Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bırak eslemı meslemı..
kökenıne sahıp cık..
samsunun hastanesıne dıl uzatıyor

oyyy Samsunuma laf ettirmem özledim zatiiii gün sayıyorum gelmek için dur bakimmm anommmm tam 3 hafta kalmışşşşşş
dün kaynanayla böyle olunca aradım anamııı anlattım herşeyi dedim morala ihtiyacım var benım bu kadın moralimi eksilere düşürdüü yazıkk annecimde gel kızım gezelım kızım istediğini yaparız kızım dayan kızım teselli edıyo benıı uyyy nasıl özledım sımdı bak annemiiii

eee nasıl silcem ben o foto.ları silemiyorum. zaten alıntıda yapıldı hehe kalcak galiba.

açıkhava milancım izmir fuarında çekildi. yılbaşının ertesi günü hava güzeldi şansımıza. e izmirin kışıda ne kadar oluyor işte böyle

3 hafta sonra 15 tatıl mı oluyoo kız?
ıyı kocan salıyo senı haaa..
benımkı 1 kez saldı,bursaya dugune gıttım 10 gun kaldım ama burnumdan getırdı
özlemekten ıyıce trıplere gırdı yavrum..
ama ıyı oluyor arada oyle ayrı kalmak
gercı o ılk ve son oldu..daha salmıyor hıcbı yere

öffff akşama ne yemek yapacam derdi sardı şimdi beni
okul olsaydı ne güzel yorgun geldim halim yoktu bahanem vardı şimdi bahane uyduracam bennn

sen kendı yazdıgını duzenlıcen oyle sılcen..
bızde kendı msjlarımızı duzenleyıp sılcez..ecemle ben alıntı yaptık herhalde sadece..
dur ben benımkını siliiiim..

senın aılen yanında canım baska sehırde olsa oda salardı
ben daha nişanlıyken yapmıştım anlaşmamı aılemın yanına gıderken sorun cıkarmak yok dıye zaten yılda toplamda 3 kerev gıdıyoruz bırı beraber
kocam sorun cıkarmazda kaynanam kayınpederım cıkarırdı ne kadar cok samsuna gıdıyo felan akrabaları desen oyle gelın dedıgın anasını babasını görmeden de yaşayabılır onlara göre zaten anlaşamıyorum ya
neyse kaynanatörde aradan çıktıgına göre Samsuna gıdısler sorun olmaz bundan sonra
Kaynanam laf ederdi ama ne alım anne ordan negetırım dıyınce sunu getır bunu getır demesını bılırdı rahmetli gibi oldutövbe tövbe bu kadın ayarlarımı bozdu benim
İnsanlıktan çıktım

saol canım inşallah artar değer..heman başlycam ama perşembe değer arttıysa,,gebelik sağlıklı gidiyosa başlycam..şimdilik bebe asprini ile idare ediom..

seray bende düzenledim mesajımı fotoyu sildim..

anaaaaaamm sende ne doluymusun kız..
sankım zıncırlerınden kurtuldun,dörtnala kosuyon artık
nazar degip yarın öburgun barısırsanız hevesın kursagında kalır bak
benı yanlıs anladın gelınciiim der,öyle kalakalırsın..
cok abartma sevıncını

benimkiler silinmiyor valla kızlar.

bu arada deprem oldu ve ben evde tek başımayımmmm

Son düzenleme:
benimkiler silinmiyor valla kızlar.

bua arada deprem oldu ve ben evde tek başımayımmmm

korkma seraycım bende evdeyım tek basıma
burası baya sallandı benım avizelerden sarkan taslar hala ara ara sallanıyo
yalnız esra erola bakarmısınız depremle dalga gecıyo gerizekalı sevmezdim iyice uyuz oldum kadına

dur kız..şiddetı kaç ? hafıf mı??
evet esrada dedı sımdı deprem olmus

valla bılmıyorum canım ama 30 sanıye şiddetli hisettım kalakaldım ayetel kursi geldi aklıma onu okuyabıldım ıkıdır deprem benı yalnız buluyor hayırdır inşallah
benım evdekı butun avızeler sarkan bişileri var odadan mutfaktakının sesını duydum ınsan panık oluyor tabııı
Allah korusun hepımızı

herkes hıssettıgıne göre 4 ıle 5 arasındadır sıddetı bence..
devamı olmaz ınsallah kızlar..allah korusun sızlerı..
ıstanbulda yasamak bu acıdan cok sınırlerı harap eden bı durum herhalde..
ama seray sen ızmırde mısın? ıstanbulda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…