Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

İnşaAllah cnm..Umarım sende tüpe gerek kalmadan o mucizeyi yaşarsın..

Bende ilk defa rahim filminde anestezi yedim..çok da merak ediyodum hayatımda hiç bayıltılmadım nasıl olcak diye ama herşeyin bi ilki varmış..şimdi belki de ilk deneyimimi yaptığım için daha rahatım..

Benim korktuğum iğneli kısmı aslında..çünkü iğne fobim var ..ama napiim gözümü kapatıom bebelerimi düşünüom : ) neyseki son 3-4 günüm kaldı..

Bi de transferden sonraki o 12 gün nasıl geçicek onuda sabırsızlıkla bekliyom :18:

Valla cnm kafaya takmayalım biz bize yeteriz çocuk olmasada olur diyoz ama o iş öyle olmuyor işte..Tamam bizde eşimle çok mutluyuz kavgamız gürültümüz yoktur böylede çok iyiyiz ama evlat eksikliği çok başka bişey..illaki ara ara canını acıtıyor..isteme arzusu bitmiyor..

He eşime geçende şunu dedim de çok hoşuna gitti..Belki dedim ALLah nasip etmedi bize çocuk belki de nasip etmicek hiç ama olsun senin gibi hayırLı bi eş verdi daha ne olsun..

Valla biz onları daha çok motive etmemiz lazım onlar daha çocuk gibi : )

Tabiki olmazsa dünyanın sonu değil ama içimizde hep bi eksiklik olacak bunu saklayamayız..

İnşallah dediğin gibi olur cnm ama benım en basından beri erken doğma riski vardı doktor ℅100 erken doğacak dedi:-(

hayırlısı olsun tatlım,sen dinlen kalkma hiç, bunu demek zor biliyorum ama o dogunca yatmaya vakit bulamıcaksın:) demek senin bebiş dayanamıcak bizimklerle aynı zamanda dogacak annesi:) subatın 1onunda sonra biz de bekliyoruz

esleemmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah yardımcınız olsun Allah işinizi denk getirsin rabbim nasip etsin tam okuyamadım gecmişi ama ne zaman gerceklesecek sperm yerlestirilmesi

Canım walla erkenci benim sıpa çok meraklı benim kız bu dünyaya...

nası calısmamız yok der( hayal kırıklıgına ugradım yıkıldm yaa

valla bende çok uğradım masalcım.çalışma bakanlığının karşı olduğunu duymuştum ama direk onların ağzından duymak kötü oldu. inşallah başbakan falan üstesinden gelir. kim ilgilenir en son bilmiyorum ama. illa çalışma bakanlığınında üstü vardır.

esleemmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah yardımcınız olsun Allah işinizi denk getirsin rabbim nasip etsin tam okuyamadım gecmişi ama ne zaman gerceklesecek sperm yerlestirilmesi

Allah razı olsun cnm...

Valla sperm değil direk spermle yumurta döllenip yerleştirilecek Yani transfer diyolar buna : ) Büyük ihtimal haftaya yumurtalarım toplanır sonra bi kaç gün içinde de transfer yapılır heralde..

neyse içimiizi ferah tutalım dicem ama ayın ikisindne beri komisyonda gorunuyor, ses yok

canım ya kusuruma bakma pek anlamıyorum bu işi ben yanlıs dedim:) haydi rast gele

Canım insallah emeklerinizin karsılığını alırsınız walla zor ısler bunlar transfer yapılınca cok dikkat eet kendine

Duyguuuuuu sna bisey sorcam canım ben ne olur ne olmaz diye cantamı hazır tutmakistiyorum ama ne koyayım bilemiyorum internette yazanlarada akıl erdiremedim. Bebekle bana ne gerekir en çok.

rabbim herkesin gonlune gore versin inş:) inş ozel dua edecegim eslemcim, sagocum

ben simdi cıkayım namaz yemek bi suru işim var işleri halledince gelrim selametle

Duyguuuuuu sna bisey sorcam canım ben ne olur ne olmaz diye cantamı hazır tutmakistiyorum ama ne koyayım bilemiyorum internette yazanlarada akıl erdiremedim. Bebekle bana ne gerekir en çok.

pijama takımı, iç çamaşırı,ped,emzirme sütyeni eğer sezaryen olursan 3 gün yatırıyorlar rahat oluyor emzirmesi,göğüs pedi, hastane çıkışı bebek için,battaniye,1-2 takımda alt üst al bebek için 3 gün yatma ihtimaline karşı, bebek bezi,diş fırçası,tarak vs kozmetik malzemelerini,terlik, bebeğin elbiseleri ipli olanlar var ya kafadan geçirmiyosun sabahlık gibi adını unuttum şimdi onlardan olcak. çok ta abartmaya gerek yok yeter sanırım bunlar. ha birde saçına bağlamak için kurdela

Kim kim kaldık hamile kalamayan du bakimm :

Ben
EylüL
Gülgüzeli
Yağmurk
Özge
Sumisali
Muzmut

7 kişimiyiz ..Allahım bu yıl hepimizin yüzünü güldürür inş..

aha sana liste sagocum ..daha ne olsun zaten

Ortalama uc gun yetecek kadar esya lazım yani canim cogu seyi almıstim zaten kalan eksikleride internetten alirim artık ne yapayım.
Kırmızı kurdelee unurulur mu hiiiicc canım eheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…