Seninkide fazla ucuzmuş nere gidiyon kızım sen
hanımmm hanımmm,,,emzrime işini bile kocaya yükleyecen bu gidişle elinde olsaa
valla benimde içim gitti. bu zamana kadar oyaladı hep bizi yok yeni yılda yasalar değişcek yok daha yeni fiyatlar belli olmadı. şimdi de 2.400 diyor bi de doğuma doğum fotografçısı gircek 100 lirada ona istiyorlar. sanki onun ne masrafı varsa.
Seninkide fazla ucuzmuş nere gidiyon kızım sen
bende anadolu hastanesine gidiyorumbızım mahallenın dispanserıne gıdıyorum
yaaw özel hastane işte..
sen bılmezsın,özge bılır anadolu hastanesıne gıdıyorum..
senin verdiğin parayla burada 8 kadın sezeyan doğum yapıyor...ahh ahhh ben yedim kazığı
eslem bacı gıııııııı
ne kadara maloluyo senin şu büyük tüpilaçlar dahil hepsini cepten mi alıyon ssk karşılıyormu hiç
bızım mahallenın dispanserıne gıdıyorum
yaaw özel hastane işte..
bende anadolu hastanesine gidiyorum
yok cnm kimsenin bişey karşıladığı yok : ) hepsi toplam en fazla 5buçuk milyar dedi..paranın çoğu yumurta toplamadan önce verilecek..daha para vermedik sayılır..
benim bilezikler 40gr işte iki tane bozacaz ..
daha öncede araba için bozmuştum btün bileziklerimi..bunları sonradan yaptım..aman arabadan önemli değil ya bebelerim yine yaparım ALLah nasip etsinde hayırlısıyla
benım bıldıgım doğum fotoğrafçıları dışardakileride fotoluyor komik duygusal hüzünlü fotolar çıkıyor çünkü
ben de istiyom leynnnnn hamile kalim bende tutacam en afillisinden
ablamın ıkıncı doğumunda spinal olmustu belden uyusmalı sezeryan ondada oldu kanama
hatta odasına getırdıler sedyeden yataga 4 kişi felan gecırım derken anamm foşşş dıye kanaması oldu alttan şok olmuştummm
hasta bezı hak getıre tekrardan temızlendı yatak tekrardan yatırıldıııı bünyeden bünyeye değişir mi bilmem doğurmuşluğum hiç yok
bızım mahallenın dispanserıne gıdıyorum
yaaw özel hastane işte..
yok cnm kimsenin bişey karşıladığı yok : ) hepsi toplam en fazla 5buçuk milyar dedi..paranın çoğu yumurta toplamadan önce verilecek..daha para vermedik sayılır..
benim bilezikler 40gr işte iki tane bozacaz ..
daha öncede araba için bozmuştum btün bileziklerimi..bunları sonradan yaptım..aman arabadan önemli değil ya bebelerim yine yaparım ALLah nasip etsinde hayırlısıyla
sen bilmessin eşin bilir gibi olduuueslem bacııı eslem bacı anadolu hastanesi Samsunun ilk özel hastanesi heeee ey gidi ilk açıldığında ne pahalıydı tabı rekabet arttı mertlik bozuldu
benımde rengım bellı değil he bı millana bi esleme
Ne varsa anadoluda var slogan gibi oldu
evet lilyumcum sen yazınca baktım bende. ama sıra numarasımı ne istiyor ben hiç bişeyi not almamıştım kmlik numaramla çıkmadıöğrenemdim yani
deli yaa
bizim burda da var anadolu hastanesi ama anacuma yakın o güzel de bi hastane..desene millet harbi kazık yior hee..seraycım yanlış anlama sözüm meclisten dışarı
ya ben şimdi tüpüm tutarsa acaba bu merkeze devam etmek zorundamıyım bak onuda hiç düşünmemiştim :44:
çok hoş olmuş seray...darısı doğumaben hamilelik foto.ları çektirdim kızlar çok güzel kareler çıktı ortaya bayıldık]
kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?