herkes hıssettıgıne göre 4 ıle 5 arasındadır sıddetı bence..
devamı olmaz ınsallah kızlar..allah korusun sızlerı..
ıstanbulda yasamak bu acıdan cok sınırlerı harap eden bı durum herhalde..
ama seray sen ızmırde mısın? ıstanbulda mı?
benımkıde halı sılmektı..bırı daha halı sılıp hamıle oldugunu ögrenmıstı merys mıydı acaba..
yanı temızlık sart
Allah ölümünde hayırlısını versin derler ya Allah korusun
bı yerder dısarda tipi var kar nasıl yağıyor bı yerde sallandık baya Allah sonumuzu hayır etsınnn
Ben depremden korkmam da ınsanın aklına hemen sevenlerı gelıyor oturdugum koltuk resmen sallandı avızeler felan ılk defa boyle sallandım İstanbula geldım gelelı rabbım hepımızı korusun inşallah
saol masalcım,,amin inşallah..hehe o halı silen bendim ne temizlik yapmıstım :)))
ecemmm cok tebrik ederim hayırlı olsun Alla tamamına erdirsin:))
nasıl yaa heryerde hissedildi mi ben izmirdeyim
ben şu yemeğimi atayım ocağa...
öske senmi gitmiştin cem yılmaza..güzelmi??
kocamı tutup götüreyim
allahım korusun yaa..
bende bolu depremınde bursadaydım..
hayatımda boyle deprem yasamadım..sallanmaktan yuruyemedık..emeklıyerek dıs kapıya yaklasabıldık..
ınsan korkudan şoka gırıyor..
1 hafta sokakta yatmıstık..
kımse evlerıne gırememmıstı..
cok kotu yaa,allahtan yazdı ozaman..
milletten fırsat bulabılırsek bızde gıtcez cmylmza..
gulmekten herkesın cenesı agrımıs..
sızde gıdın ecem..
neyse bende cıkım yımeeegımı hazırlıyım..
hadı görusuruz kızlar..
öske sende daha okula gıtme,boyle ıyı oluyoooo
tv de haber bile yapmamışlar haber kanallrı hariç,,altyazı bile görmedim...evet ben gittim canım baya güldük biz kendide diyor ıkıncı bölüm daha komik
Deprem değil aslında tüm büyük afetlerin hepsi korkutucu sel deprem fırtına çığ Allahım hepsinden korusun eşimi aradım anlamamıs o işyerınde benden cok korktu komşuya gıt dıyor hemen
bu arada çanakkale en cok hıssedenmiş
Kızlar dün gittim dr.a şükür herşey yolunda. Oğluşum 2.800 olmuş 10 günde 400 gr.almış sevindim.
Milan'cım nst ye bağladılar dün. Karnına bişeyler takıyorlar. Sonra eline bi buton veriyorlar bebiş hareket edince basıyorsun. Soluna doğru yatırıyorlar. Benim normalde çok kasılmam oluyor sancı giriyor falan ama sağolsun oğlum nst ye bağlıyken hiç hareket etmedi sadece 2 kez tekme attı o da 5 aylık attığı tekmelerden daha zayıftı. Dr. da rahimde kasılma falan yok daha dedigece gelip bağlasa yarın doğurcan dicek biliyorum ama velet uslu durdu dr.dan çıkar çıkmazda kudurdu nasıl bişey bu anlamadım. Normalde çıkıvercek gibi hissediyorum. Dr.da 2 şubat falan dedi doğum tarihine. Halen normal doğum görünüyor.
benimki az daha boşandırıyodu bizi kızlar..kimse eline su dökemez zannetmiyorum...eşim yanlarından gelince dolmuş halde geldi, bnde aradım neden eşimi doldurup doldurup yolluyosunuz bana amacınız yuvamımı yıkmak dedim..adam bana seni 2 aylığına almadık ama boşanın siz ben gelicem oraya dedi...sonra da eşimi aramış demiş ki ecem senden boşanmak istiyor demiş....neyseki düzelttik durumu...ama kayınbaba yı o günden beri şeytan gibi görüyorum.....
mesela senle yer içer,sen köşeyi dönmeden sana etmediği küfür kalmaz...uyuz bir adam
anaaam annemler izmirde msn acikti kapandi simdi bi sure kilitlenir iletisim araclari...ewet izmir kucuk capta sik sik salllanir:118:kızlar ben gidiyorum korktum allah yardımcımız olsun. dua edin görüşürüz
mesajla attım canım..Ecem ya senin eşin nereliydi çok merak ettim? Buarada farkındayım çok geride kaldım ama bugün işler yoğun
mesajla attım canım..
evet angel bayadır yok..arada derede kaçardı yazardı ama yok inşallah iyidir..Kızlar baskın yiyince aniden çıktım anladınız siz onu ; )
Tamda serayın resimlerine bakiodum..Seraycım resimler çok güzel..iyi bi fikir aslında..Bu arada sende çok güzelsin ..Hani önceki halini bilmiyorum ama hamilelik çok tatlı durmuş..oğlan anası olduğundan mıdır bilemem artık : )
Bu arada Bursada da deprem oldu kıslar..Bizde baya sallandık ..kociş elimi tutuyo ben tüplerimi düşünüyom
Neyse sofrayı hazırlıcam grşz sonra..Bugün bi eylül yoktu yaa..olaydı iyiydi : (
Gülgüzeli de bayadır yok..Sumisalide uğramadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?