini anlatayım benzerler adet gecikmesi, geçtikten sonra kahverengi gibi lekelenme,göğüs dolgunluğu falan. rahim durumlarında ağrı sızı varmıydı çok hatırlayamıyorum ama olmadıki hatırlamıyorum heralde..ama ilkinde 1,5 ayda çok fena mide bulantısı yaşadım 3-4 aya kadar çok çektim.peynir ekmek dışında yemek falan yiyemedim. patlıcan ve yemeklerinden,çay nescafeden tiksindim,tatlıdanda,sonra biraz biraz yemeklere başladım.ama tiksindiklerimi doğuma kadar ağzıma süremedim. ama ikincide. mide bulantısı hiç yaşamadım. hiç bişeydende tiksinmedim. içmemeye çalışıyorum ama istersem çay kahve çok rahat içebiliyorum.tatlıyı gayet güzel yiyorum...ikisinide ortak yemekten zevk aldığım tek şey portakal. içim ferahlıyor onu yiyince.. yapısal olarak sorarsan. ilkinde toplam 25 kilo aldım.ilk aylardan hızlıca başladı kilo alımım. bunda nerdeyse 5 aylık olcam henüz 4 kilo aldım. ama ilkinde çok enerji yüklenmiş gibiydim.normalde ağır sakin bir insanımdır 7 gün çalışsam banamısın demiyordum çarşıdan pazardan eve gelmiyordum. 2-3 km yolu çok rahat yürüyebiliyordum. ama şimdi çok halsizim oturup kalkarken zorlanıyorum. yürümem zaten yasak. eşi aşağıda olduğu için erken doğum riski var.

eğer kayınvalidende normal uydu anteni varsa digitürkü oraya takabilir millancım. bizimki köye falan gezdiği her yere götürüyor. bilgin olsun

ıyıymıs :)))))) heee olmede oldurmedeeeeeeeeeeeeeeee
yanlız aksam gelıomus mıllanım kızımızın adını arzu verelım dıomus senın alevler gozlerınden fıskırır heralde

eğer kayınvalidende normal uydu anteni varsa digitürkü oraya takabilir millancım. bizimki köye falan gezdiği her yere götürüyor. bilgin olsun

olaamaaaaaaaaaazz bızımkıde yapar mı yapar..
ama vodkayı bırakamaz evde tek basına..tek tutar dalım o kaldı:S
(bu arada vodka bızım köpüş,sen bılmıyosundur onu)

ayyy ne guldum bole konularda kocam benden romantiktir senin kocan benim gibi biseymis millan
bende dun bizim parfum sislerinin yaninda pecete vardi baktim kalem kalmis orda dedi bisiler karaliyim seni seviyorum yazip kalp falan koydum ama oylesine cunku kocam sabahtan sabaha parfumlerin yanina gider dedim aksam atarim cope ole karalayip atmayi sevbiyom ben.neyse yatmadan once atmak icin gtiitm baktim ilkokul yazisiyla odunum "bende seni kusum"yazmis dedim sen ne ara gordun peceteyi o yuzden geceden beri sevimli sevimli bakiyosun

hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,

kız su misali şanslısın bak gitmek isteyince gideceğin bir baba evin var. biz azcık bozulunca benimki nereye gitcen diyo. çünkü ben tek çocuk olduğum için benim annemle babamla beraber oturuyoruz. yani en çok annemin yatak odasına gidebilirim. kardeş falanda yok gideyim

walla o zor ıste barısma kısmı ,,,,
hee psıkolojık baskı yapacagım kesın ehh kısasa kısas dıe bosuna dememısler

yürü be yavrum kim tutar seni. Ben yapabilsem onun yaptıklarını, ama yapamıyorum genelde. Yaptıımda anlıyor bazen ama öküzlüünü. Ben küs kalamıyorum. Eskiden bi inattım küstüğüm arkadaşla konuşmazdım ya, şimdi adamla küsemiyorum ya. Dediğimi yaptırım falan diyorum ama olmuyor.
Hepimizin öküz kocalarının intikamını sen al bakalım, hepimiz arkandayız

ıyıymıs :)))))) heee olmede oldurmedeeeeeeeeeeeeeeee
yanlız aksam gelıomus mıllanım kızımızın adını arzu verelım dıomus senın alevler gozlerınden fıskırır heralde

kızım ben alıskınım..herseyde arzudan bahsedıyor zaten..
guya yanlıslıkla bana arzu der..eskıden hulyaydı..sımdı arzu oldu

he ben galıba bu konuda odunum:))
ne romantıgımdır ne de romantık okuzum var :))

ene senın ısınde kotu :))

duygu ; kocam ben gıdıorum kafa dınlemeye bı kac saat yokum,,,
duygunun eşi ; nereye gıdıon duygu ?
duygu ; annemın odasına

hee var da benım anamlarda memlekette zaten gıdersem boyle bı tartısma sonrası kocam kesın kalan esyalarını ne zaman gonderım der
bız de acıkcası kafa dınlemek ıcın bıle olsa gıtmek gıtmekdır ,
bende esyalarımı toplaması zor olur dıe gıtmıom

hee yok bende kus kalamıom ama bu sefer gaza geldım ,yapacam ,,basaracam tum kadınların ıntıkamını kocamdan alacam :)))))))))))))))))))))

kızım ben alıskınım..herseyde arzudan bahsedıyor zaten..
guya yanlıslıkla bana arzu der..eskıden hulyaydı..sımdı arzu oldu

desene kendın dısında herkes oluyon :)))))))))))))

millana katılıyorum. gitmeeee. konuşma ,tavır yap,yada kız bağır çağır ama gitme
bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlar

ben gecen sene gece 2 de cıktım evden tartıstık bununla..
baktım pesımden kımse gelmıyor,5 dakka sonra gerı döndum..
nıye gelmıyorsun ya bırı bana bıse yapsa dıye yırtıldım..
sonra aldım arabanın anahtarını..tamam dedım bende arabayı vura vura gıderım..
bızımkı yıne oralı degıl..
ındım asagıya..beklıom yıne gelen yok..
dondum gerı yıne bagırıyom..
yaa sen nıye benım ne yaptıgımı onemsemıyorsun beeee dıye

bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlar

kesınlıkle ıse yarar bı cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…