Klomen son çare bızım için canım yoksa tüpe geçicez direk doktor ben 2 siklus deneyelım dıyecegım ıstersenız 3 siklus deneyecegız dedı cunku ılaclara vıcudun fazla tepkı vermesı de söz konusu ohm durumu Allah korusunnnn
Klomenı kullanıyorsun 5 gun felan sonra 2/3 gun sonra doktora tekrardan gıdıyosun yumurta takıbıne baslayıp sana ılışkı gunlerı önerıyor adeetlıyken gıdıp baslıyosun klomene
offff doktora gıtmekten gına geldı cocukken bıle hastayken zorla götürürdü annemler hastaneye fobim var
aslında benim öyle çok da düzensiz denemez sadece geç oluyorum genelde 35 günde olurdum hep. arada çok nadir 40 günü bulduğu da oluyordu en son geçen ay belki hatırlıyonuzdur 2 ayı bulmuştu adet olmam ama tahliller, ultrasooon falan hiç bişe çıkmamıştı. stersten dediler. bakalım bu ay nolcek merakla bekliyorum işte :18:günaydın kızlar,,
ütüyü açtım ama son yazıları okuyunca hemen yazayım dedim..
düzensizlikten olmasaydı benim işim çok zordu..evlenince işte azcık düzene girdi..1 yıl kadar önce ben 1 ay adet oluyosam 2 3 ay olmuyodum...annemle,yakın bir arkadaşım çok şaşırdı hatta ilkinde hamile kalmama...
yaa bilmezmiyim o illeti bende onu yuzunden kilo veremiyom bide dusukten sonra guatr cikti bir ay ugrastim 1 kilo verdim daha yasim 22 yani gebelikten onc ne guzel 1 ayda 6 kilo vermistim artik iyice yavasladi bu iki illet yuzunden bende oduna dedim kosu bandi alcaz eve bana kosmak yurumek olsun 24 saat yururum insallah tig gibi olcam simdide cok fazlam yok boy var diye gostermiyom fazlalik falan ama ben sevmiyom ayaklara yuk yuklenmesini...miyopicim allah razı olsun zaten benım en buyuk moral kaynağım anneciğim her zaman bana olacak özge olacak özge diye hep telkin veriyor 15 tatilde gideceğim ailemin yanına annem beni gece gündüz gezdirecekmiş moral depolayacakmış banayiğenlerimi severim moralim tavan yapar gelince inşallah herşey çok güzel olur yiğenim 6 aylık oldu ek gıdalara başlamıs oy yerim onu bennn yaaa çok özledimmmm
muzmutcum bende de polıkıstık over var bunun bılıyosun aslında en doğal çözümü kılo vermek ama malesef kısır döngü pko kilo aldırıyor kilo vermek istıyorsun pko engel oluyor ama ben kafaya koydum 15 tatıl dönüşü eşimle spora yazılcaz gecen sene gıttıgımızde cıddı kılolar vermıstık .Hem sen kendılıgınden kalmıssın bak bende henuz hıc hamılelık olusmadı
yaa bilmezmiyim o illeti bende onu yuzunden kilo veremiyom bide dusukten sonra guatr cikti bir ay ugrastim 1 kilo verdim daha yasim 22 yani gebelikten onc ne guzel 1 ayda 6 kilo vermistim artik iyice yavasladi bu iki illet yuzunden bende oduna dedim kosu bandi alcaz eve bana kosmak yurumek olsun 24 saat yururum insallah tig gibi olcam simdide cok fazlam yok boy var diye gostermiyom fazlalik falan ama ben sevmiyom ayaklara yuk yuklenmesini...
günaydın kızlar,,
ütüyü açtım ama son yazıları okuyunca hemen yazayım dedim..
düzensizlikten olmasaydı benim işim çok zordu..evlenince işte azcık düzene girdi..1 yıl kadar önce ben 1 ay adet oluyosam 2 3 ay olmuyodum...annemle,yakın bir arkadaşım çok şaşırdı hatta ilkinde hamile kalmama...
insallah bende bugunden itibaren spora baslicam kisin kilo vermek zor oluyo ama yapicam insallah gautr ve pkosa ragmen..burda spor salonu varda odun beni goturmemek icin kendi gitmiyo burdaki bayanlar hepsi manken gibi zaten kendileride gitmek istemiyo genelde erkekler vucut yapmaya gidiyo erkeklerinde nerdeyse hepsi vucutlu o yuzden kiskaniyo odunaynen canım bak ne dıyosun hamılelıkten once 6 kılo vermıstım dıye ıste bızde kılo vermek dırek hamıle kalmayı kolaylaştırıyor.Benım evımde yer olsa ben de ısterım kosu bandı ama evıme cok yakın bı spor merkezı var erkek kadın karısık esımle gıttık bı kac ay guzel tyemız bı yer hocamızın eşi bıle gelıyor kapalı zaten hocamızda hemşehrim
hemen ona baslayacagım 15 tatıl donusu bırde halam almanyadan bana besın takvıyesı getırdı tok tutan hammaddesı soya oda tok tutuyor zaten onunla bırlıkte belkı yaza tüpe kalmadan kendılıgınden gelır ınsallah bebısım
insallah bende bugunden itibaren spora baslicam kisin kilo vermek zor oluyo ama yapicam insallah gautr ve pkosa ragmen..burda spor salonu varda odun beni goturmemek icin kendi gitmiyo burdaki bayanlar hepsi manken gibi zaten kendileride gitmek istemiyo genelde erkekler vucut yapmaya gidiyo erkeklerinde nerdeyse hepsi vucutlu o yuzden kiskaniyo odunbende bos bir odam var onu spor odasi yapcam odun kum torbasi dambill falanda alcak kendine hergun bi kac saat orda olcaz
benimde 2+1 ama zaten oyle ne mbilya olarak nede esya olarak biz herseyi gecici aliyoruz o yuzden bi oda bos kaldi turkiyedeki evim 3+1 ama insallah turkiyeye donene kadar 2-3 cocugum olurda cocuk odasi yapmayi dusunuyomtamam işte ne guzel o odanı spor odası yaparsın
benımde ıcımde hep uhtedır su ankı evım 2+1 kıyafetlerımız esyalarımız sığmıyo valla 3+1 eve gecersem bı odamı gıyınme odası yapacam full dolap hersey duzenlı olsun boyle olunca allahım ev utu dolu çoğunu ütüleyeyım derken diğerleri kirlenip ütüye çıkıyo yıka as ütü yap benim bermuda üçgenim
bu arada benım karın agrılarım basladı adet mi olacam ki acaba doktora gidiyorum ya pırtlarım şimdiinşallah gıdene kadar olurumda adam verıcegı ılaçları baslar bugun
benimde 2+1 ama zaten oyle ne mbilya olarak nede esya olarak biz herseyi gecici aliyoruz o yuzden bi oda bos kaldi turkiyedeki evim 3+1 ama insallah turkiyeye donene kadar 2-3 cocugum olurda cocuk odasi yapmayi dusunuyomenimde geciktimi test yapmiyom doktora gidicem diye niyetlendim mi korkudan geliyo galiba doktor amca ciss yapcak saniyo
ben dus alıp hazırlanayım canım sonra doktor amcaya bı gıdelım bakalımmmm
sonrada azcık gezeyım moral depolayım severım ben tek basınada olsa alısverısı gezmeyı
opuyorum canım hepınızıı sans dıleyın bana gıttıgım hastanede tum kadın doğumcuların muayenesı yanyana yıne hamılelerın arasında oturup beklıcem artık saatimi
Allaha emanetsınız kızlarrr öptümmmmmm[/QUOTEselametle canim kazasiz belasiz git gel guzel haberle insallah
kızlar ben geldim ama fazla kalamaycağım son durumumu bildireyim sizlere diye geldim.
Bu arada ecem cnm çok sevindim inş. değerin yükselir de yeni bir bebiş gelir topiğimize.
Bana gelince dün gece hastanede yattık 4 saatte bir nst ye girdim birde ilaç verdiler damardan da 4 litre serum yedim gerisini siz düşünün tuvaletin yolları taştannnn :):):):
Doktor devamlı yatacaksın rahmi baskıda bırakmayacaksın dedi rahim duvarım incelmiş normalde 35 santim olması gerekirken bnm ki 30 santm. 25 santimden sonra doğum başlıyormuş zaten. birde tansiyon sorunum çıktı kalp çarpıntılarım ondan kaynaklanıyormuş büyük ihitmalle. Çok fazla giremem nete ama arada girer yazarım bişiler normal doğumumuz 20 mart gibiydi ama şubatın 15ine kadar tutabildiğimiz kadar tutmamız dedi doktorum oda bnm dinlenmeme bağlı. neyse arada girer havadisleri veriririm sizlere.
öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin bebişimden
seray normal bi şehir için 2500 tl fazlaKızlar ya bi de bişey sorcam hastanelerle ve doktorlarınızla doğum fiyatları ile ilgili görüştünüz mü hiç? Benim dr.um özel bi hastaneye ortak oraya yönlendiriyor doğum için. Normalde sezeryanda olsa 2.5 diyor. Hastanenin sgk anlaşması yok. Çok değil mi ya?
bende halı silmiştim evetbenımkıde halı sılmektı..bırı daha halı sılıp hamıle oldugunu ögrenmıstı merys mıydı acaba..
yanı temızlık sart
ayyy seray bayıldım resimlerineeeeeeben hamilelik foto.ları çektirdim kızlar çok güzel kareler çıktı ortaya bayıldık bi iki tane ekliyim bak. gerçi facede görenler olmuştur sonra sileyim
sagocum çok geçmiş olsunkızlar ben geldim ama fazla kalamaycağım son durumumu bildireyim sizlere diye geldim.
Bu arada ecem cnm çok sevindim inş. değerin yükselir de yeni bir bebiş gelir topiğimize.
Bana gelince dün gece hastanede yattık 4 saatte bir nst ye girdim birde ilaç verdiler damardan da 4 litre serum yedim gerisini siz düşünün tuvaletin yolları taştannnn :):):):
Doktor devamlı yatacaksın rahmi baskıda bırakmayacaksın dedi rahim duvarım incelmiş normalde 35 santim olması gerekirken bnm ki 30 santm. 25 santimden sonra doğum başlıyormuş zaten. birde tansiyon sorunum çıktı kalp çarpıntılarım ondan kaynaklanıyormuş büyük ihitmalle. Çok fazla giremem nete ama arada girer yazarım bişiler normal doğumumuz 20 mart gibiydi ama şubatın 15ine kadar tutabildiğimiz kadar tutmamız dedi doktorum oda bnm dinlenmeme bağlı. neyse arada girer havadisleri veriririm sizlere.
Canım çok geçmiş olsun. Allahım sağlıkla sıhhatle bu süreci tamamlamayı nasip etsin. Kalbini ferah tut, kafana takma, inşallah bebişin sabredecek, zamanında sağlıkla kucağına alacaksın. Yat dinlen, hiç kıprama bi yere. Sana yardım edecek kimse varmı yanında, Allah yardımcın olsun
kızlar ben geldim ama fazla kalamaycağım son durumumu bildireyim sizlere diye geldim.
selam kızlar
yagmurcum inş güzel haber verirsin bizlere inş bebiştendir o ateşin
ecem senide tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahh
eslem sen başladınmı tedaviyee anlatsana bacımm...yaa bende dayanamıcam heralde martta falan gideyimm yaptırayım diyorum strese giriyorum her ay biraz daha
sagocum sende bol bol dinlenAllah saglık sıhhat versin cnm...
özgeyle biz sona kaldık heraldebizde tüp yaptıriciiizz galiba bu gidişle
sagocum geçmiş olsun canım..ikinizde rabbime emanetsiniz..inşallah güzel haberlerinizi alırız..
gülgzeli saol canı,,dün de seni anmıştık nerelerde diye..perşembe değer yükselince daha rahat edicem.
kızlar dün akşamdan bu yana sinirim tepemde,,hormon mu ,dolunaymı bilmiyorum..birde dün akşam ağrım vardı,akıntım olmuş sinirim bozuldu leke zannettim..
Valla şekerim bana sorarsan hiç bekleme ..Niye bekliyosun maddi açıdansa onu bilemicem ama emin ol benim kadar sıkışık olamaz durumun..
Ben ilk başta aşılama deneylim tüp için durumum yok falan diodum taaki doktora gidene kadar..doktor normal yolla çok zor beklemek zaman kaybı direk tüp deyince hiç gözüm görmedi valla kenarda olan bileziklerimi bozalım artık yeterki bi adım bi bişey olsun..
Tutmasada insan bi adım daha yaklaşmış oluyor en azından bi bişey yapmış oluyosun..bi motive bi heyecan olmuş oluyor ne bilim..he olmazsa üzülücez tabi ama her ay zaten üzülmüyoz mu ? şimdi en azından deriz elimizden gelenide yaptık..
Bugün iğnemin 7.günündym cnm..Bakalım büyk ihtimal haftaya yumurta toplama falan olur..Gelişmeleri hep yazıyorum ama sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?