inşallah,azcık ağrı gibi bişey var ama çok değil..
canım bizim arkadaş ki durumuda çok iyi yani..özelde rutin kontrollerini oldu..ama normal doğumu devlet hastenesinde yapmak için son 2 ay devlet hastanesinde muayene oldu..çünkü oranın ebeleri daha bilinçli diyor,kendiside hemşire...
ama ikibuçuk çooook fazla aklıma şu aşk ı memnu da bihterin falan yattığı avizeli süslü hastane geldi
Benim camları kociş siler halıları halı yıkama ondan mı hamile kalamadım len ben
demek ki çok hamarat koca iyi değilmiş eslem hanımmmmBenim camları kociş siler halıları halı yıkama ondan mı hamile kalamadım len ben
Kızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?
bana tembel dıyene bak..
daha ömrunde halı,cam sılmemıs..
cocugunda poklu gezer senın..babası ısten gelınce altını temızler
bende gebzede özel hastanede doğurdum ilkini 2010 yılında 325 di herşey dahil 3 gün hastanede yattım oğluşumda 10 gün yoğun bakımda yattı 1 kuruş fazla vermedik. şimdi sormadım ama muayene 42,5 lira. doğumda 500-600 olsa gerek diye düşünüyorum. ikili testtende para almadılar. normal kan sayımı idrardanda almıyorlar muayene olunca çokmuş yaw 2,5 bence bi araştır sen
bizim arkadaşta hasta bezi almış doğum için..kanamayı o daha iyi tutyor dedi..
sezeryandada alttan kanama oluyomuş öylemi duygu
bana tembel dıyene bak..
daha ömrunde halı,cam sılmemıs..
cocugunda poklu gezer senın..babası ısten gelınce altını temızler
duygucum bimere mektup yazan sendin dimi yanlış hatırlamıorum... takip ettinmi ne durumda bende yazmıştımda bugün baktım dün çalışma bakanlığına yollamışlar mektubu
benımkıde eslemınkı gıbıydı bırlıkte temızlıge bı gırısırdık akşam olunca bır bakardım ben hıc bıse yapmamısım doğru düzgün
keramet işteymiş ulan ben işe basladım herıf sımdı yardım edeceğine içtıgı bardagı mutfaga götürmüyor ne oldu ki benmkine
bende gebzede özel hastanede doğurdum ilkini 2010 yılında 325 di herşey dahil 3 gün hastanede yattım oğluşumda 10 gün yoğun bakımda yattı 1 kuruş fazla vermedik. şimdi sormadım ama muayene 42,5 lira. doğumda 500-600 olsa gerek diye düşünüyorum. ikili testtende para almadılar. normal kan sayımı idrardanda almıyorlar muayene olunca çokmuş yaw 2,5 bence bi araştır sen
evet canım. başka nerden olcakki her yeri dikiyorlar zatenilk günler 2-3 gün yani hasta bezi ama sonra az az oldu benim ped yetiyor
demek ki çok hamarat koca iyi değilmiş eslem hanımmmm
benimkide 25 tl..oo benım muayene param bıle 24 tl..
wuuu ben hastanemı öpımde basıma koyiiimcanım hastanem benım
senınkıne ne oldu bılmemde..
bana pok atanlar hepten fos cıktı
len ütücü başı..yazın sıcagında hergun ütü yapacam dıye beyın tramvası gecırcene ıkı cam sıleydın pöfur pöfürr..
oo benım muayene param bıle 24 tl..
wuuu ben hastanemı öpımde basıma koyiiimcanım hastanem benım
hanımmm hanımmm,,,emzrime işini bile kocaya yükleyecen bu gidişle elinde olsaaEwt şekerim kıskançlığından hemen bu sonucu çıkardığın için tebrik ederim seni
benimkide 25 tl..
10 gün içinde gidince ücret yok...
hastanede eşimin arkadaşıyla karşılaştık..çocuğun beti benzi atmış.konuşuyor ama ruhu yok sanki adamın..ben sonradan gitmiştm yanlarına..eşime dedim hayırdır yakının bişey mi olmuş...meğerse eşini doğuma almışlar,,adam kapıda üçbuçuk atıyor
aslında bir doğum fotoğrafçısıda kapıdaki babaya lazım
benimkide 25 tl..
10 gün içinde gidince ücret yok...
hastanede eşimin arkadaşıyla karşılaştık..çocuğun beti benzi atmış.konuşuyor ama ruhu yok sanki adamın..ben sonradan gitmiştm yanlarına..eşime dedim hayırdır yakının bişey mi olmuş...meğerse eşini doğuma almışlar,,adam kapıda üçbuçuk atıyor
aslında bir doğum fotoğrafçısıda kapıdaki babaya lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?