ben de iki kayıp yaşadım..
ama dedğin gibi ilki çok farklı oluyor..gerçi ben 2 aylık hamileyken kaybettim ama hala lafı geçiyor..hala merak ediyorum doğsa nasıl olacağını...ne bileyim..rabbimin bir bildiği vardır elbet.
selam kızlar nasılsınız geldim kimseler yok yine hep böyle kimseyi yakalayamıyorum ama
neler oldu yılbaşından beri giremedim
dinlemedeyim eslem sen naptın bacım merak içindeyim..
yeni hamile varmı
eylül çok üzüldüm sagoyaKizlar sago mfj atmis faceden suan hastanede yatiyormusnst ye badlamuslar dualarimuzi eksik etmiyelimmmmm
günaydın kıslar nasılsınız ?
umutlanmak istemiyorum ama bu ay ateş ölçüyordum ya ateşim hala güzel gidiyor galiba..rabbim inşallah bu ay benimde yüzümü güldürür. su gibi akıntım var sürekli ve adet olcam hissi olup geçiyor arada. bide belim çok ağrıyor ama yinede hemen umutlanmak hevesim kursağımda kalsın istemiyorumnisan gelirse bir yıl olacak korunmayı bırakalı ve ben hiç hamile kalmadım. bu ayda olmazsa artık eşimle beraber gidicem doktora gerçi şu an maddi olarak da çok sıkıntıdayız.eşim iki aydır maaş alamıyor ben çalışmasam halimiz nice olurdu :18: neyse herşey allahtan allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip et hepimize
a.s gülgüzeli umarım iyisindir. yeni hamile ecem var allahın izniyle.
eylül çok üzüldüm sagoyaallah yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah.
sağol duygucum amin inşallahinşallah sendende güzel haber alırız yağmurcum hayırlısıyla. akıntı falan çoğalıyor hamile kalınca heralde yumurtlamadanmı nedir. bebişin gelişine eşinin işleri yoluna girer Allahın izniyle.
sağol duygucum amin inşallahakşam giderken uğrayabilirsem test alcam bugün 30. gün çıkar mı bilmiyorum inşallah hayırlısıyla güzel haber veririm bende
inşallah canım.. Benim adetlerim düzensiz o yüzden pek ihtimal vermiyorum hatta korkuyorum hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor banaeğer adetin düzenliyse adet geçtikten 3-4 gün içinde çıkıyor idrarda. Ama kan daha sağlam o yumurtlamadan sonra çıkıyor yani adet geçmese bile çıkma ihtimali var. Hayırlısıyla ecemle güzel başladık bu sene hadi bakalım inşallah sen devam edersin eylülcüm ve diğer kızlarda gelir peşinizden.
hosgeldin bacim bende ayni dertten muzdaribim yarin doktora gitcem bi ay duzgun gelse bi ay yamuk ciziyo artik doktorlardanda sikildim hersey normal kafana takma deyip duruyolar bugun kocama dicem ovulasyon testi alsin bakalim ne olcakGünaydın kuzularrrrr
Millan bana okula gıtme daha boyle ıyıymıs dedi Allah duydu sesını bugunde okullar tatil burda
Bugun doktora gıdıcem adet duzenslızlıgım için bu ay 1 de randevum bakalım neler dıyecek
kesın sokturucu verecek adet oluncada cagırıp klomene baslayacak off ılaç içmekten gına geldıııdua edın bana nolurrrrr
inşallah canım.. Benim adetlerim düzensiz o yüzden pek ihtimal vermiyorum hatta korkuyorum hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor banaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
hosgeldin bacim bende ayni dertten muzdaribim yarin doktora gitcem bi ay duzgun gelse bi ay yamuk ciziyo artik doktorlardanda sikildim hersey normal kafana takma deyip duruyolar bugun kocama dicem ovulasyon testi alsin bakalim ne olcak
benimde adetlerim kendimi bildim bileli düzensiz özge kaç kere doktora gittim hiç bişe demediler sanırım bende de yumurtlama sorunu var.bana da bu ay olmassa 3 ay klomen deneyelm demişti en son doktorum :44:senın yıne bısey yokmus canım şükür ben de yumurtlama sorunundan dolayı böyle gerçi ilaç kullanıyuorum ama bu ay çok boşladım ilacı.ben genç kızlığımdan beri düzenli olduğunu bilmem.biliyosundur belki yumurtalar bize anneden emanet anneciğiminde hep düzensizmiş yumurtasının biri alındı kist vardı ama maşşallah 3 kere hamile kalmış valla bilemiyorum canım rabbim büyük
Senın yıne bısey yokmus canım şükür ben de yumurtlama sorunundan dolayı böyle gerçi ilaç kullanıyuorum ama bu ay çok boşladım ilacı.Ben genç kızlığımdan beri düzenli olduğunu bilmem.Biliyosundur belki yumurtalar bize anneden emanet anneciğiminde hep düzensizmiş yumurtasının biri alındı kist vardı ama maşşallah 3 kere hamile kalmış valla bilemiyorum canım rabbim büyük
bizdede kronik polikistik over var canim buyuk ablam catir catir doguruyo anam gibi son uc kiz doguramiyoz hadi diger ikisinin duzensizdi surekli bekarkende benim hep duzenliydi bu dusukten sonra sapitti benide sapittirdi ama kac doktora gittim bisey yok diyo pkos var ama kendiliginden kaldigin icin sorun degilmisSenın yıne bısey yokmus canım şükür ben de yumurtlama sorunundan dolayı böyle gerçi ilaç kullanıyuorum ama bu ay çok boşladım ilacı.Ben genç kızlığımdan beri düzenli olduğunu bilmem.Biliyosundur belki yumurtalar bize anneden emanet anneciğiminde hep düzensizmiş yumurtasının biri alındı kist vardı ama maşşallah 3 kere hamile kalmış valla bilemiyorum canım rabbim büyük
Günaydın canlar;
Dün bi arkadaşın hamile olduunu öğrendim, onda da pko vardı, 1 yıldır deniyorlarmış 21 aralıkta hamile olduunu öğrenmiş. Bende pko'lu arkadaşlara ve bekleyen arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim. Rabbim ol deyince olmayacak herşey oluyor. Sadece sabretmek gerekiyor.
Özgecim senin önünde annen örnek işte, ne kadar sorun olsada 3 tane çocuğu olmuş. İşyerinde bi arkadaşım var, oda genç kızken ilaçla tedavi falan görmüş, öle adet olmuş. ama şuan 3 yaşında kızı var. Yani engel değil hiçbişi. Sabretmek, dua etmek lazım.
bizdede kronik polikistik over var canim buyuk ablam catir catir doguruyo anam gibi son uc kiz doguramiyoz hadi diger ikisinin duzensizdi surekli bekarkende benim hep duzenliydi bu dusukten sonra sapitti benide sapittirdi ama kac doktora gittim bisey yok diyo pkos var ama kendiliginden kaldigin icin sorun degilmisneyse az once baktim burda ucuzmus ovulaston testleri 60+5 15 tl kadar en fazla bugun aldirayim kocama hergun test cozerim yarinda bakalim doktor en dicek
benimde adetlerim kendimi bildim bileli düzensiz özge kaç kere doktora gittim hiç bişe demediler sanırım bende de yumurtlama sorunu var.bana da bu ay olmassa 3 ay klomen deneyelm demişti en son doktorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?