aynen eşimde öyle işte millan :2: ama ne zaman insafa gelir çözelim şu sorunu der bilmiyorum eşim rahat bi insan çünkü.olduğu kadar olmadığı kader diye düşünen cinsten.. herşeyi oluruna bırakır olmuyorsa zaten vardır bi hayır. der. ben her ay bu ayda olamassa bi daha ki ay beraber gidelim doktora desemde doktora koşan ben oluyorum yine. ama artık o hadi kalk gidelim diyene kadar bende oralı olmayacağım. yaş da önemli belki ama biz evleneli 3 yıl oluyor ve çevremde bizden sonra evlenen benden kaç yaş küçük insanların bebekleri var oluyor büyüyor bense geriden bakıyorum sadeceben kocanı anlıyabılıyorum..bende işi allaha bırakmıstım..doktora gıtmek hıc ıstemıyordum..
her ay dedım kocama,tamam bu ayda olmazsa bıdahakı ay gıderız doktora dıye..
kocamda hos ıstemıyordu doktora gıtmeyı ama her ay ben umutsuzluga dusup uzulunce artık çözelım su sorunu moduna gırmıstı..
derken bırden oluverdı..oyuzden hıc bılmıyorum neden olmuyordu? sonra neden oldu?
hadı sen yıne 26 yasındasın yasında genc..ben 30umda hamıle kaldım:S artık köreldım oyuzden olmuyor dıye dusunuyordum hep
sağol miyopi allah razı olsun hepinizden zaten bi tek sizlere anlatabiliyorum derdimiYağmurcum sıkma tatlı canını, erkekler bu konularda bizlere belli etmesede takar, ya sorun bendeyse diye diye içi içini yiyordur onun. Ama sabret biraz daha doktorlar bile 1 yıldan sonra tedavi gerektirdiğini düşünüyorlarsa vardır bi bildikleri. İnşallah tedavilere gerek kalmadan gelecek aylarda Rabbim yüzünü güldürür.
He diyelimki olmadı, sende doktorlara gittin sende bi sorun çıkmadı, ozaman eşinin kolundan tutup doktor artık senide muayene etmek istiyor deyip götüreceksin. Ozamanda karşı çıkacağını sanmıyorum. Ama ne şekilde olursa olsun onun yüzüne sorun sendemi acaba deme. Sorun olarak algılama, Rabbim dermansız dert vermesin. Benim tavsiyem bunları sorun olarak görme, derdi veren Rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka. Sadece sabret, dualarını da unutma ve ümidini hiçbi şekilde yitirme canım. Hepimiz yanındayız, anlat bizlere içini dök ama eylülünde dediği gibi ümidi yitirmek yok
Yağmurcum sıkma tatlı canını, erkekler bu konularda bizlere belli etmesede takar, ya sorun bendeyse diye diye içi içini yiyordur onun. Ama sabret biraz daha doktorlar bile 1 yıldan sonra tedavi gerektirdiğini düşünüyorlarsa vardır bi bildikleri. İnşallah tedavilere gerek kalmadan gelecek aylarda Rabbim yüzünü güldürür.
He diyelimki olmadı, sende doktorlara gittin sende bi sorun çıkmadı, ozaman eşinin kolundan tutup doktor artık senide muayene etmek istiyor deyip götüreceksin. Ozamanda karşı çıkacağını sanmıyorum. Ama ne şekilde olursa olsun onun yüzüne sorun sendemi acaba deme. Sorun olarak algılama, Rabbim dermansız dert vermesin. Benim tavsiyem bunları sorun olarak görme, derdi veren Rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka. Sadece sabret, dualarını da unutma ve ümidini hiçbi şekilde yitirme canım. Hepimiz yanındayız, anlat bizlere içini dök ama eylülünde dediği gibi ümidi yitirmek yok
aynen eşimde öyle işte millan :2: ama ne zaman insafa gelir çözelim şu sorunu der bilmiyorum eşim rahat bi insan çünkü.olduğu kadar olmadığı kader diye düşünen cinsten.. herşeyi oluruna bırakır olmuyorsa zaten vardır bi hayır. der. ben her ay bu ayda olamassa bi daha ki ay beraber gidelim doktora desemde doktora koşan ben oluyorum yine. ama artık o hadi kalk gidelim diyene kadar bende oralı olmayacağım. yaş da önemli belki ama biz evleneli 3 yıl oluyor ve çevremde bizden sonra evlenen benden kaç yaş küçük insanların bebekleri var oluyor büyüyor bense geriden bakıyorum sadeceiçimde öyle bi ukde ki anlatamam.. kızmayın isyan diye algılamayın ama bugün iyi değilim işte. tabiki benden daha kötü durumda olanlar senelerce bebek özlemiyle yananlar var halime binlerce şükür ama ne bilim sadece üzüldüm işte
sağol duygucum allah razı olsunkızmıyoruz yağmurcum. biz yanındayız her zaman. belki çocuğum var diye acını paylaşamayacağımı düşünebilirsin. inan en az senin kadar anlıyor hak veriyorum sana. ama biliyorsun bu dünya bir imtihan dünyası. Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor ona olan inancımızı sabrımızı, imanımızı, senin yaşında 3-4 çocuğu olanda var ama henüz evlenmemiş olanda sen hep fazla olan tarafa bakıyorsun. elbette evlat sevgisi,özlemi tartışılmaz hele ki evlat acısı.. farzetki yeni evlendin hatta henüz sevgilisiniz. zaman kaybı olarak düşünme evliliğinde çocuksuz geçen zamanı ki yaşın zaten onu düşündürecek yaşta değil. erkekler paylaşma konusunda çok başarısız biliyorsun.sanırım seninkide önde gidenlerden içindekileri dışarı yansıtamama konusunda. ama kuyruğu hep dik tutmak zorundalarsenin özlemini onunda yaşadığına eminim. bi kaç ay daha bekle bakalım. doktorun nasıl memnunmusun. belki bir doktor değişikliği yapman gerekiyordur. senin herşeyin normalse eşinide bir şekilde ikna edersin senide görcek doktor yada soracakları varmış gibisinden. elbet bir çaresi vardır.sen yeterki üzme kendini. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
millan hiç demiyorsun geçmiş olsun diye
geçen gece az daha doğuruyordum
gecenin 2 sine kadar hastanelerdeydik
sonra bi şeyin yok senin dediler geri geldik
doğuma giderken kimseye haber vermiyecem diye düşünüyordum
ama orda yalnız kalınca nasıl korktum((
eşimi de almadılar yanıma
ben nasıl doğuracam yaa
normalden de sezeryandan da korkuyorum ben(((
aaahıc haberım yok noldu kı kız bırden bıre???
sancı falan mı geldı noooolduuu??
yok ya su geldi azar azar
ben ihtimal vermedim
birkaç saat geçtikten sonra
karnım taş gibi oldu kasıklardan sancı girdi
dedim kesin doğuruyorum
kadın doğumun aciline gittik ne olur ne olmaz diye
muayene ettiler nst ye bağladılar 1 saat
bu sancı seni doğurtmaz suyu kontrol et
yarın da dr a git dediler yolladılar
yok ya su geldi azar azar
ben ihtimal vermedim
birkaç saat geçtikten sonra
karnım taş gibi oldu kasıklardan sancı girdi
dedim kesin doğuruyorum
kadın doğumun aciline gittik ne olur ne olmaz diye
muayene ettiler nst ye bağladılar 1 saat
bu sancı seni doğurtmaz suyu kontrol et
yarın da dr a git dediler yolladılar
aaayyy kız allah korusun vaktınden erken dogurmaya kalkma..
1 hafta daha bekle,sonra serbest..
36+0 oldugumuz zaman artık dogursakta bebek hastanede bakıma alınmıyormus
premature sınıfına gırmıyormus yanı..
oyuzden az daha sık dısını
eee yarın doktora gıt dedıler..gıttın mı??
yaa kımının suyu bıtıyormus acıl sezeryana alıyolarmıs..
sen dıkkat et,doktoruna ıyı sor,sakıncalı bı durum varmı dıye
kız bence hepımız erken dogurcaz..
benımde kasılmalarım baslamıs,doktor bebegınde cusseyı gorunce sen kesın erken dogurcan dedı..
bende yusufluyorum:18:
allah sağsalim kucağınıza almak, kolay doğumlar nasip etsin kıslar.. bana da erken gelecekler gibi geliyor millan sizin kuzucuklar şubatın ilk haftası falan bebiş kaynayacak sağlıcakla inşallah topic
amin inşallah yagmurcum..
inan hamıle kalınca,suankı sıkıntılarının hepsını unutuyorsun..
bugunler gelıp gecıcı..
ozamanda baslıyor baska sıkıntılar,yok kalp atısıydı,yok acaba dıs gebelık mı..
acaba yasıyormu? yok bugun az hareketlıydı..
yok artık karnıma sıgmıyor..derken hıc huzur bulamıyorsun
sımdı dogum öncesı telası var,acaba nerde yakalancaz,nasıl dogurcaz..
cok acı cekcez mı,cok beklıcez mı..hersey soru ısaretı..
dogum sonrasıda baska baska dertlerımız olcak kesın..
bu sefer bebek odaklı olcak hepsı..
yanı bu ısın oncesıde zorlu,sonrasıda..
habure kafanda soru ısaretlerıyle dolanıyorsun..
ınan hamılelıgımın tadına varamadım..kesın dogrurunca anlıcam bu gunlerın degerını
günaydın kızlar..
doktora gittim,değerim 161.7 olmuş..2 gün önceside 68 di...sanırım iyi bir değer..sonuçta artma olmuş diye göbekten iğnemi yaptrdım..acımadı aslında 1 dk sonra yandı azcık...pazartesi günü doktora randevu alayım diyorum..kese görünmez ama aspirinide içeyim mi diye sorcam..
içimdeki korku azcık geçiyor..hepsi sizin verdiğiniz moral sayesinde oldu..Allah razı olsun hepinizden....
günaydın kızlar..
doktora gittim,değerim 161.7 olmuş..2 gün önceside 68 di...sanırım iyi bir değer..sonuçta artma olmuş diye göbekten iğnemi yaptrdım..acımadı aslında 1 dk sonra yandı azcık...pazartesi günü doktora randevu alayım diyorum..kese görünmez ama aspirinide içeyim mi diye sorcam..
içimdeki korku azcık geçiyor..hepsi sizin verdiğiniz moral sayesinde oldu..Allah razı olsun hepinizden....
gebelik var canım..ecem gebelık varmı yokmu hala anlasılamadı mı?
ben konulardan gerı kaldım..bılmıyorum hıc son durumunu..
göbekten ıgne nıye oldun?
asprın nıye ıcecen?:44::44:
gebelik var canım..
benim kan pıhtılaşma sorunum vardı bebeğe giden damarlar tıkandığı için 3 aydır zaten bebe aspirini içiyodum..doktor hamile kalır kalmaz göbekten vurulan kan sulandırıcı iğnelere başlamamı söylemişti..ben de değerim artınca başladım iğneye...bebek doğana kadar hergün iğne olcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?