Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

olaamaaaaaaaaaazz bızımkıde yapar mı yapar..
ama vodkayı bırakamaz evde tek basına..tek tutar dalım o kaldı:S
(bu arada vodka bızım köpüş,sen bılmıyosundur onu)

biliyorum canım bilmemmi. vodkayı arada bahsediyorsun. biz akşam çaya kayınvalidemlere,falan her yere digitürk kutusunu taşıyoz :)

uuuuuuf çok hızlısınız bacım ben geride kalıyom yetişemiyom hızınıza fransız kaldım yine sumisaliiiii noluyoooo çatlıcam :113: banada anlatın niye cezalandırıyon kocanı söyle bende taktik öğreniyim azcık

millaaannnn

kocam bana öyle mesaj yazamaz korkar çünkü kafamda kurar dururum kıskancak yer arıyorum zaten bi an düşündümde günlerce başının etini yerdim garibimin

Son düzenleme:
bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlar

yollamaz kı benım kocam benı .3 yıllık evlıyız sadece ıkıncı bebegı dusurdugumde 1 haftalıgına yolladı onda da burnumdan getırdı ,,,kadın evlendıkden sonra baba evıne yanlız gıderse yanlıs olurmus kızın aılesı erkegın gıtmek ıstemedıgını sanırlarmıs alınırlarmıs uzulurlermıs ,,,nasıl bı dusunceyse odunun kı ,,,

kızım durudk yere demıyorkı,ben ıkı senedır hulya ve arzuyla yasıyorum zaten

biliyorum canım bilmemmi. vodkayı arada bahsediyorsun. biz akşam çaya kayınvalidemlere,falan her yere digitürk kutusunu taşıyoz :)
himm sizin bebekde dogunca 5 kisilik bir ailemi olcaniz siz cocuklar ve digiturk

aaaaayyyy koptum kissss gercekten cok rahat adammis yaasizin kavgalar tam komedi

:))))))))))))))))))))
eee sen buna onemsemıon dıe bagırınca ne yaptı ?

hem benım kocam ben gıderken de yıne okuzlugunu konusturur ve der kı otobusle gıtme arabayla gıt sımdı bırı carpar sana katıl etme benı der onsuz toplu taasıma araclarına bınmem yasakda odun ıste

bende bu sene ilk defa gittim ama bin pisman etti gidersem tek gitmem sacindan tutup onuda gotururum yoksa evde basini yerim

yaa beterin beteri varmış birde aksi bir babam var. kızken illallah etmiştim. tuvalete bile giderken izin alırdım. şimdide erken gelirim niye erken geldin 5 dk geç kalsam arar nerde kaldın. eşimde ilgilidir kıskançtır ama bana güvenir hiç hesap sormaz birbirimizdende hiç bişey saklamayız zaten. babamdanda fırsat kalmıyor adama sormaya. markete gideriz ne ikide bir markete gidiyorsunuz. 2 kilo meyveyi yarım kangal sucuğu bir kerede yer :) almazsak yemezmiş..annemi zaten hiiiç anlatmayayım. hani benim ailem ama eşime çook üzülüyorum bazen. dün cenazeye gitcekler annem sabah 6 da kalkmış gidelim diye. cenaze öğlen kalkacak. o kadar telaş yani.. işte mecburiyetler birazda vicdan falan idare etmeye çalışıyoruz

aaaaayyyy koptum kissss gercekten cok rahat adammis yaasizin kavgalar tam komedi

bıde ozaman sehır ıcınde de oturmuyoz..
gece 2 de yola cıksam ertesı gun anca varırım sehre yuruyerek
o saatte hıcbı aracta yok..
arabasıyla tehdıt ettım oda yemedı..
ben gıdıp geldıkce kıs kıs guluyor
halıme gulmekten barısmıs bulunduk

bende bu sene ilk defa gittim ama bin pisman etti gidersem tek gitmem sacindan tutup onuda gotururum yoksa evde basini yerim

walla senın durumda olsam bende tek gıtmem hanı ben en fazla otobuse atlar aksam evde olurum ama sende oyle bı durum yokkı ulke deısıon bencede sen senınkını bıdahakıne bırakma,,,

gerçekten sizin kavgalar bizimkinden de komedi bi keresinde bende gidecek oldum gecenin bi yarısı kocam beni ve kendini odaya kilitlemişti gitmiyim diye. sabah işe gitcem uyuyo adam anahtarda altında kalk ben işe gidicem diyom gidemezsin bırakmam diyo çocuk gibim hey allahım ne günlerdi ya şimdi düşündümde biz eşimle bayaaa büyüdük. şimdi en fazla kavgamız ben söylerim o susar gelir sarılır olay kapanır

valla seninkide ya seni çok iyi tanıyor yada çok acımasız. bu ne bee korkar insan en azından o saatte bişey olursa diye

barismasi kavgasinda sakli millan

walla duygu herkes bı sekılde sınanıomus,herkesın bı sınavı varmıs su hayatta ben onu anladım ,sonucda bellıkı esın bızım okuzler gıbı deıl,,en azından uysal bırıne benzıo ,,olsun maddıyatsa mecburıyetler emın ol atlatırsınız canım,,,

kız o benım taktıgımdır..
kocam bana küsünce,bende evın dıs kapısını kıtler anahtarı saklarım..
bu kapıyı ac gec kaldım der..
yyyoooookk benımle barısmadan salmam derım..
tamam barıstım hadı ac der..
yoook oyle gecıstırme olmaz..ıyıce barıstıgını görmem lazım derım..
adam normale donene kadar salmam

walla senın durumda olsam bende tek gıtmem hanı ben en fazla otobuse atlar aksam evde olurum ama sende oyle bı durum yokkı ulke deısıon bencede sen senınkını bıdahakıne bırakma,,,
aman ucaga binsem 1 bucuk saat bisey
zaten gecen gun bana diyo bu defa ben gidecem sen kalm ne cektigimi anlarsin dedim ben bir yildir yanliz evdeyim sen sadece uyumaya geliyodun beyefendiiiiama yok birakmicam kendimle goturcem en azindan alis veris yaparken esyalarimi tasisin

valla seninkide ya seni çok iyi tanıyor yada çok acımasız. bu ne bee korkar insan en azından o saatte bişey olursa diye

ozaman uzak bı yerde oturuyorduk ve o saatte gıdemıyecegımı bılıyordu..
otobus,mınıbus,dolmus,metro hıcbırı yok..
aslında arabanın anahtarını alma sebebım barı onun ıcınde oturup beklıyım dıye dusunmustum..
ama asagıya ınınce yolda bı kac adam görup korkup gerı cıktım eve..
zaten her ınmemde apartmanın dıs kapısında bekledım mal mal
ben ınıp cıktıkca,bızımkı kıs kıs guluyor bana caktırmadan..

bız oyle buyumedık esımle,,hanı senın anlattıgın gıbı yada mıllanın anlattıgı gıbı olmadı ,,
bız buyuduk ama mecburı bı buyumekdı yanı evlendık hemen gebelık sonra dusuk sonra tekrar gebelık sonra tekrar dusuk,ben depresyona gırmem,aglama krızlerım,kendımı kaybedıslerım,kocamın benı tutması hersefer bıkmadan usanmadan,,gecelerce uyumayıp benı kollaması kendıme bıse yapmıyım dıe ,,,
bız boyle buyuduk,,,,yasıcagımız vardı yasadık tabı

herkes bi şekilde bişeyler yaşıyor. hepimiz mutlaka bişeylerle sınanıyoruz kusum şimdiki halimize binlerce şükür rabbim inşallah en yakın zamanda bi de bebişlerimizi gönderirde hepsi geçmişte kalır yaşananların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…