kızlar geçen gün bimere yazdığım şikayetin çalışma bakanlığından gelen cevabıbizim yasa yasalaşamayacak galiba
ohh hersey mükemmel gidiyorr inşallah sonucta mükemmel olur cnm....bende puregon300 kullanmıştım cnm..
evet bizlere bişey olacak diye korkuyorlarvalla ben şimdiye kadar hiç anestezi falan almadım ondan korkuyorum az ..
rahim filmimi canlı canlı yaptırmıstımbizimkide ben üzülmim diye ben cocuk flan istemiyorum sen ol yeter diyor..bende cevre ne olacak diyorum..ben onları cok kafama takıyorum ..inşallah bizlerinde evleri şenlenir en yakın zamanda
canımm gecmiş olsun, uzme hiç kendini benim yengemnde dyrymu boyleydi, erken dogmayı bırak 40.haftadan sonra sezaryenle aldılar bebegi:))
İnşallah dediğin gibi olur cnm ama benım en basından beri erken doğma riski vardı doktor ℅100 erken doğacak dedi:-(
hayırlısı olsun tatlım,sen diden kalkma hiç, bunu demek zor biliyorum ama o dogunca yatmaya vakit bulamıcaksın:) demek senin bebiş dayanamıcak bizimklerle aynı zamanda dogacak annesi:) subatın 1onunda sonra biz de bekliyoruz
nası calısmamız yok der( hayal kırıklıgına ugradım yıkıldm yaa
esleemmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah yardımcınız olsun Allah işinizi denk getirsin rabbim nasip etsintam okuyamadım gecmişi ama ne zaman gerceklesecek sperm yerlestirilmesi
valla bende çok uğradım masalcım.çalışma bakanlığının karşı olduğunu duymuştum ama direk onların ağzından duymak kötü oldu. inşallah başbakan falan üstesinden gelir. kim ilgilenir en son bilmiyorum ama. illa çalışma bakanlığınında üstü vardır.
Allah razı olsun cnm...
Valla sperm değil direk spermle yumurta döllenip yerleştirilecekYani transfer diyolar buna : ) Büyük ihtimal haftaya yumurtalarım toplanır sonra bi kaç gün içinde de transfer yapılır heralde..
Allah razı olsun cnm...
Valla sperm değil direk spermle yumurta döllenip yerleştirilecekYani transfer diyolar buna : ) Büyük ihtimal haftaya yumurtalarım toplanır sonra bi kaç gün içinde de transfer yapılır heralde..
neyse içimiizi ferah tutalım dicem ama ayın ikisindne beri komisyonda gorunuyor, ses yok
canım ya kusuruma bakma pek anlamıyorum bu işi ben yanlıs dedim:) haydi rast gele
Canım insallah emeklerinizin karsılığını alırsınız walla zor ısler bunlar transfer yapılınca cok dikkat eet kendine
Secdede dua etmeyi unutms bizeee. Allah kabul etsin cnm
Duyguuuuuu sna bisey sorcam canım ben ne olur ne olmaz diye cantamı hazır tutmakistiyorum ama ne koyayım bilemiyorum internette yazanlarada akıl erdiremedim. Bebekle bana ne gerekir en çok.
pijama takımı, iç çamaşırı,ped,emzirme sütyeni eğer sezaryen olursan 3 gün yatırıyorlar rahat oluyor emzirmesi,göğüs pedi, hastane çıkışı bebek için,battaniye,1-2 takımda alt üst al bebek için 3 gün yatma ihtimaline karşı, bebek bezi,diş fırçası,tarak vs kozmetik malzemelerini,terlik, bebeğin elbiseleri ipli olanlar var ya kafadan geçirmiyosun sabahlık gibi adını unuttum şimdi onlardan olcak. çok ta abartmaya gerek yok yeter sanırım bunlar. ha birde saçına bağlamak için kurdela
pijama takımı, iç çamaşırı,ped,emzirme sütyeni eğer sezaryen olursan 3 gün yatırıyorlar rahat oluyor emzirmesi,göğüs pedi, hastane çıkışı bebek için,battaniye,1-2 takımda alt üst al bebek için 3 gün yatma ihtimaline karşı, bebek bezi,diş fırçası,tarak vs kozmetik malzemelerini,terlik, bebeğin elbiseleri ipli olanlar var ya kafadan geçirmiyosun sabahlık gibi adını unuttum şimdi onlardan olcak. çok ta abartmaya gerek yok yeter sanırım bunlar. ha birde saçına bağlamak için kurdela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?