- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
Rabbim inş biuyk nasip eder eslemcim..
bizlerde hamile kalıp o duyguyu yasayacakmıyız acaba ? ne bilim işte midemiz bulanıcakmı basımız dönecekmi?
aş erecekmiyizzben bu konuda biraz süründürmeyi düşünüyorum bizimkini
penguen gibi yürücekmiyiz paytak paytakbizlerde dogum cantamızı hazırlayacakmıyızz?hayal ediyorum daa cok güzel şeyler yaa
inş bunları bizlerde yaşarız hadi ilk önce sen eslemcim ..ilk bebek senden gelsin arkadanda hepimizi sürükle
gelmeyeni zorla
Rabbim inş bizlerede nasip eder eslemcim..
bizlerde hamile kalıp o duyguyu yasayacakmıyız acaba ? ne bilim işte midemiz bulanıcakmı basımız dönecekmi?
penguen gibi yürücekmiyiz paytak paytakbizlerde dogum cantamızı hazırlayacakmıyızz?hayal ediyorum daa cok güzel şeyler yaa
inş bunları bizlerde yaşarız hadi ilk önce sen eslemcim ..ilk bebek senden gelsin arkadanda hepimizi sürükle
gelmeyeni zorla
OLacak tabi hepsi olacak Allahın izniyle..
ßak az önce 9 sene çocuğu olmayıp sonra kendiliğinden hamile kalan(biz öyle biliyoz yani) bi arkadaş aradı bebek mevlüdü varmış davet etti..Diyorum nasıl gidiyor ..diyor napalımm uğraşıyoz bebekle birazcık üzüyor bizi falan ..dedim hiç şikayet etme 9 sene bekledin onu olacak okadar..o da doğru diyo gülüyor..
Bizimde olacak inş..Öyle zaman gelecek ki burdan haberleşecez aldığımz cicileri fotolucaz..birbirimizden akıl alacaz..O mucize bizimde başımıza gelecek inş..
Hayal et..Ümit et..Dua et..Sabret
benimle ilgili ne doğuyor pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar bu aralar giremiyorum topiğeişler bu aralar çok yoğun akşamları girip okuyorum... özledim sizi en kısa zamanda gelcem :) bu arada içimden bir his yagmur hamile diyorrrr
Rabbim inş bizlerede nasip eder eslemcim..
gelmeyeni zorla
canım işler iyi çok şükür. çok yoğun oldugum için giremiyorum bide pc ye format attılar 2 gündür madurum :)))öle yani siz napionuz nasılsınız? nasıl gidio hamilelikkkeylülllll nasılsın? bi işe girdin gelmez oldunözlettin kendini. nasıl gidiyor yeni işin.
canım işler iyi çok şükür. çok yoğun oldugum için giremiyorum bide pc ye format attılar 2 gündür madurum :)))öle yani siz napionuz nasılsınız? nasıl gidio hamilelikkk
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yolu yarıladın :)iyi çok şükür kanamam yok bu aralar. ama çok yorgunum. birde çok aşağıda galiba oturup kalkarken zorluyor biras. bu aralar alerjik rinit ve sinüzitle başım dertte doktora gittim ama ilaçta vermiyor doğal olarak. okyanus suyu falan deniycem bakalım doğuma kadar idare edebilsem bi. hiç nefes alamıyorum geceleri.
ateşim bugün düşüe geçti 36.6 ya düştü eylül test yapmadım geliyo galiba kırmızılaryagmurr nerdesinnnnnnnnn
1 derece düşüşten bişey olmaz yagmur. 3-4 derece düşüyor adet olunacagı zaman tecrübeyle sabit :))) bence bir test yapmalısınnnngünaydın kıslar moralim çok bozuk sabah sabah eşimle iş yüzünden tartıştımişe de geç kaldım bu nedenle daha yeni geldim
ateşim bugün düşüe geçti 36.6 ya düştü eylül test yapmadım geliyo galiba kırmızılar
kimseler yok bende size bebek doğduktan sonra lazım olacakları yazayım bari :)
önce bir ateş ölçer kulaktan yada alından olanlar çok pratik. küvet, küvet filesi, bebişin kovası,bebe şampuanı ilk aylar sebamed aldım ben sonra johnsoon baby,nivea falan kullanıyorum,pişik kremi, ev için termometre, bol bez ve ıslak mendil stoğu. 1-2 paket yenidoğan yetiyor genelde sonra mini kullanmak zorunda kalıyorsunuz. biberon,su için küçük biberon, biberon temizleme fırçası, tırnak makası, ev içinde ana kucağıda işinize yarıyor odadan odaya taşırkende rahat oluyor, buhar makinesi, ilerleyen aylar için mama sandalyesi ve yürüteç, şimdilik bu kadar geldi aklıma bişey olursa eklerim yine.
banyo havlusu. bornozu ilerleyen yaşlarda kullanırsınız. burun temizlemek için aspiratörler var tıkanıklıklarda işinize yarayabilir. ben kullanmadım hiç ama. bebe yağı banyodan sonra masajla beraber yağlarsınız bebişleri, bebek battaniyesi, kullanmayı düşünüyorsanız emzik,
canım nasıl odun? iyisin inşallahhhhhhNe guzel yazmissin cnm herseyi bn cogu seyini almistim zillimin zaten iyikide almisim zamaninda simdi icime dert olurdu bai seylerin olmadigini fark ettim onlsrida lidte yapar anneme alfiririm kendime hic bisi almsmistim alirim diye rn buyuk eksik bende önden acilan pijama almm lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?