ecemmm hayirli olsun bacim sunun sirrini bizede ver nasil denedigin ay sippadak kaliyon hamile
kislar ne cok yazmissiniz ben adet sancilari cekerken uyuya kalmisim hiiic uyanamsim yok
resmen dogum sancisini tadiyom yaa yada ben abartiyom cunku adet sancisi ne bilmezdim ben.neyse bu ay incir kuru denemeyi dusunuyorum bakalim belki beraberinde soganida yaparim
seraycım bana birz pahalı geldi.tabii sgk anlaşması olmaması çok kötü..benim düşündüğüm özel hastaneyi sezeryan 400 diye biliyorum..kaldığın günlerde gün başı 100 mü tam bilmiyorum.bunlar duyduklarım tabii hastaneye sormadım.ama seninki çok geldi bana..Kızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?
inşallah duygu, 3 4 haftaya göre değer iyi..ama artış olacakmı önemli olan o..inşallah artar değerlerin devamlı ecemcim hayırlısıyla hamişsindir.
Valla bizde kimsenin haberi olmadığı için şu 15 gün boyunca pek kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum..o 12 günü de inş kimse rahatsız etmezse evde dinlenerek geçiricem inş..Oyüzden yumurta toplamaya kadar ev işlerimi temizliği ütüyü hepsini halletmem lazım..
Dün doktora sordum ne zaman bu iğneler bitecek ? dedi senin yaşın genç yumurta gelişimi de güzel 10 en fazla 11.gün biter dedi..Sonra yumurta toplama işte :18:
Bugünde iğnemin 6. günü az kaldı az :18:
inanırmısın bende şaşırıyorum..çünkü evlenene kadar kafasına göre takılan bir adetim vardı ve ben lise 2 de adet oldum..hep bir sorundu yani...hatta ilkinde zaten olmaz diye korunmayı bıraktım..
hepsinde yaptığım ortak şeyler,,yumurtlama zamanı ilişki,birde gece ilişki olunca hemen banyo etmem,hatta ayağa kalkmadan üztümü giyinmeye çalışırım..sabah banyo ederim...yoksa afedersinizde akıyo hemen..ayrıca ayağımı kaldırmaya çalıştm...ve hepsinde olduğu gibi cam sildim
Harbiden bi tane de numunelik ben kaynanamla çok anlaşiom diyen yok : )
Bizde mi sorun var acep
bizim arkadaşta hasta bezi almış doğum için..kanamayı o daha iyi tutyor dedi..bu arada sevgili hamişler emzirme sütyenlerinizi aldınız mı? dün gözüme takıldıda ilkinden kalanlar kızlara söyleyeyim dedim. dursun kenarda alında. birde göğüs pedi. normal ped de alıp koyun kenara doğum sonrası kanama oluyor ya.. çalışmaya devam edecekler göğüs pompasınıda araştırın şimdiden.
hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyorbu hafta sonu tutmayın beni cam silcem tabi o zamana kadar adet olmazsam :44:
muzmut geldi mi senin kırmızılar ?
seraycım bana birz pahalı geldi.tabii sgk anlaşması olmaması çok kötü..benim düşündüğüm özel hastaneyi sezeryan 400 diye biliyorum..kaldığın günlerde gün başı 100 mü tam bilmiyorum.bunlar duyduklarım tabii hastaneye sormadım.ama seninki çok geldi bana..
inşallah duygu, 3 4 haftaya göre değer iyi..ama artış olacakmı önemli olan o..
tamam o zaman ben cam da silim halı da silimbenımkıde halı sılmektı..bırı daha halı sılıp hamıle oldugunu ögrenmıstı merys mıydı acaba..
yanı temızlık sart
inşallah,azcık ağrı gibi bişey var ama çok değil..Ecem canım bu ara yorma kendini inşallah herşey yolunda gitcek bu sefer merak etme
canım bizim arkadaş ki durumuda çok iyi yani..özelde rutin kontrollerini oldu..ama normal doğumu devlet hastenesinde yapmak için son 2 ay devlet hastanesinde muayene oldu..çünkü oranın ebeleri daha bilinçli diyor,kendiside hemşire...valla banada çok geldi ama bu saatten sonra ne yapabilirim ki? hastane doğum hastanesi güzel bi yer ama çok çok lüks bi hastanede değil yani.
ay ben hakkını yemiyim eslemcim benim kaynana iyi kız. bi zararını görmedim.4 yılı bitirdim evliyim 3-4 kere gelmişlerdir ev görmeye bebek görmeye diye yakınızda halbuki ama biz her hafta sonu gittiğimizden fırsat kalmıyor galiba onlara. eşim takılsın bazen benden şikayet etmeye ya da gelinini dövdüm falan diye kızar hemen söylenir oğluna. abisi falan da kayınvalidene iyi davran çok cevap verme diye kızar. hani düğün dernekte katkıları olmadı ama bi zararlarını da görmedim. hatta hayıflanır hep ev alırken oğluma 3-4 bin de olsa yardım edemedim diye .kayınpeder para konusunda batakçı biraz zaten zor geçiniyorlar bi emekli maaşı var.
eşimi de bakıp büyüttüğü için Allah razı olsun.
tamam o zaman ben cam da silim halı da silimişimi garantiye alayım
tamam o zaman ben cam da silim halı da silimişimi garantiye alayım
hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyorbu hafta sonu tutmayın beni cam silcem tabi o zamana kadar adet olmazsam :44:
muzmut geldi mi senin kırmızılar ?
yaa hic deme simdi anliyom yaa resmen icimde buldozer var birde dun aksam ustu sapsari akinti icinde kahve lekeli geldi taa bugun igleye kadar ole devam etti normalde oyle olmuyoda anlamadim valla ben ilac icmiyom dayan rakii yapiyom kendime
Aaah adet sanıcısını bana sor yavru .. kendimi bildim bileli çekiyorum..ben bilmem ağrı kesicisiz geçirdiğimi..
Geçen eşime diyom artık ağrı tavan yapmış resmen kıvraniom acaba diyom doğum sancısıda böyle bişey mi : )
kiz burasi eksi kac biliyonuz mu ben daha camsili sikarken havada donar sarkiklar olusur halida kurumaz icerde kokar disarda tahta gibi olur baska yontem deyin banatamam o zaman ben cam da silim halı da silimişimi garantiye alayım
hemde aşırı çok cnm bnm gittiğim özel hastane 1.200 dio o bile çok ben ilçedeyim ve malesef tek özel hastanemiz var kendini rakipsiz görüo o nedenle fiyat böle... ilde ise 400 tl fark ortada biraz daha araştır cnm gerçekten o fiyat çok fazla ben ile gidemezsem muhtemelen devlette doğum yapıcam özele vereceğim o parayla çocuğumun ihtiyaçlarını karşılarım
Maşallah diyelim ozaman sana..Bizimkilerde de keşke para olmasaydı da burunları bu kadar büyük olup bu kadar kibirli olmasaydılar..
sorunda orda zaten ..ben bu huylarına sinir oluyorum..karşındakini sen kimsin havalarında görüyolar sürekli..ama çok şükür benimde ailemin durumu iyi onlara hiç bi konuda ihtiyacım yok oyüzden onlara hiç eyvallahım yok onlarında yediremedikleri konu bu işte..
Allah ıslah etsin ne bilim..Yinede her namazda dua ederim..Onlarında kalplerine dillerine yumuşaklık ver banada onlarada güzel ahlak nasip eyle..Sonuçta eşinin ailesi biz burdan uzağa taşınmadıkça onları tamamen silemiyorum..He böyle olsun da istemiyorum ama nefret ettirdiler artık kendilerinden zorla bunu yapiolar..[/QUOT
aynennn benımde dilime pelesenk olmus namazlarımda onlara bıel dua edıyorum kazadan beladan koru allahım dıye ne dıyeyım ki Allah ıslah etsın onları ben kötü niyetlı olursam bu sefer kendımı kötü hissederim
Her zaman söylerim arkadaş Allah korkusu olmayan insanlardan sen korkacaksın.Ailem arkamda eşim arkamda varsın onlarda kapı dısında kalsın kendılerını koymak ıstedıklerı yer orası çünkü
leynnnn benım ıkı halı yıkamaya verdım
dıgerlerıde shaggy nasıl silecem ben onlarıııı
gecen ay koltuk sildiydim olmazmıkine
inşallah,azcık ağrı gibi bişey var ama çok değil..
canım bizim arkadaş ki durumuda çok iyi yani..özelde rutin kontrollerini oldu..ama normal doğumu devlet hastenesinde yapmak için son 2 ay devlet hastanesinde muayene oldu..çünkü oranın ebeleri daha bilinçli diyor,kendiside hemşire...
ama ikibuçuk çooook fazla aklıma şu aşk ı memnu da bihterin falan yattığı avizeli süslü hastane geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?