günaydınnn kızlar bi bakım dedim yatmaya gidicem gene :)
duygucumm canımm ağlattı kız videon beni oğlummla konuştumm bende deminn :) bu arada sinüzit için bir litre suya bir çorba kaşığı tuz bir tatlı kaşığı karbonat karışımını burnuna çekicen aban kulak burun boğazcım verdi hamilelere burun yolundan ilaç vermeyiz dedi bunu yazarız dedi
eylülcüm yağmurcummm merhabalar hepinize :)
günaydın kıslar moralim çok bozuk sabah sababenimle iş yüzünden tartıştımişe de geç kaldım bu nedenle daha yeni geldim
ateşim bugün düşüe geçti 36.6 ya düştü eylül test yapmadım geliyo galiba kırmızılar
sagolera tasonrda günaydınnnnnnn :) ama ben kaçar kızlar uykucu oldumm bu ara bide baya yoruluyorum artık dinleniyimde normal doğuma enerji toplıyım fırat bu fırsatöptümmmmmmmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiii
:)
hayırdır sağolera hastamıydınn canım haberimm yok çok geçmiş olsukaflımmm Rabbimm korusun hepimizi
Cok sagol walla cnm bnm bol bol uyu walla bn kendime dikkat etmefim simdi cekiyorum acısını.
canım nasıl odun? iyisin inşallahhhhhh[/Qde]
Canım doktor dewamlı yatıcn gezersen iki gun sonra doguma gekirsin dedi. İlac verdi dogumu yavaslatmk icin ama ods tansiyonumu cok dusurdu se'kize dort oldu dun gece tek sorunumuz o simdilik arayacm doktoru birazdan bakalim ne diyecek
sağolun kızlar işlerim var birazdan gelirim yinebelki yarın gelmezse yaparım test :26:
canım nasıl odun? iyisin inşallahhhhhh[/Qde]
Canım doktor dewamlı yatıcn gezersen iki gun sonra doguma gekirsin dedi. İlac verdi dogumu yavaslatmk icin ama ods tansiyonumu cok dusurdu se'kize dort oldu dun gece tek sorunumuz o simdilik arayacm doktoru birazdan bakalim ne diyecek
tatlımm bol bolda su iç dinlen ve doktoru ara hemen aynen normalmi diye sorsa ve bitanemm ne olur benim dinlenn boşver diğer şeleri inan benimde evi afedersin b..k götürüyor ama sallaa diyorummm (20.hafta başıma bişe geldi akıllandım sonra )
Canım erken dogum sancılarım basladı bir gece hastanede yattim dun eve geldim 35. Haftaya kadar tutsbildigim kadar tutucm icimde ilacla kalkmak yasak yaticm dewamli kuzenm geldi o bakio bana
Ne guzel yazmissin cnm herseyi bn cogu seyini almistim zillimin zaten iyikide almisim zamaninda simdi icime dert olurdu bai seylerin olmadigini fark ettim onlsrida lidte yapar anneme alfiririm kendime hic bisi almsmistim alirim diye rn buyuk eksik bende önden acilan pijama almm lazım...
tatlımm bol bolda su iç dinlen ve doktoru ara hemen aynen normalmi diye sorsa ve bitanemm ne olur benim dinlenn boşver diğer şeleri inan benimde evi afedersin b..k götürüyor ama sallaa diyorummm (20.hafta başıma bişe geldi akıllandım sonra )
Canım cogunlukka yatıorum zaten sadece wcye kalkıyorum ama ev dagınık olunca geliyorlar bna kuzenim geldi bakmaya da daha cekip ceviremio evi bir yemek verio bana sonra oturuyor annm gelecek bugun ona temizletecm evi hafta sonuda odunum temizler.
günaydınn canım sanda tostikinede :)) yavrumm tostik demişinn bende tosbamm derim bazen :)günaydın bacılarımmm
Günaydınlar canlar;
Sagocum hoşgeldin, nasıl oldun, dikkat et kendine bol bol dinlen, kalkma hiç ayağa. Merak ettim o çok konuşan görümcelerin senin bu durumunda naptılar, nasıl davranıyorlar sana?
Duygucum yazdıkların için çok teşekkürler, bende yavaştan not etmeye başladım. Gelecek ay yavaş yavaş almaya başlicam, sagonun durumuda örnek olsun, 32.haftaya kadar tamamlamak lazım galiba. Gerçi benim gibi, yumurta-kapı ikilisini bekleyen biri için çokda kolay olmicak bunları hazırlamak
Canım cogunlukka yatıorum zaten sadece wcye kalkıyorum ama ev dagınık olunca geliyorlar bna kuzenim geldi bakmaya da daha cekip ceviremio evi bir yemek verio bana sonra oturuyor annm gelecek bugun ona temizletecm evi hafta sonuda odunum temizler.
bitanemmmm bak bende cam sildim 20. haftada kanamma oldu ve evi b..k götürüyodu ama nası sinir oluyodumm kalkıp yapamıyorum dyede ama sonra dedim napıyosun sen yaa bırak b...k götürsün doğum sonrası halılalrı yıkamaya veriri bide temizlikçi kadın tutarımm pırıl pırıl eve otururum dedimm oh missss :) yani boşver bitanemm heleki kalmış şurda bir yaaaaaaa bakma görme bi süre ben gibi görüpde görmememeze vur inan rahat ediyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?