Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sagolera tatlım sanada günaydınnnnnnn :) ama ben kaçar kızlar uykucu oldumm bu ara bide baya yoruluyorum artık dinleniyimde normal doğuma enerji toplıyım fırat bu fırsat öptümmmmmmmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiii
:)

bi kaç gün denedim onuda devam edeyim o zaman sağol canım.. papatya buharı çok iyiymiş sinüzite onuda yaptım akıtıyormuş komple olmadı bişey. alerjik rinitte var bende ileri derecede. burun deliklerime sanki iki nohut tıkamışlar tabi sinüziti daha kötü etkiliyor o zamanda.

Gelmez kız gelmez sana öyle geliyordur. Bak bnm cadı tekmikle uyardı beni. İnsallsh gonlunce olur cnm hersey

sagolera tasonrda günaydınnnnnnn :) ama ben kaçar kızlar uykucu oldumm bu ara bide baya yoruluyorum artık dinleniyimde normal doğuma enerji toplıyım fırat bu fırsat öptümmmmmmmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiii
:)

Cok sagol walla cnm bnm bol bol uyu walla bn kendime dikkat etmefim simdi cekiyorum acısını.

hayırdır sağolera hastamıydınn canım haberimm yok çok geçmiş olsukaflımmm Rabbimm korusun hepimizi

Canım erken dogum sancılarım basladı bir gece hastanede yattim dun eve geldim 35. Haftaya kadar tutsbildigim kadar tutucm icimde ilacla kalkmak yasak yaticm dewamli kuzenm geldi o bakio bana

Canım erken dogum sancılarım basladı bir gece hastanede yattim dun eve geldim 35. Haftaya kadar tutsbildigim kadar tutucm icimde ilacla kalkmak yasak yaticm dewamli kuzenm geldi o bakio bana

canımmmmm çok çok geçmiş olsunnnnn sakın kalkma kaldı şurda 35.haftaya kadar az bi zamann yüzdük yüzdük sonuna geldik çoğumuz

Allahın izni ilede annesinin güzel kızçesi zamanında gelcek inşalllah bitanemm benimmmmm

Günaydınlar canlar;

Sagocum hoşgeldin, nasıl oldun, dikkat et kendine bol bol dinlen, kalkma hiç ayağa. Merak ettim o çok konuşan görümcelerin senin bu durumunda naptılar, nasıl davranıyorlar sana?

Duygucum yazdıkların için çok teşekkürler, bende yavaştan not etmeye başladım. Gelecek ay yavaş yavaş almaya başlicam, sagonun durumuda örnek olsun, 32.haftaya kadar tamamlamak lazım galiba. Gerçi benim gibi, yumurta-kapı ikilisini bekleyen biri için çokda kolay olmicak bunları hazırlamak

günaydın bacılarımmm
günaydınn canım sanda tostikinede :)) yavrumm tostik demişinn bende tosbamm derim bazen :)

günaydınn sana ve meleğinede kuzummmmm :)

[QUOTEkayi;28207953]Günaydınlar canlar;

Sagocum hoşgeldin, nasıl oldun, dikkat et kendine bol bol dinlen, kalkma hiç ayağa. Merak ettim o çok konuşan görümcelerin senin bu durumunda naptılar, nasıl davranıyorlar sana?

Duygucum yazdıkların için çok teşekkürler, bende yavaştan not etmeye başladım. Gelecek ay yavaş yavaş almaya başlicam, sagonun durumuda örnek olsun, 32.haftaya kadar tamamlamak lazım galiba. Gerçi benim gibi, yumurta-kapı ikilisini bekleyen biri için çokda kolay olmicak bunları hazırlamak [/QUOTE]

Canm kaynanamlarin yaninda geldi ilk sancim biraz uzandm fakan gecmedi agla agla eve geldik kocisle sonra sabah doktora gittim ksynanamda o aksam bna soyleniodu senin nasil bu hamilelik boyle anlamadm hep agrin var diye sanki bm numara yspiom hastaneye yatinca anlafi hepsi arayip duruyolar kac gundur cadilar..

Kizlar ipadden yaziorum arada sizin yazdiklarinizi mahvediorum aalintida ldare edim hele dodera kullanicisindn alinti kismini nasil yaptm anlamadm walla hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…