ilk çatlagımı almıs bulunmamın kasıntısı içerisindeyim:))))))) nası tatlı bi kasıntıdır bu
Kızlar bn geldim sizlere haber vereyim dedim kuzenimi evine yolladım haftasonununa kadar gelmeyecek p.tesi gelir bende bu aksamdn anneme gidicm merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Hadin görüşürüz..
Opüyorum sizi....
slm kızlarrrrrrrrrr
en sonunda laptobun sarj aletı geldı de gırebıldım nete:))
gecen gun sızle konusdukdan sonra cız cız dıe bı ses cıkdı kablodan ısık cıkdı megersı kısa devre etmıs :)) bende dedım kablodan serep yakmıyak laptobu dıe attım bugunde yenısı geldı :))
evet en son bahsettıydım ya hanı kocam gecenın bı yanı costu saydı da saydı dıe ,,ertesıı gun oldu geldı bu ama yuzume bakmıo küsüz ya ,,,bende bakmamaya calısıom ama ıkımızde kıkırdamamak ıcın dudaklarımızı ısırıoz ya uyus hıc kus kalamıo bende kalamıom ısın kotu yanı,,neyse ıste boyle odaya gıdıo ben gırınce kıyafetıyle yuzunu ortuo ,mutfaga gıdıom su ıcmeye gelıo ama yuzunu gazateyle kapatıo tabı ben bunun yaptıklarını boyle gorunce basladım gulmeye buda fırsat bıldı geldı sarıldı ozur dıledı ıste kafası abısıne takılmıs sordum sorun ne dıe anlatmak ıstemedı bende ustelemedım ,yanı sızın anlıcagınız ben küs kalma olayım.gaza gelmelerım bosunaymıs
uff uff dedım ama ben sıze dıme küs kalamıom dıe ,,ıste dedım bak dedım su gunu baslangıc sayalım gecmıse donuk sen onu ettın ben bunu dedım dıe bıseyler demek yok senınde hataların oldu benımde dedım soz verıon mu dedım soz dedı ,,tmm dedım bende barısdık
ben yine nöbetteyim bu gece :)
Ecem hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın girince güzel haberler alalım inşallah. Bende gideyim yatayım bari belki uyuyabilirim. 2 mandalin yedim kudurdu oğlan nasıl tekmeliyor ya kaburgamı kırcak. Eşim bile oğlum yapma diyor artık acıyor halimesabahta kalkamıyorum yatayım en iyisi ben.
günaydın kızlar..... eylülcüm yaptım test ve maalesef negatifgünaydın kızlarrrr...... yağmuru bekliyorum inşallah test yapmıştır ve çift çizgi haberi verir bizeeeeeeeee
günaydın kızlar..... eylülcüm yaptım test ve maalesef negatifzaten hiç hamileyim gibi hissetmiyorum kendimi. 9 aydır bi kere bile hamile kalmadım. her ay hüsran doğal yolla hamile kalamayacağım ben anlaşılan.belkide eşimden kaynaklanan bi sorunumuz var onuda bilmiyoruz isyan etmek gibi olmasın ama çok zor gerçekten herşeyden çok sıkıldım ve çok yoruldum
kız neden kendini böle bıraktın daha adet olmadın ki neden olamıyorum diyorsungünaydın kızlar..... eylülcüm yaptım test ve maalesef negatifzaten hiç hamileyim gibi hissetmiyorum kendimi. 9 aydır bi kere bile hamile kalmadım. her ay hüsran doğal yolla hamile kalamayacağım ben anlaşılan.belkide eşimden kaynaklanan bi sorunumuz var onuda bilmiyoruz isyan etmek gibi olmasın ama çok zor gerçekten herşeyden çok sıkıldım ve çok yoruldum
26 yaşındayım canımyağmurcum kaç yaşındaydın sen?
günaydın kızlar..... eylülcüm yaptım test ve maalesef negatifzaten hiç hamileyim gibi hissetmiyorum kendimi. 9 aydır bi kere bile hamile kalmadım. her ay hüsran doğal yolla hamile kalamayacağım ben anlaşılan.belkide eşimden kaynaklanan bi sorunumuz var onuda bilmiyoruz isyan etmek gibi olmasın ama çok zor gerçekten herşeyden çok sıkıldım ve çok yoruldum
ne bilim eylül ya zaten umudum yoktu hepten çöktüm iştekız neden kendini böle bıraktın daha adet olmadın ki neden olamıyorum diyorsunateşin gayet iyi negatif test olsada idrar testi sonucta yanılablirrrr
çökme kırarım kafanıne bilim eylül ya zaten umudum yoktu hepten çöktüm işte
iyiki sizler varsınız kıslar eşim bile beni anlamıyorçökme kırarım kafanıümidimizi yitirmemeliyiz yağmur o bebekler gelecekkkkkkkkkkkk okadar :)
26 yaşındayım canım
sende iyiki varsın bebebbgim...üzme kendini baım benimde 9 ay oldu biliosun işteiyiki sizler varsınız kıslar eşim bile beni anlamıyornerdeyse 3 yıl olacak evleneli ve hala herşey allahın izniyle olur diyor. bi sorun muvar tedavi mi gerekiyor umru değil. bebek istemiyor desem o da çok istiyor biliyorum ama bu vurdum duymaz tavırları beni daha da üzüyor ben aylardır kaç kere doktora gittim o bi kere bile gitmedi. sanki içimdeki bebek özlemini, gözlerimdeki o isteği görmüyor mu. her ay ben ne kadar üzülüyorum farkında değil mi keşke biraz daha özverili olsa. ben elimden gelse tek başına yapcam çocuğu ama olmuyor oooof çok daraldım
doğru diyorsun canımbende bu umutsuzlukla 40 yaşındasın sandımbak senin gibi bir sürü insan var. Allahın takdiri işte kimi korunurken falan istemeyerek kalıyor. kimisindende Rabbim biraz sabır istiyor. bize de vardır bir bildiği deyip şükretmekten başka bişey kalmıyor. daha ne sorununuz olduğunu bile bilmiyorsun. belki çok basit bir şey. yada bak aşılama tüp bebek bi sürü tedavi var.. ama böyle umutsuz olur vazgeçersen olmaz. Rabbim tez zamanda güldürür inşallah canım yüzünü. ama herşeyden önce hayırlısıyla
ben soğan kürü de denedim bi çok şey denedim ama olmayınca olmuyor millano nasıl laf kız..bende hoş 9ayın üstüne pat dıye hamıle kaldım..
bızde de sorun ne bılmıyorduk ama keramet sogan kurundemıydı neydı..
yaptıgımın ertesı ayı hamıle kaldım..
bu arada gunaydın kızlar..gızlı geldım yıne..bugun kocam ıse gıdınce net olarak gelcem..suan yanımda uyuyor
inşallah çok fazla bekletmezler eylülümsende iyiki varsın bebebbgim...üzme kendini baım benimde 9 ay oldu biliosun iştebebeklergelecegi zamanı biliordur meraklanma sen :)
iyiki sizler varsınız kıslar eşim bile beni anlamıyornerdeyse 3 yıl olacak evleneli ve hala herşey allahın izniyle olur diyor. bi sorun muvar tedavi mi gerekiyor umru değil. bebek istemiyor desem o da çok istiyor biliyorum ama bu vurdum duymaz tavırları beni daha da üzüyor ben aylardır kaç kere doktora gittim o bi kere bile gitmedi. sanki içimdeki bebek özlemini, gözlerimdeki o isteği görmüyor mu. her ay ben ne kadar üzülüyorum farkında değil mi keşke biraz daha özverili olsa. ben elimden gelse tek başına yapcam çocuğu ama olmuyor oooof çok daraldım
iyiki sizler varsınız kıslar eşim bile beni anlamıyornerdeyse 3 yıl olacak evleneli ve hala herşey allahın izniyle olur diyor. bi sorun muvar tedavi mi gerekiyor umru değil. bebek istemiyor desem o da çok istiyor biliyorum ama bu vurdum duymaz tavırları beni daha da üzüyor ben aylardır kaç kere doktora gittim o bi kere bile gitmedi. sanki içimdeki bebek özlemini, gözlerimdeki o isteği görmüyor mu. her ay ben ne kadar üzülüyorum farkında değil mi keşke biraz daha özverili olsa. ben elimden gelse tek başına yapcam çocuğu ama olmuyor oooof çok daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?