Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

geçen ay 13 aralıkta olmuştum canım..ama benim adet döngüm 32 33 gün sürüyor..bu ayın 13 ü değilde 15 inde olmam lazım...ikinci düşükten sonra hiç 30 gün altında olmadım..

hayırlısı olsun ecem heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

benimde geçen ay 11 aralıktı bu ay nolur bilmiyorum yarın test yapcam ama çok karnım ağrıyo bugün sanki olcam gibi :18:

geçen ay 13 aralıkta olmuştum canım..ama benim adet döngüm 32 33 gün sürüyor..bu ayın 13 ü değilde 15 inde olmam lazım...ikinci düşükten sonra hiç 30 gün altında olmadım..

canım benimde öle olmuştu, ilk ay hemen kürtajdan 1 ay sonra 5inde oldu. 2.ay ramazana denk geldi, olmadımda olmadım. Kadir Gecesi zamanlarında denk geldi 14ü falandı. 1 ay sonra 12 eylülde oldum, sorada korunmayı bıraktık, 11 ekimde kan tahlili yaptırdım değer 2,49 çıktı. bi haftada hala olmayınca idrar testi yaptım 18ekimde, çift çizgiyi gördüm. ondan sonra kan tahlili yapmadım zaten. Doktora gittim, ultrasonla karından baktı, göremedi ama daha erken dedi, kan tahlili yapalımmı dedim, idrarda çıktıysa gerek yok dedi, 3 hafta sonramı neydi gel dedi, ozaman görünmezse kan tahlili yaparız dedi. Allaha şükür kan tahliline gerek kalmadı inşallah seninde bugün değerin yüksek çıkar ve bikaç hafta sonrada ultrasonda görünür canım. Rabbim hayırlısını versin

hayırlısı olsun ecem heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

benimde geçen ay 11 aralıktı bu ay nolur bilmiyorum yarın test yapcam ama çok karnım ağrıyo bugün sanki olcam gibi :18:
saol canım inşallah..yalnız adet sancısı 2 gündür bende çekiyorum..ilk bebekte de olmuştu oldum olacam gibi hissediyordum..
inşallah canım ya..ama dedğin gibi sağlık ocağına gideyim değer arttıysa bugün iğnemi olayım..şu an öğle arasıdır 1 de gidicem 5 dk zaten yakın..
akşamda hastanede test yaptırırım
bide ultrasonla baktırıcam bakalım ne var...dün gece rüyamda kazak giyiniyodum,önce kahveli-lacivertli bir kazak giyindim...biri dediki o kazak hiç olmamış..kazağı çıkarıncaaltından bembeyaz mavi-yeşil işlemeli bir kazak çıktı...bu sabah kalktığımda huzurluydum..hayrolsun iinşallah

hayirli sabahlar canlar
nabersiniz bakem
ecem guzel haberleele gel insallah
yagmur sende bir kisi daha firar etsin artik bu esaretten
bende dun oduna ovulasyon testi al demistim almis bakalim bu ay onla bakicam.dun oylesine hesapladim kirmizilardan 14 gun geriye gittim benim yumurtlama gunu 23-24 uymus halbuki ben cok onceden oldu sanmistim ve tum ay gun asiri eksin yaptik 23-24 haric cunku pascalyaydi burda kaynim burnu kirilmis diye bizde kaliyodu bu kadar denk gelir yani dun fark ettim bende sasirdim.

demek ki vaktini bekliyor bebeğin

çok şükür canım..
sen nasılsın??
birden aklıma şey geldi,,önceden eary1 diye bir arkaşaımız vardı topicte daha hiç gelmiyor sanırım...

a.s gülüm iyiyiz çok şükür sen nasılsın hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hoşbulduk iyiyim bende sagolun kızlar
testleri ne zaman yapıyorsunuz bakim yapında bi bayram edelim yaa

Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel canım. Ama bende hissediyordum biliyormusun, emin gibiydim. Hani ilk ay olmasına rağmen, garip bi hamileyim duygusu vardı bende. Hatta acile gittik kan testi yaptırmaya ya, daha öncede anlatmışımdır, ben eminim ya, sırf eşimin mutluluunu görmek için istedim test yaptırmayı tabi sonuçta ben hüsrana uğramıştım ama hislerim doğru çıktı sonrasında İnşallah sende diğer arkadaşlarda yaşarsınız bunları.

selam kızlarr nasılsınız bakalım

Canım sen nasılsın? Pek uğramıyorsun bu sıralar, işler yoğunmu gidiyor, özlüyoruz gelmeyince ama biz neler yapıyorsunda gelmiyorsun, anlat bakalım

kızlar kocam grıp oldu işe gıtmedı karsımda uyuyor..gızlı gızlı gırıyorum
dun doktora gıttım..ılk kez nts ye baglandım..
kasılmalarımın basladıgını gördu doktor..(megersem karnımın taş gıbı olması kasılma anlamına gelıomus)
erken dogum olabılır dedı..bebekte bas asagıya durmaya baslamıs..ama allahtan dogum kanalına gırmemıs..
gercı bu yıne donebılecegı anlamınada gelır tabii.
ama en azından basassagıya durabılıyormus bebem,bunu gordum rahatladım
kasılmalarım ıcın magnezyumu ıkı katına cıkardı..
megerse magnezyum bu ıse yarıyormus..
bende 1 gun ıcıp,bı gun ıcmıyordum..
şimdi sabah aksam ıccem..
kılomuz 2.700 boy 45 cm..
subatın ılk haftası hazır olun dedı,zaten gelişimi 2 hafta önden gıdıyomuş..
yaw ne ıyı bakmısım tosunuma

Canım eşine geçmiş olsun; merak ettik 2 gündür yoksun, hatta bugün biara aklıma geldin, doktora falan gitcekti acaba karda Allah korusun bişimi oldu dedim, neyseki bişi olmadan geldin, bi ses verdin.

Maşallah bebişine, Rabbim sağlık sıhhat versin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım.

kanımı verdim kızlar..sonuç yarın sabah çıkacak,,en azından 1 gün çabuk vurulurum iğnemi...

miyopi inşallah benimki güldürür yüzümüzü..68 bir hafta kala adete bana da iyi geldi,,inşallah devamıda gelir...

millan ya nasıl besledin sen o bebeyimaşallahhhh

Hadi canım hayırlısı, yarın saat kaçta sonuç alıcan? Heyecan yaptık senin sonucun inşallah güzel olucak ben öyle düşünüyorum. Hadi inşallah...

Hadi canım hayırlısı, yarın saat kaçta sonuç alıcan? Heyecan yaptık senin sonucun inşallah güzel olucak ben öyle düşünüyorum. Hadi inşallah...
sabah al dedi 10 gibi alırım..yüksekse iğnemi yaparım orada...stres yapmayayım diyorum da elimde değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…