[QUOTEkayi;28207953]Günaydınlar canlar;
Sagocum hoşgeldin, nasıl oldun, dikkat et kendine bol bol dinlen, kalkma hiç ayağa. Merak ettim o çok konuşan görümcelerin senin bu durumunda naptılar, nasıl davranıyorlar sana?
Duygucum yazdıkların için çok teşekkürler, bende yavaştan not etmeye başladım. Gelecek ay yavaş yavaş almaya başlicam, sagonun durumuda örnek olsun, 32.haftaya kadar tamamlamak lazım galiba. Gerçi benim gibi, yumurta-kapı ikilisini bekleyen biri için çokda kolay olmicak bunları hazırlamak
günaydınn canım sanda tostikinede :)) yavrumm tostik demişinn bende tosbamm derim bazen :)
günaydınn sana ve meleğinede kuzummmmm :)
Kizlar ipadden yaziorum arada sizin yazdiklarinizi mahvediorum aalintida ldare edim hele dodera kullanicisindn alinti kismini nasil yaptm anlamadm walla hehehehe
bitanemmmm bak bende cam sildim 20. haftada kanamma oldu ve evi b..k götürüyodu ama nası sinir oluyodumm kalkıp yapamıyorum dyede ama sonra dedim napıyosun sen yaa bırak b...k götürsün doğum sonrası halılalrı yıkamaya veriri bide temizlikçi kadın tutarımm pırıl pırıl eve otururum dedimm oh missss :) yani boşver bitanemm heleki kalmış şurda bir yaaaaaaa bakma görme bi süre ben gibi görüpde görmememeze vur inan rahat ediyosunnn
hehehe ewt kuzum insan nası sewceğini şaşırıo daha şimdiden her türlü lakabı buluorumda bi isim bulamıorum işte
KTE=yoncamel;28208064]
Kiz bnde umursamazdm onceden ama bu herif yapti beni boyle evin daginik olmasi en sinir oldugu seydi beni de takti kendi gibi. Doguma yakin evi boyaticaz artik ozmn tutarim bnde bir kadin tabi bnm zilli tahminimizden erken gelmezse
Topige kafayi yetirttim kendimi tebrik ediorummmm hehe sonradan girenler konustuklarimizdan hic bisey anlamayacak
bulursun tatlımmmm o an duyduğunda heee bu işte diyosunnbende eşime dokuy ay hep senden önde olucam hakkım senden çok soyisminide sen veriyon zatnen isim hakkıda benim dedimm :)
ay Allaherusunn dursun bakımmm durduğu yerde zilli kızzz dur emi ananın o sıcak güzel karnışında en az 36. haftaya kadar emi anasının güzeli
benimkide dağınızk olsun boşver diyenlerden ama şimdi ben ona benzedimmm bizdede tersi oldu :)cam silmiştim yaaa salak ben yaaa
beklerim tabi canımmm :) kız inşallahhhhh hamilesindirrrrBen geldim kıslarAma çoğunluk gitmiş maalesef... Sago ve yoncamel dikkat edin kendinize ve miniklerinize allaha emanet olun bacım
Eylülüm sende gitmişsin merak edip bekledin sende saolasın inşallah içine doğan olur da güzel haberler veririm size yarınEn yakın zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kusummm
bitanemmmm bak bende cam sildim 20. haftada kanamma oldu ve evi b..k götürüyodu ama nası sinir oluyodumm kalkıp yapamıyorum dyede ama sonra dedim napıyosun sen yaa bırak b...k götürsün doğum sonrası halılalrı yıkamaya veriri bide temizlikçi kadın tutarımm pırıl pırıl eve otururum dedimm oh missss :) yani boşver bitanemm heleki kalmış şurda bir yaaaaaaa bakma görme bi süre ben gibi görüpde görmememeze vur inan rahat ediyosunnn
kızlar dikkat edin valla kendinize o bebişe bişey olduktan sonra kimse amanda bununda evi çok temizdi demez. hamileliğinizin kıymetini bilin.
Kızlar walla Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesın iki dolandım zillim indi asagı yine.
Cok yakın arkadasım wr bakalım annem gelmezse onu cagırıcam gelsin topsrlasın evi. Kuzenime söyleyemiyorum ona herseyi söyler yaptırırım.
Bacı kardeş gibiyiz onunla. Bir bardak süt ictim daha kahvaltı yapamadım siz düsünun halimi.:-(
günaydınnnnnnnnnnnnn
sago canım tekrar geçmiş olsun,şu 9 ayı sağ salim atlatmak ne büyük mucize,hepimize nasip olsun inşallah..
benim randevu 4 buçukta...sonuçta büyük ihtimal cumaya çıkar..mübarek gün inşallah güzel haberler alırım..
regl hesaplayıcısına göre adetime daha 5 gün var..demekki ben 1 hafta önce yapmışım testi,nasıl çıktı test te anlamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?