Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aaah adet sanıcısını bana sor yavru .. kendimi bildim bileli çekiyorum..ben bilmem ağrı kesicisiz geçirdiğimi..

Geçen eşime diyom artık ağrı tavan yapmış resmen kıvraniom acaba diyom doğum sancısıda böyle bişey mi : )

seraycım bana birz pahalı geldi.tabii sgk anlaşması olmaması çok kötü..benim düşündüğüm özel hastaneyi sezeryan 400 diye biliyorum..kaldığın günlerde gün başı 100 mü tam bilmiyorum.bunlar duyduklarım tabii hastaneye sormadım.ama seninki çok geldi bana..

inşallah artar değerlerin devamlı ecemcim hayırlısıyla hamişsindir.
inşallah duygu, 3 4 haftaya göre değer iyi..ama artış olacakmı önemli olan o..

hayırlısıyla bebemmm ınsallahhhh
benımkı tam sıcaklara gelıcek o zamana kadar hamıle kalamazsammm
senınkı tam mevsımı bıde sıcaklarla uğrasmıcan ama kendını sıcakta tutman lazım tabiiiii
ayyy ben bı ara o tup bebekteki test gunlerı yasananları anlatanların topıgıne takılmıstım cok ağladım gecelerce çok guzel duygular rabbım nasıp etsın bızede

Ecem canım bu ara yorma kendini inşallah herşey yolunda gitcek bu sefer merak etme

Harbiden bi tane de numunelik ben kaynanamla çok anlaşiom diyen yok : )

Bizde mi sorun var acep

ay ben hakkını yemiyim eslemcim benim kaynana iyi kız. bi zararını görmedim.4 yılı bitirdim evliyim 3-4 kere gelmişlerdir ev görmeye bebek görmeye diye yakınızda halbuki ama biz her hafta sonu gittiğimizden fırsat kalmıyor galiba onlara. eşim takılsın bazen benden şikayet etmeye ya da gelinini dövdüm falan diye kızar hemen söylenir oğluna. abisi falan da kayınvalidene iyi davran çok cevap verme diye kızar. hani düğün dernekte katkıları olmadı ama bi zararlarını da görmedim. hatta hayıflanır hep ev alırken oğluma 3-4 bin de olsa yardım edemedim diye .kayınpeder para konusunda batakçı biraz zaten zor geçiniyorlar bi emekli maaşı var.

eşimi de bakıp büyüttüğü için Allah razı olsun.

bizim arkadaşta hasta bezi almış doğum için..kanamayı o daha iyi tutyor dedi..
sezeryandada alttan kanama oluyomuş öylemi duygu

hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyor bu hafta sonu tutmayın beni cam silcem tabi o zamana kadar adet olmazsam :44:

muzmut geldi mi senin kırmızılar ?

benımkıde halı sılmektı..bırı daha halı sılıp hamıle oldugunu ögrenmıstı merys mıydı acaba..
yanı temızlık sart

valla banada çok geldi ama bu saatten sonra ne yapabilirim ki? hastane doğum hastanesi güzel bi yer ama çok çok lüks bi hastanede değil yani.

duygucum bimere mektup yazan sendin dimi yanlış hatırlamıorum... takip ettinmi ne durumda bende yazmıştımda bugün baktım dün çalışma bakanlığına yollamışlar mektubu

Ecem canım bu ara yorma kendini inşallah herşey yolunda gitcek bu sefer merak etme
inşallah,azcık ağrı gibi bişey var ama çok değil..

valla banada çok geldi ama bu saatten sonra ne yapabilirim ki? hastane doğum hastanesi güzel bi yer ama çok çok lüks bi hastanede değil yani.
canım bizim arkadaş ki durumuda çok iyi yani..özelde rutin kontrollerini oldu..ama normal doğumu devlet hastenesinde yapmak için son 2 ay devlet hastanesinde muayene oldu..çünkü oranın ebeleri daha bilinçli diyor,kendiside hemşire...
ama ikibuçuk çooook fazla aklıma şu aşk ı memnu da bihterin falan yattığı avizeli süslü hastane geldi

Maşallah diyelim ozaman sana..Bizimkilerde de keşke para olmasaydı da burunları bu kadar büyük olup bu kadar kibirli olmasaydılar..

sorunda orda zaten ..ben bu huylarına sinir oluyorum..karşındakini sen kimsin havalarında görüyolar sürekli..ama çok şükür benimde ailemin durumu iyi onlara hiç bi konuda ihtiyacım yok oyüzden onlara hiç eyvallahım yok onlarında yediremedikleri konu bu işte..

Allah ıslah etsin ne bilim..Yinede her namazda dua ederim..Onlarında kalplerine dillerine yumuşaklık ver banada onlarada güzel ahlak nasip eyle..Sonuçta eşinin ailesi biz burdan uzağa taşınmadıkça onları tamamen silemiyorum..He böyle olsun da istemiyorum ama nefret ettirdiler artık kendilerinden zorla bunu yapiolar..

tamam o zaman ben cam da silim halı da silim işimi garantiye alayım

benımde sımdı koltuklarımı sılmem lazım..
nerdeyse 1 yıldır hıc sılmedım
kaynanam demıstıkı bendekı halı yıkamayı getırır onunla yıkarız koltukları dıye ama
hıc ıstemıyorum onunla bırlıktelıgı
kımseyıde yardıma cagıramam,ınsanları temızlık ıcın kullanmak hosuma gıtmıyor..
halam yıllarca ona temıslıkte yardım edelım dıye bızı cagırırdı,söve söve gıderdım
sımdı hergun bırını yavas yavas sılsem mı dıyorum..
ama üşenıyorum da amaaaaaannn..
daha halılarımı yıkamaya verecem..

hepsi tamam da cam silmedim ben demekki ondan olmuyor bu hafta sonu tutmayın beni cam silcem tabi o zamana kadar adet olmazsam :44:

muzmut geldi mi senin kırmızılar ?

yaa hic deme simdi anliyom yaa resmen icimde buldozer var birde dun aksam ustu sapsari akinti icinde kahve lekeli geldi taa bugun igleye kadar ole devam etti normalde oyle olmuyoda anlamadim valla ben ilac icmiyom dayan rakii yapiyom kendime

tamam o zaman ben cam da silim halı da silim işimi garantiye alayım
kiz burasi eksi kac biliyonuz mu ben daha camsili sikarken havada donar sarkiklar olusur halida kurumaz icerde kokar disarda tahta gibi olur baska yontem deyin bana
ecem kur falan denedinmi bu ay

valla benimde içim gitti. bu zamana kadar oyaladı hep bizi yok yeni yılda yasalar değişcek yok daha yeni fiyatlar belli olmadı. şimdi de 2.400 diyor bi de doğuma doğum fotografçısı gircek 100 lirada ona istiyorlar. sanki onun ne masrafı varsa.

ne avizesi canım :) normal bi hastane işte

zel narl Kadn Doum Dal Hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…