olaamaaaaaaaaaazzbızımkıde yapar mı yapar..
ama vodkayı bırakamaz evde tek basına..tek tutar dalım o kaldı:S
(bu arada vodka bızım köpüş,sen bılmıyosundur onu)
bencede barisin biraz sevindir sonra annemleri ozledim falan gibisinden gito zaman onlara daha zor geliyo yeni baristiginda bol eksinli oluyo ya o yuzden fazlasiyla ozleyip kiymetini anlar
uuuuuuf çok hızlısınız bacım ben geride kalıyom yetişemiyom hızınızafransız kaldım yine sumisaliiiii noluyoooo çatlıcam :113: banada anlatın niye cezalandırıyon kocanı söyle bende taktik öğreniyim azcık
millaaannnn
kocam bana öyle mesaj yazamaz korkar çünkü kafamda kurar dururum kıskancak yer arıyorum zaten
himm sizin bebekde dogunca 5 kisilik bir ailemi olcaniz siz cocuklar ve digiturkbiliyorum canım bilmemmi. vodkayı arada bahsediyorsun. biz akşam çaya kayınvalidemlere,falan her yere digitürk kutusunu taşıyoz :)
aaaaayyyy koptum kissss gercekten cok rahat adammis yaaben gecen sene gece 2 de cıktım evden tartıstık bununla..
baktım pesımden kımse gelmıyor,5 dakka sonra gerı döndum..
nıye gelmıyorsun ya bırı bana bıse yapsa dıye yırtıldım..
sonra aldım arabanın anahtarını..tamam dedım bende arabayı vura vura gıderım..
bızımkı yıne oralı degıl..
ındım asagıya..beklıom yıne gelen yok..
dondum gerı yıne bagırıyom..
yaa sen nıye benım ne yaptıgımı onemsemıyorsun beeeedıye
ben gecen sene gece 2 de cıktım evden tartıstık bununla..
bende bu sene ilk defa gittim ama bin pisman etti gidersem tek gitmem sacindan tutup onuda gotururum yoksa evde basini yerimyollamaz kı benım kocam benı .3 yıllık evlıyız sadece ıkıncı bebegı dusurdugumde 1 haftalıgına yolladı onda da burnumdan getırdı ,,,kadın evlendıkden sonra baba evıne yanlız gıderse yanlıs olurmus kızın aılesı erkegın gıtmek ıstemedıgını sanırlarmıs alınırlarmıs uzulurlermıs ,,,nasıl bı dusunceyse odunun kı ,,,
ene senın ısınde kotu :))
duygu ; kocam ben gıdıorum kafa dınlemeye bı kac saat yokum,,,
duygunun eşi ; nereye gıdıon duygu ?
duygu ; annemın odasına
hee var da benım anamlarda memlekette zaten gıdersem boyle bı tartısma sonrası kocam kesın kalan esyalarını ne zaman gonderım der
bız de acıkcası kafa dınlemek ıcın bıle olsa gıtmek gıtmekdır ,
bende esyalarımı toplaması zor olur dıe gıtmıom
aaaaayyyy koptum kissss gercekten cok rahat adammis yaasizin kavgalar tam komedi
bende bu sene ilk defa gittim ama bin pisman etti gidersem tek gitmem sacindan tutup onuda gotururum yoksa evde basini yerim
barismasi kavgasinda sakli millanbıde ozaman sehır ıcınde de oturmuyoz..
gece 2 de yola cıksam ertesı gun anca varırım sehre yuruyerek
o saatte hıcbı aracta yok..
arabasıyla tehdıt ettım oda yemedı..
ben gıdıp geldıkce kıs kıs guluyor
halıme gulmekten barısmıs bulunduk
himm sizin bebekde dogunca 5 kisilik bir ailemi olcaniz siz cocuklar ve digiturk
aaaaayyyy koptum kissss gercekten cok rahat adammis yaasizin kavgalar tam komedi
yaa beterin beteri varmış birde aksi bir babam var. kızken illallah etmiştim. tuvalete bile giderken izin alırdım. şimdide erken gelirim niye erken geldin 5 dk geç kalsam arar nerde kaldın. eşimde ilgilidir kıskançtır ama bana güvenir hiç hesap sormaz birbirimizdende hiç bişey saklamayız zaten. babamdanda fırsat kalmıyor adama sormaya. markete gideriz ne ikide bir markete gidiyorsunuz. 2 kilo meyveyi yarım kangal sucuğu bir kerede yer :) almazsak yemezmiş..annemi zaten hiiiç anlatmayayım. hani benim ailem ama eşime çook üzülüyorum bazen. dün cenazeye gitcekler annem sabah 6 da kalkmış gidelim diye. cenaze öğlen kalkacak. o kadar telaş yani.. işte mecburiyetler birazda vicdan falan idare etmeye çalışıyoruz
gerçekten sizin kavgalar bizimkinden de komedi bi keresinde bende gidecek oldum gecenin bi yarısı kocam beni ve kendini odaya kilitlemişti gitmiyim diye. sabah işe gitcem uyuyo adam anahtarda altında kalk ben işe gidicem diyom gidemezsin bırakmam diyo çocuk gibim hey allahım ne günlerdi ya şimdi düşündümde biz eşimle bayaaa büyüdük. şimdi en fazla kavgamız ben söylerim o susar gelir sarılır olay kapanır
aman ucaga binsem 1 bucuk saat biseywalla senın durumda olsam bende tek gıtmem hanı ben en fazla otobuse atlar aksam evde olurum ama sende oyle bı durum yokkı ulke deısıon bencede sen senınkını bıdahakıne bırakma,,,
valla seninkide ya seni çok iyi tanıyor yada çok acımasız. bu ne bee korkar insan en azından o saatte bişey olursa diye
gerçekten sizin kavgalar bizimkinden de komedi bi keresinde bende gidecek oldum gecenin bi yarısı kocam beni ve kendini odaya kilitlemişti gitmiyim diye. sabah işe gitcem uyuyo adam anahtarda altında kalk ben işe gidicem diyom gidemezsin bırakmam diyo çocuk gibim hey allahım ne günlerdi ya şimdi düşündümde biz eşimle bayaaa büyüdük. şimdi en fazla kavgamız ben söylerim o susar gelir sarılır olay kapanır
bız oyle buyumedık esımle,,hanı senın anlattıgın gıbı yada mıllanın anlattıgı gıbı olmadı ,,
bız buyuduk ama mecburı bı buyumekdı yanı evlendık hemen gebelık sonra dusuk sonra tekrar gebelık sonra tekrar dusuk,ben depresyona gırmem,aglama krızlerım,kendımı kaybedıslerım,kocamın benı tutması hersefer bıkmadan usanmadan,,gecelerce uyumayıp benı kollaması kendıme bıse yapmıyım dıe ,,,
bız boyle buyuduk,,,,yasıcagımız vardı yasadık tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?