sabah al dedi 10 gibi alırım..yüksekse iğnemi yaparım orada...stres yapmayayım diyorum da elimde değill
zaten sağlık ocağından çıkınca eşimin ofisine uğradım,,yerini değiştirdi,etrafı toparlıyordu..ona yardım ettim....akşam eşim geç gelevek yoksa sinemaya gidecektik,,ben de mutfağa giricem tatlı yaparım..kitabımı okurum biraz..kitaba dalarsam dünya yansa duymam..hayırlısı canım,,eğer Allah ömür verdiyse alırım kucağıma..ben iğnemi ilacımı kullandım,takdir Allah ın artık :))Kendine yapacak bişiler bul, yoksa yarına kadar vakit geçmez. Sinemaya falan gidin olmazsa. En çok vakit orda geçerİnşallah sonuç iyi olacak canım. Stres yapma, düşünmemeye çalış. Tv izle, film bul film izle. Ne bilim işte düşünmemeye çalış
zaten sağlık ocağından çıkınca eşimin ofisine uğradım,,yerini değiştirdi,etrafı toparlıyordu..ona yardım ettim....akşam eşim geç gelevek yoksa sinemaya gidecektik,,ben de mutfağa giricem tatlı yaparım..kitabımı okurum biraz..kitaba dalarsam dünya yansa duymam..hayırlısı canım,,eğer Allah ömür verdiyse alırım kucağıma..ben iğnemi ilacımı kullandım,takdir Allah ın artık :))
senin minnoşun cinsiyet vakti yaklaşmışşşşş
inşallah canım inşallah hamişsindirrrrrrrr....zaten sağlık ocağından çıkınca eşimin ofisine uğradım,,yerini değiştirdi,etrafı toparlıyordu..ona yardım ettim....akşam eşim geç gelevek yoksa sinemaya gidecektik,,ben de mutfağa giricem tatlı yaparım..kitabımı okurum biraz..kitaba dalarsam dünya yansa duymam..hayırlısı canım,,eğer Allah ömür verdiyse alırım kucağıma..ben iğnemi ilacımı kullandım,takdir Allah ın artık :))
senin minnoşun cinsiyet vakti yaklaşmışşşşş
öğrenirsin canım vakti gelmiş minnoşun :) içime kız doğuyor niyeysee :)haftaya randevu aldım zaten, gidicem doktora. İnşallah sağlıkla bir göreyimde rahatlıyayım. Gün sayıyorum ya doktor günü yaklaştıkça. Çok heyecanlanıyorum birde. İnşallah cinsiyetide öğrenirim bu sefer
maşallah canımhaftaya randevu aldım zaten, gidicem doktora. İnşallah sağlıkla bir göreyimde rahatlıyayım. Gün sayıyorum ya doktor günü yaklaştıkça. Çok heyecanlanıyorum birde. İnşallah cinsiyetide öğrenirim bu sefer
yarınki sonuca bağlı canım,,evet sende yaşamıştın bu stresi çok zor ya.inşallah canım inşallah hamişsindirrrrrrrr....
ki hamişsin yani kızzz... yarın sonucun 2ye katlar inşallah canımmmmmmmmmmmm bilirim o stresiii kuuzm yaa...
yağmur ve sen hamilesinnn :) maşallahhhh
öğrenirsin canım vakti gelmiş minnoşun :) içime kız doğuyor niyeysee :)
maşallah canımcinsiyet ayırt edilmez ama insanda yine de bir heyecan olur illaki
ben en çok kalp atımını seviyorum ..zaten bi tek onu görebildimhamile olduğumu öğrenmekten daha şaşkındım...
bugün sağlık ocağında kan verirken bir bayan vardı oğlu bronşit olmuş onu getirmiş..onunda amca kızı her gün iğne vurularak çocuk sahibi olmuş..benim ağdacının da bir akrabası öyle ,,kuaföründe bir akrabası öyle...ne kadar çokmuş meğerse. bizim ailenin seçilmişi de benim sanırım
anamm ne güzelmiş o öle :) git hem bebegi gör hemde cinsiyeti hahah 5 ay sonra al kucagına :) bizde 9 aydır hamile kaldım kalacam die yırtınıyoz hahah :) allahım hayırlı sağlıklı hamilelikler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeeeeee ama sen şuan hamilesin 68 çıkmış degerin inşallah yükselecek yarınnnyarınki sonuca bağlı canım,,evet sende yaşamıştın bu stresi çok zor ya.
benim kuzenim 4 aya kadar anlamamış hamile olduğunu, karnında batmalar olunca bi gideyim demiş..hem hamile olduğunu,,hemde cinsiyetini öğrenmişbiz de 2 günde değer arttımı artmadımı diye göbek çatlatıyoruz...
ilk çatlagımıcatladulunmamın kasıntısı içerisindeyim:))))))) nası tatlı bi kasıntıdır bu
ohh oh ne güzel Allah bozmasın canımmslm kızlarrrrrrrrrr
en sonunda laptobun sarj aletı geldı de gırebıldım nete:))
gecen gun sızle konusdukdan sonra cız cız dıe bı ses cıkdı kablodan ısık cıkdı megersı kısa devre etmıs :)) bende dedım kablodan serep yakmıyak laptobu dıe attım bugunde yenısı geldı :))
evet en son bahsettıydım ya hanı kocam gecenın bı yanı costu saydı da saydı dıe ,,ertesıı gun oldu geldı bu ama yuzume bakmıo küsüz ya ,,,bende bakmamaya calısıom ama ıkımızde kıkırdamamak ıcın dudaklarımızı ısırıoz ya uyus hıc kus kalamıo bende kalamıom ısın kotu yanı,,neyse ıste boyle odaya gıdıo ben gırınce kıyafetıyle yuzunu ortuo ,mutfaga gıdıom su ıcmeye gelıo ama yuzunu gazateyle kapatıo tabı ben bunun yaptıklarını boyle gorunce basladım gulmeye buda fırsat bıldı geldı sarıldı ozur dıledı ıste kafası abısıne takılmıs sordum sorun ne dıe anlatmak ıstemedı bende ustelemedım ,yanı sızın anlıcagınız ben küs kalma olayım.gaza gelmelerım bosunaymıs
uff uff dedım ama ben sıze dıme küs kalamıom dıe ,,ıste dedım bak dedım su gunu baslangıc sayalım gecmıse donuk sen onu ettın ben bunu dedım dıe bıseyler demek yok senınde hataların oldu benımde dedım soz verıon mu dedım soz dedı ,,tmm dedım bende barısdık
ohh oh ne güzel Allah bozmasın canımm
bende dün küsmüştü ama gecenin ortasında "gel gel sarılıcam sana "diye bi ses uyku sersemi bende sarıldım,,yoksa asla sarılmaamsabah barışık şekilde uyandık..bu erkekler çok uyanık abdiler...........
ohh oh ne güzel Allah bozmasın canımm
bende dün küsmüştü ama gecenin ortasında "gel gel sarılıcam sana "diye bi ses uyku sersemi bende sarıldım,,yoksa asla sarılmaamsabah barışık şekilde uyandık..bu erkekler çok uyanık abdiler...........
ha birde profiterol yaptım,,yaparken seni düşündüm su misaliiiiineden acabaaaaaaaaaa
inşallah aşılama olmadan gelir gelir bebeğin..2 defa gelmedimi yine gelir,kalıcı gelecek ya naz yapıyordur..benim şu an bacaklarıma vuran öyle bir ağrım varki,birde yarın ki değer yükseldimi derdi var tabii...ne bileyim pıhtılı olmak zor,bazen panikliyorum ama nasipse gelir hintten yemenden,nasip değilse ne gelir elden demişler ya aynen öyle...pıhtılı olupta bebeği olanlar umudum...inşallah bizlerinde olur..ya benım kocamda cok yapar onu uyku sırasında tuttugu gıbı ceker kendıne ben ne oldugunu bıle anlamadan kendımı kollarında buluom:)gercı erkeklermı uyanık yoksa bız kadınlar mı cok kurnazıs orası ayrı :))) gercı kocam bana sen akıllısın ama hıc kurnaz deılsın dıo
hee profıterol bal seker olsun:))))
bende bugun dısarı cıkdım kadayıf aldım yarın etcem kocam baklava baklava deyıp duruo ufff walla hec hamur acasım yok,,kadayıf edem de barı adamın accukda olsa gonlunu alam serbetlı nede olsa :))))
he dun dıcekdım ama sımdık yazıom dıyım barı ben sana demedım mı hemen hamıle kalacan dıe:)))) bak ılk aydan
sımdıden hayırlı olsun:)) ehh sen bana dıodun hamıle kalda ben senden tuyolar alım dıe ehh artık benım bebe tembelın ttekı cıkdı bu gıdıslede kıcını kaldırıp gelecegı yok ,,artık ben senden tuyolar alırım
karar verdık mayısa kadar akısına bırakdık mayısda tam bır sene oluo eger olmazsa mayısda,hazıranda,temmuzda asılama yapcaz o da olmadı agustosda tup bebek :)))) kesın karar verdık,,gercı uc ay ust uste asılama yapıolar mı onu da bılmıoz ya ama bız karar verdık yınede
kızlar ben geldim ama fazla kalamaycağım son durumumu bildireyim sizlere diye geldim.
Bu arada ecem cnm çok sevindim inş. değerin yükselir de yeni bir bebiş gelir topiğimize.
Bana gelince dün gece hastanede yattık 4 saatte bir nst ye girdim birde ilaç verdiler damardan da 4 litre serum yedim gerisini siz düşünün tuvaletin yolları taştannnn :):):):
Doktor devamlı yatacaksın rahmi baskıda bırakmayacaksın dedi rahim duvarım incelmiş normalde 35 santim olması gerekirken bnm ki 30 santm. 25 santimden sonra doğum başlıyormuş zaten. birde tansiyon sorunum çıktı kalp çarpıntılarım ondan kaynaklanıyormuş büyük ihitmalle. Çok fazla giremem nete ama arada girer yazarım bişiler normal doğumumuz 20 mart gibiydi ama şubatın 15ine kadar tutabildiğimiz kadar tutmamız dedi doktorum oda bnm dinlenmeme bağlı. neyse arada girer havadisleri veriririm sizlere.
öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin bebişimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?