Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ecem cnm bak ne güzel haimlesin keyfini cıkar takma kafana bişeyi..hersey cok güzel olacak hep öyle düşün olumlu ol..dua et rahatlarsın cnm..Allah sana bagışlasın inşallah bbebegini cnm

Çünkü sizde bi problem yok oyüzden aşılamayla da tutma olasılığı vardı ama nasip değilmiş..

Bizde ilk başta kem küm aşılama falan olsa acaba dedik yok dedi ne aşılaması o size zaman kaybı dedi : )

Çünkü hızlı sperm sayısı çok az ..yumurtaya ulaşamıyo yolda ölüyolar bu yüzden dedi..ama tüp bebekte direk kendimiz yumurtanın içine koyacağımız için tabiki şans daha yüksek dedi..

Valla madem maddi durumda da bi sıkıntı yok önünüzde başka engelde yoksa hiç ertelemeyin derim..

Biz şu anda hem maddi hem manevi sıkıntı gerginlik içindeyiz aslında ama gözümüzü kararttık deneyelim dedik ya tutarsa diye : ) hemde kimseciklere söylemedik gisli gisli

Cnm korkun var çünkü..şu stresini üstünden at önce..hep aklın orda..ama biliyosun bunlar daha çok olumsuz etkiler seni..

Bol bol dua et sakin olmaya çalış..Allahın izniyle bu sefer bişey olmicak..
hatta sinirim bozuldu oturdum ağladım...
2gündür sürekli ağlıyorum,tutamıyorum kendimi.......

He bu arada bizim gittiğimiz hastanede bi saatlik uzaklıkta ..Sen niyetine girdinmi ALLahta yardım ediyor..Ne hikmetse kontrol günleri karlar erimiş yol açık olmuş oluyor..

Bak dün buzluydu yerler bugün hava güzel eridiler yarın kontrolümüz var inş hiçbişe kalmaz..Hoş sıkıntı olursada otobüsle gideriz napalım..Altı üstü 15 günlük bi süreç idare edilir bi şekilde..

Cnm ben İstanbulda değilim sen bilmezmsn burdaki hastaneyi..

afferin kız eslem gizli olması daha iyi valla bende söylemeyi düşünmüyorum ..tedavin hayırlı olsun inşallah olur bebeginiz belkide bebeklerinizmi demeliydimm ayyy ne güzel düşünmesi bile içimi kıpır kıpır etti
ya bide benim eşim cok utangac..sperm testi bile verirken kızarıyo bozarıyo..asılama yaptıracagımız günde strese girdi herkes sırasını bekliyoryaa ..orda bekleyenlerden bile sıkılıyo..sırf buyüzden ozamanki verdigi sperm sayısı normalinkinden daha az cıkmıştı..doktorda hemen stresmi yaptın dedi bildi ..tabi benim bakışımı hayal edersin.
ama tüpte söyledigi gibi dha cok sans var inş hemen olurda bide o sekilde ugrasmayız cnm

Canımm benim kıyamam yaa yapma böle ecemcim

Kız yoksa ağlamaktan düşürtcen bebeğini delii ! : )

Sen bence yalnız durma,böyle yaptıkça kafaya takıcaksın..git bi yerlere..arkadaşlarınla falan takıl..

Burayada girme daha çok hatırlayıp stres oluyosun..

Yarın yapıcan dimi tekrar test ?

canım aşılamadan önce yumurta toplamadan da önce bol bol incir ye,yumurtayı güzel geliştiriyormuş...

canım yarın 4 buçukta doktor randevum var.sabah bulamadım..orada yaptrcam test ama sonuç cuma çıkar...birde ben adetim yaklaşıncaya da geçince de stres oluyorum..kocamın her hareketi batar.

seninde uzakmış cnm ..bnmde hemen hemen aynı bide trafik olursa daha uzuyor zman..ama tabiki bunlar mazeret olamaz haklısın..
gözünü karartmışsın sen bende kararttım aslında ...olumsuzlugu düşünmek bile istemiyorum zaten ..
suan zaten adetin 12.günündeyim ben..yeni bir yumurtlama dönemi var önümde Allah bilir tabi ama okadar ay olmadı yine olmaz diye bakıyorum..ovülasyon aletiylede takip ediyorum bakalım olmazsa bende istiyorum

Allah razı oLsun cnm..valla bilmiyom büyük ihtimal ilk olduğu için tek embriyo koyulur diye tahmin ediyorum..ama onunda bölünüp tek yumurta ikizi olma şansı da var ..Allah hayırLısıyLa nasip etsin bir-iki hiç farketmez

Canım tüp bebekte erkeğe hiç bi sıkıntı yok merak etmesin eşin böyle konuş onla..Herşeyi bütün sıkıntıyı kadın çekiyor..Erkek sadece yumurta toplama gününde sperm vericek okadar o da zahmet olacak : )

Benim eşimde bana kıyamadığından pek istemiyodu bu tedaviyi sonuçta olan sana olcak diye ama ben dedim istiyorum tutar ya da tutmaz deneyelim..

Ama her iğne vurduğunda vicdan yapıyor garibim..Seninkide senin hallerini görünce eminim o utangaçlık çekingenlik falan kalmicaktır ..daha çok destek olacaktır..kız neler çekiyor biz bi test vermeye çekinioz dicektir eminim..

canım yarın 4 buçukta doktor randevum var.sabah bulamadım..orada yaptrcam test ama sonuç cuma çıkar...birde ben adetim yaklaşıncaya da geçince de stres oluyorum..kocamın her hareketi batar.

kız tüp bebek başarı hikayeleri topiğinde transferden sonra bebeğin tutunması için ananas ve kabak çekirdeği yiyin diyolardı bol bol..

sende bunları ye cnm artı faydası olur zararı olmaz sonuçta..bi de iğnelerinide olucan daha ne korkuyon olacak Allahn izniyle..

onlara ne zaman başlican ? hemen başla işte ..

aşılamada kullanılan igneyle aynı diye biliyorum ..senin ignenin adı ne..zaten vurulurken bakışını göreceksin bayılacak sanki ahahaha
ya biz birde igne kalemini tslim alırken orda bi kadının yumurtaları toplanıyormuş eşide 1.buçuk saattr içerde falan dedi..eşim onada demekki zor yoksa niye okadar sürsün falan demeye başladı..yok 20 dk falan sürüyor diye biliyorum desemde hala o adamın dedigini söylüyo bana benden cok strese giriyo yani..birde anesteziyle oluyor yaa ondanda korkuyo..sanki sana yapacaklar diyorum bende

Yazık kıs onlar bizden daha çok stres oluyor..Benmkide aynı işte yoksa ben geçen senede demiştim ona gel tüp deneyelim ozaman istememişti..Ama şimdi el mahkum artık baktı durum kötü..

Valla iğneler aynı mı bilmiyorum cnm..bi puregon var kalem olan bi de merional diye bi iğne var ..

Her iğne olduğumda bana çikolata vs sevdiğim şeylerden alıyor güya vicdanını rahatlatacak diom leeeyn ben çocukmuyum şurda anne baba olmaya çalışıoz karizmamı çiziyosun

Yumurta toplama işlemi de 20 dk sürüyor ama 2 saat kaldırmıyolar seni yatıyosun..Sonra günlük hayata devam..yani heralde öle : ) artık o raddeye geliim paylaşırım..

Rahim filminde çok güzeldi uyudum uyandım işlem bitti ..doktor aynı onun gibi olcak dedi bakalım..

Ecem canım sıkma canını, herşey olacağına varıyor, çok iyi anlıyorum seni. Ne üzüntüler çektik o düşüklerde ama alanda verende Rabbim. Bişi olacaksa bile yapabileceğimiz bişi varmı. Rabim hayırlısını versin. Yüreğini ferah tut. Ya Musavvir ve Ya Mübdi. aklına geldikçe bunları çek. Yüreğini ferahlatmak içinde Kuran okumaya çalış, bol bol dua et.

ohh hersey mükemmel gidiyorr inşallah sonucta mükemmel olur cnm....bende puregon300 kullanmıştım cnm..
evet bizlere bişey olacak diye korkuyorlar valla ben şimdiye kadar hiç anestezi falan almadım ondan korkuyorum az ..
rahim filmimi canlı canlı yaptırmıstım bizimkide ben üzülmim diye ben cocuk flan istemiyorum sen ol yeter diyor..bende cevre ne olacak diyorum..ben onları cok kafama takıyorum ..inşallah bizlerinde evleri şenlenir en yakın zamanda

Anılan Kanunun, “Analık halinde çalışma ve süt izni” başlıklı 74. maddesinde, “Kadın işçilerin
doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık süre için
çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye
iki hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi
isterse doğumdan önceki üç haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı
süreler doğum sonrası sürelere eklenir. (Ek cümle: 13/2/2011-6111/76 md.) Kadın işçinin erken
doğum yapması halinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası
sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır.
Yukarıda öngörülen süreler işçinin sağlık durumuna ve işin özelliğine göre doğumdan önce ve sonra
gerekirse artırılabilir. Bu süreler hekim raporu ile belirtilir.
Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir.
Hekim raporu ile gerekli görüldüğü takdirde, hamile kadın işçi sağlığına uygun daha hafif işlerde
çalıştırılır. Bu halde işçinin ücretinde bir indirim yapılmaz.
İsteği halinde kadın işçiye, onaltı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde
onsekiz haftalık süreden sonra altı aya kadar ücretsiz izin verilir. Bu süre, yıllık ücretli izin hakkının
hesabında dikkate alınmaz.
Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam birbuçuk saat süt izni
verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre
günlük çalışma süresinden sayılır.” hükmü öngörülmüştür.
Doğum izni veya süt izni sürelerinin artırılmasına yönelik Bakanlığımızın herhangi bir çalışması
bulunmamaktadır.
İş mevzuatının uygulaması ile ilgili somut şikayetlerinizin bulunması ve bunların incelenmesini istemeniz
halinde, şikayete konu işyerinin açık unvan ve adresini belirtmek suretiyle işyerinin bulunduğu ildeki
Çalışma ve İ ş Kurumu İl Müdürlüğüne veya Bakanlığımıza dilekçe ile başvurmanız mümkün
bulunmaktadır.
5521 sayılı İş Mahkemeleri Kanununa göre de, işçilerle işverenler arasında hizmet akdinden, toplu iş
sözleşmesinden veya İ ş Kanununa dayanan her türlü hak iddialarından doğan hukuk
uyuşmazlıklarının kesin olarak çözüme bağlanması görev ve yetkisi iş mahkemelerine aittir.
Bilgilerinizi rica ederim.

Kızlar ben geldim kardesimin ipadini caldım yattığım yerden yetisirim size artık
Doktor oturmama bile izin vermedi cnm oturduğun zamanda bebek rahme baskı yapar dedi.
Elimden geldigince yatıcam artık 35. Haftadan sonra piramatüre sayılmıyormus bebekler, simdi dogsa bile yasama oranı çok yuksek dedi insallah bır sıkıntı olmadan 35. Haftayı buluruz...

kızlar geçen gün bimere yazdığım şikayetin çalışma bakanlığından gelen cevabı bizim yasa yasalaşamayacak galiba

canımm gecmiş olsun, uzme hiç kendini benim yengemnde dyrymu boyleydi, erken dogmayı bırak 40.haftadan sonra sezaryenle aldılar bebegi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…