kızım sende az degılmısın haaaa..
adamı kızdırmak ıcın tahrık etmısın..
halbukı eksın ıcın tahrık etmen lazım idi
Ya bende düşünüyorum bazı şeyler ama kocam kalıcaz derse yapıcak hiçbişiyim olmaz. Gidip gelmeyi göze alır yine gider gibi geliyor. Olan bana olur, o yüzden dua ediyorum böle bi istek söz konusu olmasın.
Canım noldu bilmiyorum, açıkçası merak ediyorum ama tekrar tekrar hatırlatmak istemem. Ama sinirlendiğinde ne dediğini bilmiyen, ağzının ayarı fena kaçan bi öküzde bende var. Ailesine davranışıma göre bana şekillenen, ne yaptıımı bilmeden ağladığım okadar çok olay varki ve üstüne alakasız neler neler duymadımki. Bende bazen o an çıkıp gidesim geliyor. Hani annemin evine gitmek değilde bi süreliğine ondan uzaklaşmak, kavga ortamından uzaklaşmak. Ama işe yararmı hiç bilmiyorum, kafanda o kavgada söylenenler dönüp dururken, ona söyleyemediklerin içinde kalırken nereye gitsende onlar yanında geliyor. Dönüp dolaşıp yine onun yanına gidiyorsun. Yapabiliyorsan konuşma.
walla o tahrık edılmek ne demek gorecek
sabah gelsın ısten ben ne gıyecegımı bılıom babası gelene kadar gıyecem malum hatunsal kıyafetler
sadece bakıp dokunamamak ne kadar acı oldugunu yasıyacak yarından ıtıbaren ,,,
kiz duygu basiniz sagolsun canim allah ailesi bol sabir versin gercekten cok zor annemden biliyorum.kendini toparlamasi uzun yillar aldi
canim aramizda en tecrubeli sensin bisey sorcam senin ilk hamilelikle ikinci hamilelik arasindaki belirtiler aynimiydi yoksa ilkinde yasadigini ikincide yasamadin mi ilk daha test falan etmeden oncekileri soruyom?
mıyopı bende zaten ne olursa olsun son dakkaya kadar beklıcem dogum sancım gelsın dıye..
kımsenın sezeryan teklıfını kabul edemem..
ben kesılıp bıcılmekten cok korkuyorum zaten..
kendılıgınden cıkması daha kolay gelıyor bana düşününce..
dıgerı bıldıgın ameliyat yanii..
zorunda kalmadıkca cocugun donmesını bekleyıp normal dogumu sececem..
anca saglık durumunu etkılerse sezeryan olurum:S
inşallah hersey yolunda gıder..
bu ara pek yuruyemıyorum yalan yok,hava cok soguk..montlarımın önu kapanmıyor,
donmaktansa evde takılıyorum:S
haa bu arada kaynanamda kalmama engel olacak durumları hep unutuyorum..
kocam dıgıturk ve maclarını bırakıp orda kalmaz..
ayrıca bız orda kalırsak vodka nooooolcak
bakın sımdı benım ökuzde bana msj atmıs..(bız hayatta msjlasmayız)
seni cok sevıyorum bıtanem! yazmıs..
bende cvp olarak..'hele beenn..bı bılsen ne cok sevıyorum senı'..yazdım..
gelen cvba bak;hay allah ben o msjı sanamı atmısım ya..arzuya atcaktım halbukı..kusura bakma..
ben cvp vermedım..
yıne yazmıs;saka saka ıkınızıde sevıyorum..hadı yıne ıyısın:)
ölürmusun,öldurur musun
wuuuuuuuuuuuuuuuu
psıkolojık baskıyla çökertcek adamı
bu gece barısır senle merak etme ozaman
eğer kayınvalidende normal uydu anteni varsa digitürkü oraya takabilir millancım. bizimki köye falan gezdiği her yere götürüyor. bilgin olsun
bakın sımdı benım ökuzde bana msj atmıs..(bız hayatta msjlasmayız)
seni cok sevıyorum bıtanem! yazmıs..
bende cvp olarak..'hele beenn..bı bılsen ne cok sevıyorum senı'..yazdım..
gelen cvba bak;hay allah ben o msjı sanamı atmısım ya..arzuya atcaktım halbukı..kusura bakma..
ben cvp vermedım..
yıne yazmıs;saka saka ıkınızıde sevıyorum..hadı yıne ıyısın:)
ölürmusun,öldurur musun
hatasını anlar mı bılmıorum ama ben bı sure bu evden gıtmek ıstıorum sanırım ,,,
walla o zor ıste barısma kısmı ,,,,
hee psıkolojık baskı yapacagım kesın ehh kısasa kısas dıe bosuna dememısler
ıyıymıs :)))))) heee olmede oldurmedeeeeeeeeeeeeeeee
yanlız aksam gelıomus mıllanım kızımızın adını arzu verelım dıomus senın alevler gozlerınden fıskırır heralde
ayyy ne guldum bole konularda kocam benden romantiktir senin kocan benim gibi biseymis millan
bende dun bizim parfum sislerinin yaninda pecete vardi baktim kalem kalmis orda dedi bisiler karaliyim seni seviyorum yazip kalp falan koydum ama oylesine cunku kocam sabahtan sabaha parfumlerin yanina gider dedim aksam atarim cope ole karalayip atmayi sevbiyom ben.neyse yatmadan once atmak icin gtiitm baktim ilkokul yazisiyla odunum "bende seni kusum"yazmis dedim sen ne ara gordun peceteyi o yuzden geceden beri sevimli sevimli bakiyosun
ama sen dıyorsankı,yok bıraz uzak kalmak bızde sorun degıl,çözum olur..
ozaman konus ve gıt..ama ben hepten kopmalar olcak dıye korkuyorum acıkcası..
kız su misali şanslısın bak gitmek isteyince gideceğin bir baba evin var. biz azcık bozulunca benimki nereye gitcen diyo. çünkü ben tek çocuk olduğum için benim annemle babamla beraber oturuyoruz. yani en çok annemin yatak odasına gidebilirim. kardeş falanda yok gideyim
yürü be yavrum kim tutar seni. Ben yapabilsem onun yaptıklarını, ama yapamıyorum genelde. Yaptıımda anlıyor bazen ama öküzlüünü. Ben küs kalamıyorum. Eskiden bi inattım küstüğüm arkadaşla konuşmazdım ya, şimdi adamla küsemiyorum ya. Dediğimi yaptırım falan diyorum ama olmuyor.
Hepimizin öküz kocalarının intikamını sen al bakalım, hepimiz arkandayız
kızım ben alıskınım..herseyde arzudan bahsedıyor zaten..
guya yanlıslıkla bana arzu der..eskıden hulyaydı..sımdı arzu oldu
bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlarmillana katılıyorum. gitmeeee. konuşma ,tavır yap,yada kız bağır çağır ama gitme
ene senın ısınde kotu :))
duygu ; kocam ben gıdıorum kafa dınlemeye bı kac saat yokum,,,
duygunun eşi ; nereye gıdıon duygu ?
duygu ; annemın odasına
hee var da benım anamlarda memlekette zaten gıdersem boyle bı tartısma sonrası kocam kesın kalan esyalarını ne zaman gonderım der
bız de acıkcası kafa dınlemek ıcın bıle olsa gıtmek gıtmekdır ,
bende esyalarımı toplaması zor olur dıe gıtmıom
bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?