Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hanımmm hanımmm,,,emzrime işini bile kocaya yükleyecen bu gidişle elinde olsaa

Anaam nasıl iyi tanımış kıslar beni

bugün konuşuoduk eşimle diyom şimdiden anlaşalım..yok öle bedava tüp baba..şimdi bütün iğneleri sıkıntıları ben çekiyom ama eğer nasip olurda bebemiz olursa geri kalanı sana ait ona göre : )

istersen emzirmeyide ben yapayım diyo

cnm sen elini çabuk tut başka bi hastane bul madur etmiş seni durumunu da anlatırsan hem ilgileneceklerine hemde daha ucuza doğum yapacağına eminim.. bune ya bukadar da milleti resmen kazıklıyolar

eslem bacı gıııııııı
ne kadara maloluyo senin şu büyük tüp ilaçlar dahil hepsini cepten mi alıyon ssk karşılıyormu hiç

yok cnm kimsenin bişey karşıladığı yok : ) hepsi toplam en fazla 5buçuk milyar dedi..paranın çoğu yumurta toplamadan önce verilecek..daha para vermedik sayılır..

benim bilezikler 40gr işte iki tane bozacaz ..

daha öncede araba için bozmuştum btün bileziklerimi..bunları sonradan yaptım..aman arabadan önemli değil ya bebelerim yine yaparım ALLah nasip etsinde hayırlısıyla

bızım mahallenın dispanserıne gıdıyorum
yaaw özel hastane işte..
sen bılmezsın,özge bılır anadolu hastanesıne gıdıyorum..

bende anadolu hastanesine gidiyorum

sen bilmessin eşin bilir gibi olduuueslem bacııı eslem bacı anadolu hastanesi Samsunun ilk özel hastanesi heeee ey gidi ilk açıldığında ne pahalıydı tabı rekabet arttı mertlik bozuldu
benımde rengım bellı değil he bı millana bi esleme
Ne varsa anadoluda var slogan gibi oldu

dogumdan sonra o paraları gerı toplarsın ınsallah bacım
bız bıle borcların bı kısmını ödemek ıcın bebegın altınlarını beklıyoz

benım bıldıgım doğum fotoğrafçıları dışardakileride fotoluyor komik duygusal hüzünlü fotolar çıkıyor çünkü
ben de istiyom leynnnnn hamile kalim bende tutacam en afillisinden

ben hamilelik foto.ları çektirdim kızlar çok güzel kareler çıktı ortaya bayıldık bi iki tane ekliyim bak. gerçi facede görenler olmuştur sonra sileyim

Eklentiler

• $73651_10151317100348058_1252330402_n.webp
    22 KB · Görüntüleme: 39
  • $227740_10151317099913058_1326199602_n.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $423713_10151317099583058_421238619_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

evet kanama miktaro ve günü kişiden kişiye değişiyor canım 40 gün sürende var 1 haftada bitende az olanda çok olanda. bende çok olmadım öyle doğum sonrası kanama 1-2 gün hasta bezi sonra pedle devam ettim

bızım mahallenın dispanserıne gıdıyorum
yaaw özel hastane işte..
sen bılmezsın,özge bılır anadolu hastanesıne gıdıyorum..

deli yaa

bizim burda da var anadolu hastanesi ama anacuma yakın o güzel de bi hastane..desene millet harbi kazık yior hee..seraycım yanlış anlama sözüm meclisten dışarı

ya ben şimdi tüpüm tutarsa acaba bu merkeze devam etmek zorundamıyım bak onuda hiç düşünmemiştim :44:

şansa bak yaaa altınların düştüğü anda gıttı bızım bilezilcikler
hemne satmayın bı kaç kuyumcu gezın bız kapalı carsıda bozmustuk en cok onlar verdı burda olsanız uğrayın derdım
hayırlısı olsun tatlım ya bızde araba alırken kucuk ceyreklerı bozup yerıne koymustuk fazlasyla Allah sağlık versin sıhhat versin hepsi olur üzülme
bız sımdıden ıkı tup bebek için koymaya calışıyoz para ben tutmadı cok beklemeden ıkıncıyı deneyecem

bırak eslemı meslemı..
kökenıne sahıp cık..
samsunun hastanesıne dıl uzatıyor

evet lilyumcum sen yazınca baktım bende. ama sıra numarasımı ne istiyor ben hiç bişeyi not almamıştım kmlik numaramla çıkmadı öğrenemdim yani

aaa tühh.. sen benden önce yazmıştın bana 8662 nolu sırayı vermiş keşke bulabilsen noyu...şimdi böle ilettiklerine göre acaba cevap falan gelicekmi dersin adres falan yazdım ben çünkü

çoook datluuuuu..benım hala yok bı hamılelık fotom

Son düzenleme:

hayır tabıkı degılsınnnn
ama onlar senı bırakmak ıstemeyecekler
ilk 3 ay devam edersın rısklı donem oldugu ıcın sonra bulursun kendıne ıyı bı doktor tup bebek merkezlerı cok pahalı be yavrum ne gerek var

seraaaayy..orası gercekten acık hava mı yoksa fotoşok mu
sımdı bız cekınmeye kalksak dötumuz donar

kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..

Öğleden sonra bi oturamadım yerime. Şuan anca görebildim canım. Değerin çok güzel, inşallah perşembe artışda olucak, hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

İğnelere başlayacakmısın hemen peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…