- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
sagocum geçmiş olsun canım..ikinizde rabbime emanetsiniz..inşallah güzel haberlerinizi alırız..
gülgzeli saol canı,,dün de seni anmıştık nerelerde diye..perşembe değer yükselince daha rahat edicem.
kızlar dün akşamdan bu yana sinirim tepemde,,hormon mu ,dolunaymı bilmiyorum..birde dün akşam ağrım vardı,akıntım olmuş sinirim bozuldu leke zannettim..
cnm Allaha cok şükür maddi acıdan bir sorun yok ama eşimle nisana kadar da deeyelim olmazsa gidelim direk tüp yaptıralım dedik.bide kışın gidip gelmek sorun olur diye..ben umut hastanesine gitmiştim orası uzak bize oyüzden..
sen hangi hastanede başladın ?
yazıyorsun cnm biliyorummda pek giremedigim için parca parca denk gelip okudugum için anlamadım bişey o yüzden öyle yazdım..
nisanı bekleyemicemde artık şubatmı olur martmı olur Allah bilir..cok bunaldım valla bende ..
RABBİM inş nasip eder de canım tutar tüpün ..valla kendimin olması kadar istiyorum sizlerinde hamile kalmasını..
bende aşılama yaptırana kadar tüp yaptırsaydım diyorum ama doktor asılama yapalım ilk dedi bize
hatta sinirim bozuldu oturdum ağladım...Cnm korkun var çünkü..şu stresini üstünden at önce..hep aklın orda..ama biliyosun bunlar daha çok olumsuz etkiler seni..
Bol bol dua et sakin olmaya çalış..Allahın izniyle bu sefer bişey olmicak..
Çünkü sizde bi problem yok oyüzden aşılamayla da tutma olasılığı vardı ama nasip değilmiş..
Bizde ilk başta kem küm aşılama falan olsa acaba dedik yok dedi ne aşılaması o size zaman kaybı dedi : )
Çünkü hızlı sperm sayısı çok az ..yumurtaya ulaşamıyo yolda ölüyolar bu yüzden dedi..ama tüp bebekte direk kendimiz yumurtanın içine koyacağımız için tabiki şans daha yüksek dedi..
Valla madem maddi durumda da bi sıkıntı yok önünüzde başka engelde yoksa hiç ertelemeyin derim..
Biz şu anda hem maddi hem manevi sıkıntı gerginlik içindeyiz aslında ama gözümüzü kararttık deneyelim dedik ya tutarsa diye : ) hemde kimseciklere söylemedik gisli gisli
hatta sinirim bozuldu oturdum ağladım...
2gündür sürekli ağlıyorum,tutamıyorum kendimi.......
canım aşılamadan önce yumurta toplamadan da önce bol bol incir ye,yumurtayı güzel geliştiriyormuş...He bu arada bizim gittiğimiz hastanede bi saatlik uzaklıkta ..Sen niyetine girdinmi ALLahta yardım ediyor..Ne hikmetse kontrol günleri karlar erimiş yol açık olmuş oluyor..
Bak dün buzluydu yerler bugün hava güzel eridiler yarın kontrolümüz var inş hiçbişe kalmaz..Hoş sıkıntı olursada otobüsle gideriz napalım..Altı üstü 15 günlük bi süreç idare edilir bi şekilde..
Cnm ben İstanbulda değilim sen bilmezmsn burdaki hastaneyi..
canım yarın 4 buçukta doktor randevum var.sabah bulamadım..orada yaptrcam test ama sonuç cuma çıkar...birde ben adetim yaklaşıncaya da geçince de stres oluyorum..kocamın her hareketi batar.Canımm benim kıyamam yaa yapma böle ecemcim
Kız yoksa ağlamaktan düşürtcen bebeğini delii ! : )
Sen bence yalnız durma,böyle yaptıkça kafaya takıcaksın..git bi yerlere..arkadaşlarınla falan takıl..
Burayada girme daha çok hatırlayıp stres oluyosun..
Yarın yapıcan dimi tekrar test ?
He bu arada bizim gittiğimiz hastanede bi saatlik uzaklıkta ..Sen niyetine girdinmi ALLahta yardım ediyor..Ne hikmetse kontrol günleri karlar erimiş yol açık olmuş oluyor..
Bak dün buzluydu yerler bugün hava güzel eridiler yarın kontrolümüz var inş hiçbişe kalmaz..Hoş sıkıntı olursada otobüsle gideriz napalım..Altı üstü 15 günlük bi süreç idare edilir bi şekilde..
Cnm ben İstanbulda değilim sen bilmezmsn burdaki hastaneyi..
afferin kız eslemgizli olması daha iyi valla bende söylemeyi düşünmüyorum ..tedavin hayırlı olsun inşallah olur bebeginiz belkide bebeklerinizmi demeliydimm ayyy ne güzel düşünmesi bile içimi kıpır kıpır etti
ya bide benim eşim cok utangac..sperm testi bile verirken kızarıyo bozarıyo..asılama yaptıracagımız günde strese girdi herkes sırasını bekliyoryaa ..orda bekleyenlerden bile sıkılıyo..sırf buyüzden ozamanki verdigi sperm sayısı normalinkinden daha az cıkmıştı..doktorda hemen stresmi yaptın dedi bildi ..tabi benim bakışımı hayal edersin.
ama tüpte söyledigi gibi dha cok sans var inş hemen olurda bide o sekilde ugrasmayız cnm
canım yarın 4 buçukta doktor randevum var.sabah bulamadım..orada yaptrcam test ama sonuç cuma çıkar...birde ben adetim yaklaşıncaya da geçince de stres oluyorum..kocamın her hareketi batar.
Allah razı oLsun cnm..valla bilmiyom büyük ihtimal ilk olduğu için tek embriyo koyulur diye tahmin ediyorum..ama onunda bölünüp tek yumurta ikizi olma şansı da var ..Allah hayırLısıyLa nasip etsin bir-iki hiç farketmez
Canım tüp bebekte erkeğe hiç bi sıkıntı yok merak etmesin eşin böyle konuş onla..Herşeyi bütün sıkıntıyı kadın çekiyor..Erkek sadece yumurta toplama gününde sperm vericek okadar o da zahmet olacak : )
Benim eşimde bana kıyamadığından pek istemiyodu bu tedaviyi sonuçta olan sana olcak diye ama ben dedim istiyorum tutar ya da tutmaz deneyelim..
Ama her iğne vurduğunda vicdan yapıyor garibim..Seninkide senin hallerini görünce eminim o utangaçlık çekingenlik falan kalmicaktır ..daha çok destek olacaktır..kız neler çekiyor biz bi test vermeye çekinioz dicektir eminim..
aşılamada kullanılan igneyle aynı diye biliyorum ..senin ignenin adı ne..zaten vurulurken bakışını göreceksin bayılacak sanki ahahaha
ya biz birde igne kalemini tslim alırken orda bi kadının yumurtaları toplanıyormuş eşide 1.buçuk saattr içerde falan dedi..eşim onada demekki zor yoksa niye okadar sürsün falan demeye başladı..yok 20 dk falan sürüyor diye biliyorum desemde hala o adamın dedigini söylüyo banabenden cok strese giriyo yani..birde anesteziyle oluyor yaa ondanda korkuyo..sanki sana yapacaklar diyorum bende
hatta sinirim bozuldu oturdum ağladım...
2gündür sürekli ağlıyorum,tutamıyorum kendimi.......
Yazık kıs onlar bizden daha çok stres oluyor..Benmkide aynı işte yoksa ben geçen senede demiştim ona gel tüp deneyelim ozaman istememişti..Ama şimdi el mahkum artık baktı durum kötü..
Valla iğneler aynı mı bilmiyorum cnm..bi puregon var kalem olan bi de merional diye bi iğne var ..
Her iğne olduğumda bana çikolata vs sevdiğim şeylerden alıyor güya vicdanını rahatlatacakdiom leeeyn ben çocukmuyum şurda anne baba olmaya çalışıoz karizmamı çiziyosun
Yumurta toplama işlemi de 20 dk sürüyor ama 2 saat kaldırmıyolar seni yatıyosun..Sonra günlük hayata devam..yani heralde öle : ) artık o raddeye geliim paylaşırım..
Rahim filminde çok güzeldi uyudum uyandım işlem bitti ..doktor aynı onun gibi olcak dedi bakalım..
Kızlar ben geldim kardesimin ipadini caldım yattığım yerden yetisirim size artık
Doktor oturmama bile izin vermedi cnm oturduğun zamanda bebek rahme baskı yapar dedi.
Elimden geldigince yatıcam artık 35. Haftadan sonra piramatüre sayılmıyormus bebekler, simdi dogsa bile yasama oranı çok yuksek dedi insallah bır sıkıntı olmadan 35. Haftayı buluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?