Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

valla benım hastane ucuz olmasa bende dogumda dogurcaktım..
ne yanı sonucta her ıkısınde de acısını ben cekecem
yerın onemı yok
ama kocam ısrarla bu özel hast.ıstıyor..fıyatıda ucuz zaten..doktorumdan da memnunum zaten..
ozaman ben doguriiim bariii

Benim camları kociş siler halıları halı yıkama ondan mı hamile kalamadım len ben

bana tembel dıyene bak..
daha ömrunde halı,cam sılmemıs..

cocugunda poklu gezer senın..babası ısten gelınce altını temızler

bende gebzede özel hastanede doğurdum ilkini 2010 yılında 325 di herşey dahil 3 gün hastanede yattım oğluşumda 10 gün yoğun bakımda yattı 1 kuruş fazla vermedik. şimdi sormadım ama muayene 42,5 lira. doğumda 500-600 olsa gerek diye düşünüyorum. ikili testtende para almadılar. normal kan sayımı idrardanda almıyorlar muayene olunca çokmuş yaw 2,5 bence bi araştır sen

bana tembel dıyene bak..

benımkıde eslemınkı gıbıydı bırlıkte temızlıge bı gırısırdık akşam olunca bır bakardım ben hıc bıse yapmamısım doğru düzgün
keramet işteymiş ulan ben işe basladım herıf sımdı yardım edeceğine içtıgı bardagı mutfaga götürmüyor ne oldu ki benmkine

oo benım muayene param bıle 24 tl..
wuuu ben hastanemı öpımde basıma koyiiim canım hastanem benım

bana tembel dıyene bak..

kociş hayırlı çıkmayaydı işim zordu benim..hiç sevmem cam silmeyi..halı silme adetim de çok yoktur bana boşuna yorulmak gibi geliyor..dibine dibine kirleri atıyomuş gibi..oyüzden halıların küçük aldım yani 6 metre kare halım yok hiç..6 ayda bi ver yıkamaya gitsin..uygunda oluyor küçük olunca..

koltuklarıda halı yıkama makinasyla annem gelip siliyor bi saatte hallediyor..valla o da güç istiyor annemde ayıptır sölemesi boylu poslu güçlü bi kadın e daha yaşıda genç ben onun yaptığı işi iki saatte anca yaparım..

dolayısıyla ben niye hamile kalamadığımı şimdi anladım hiç iş yapmamaktan

duygucum bimere mektup yazan sendin dimi yanlış hatırlamıorum... takip ettinmi ne durumda bende yazmıştımda bugün baktım dün çalışma bakanlığına yollamışlar mektubu

evet lilyumcum sen yazınca baktım bende. ama sıra numarasımı ne istiyor ben hiç bişeyi not almamıştım kmlik numaramla çıkmadı öğrenemdim yani

senınkıne ne oldu bılmemde..
bana pok atanlar hepten fos cıktı
len ütücü başı..yazın sıcagında hergun ütü yapacam dıye beyın tramvası gecırcene ıkı cam sıleydın pöfur pöfürr..

off valla yaa. ben muayeneye 120 ödedim zaten. bütün testleri parayla yaptırdım. bu fiyata sadece bebeğin aşıları, çocuk dr.u muayenesi ve 1 gece yatma dahil.

evet canım. başka nerden olcakki her yeri dikiyorlar zaten ilk günler 2-3 gün yani hasta bezi ama sonra az az oldu benim ped yetiyor

ablamın ıkıncı doğumunda spinal olmustu belden uyusmalı sezeryan ondada oldu kanama
hatta odasına getırdıler sedyeden yataga 4 kişi felan gecırım derken anamm foşşş dıye kanaması oldu alttan şok olmuştummm
hasta bezı hak getıre tekrardan temızlendı yatak tekrardan yatırıldıııı bünyeden bünyeye değişir mi bilmem doğurmuşluğum hiç yok

oo benım muayene param bıle 24 tl..
wuuu ben hastanemı öpımde basıma koyiiim canım hastanem benım
benimkide 25 tl..
10 gün içinde gidince ücret yok...

hastanede eşimin arkadaşıyla karşılaştık..çocuğun beti benzi atmış.konuşuyor ama ruhu yok sanki adamın..ben sonradan gitmiştm yanlarına..eşime dedim hayırdır yakının bişey mi olmuş...meğerse eşini doğuma almışlar,,adam kapıda üçbuçuk atıyor
aslında bir doğum fotoğrafçısıda kapıdaki babaya lazım

len ütü ütü dedin ütüden soğudum len yazın sıcagında bıle o kadar ütü yapan bennn şimdi adam artık özge giyecek bişeyim kalmadı ütülü diye uyarıyo
keramet örtmenlikteymiş anladım bennnn

benım bıldıgım doğum fotoğrafçıları dışardakileride fotoluyor komik duygusal hüzünlü fotolar çıkıyor çünkü
ben de istiyom leynnnnn hamile kalim bende tutacam en afillisinden

aynen benımkıde 10 gun ıcınde tekrar gıdersen ucretsız..

kocam suan cok soguk kanlı ama ben dogumdaykenkı halını cok merak edıyorum onunda
içten içe yusuflar ama cevresınde bızımkıler varsa kımseye bıse caktırmamaya calısır kesın..
yaa ben doguma gırerken kımseye haber vermek ıstemıyorum..
dogurıım oyle gelsın herkes dıye dusunuyorum..kımse o strese gırmesın ıstıyorum..annem falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…