Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kızlar bn geldim sizlere haber vereyim dedim kuzenimi evine yolladım haftasonununa kadar gelmeyecek p.tesi gelir bende bu aksamdn anneme gidicm merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Hadin görüşürüz..
Opüyorum sizi....

dikkat et kendine sagocum. sakın annendede bişeyin ucundan tutayım falan deme. çok oturmada uzan hep. az kaldı biliyosun. hayırlısıyla bebişi al kucağına istediğini yaparsın sonra

günaydın kızlarrrr...... yağmuru bekliyorum inşallah test yapmıştır ve çift çizgi haberi verir bizeeeeeeeee

e biz dedik sana canım. kaç gün boşuna yedin kendini. öyle herşeye küsmek olmaz evlilikte. tamam arada iyi ama. fazlası da yıpratırsınız. çok sevindim barıştığınıza. bi daha adamı anlamadan dinlemeden. çok büyük bi hatası olmadan yargılama hemen. üzme kendinide

çok iyi biliyorum o acıyı seraycım. doğumda bile sancının acısını hissedemedim o kaburga tekmiklerinden. ama az kaldı hayırlısıyla. son 2-3 haftan. biraz zor geçecek tabi ağırlaştın iyice. heyecanda var. ama doğduktan sonra hepsini unutacaksın

günaydın kızlarrrr...... yağmuru bekliyorum inşallah test yapmıştır ve çift çizgi haberi verir bizeeeeeeeee
günaydın kızlar..... eylülcüm yaptım test ve maalesef negatif zaten hiç hamileyim gibi hissetmiyorum kendimi. 9 aydır bi kere bile hamile kalmadım. her ay hüsran doğal yolla hamile kalamayacağım ben anlaşılan.belkide eşimden kaynaklanan bi sorunumuz var onuda bilmiyoruz isyan etmek gibi olmasın ama çok zor gerçekten herşeyden çok sıkıldım ve çok yoruldum

yağmurcum kaç yaşındaydın sen?

kız neden kendini böle bıraktın daha adet olmadın ki neden olamıyorum diyorsun ateşin gayet iyi negatif test olsada idrar testi sonucta yanılablirrrr

o nasıl laf kız..bende hoş 9ayın üstüne pat dıye hamıle kaldım..
bızde de sorun ne bılmıyorduk ama keramet sogan kurundemıydı neydı..
yaptıgımın ertesı ayı hamıle kaldım..

bu arada gunaydın kızlar..gızlı geldım yıne..bugun kocam ıse gıdınce net olarak gelcem..suan yanımda uyuyor

çökme kırarım kafanı ümidimizi yitirmemeliyiz yağmur o bebekler gelecekkkkkkkkkkkk okadar :)
iyiki sizler varsınız kıslar eşim bile beni anlamıyor nerdeyse 3 yıl olacak evleneli ve hala herşey allahın izniyle olur diyor. bi sorun muvar tedavi mi gerekiyor umru değil. bebek istemiyor desem o da çok istiyor biliyorum ama bu vurdum duymaz tavırları beni daha da üzüyor ben aylardır kaç kere doktora gittim o bi kere bile gitmedi. sanki içimdeki bebek özlemini, gözlerimdeki o isteği görmüyor mu. her ay ben ne kadar üzülüyorum farkında değil mi keşke biraz daha özverili olsa. ben elimden gelse tek başına yapcam çocuğu ama olmuyor oooof çok daraldım

Son düzenleme:
26 yaşındayım canım

bende bu umutsuzlukla 40 yaşındasın sandım bak senin gibi bir sürü insan var. Allahın takdiri işte kimi korunurken falan istemeyerek kalıyor. kimisindende Rabbim biraz sabır istiyor. bize de vardır bir bildiği deyip şükretmekten başka bişey kalmıyor. daha ne sorununuz olduğunu bile bilmiyorsun. belki çok basit bir şey. yada bak aşılama tüp bebek bi sürü tedavi var.. ama böyle umutsuz olur vazgeçersen olmaz. Rabbim tez zamanda güldürür inşallah canım yüzünü. ama herşeyden önce hayırlısıyla

sende iyiki varsın bebebbgim...üzme kendini baım benimde 9 ay oldu biliosun işte bebeklergelecegi zamanı biliordur meraklanma sen :)

Son düzenleme:
doğru diyorsun canım boş bulundum bi an rabbim herşeyin hayırlsını versin. halimize binlerce şükür. belki de böylesi hayırlıdır bilmiyorum

ben soğan kürü de denedim bi çok şey denedim ama olmayınca olmuyor millan hayırlısı artık napalım
sende iyiki varsın bebebbgim...üzme kendini baım benimde 9 ay oldu biliosun işte bebeklergelecegi zamanı biliordur meraklanma sen :)
inşallah çok fazla bekletmezler eylülüm

ben kocanı anlıyabılıyorum..bende işi allaha bırakmıstım..doktora gıtmek hıc ıstemıyordum..
her ay dedım kocama,tamam bu ayda olmazsa bıdahakı ay gıderız doktora dıye..
kocamda hos ıstemıyordu doktora gıtmeyı ama her ay ben umutsuzluga dusup uzulunce artık çözelım su sorunu moduna gırmıstı..
derken bırden oluverdı..oyuzden hıc bılmıyorum neden olmuyordu? sonra neden oldu?
hadı sen yıne 26 yasındasın yasında genc..ben 30umda hamıle kaldım:S artık köreldım oyuzden olmuyor dıye dusunuyordum hep

Yağmurcum sıkma tatlı canını, erkekler bu konularda bizlere belli etmesede takar, ya sorun bendeyse diye diye içi içini yiyordur onun. Ama sabret biraz daha doktorlar bile 1 yıldan sonra tedavi gerektirdiğini düşünüyorlarsa vardır bi bildikleri. İnşallah tedavilere gerek kalmadan gelecek aylarda Rabbim yüzünü güldürür.

He diyelimki olmadı, sende doktorlara gittin sende bi sorun çıkmadı, ozaman eşinin kolundan tutup doktor artık senide muayene etmek istiyor deyip götüreceksin. Ozamanda karşı çıkacağını sanmıyorum. Ama ne şekilde olursa olsun onun yüzüne sorun sendemi acaba deme. Sorun olarak algılama, Rabbim dermansız dert vermesin. Benim tavsiyem bunları sorun olarak görme, derdi veren Rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka. Sadece sabret, dualarını da unutma ve ümidini hiçbi şekilde yitirme canım. Hepimiz yanındayız, anlat bizlere içini dök ama eylülünde dediği gibi ümidi yitirmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…