Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen eşimde öyle işte millan :2: ama ne zaman insafa gelir çözelim şu sorunu der bilmiyorum eşim rahat bi insan çünkü.olduğu kadar olmadığı kader diye düşünen cinsten.. herşeyi oluruna bırakır olmuyorsa zaten vardır bi hayır. der. ben her ay bu ayda olamassa bi daha ki ay beraber gidelim doktora desemde doktora koşan ben oluyorum yine. ama artık o hadi kalk gidelim diyene kadar bende oralı olmayacağım. yaş da önemli belki ama biz evleneli 3 yıl oluyor ve çevremde bizden sonra evlenen benden kaç yaş küçük insanların bebekleri var oluyor büyüyor bense geriden bakıyorum sadece içimde öyle bi ukde ki anlatamam.. kızmayın isyan diye algılamayın ama bugün iyi değilim işte. tabiki benden daha kötü durumda olanlar senelerce bebek özlemiyle yananlar var halime binlerce şükür ama ne bilim sadece üzüldüm işte

sağol miyopi allah razı olsun hepinizden zaten bi tek sizlere anlatabiliyorum derdimi iyi ki varsınız hepiniz

bızde de hep kocam kesın sorun kendısınde dıye dusunurdu..
bense yoook boyle durumlarda genelde sorun kadında oluyor dıye dusunurdum..
yok mıyomdu,kısttı falan..kesın bende vardır dıyordum..
oyuzden aslında ıkımızde doktora gıtmek istemedık hıc..
zaten bende cocuklugumdan berı eylul gıbı dusunurdum,kesın ben hıc hamıle kalamıcam,hıc cocugum olmıcak dıye..
ama öyle dusunmekle olmuyormus bu işler..

kızmıyoruz yağmurcum. biz yanındayız her zaman. belki çocuğum var diye acını paylaşamayacağımı düşünebilirsin. inan en az senin kadar anlıyor hak veriyorum sana. ama biliyorsun bu dünya bir imtihan dünyası. Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor ona olan inancımızı sabrımızı, imanımızı, senin yaşında 3-4 çocuğu olanda var ama henüz evlenmemiş olanda sen hep fazla olan tarafa bakıyorsun. elbette evlat sevgisi,özlemi tartışılmaz hele ki evlat acısı.. farzetki yeni evlendin hatta henüz sevgilisiniz. zaman kaybı olarak düşünme evliliğinde çocuksuz geçen zamanı ki yaşın zaten onu düşündürecek yaşta değil. erkekler paylaşma konusunda çok başarısız biliyorsun.sanırım seninkide önde gidenlerden içindekileri dışarı yansıtamama konusunda. ama kuyruğu hep dik tutmak zorundalar senin özlemini onunda yaşadığına eminim. bi kaç ay daha bekle bakalım. doktorun nasıl memnunmusun. belki bir doktor değişikliği yapman gerekiyordur. senin herşeyin normalse eşinide bir şekilde ikna edersin senide görcek doktor yada soracakları varmış gibisinden. elbet bir çaresi vardır.sen yeterki üzme kendini. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

sağol duygucum allah razı olsun bakalım bi adet olimde hayırlısıyla bi kaç ay gitmeyeceğim doktora falan. ama zaten yine gecikirse adetim mecbur gitcem doktora :18: bu kez başka bi doktora gidelim bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

millan hiç demiyorsun geçmiş olsun diye
geçen gece az daha doğuruyordum
gecenin 2 sine kadar hastanelerdeydik
sonra bi şeyin yok senin dediler geri geldik
doğuma giderken kimseye haber vermiyecem diye düşünüyordum
ama orda yalnız kalınca nasıl korktum ((
eşimi de almadılar yanıma
ben nasıl doğuracam yaa
normalden de sezeryandan da korkuyorum ben (((

neyse kocam gıttı cok sukur..ama burda da kımse kalmamıs

yagmur profıl resmındekı kız ne kadar tatlı mahsun duruyor oyle yaa

sanada ne kadar uzulme desek boş..cunku hepımız aynı seylerı yasadık..

halden anlıyoruz,ama ınan en top noktada,artık umıdını yıtırdıgın anda allah kuzunu verıyor sana..

ınsanlar senelerce beklıyor..sabırla beklemekten baska caremız mı var

kı senın hem yasın genc,hem daha yenı denemeye baslayanlardansın,senelerdır beklıyenlere göre..

aha benım kuzenım var 1 yıldır ugrasıyor onunda olmadı henuz..yaşıda 20..

polıkıstıkover varmıs..o neyse artık ben anlamam hıc,tedavısını oldu,hala bebek falan yok..

allahım ne zaman verırse ozaman olur..sabırla bekle canım

hem bu konuda yalnız degılsın bılıyorsun,hepımız bekledık,hala daha beklıyenlerımız var..

sırayla yuzumuz gulecek ınsallah

aaa hıc haberım yok noldu kı kız bırden bıre???
sancı falan mı geldı noooolduuu??

yağmurcum ümitsizliğe kapılma tatlım
zor elde edilen şeyler daha kıymetli oluyor
hepimiz bunları yaşadık
Allahın izniyle olacak bu iş
ama ümidi kaybetmemek lazım
kafanı başka şeylerle meşgul et
tedavi konusunda da istersen bi dr a git
seninle yada eşinle ilgili bi sorun da olmayabilir
illa sorun çıkacak diye bi şey yok
bizim apartmanda bi aile vardı 19 yıllık evliler
adam tedaviye gitmiyor inatla
kadında bi sorun yok dr öyle demiş
sonra birden bire kadın hamile kaldı
şimdi maşallah çocuk kocaman
el üstünde tutuyorlar

millan ;

herşeyin hayırlısı kusum saolasın.. inşallah dediğin gibi umudumu yitirdiğim anda verir rabbim kuzumu bana sonuçta hala adet olmadım. allahım nolur olsun bi mucize olsun insan ümitsizliğe kapılınca ne dediğini bilmiyor. rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin deyip dua etmekten başka yapacak bişey yok şimdilik

merys ;

çok geçmiş olsun canım doktor sana gün vermiş miydi erken mi gelecek yoksa kuzun

Son düzenleme:
aaa hıc haberım yok noldu kı kız bırden bıre???
sancı falan mı geldı noooolduuu??

yok ya su geldi azar azar
ben ihtimal vermedim
birkaç saat geçtikten sonra
karnım taş gibi oldu kasıklardan sancı girdi
dedim kesin doğuruyorum
kadın doğumun aciline gittik ne olur ne olmaz diye
muayene ettiler nst ye bağladılar 1 saat
bu sancı seni doğurtmaz suyu kontrol et
yarın da dr a git dediler yolladılar

aaayyy kız allah korusun vaktınden erken dogurmaya kalkma..
1 hafta daha bekle,sonra serbest..
36+0 oldugumuz zaman artık dogursakta bebek hastanede bakıma alınmıyormus
premature sınıfına gırmıyormus yanı..
oyuzden az daha sık dısını

eee yarın doktora gıt dedıler..gıttın mı??
yaa kımının suyu bıtıyormus acıl sezeryana alıyolarmıs..
sen dıkkat et,doktoruna ıyı sor,sakıncalı bı durum varmı dıye

kız bence hepımız erken dogurcaz..
benımde kasılmalarım baslamıs,doktor bebegınde cusseyı gorunce sen kesın erken dogurcan dedı..
bende yusufluyorum:18:

allah sağsalim kucağınıza almak, kolay doğumlar nasip etsin kıslar.. bana da erken gelecekler gibi geliyor millan sizin kuzucuklar şubatın ilk haftası falan bebiş kaynayacak sağlıcakla inşallah topic

Son düzenleme:
allah sağsalim kucağınıza almak, kolay doğumlar nasip etsin kıslar.. bana da erken gelecekler gibi geliyor millan sizin kuzucuklar şubatın ilk haftası falan bebiş kaynayacak sağlıcakla inşallah topic

amin inşallah yagmurcum..
inan hamıle kalınca,suankı sıkıntılarının hepsını unutuyorsun..
bugunler gelıp gecıcı..
ozamanda baslıyor baska sıkıntılar,yok kalp atısıydı,yok acaba dıs gebelık mı..
acaba yasıyormu? yok bugun az hareketlıydı..
yok artık karnıma sıgmıyor..derken hıc huzur bulamıyorsun
sımdı dogum öncesı telası var,acaba nerde yakalancaz,nasıl dogurcaz..
cok acı cekcez mı,cok beklıcez mı..hersey soru ısaretı..
dogum sonrasıda baska baska dertlerımız olcak kesın..
bu sefer bebek odaklı olcak hepsı..

yanı bu ısın oncesıde zorlu,sonrasıda..
habure kafanda soru ısaretlerıyle dolanıyorsun..
ınan hamılelıgımın tadına varamadım..kesın dogrurunca anlıcam bu gunlerın degerını

hep öyle oluyor zaten millancım. bugünün kıymetini nedense hep yarın anlarız. ama hamilelik bambaşka bişey dediğin gibi her evresi başka başka heyecan. tatlı sıkıntılar tatlı heyecanlar bunlar. rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguları canım. inşallah burda doğumdan sonraki sıkıntılarınızı da dinleriz. bizde burda size hamilelik sıkıntılarımızı heyecanlarımızı anlatırız en yakın zamanda rabbim sağlık, mutluluk ve huzuru hiç bi zaman yuvamızdan eksik etmesın kusum

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
doktora gittim,değerim 161.7 olmuş..2 gün önceside 68 di...sanırım iyi bir değer..sonuçta artma olmuş diye göbekten iğnemi yaptrdım..acımadı aslında 1 dk sonra yandı azcık...pazartesi günü doktora randevu alayım diyorum..kese görünmez ama aspirinide içeyim mi diye sorcam..
içimdeki korku azcık geçiyor..hepsi sizin verdiğiniz moral sayesinde oldu..Allah razı olsun hepinizden....

allah sağ salim kucağına almak nasip etsin ecemcim çok sevindim darısı başımıza inşallah

ecem gebelık varmı yokmu hala anlasılamadı mı?
ben konulardan gerı kaldım..bılmıyorum hıc son durumunu..
göbekten ıgne nıye oldun?
asprın nıye ıcecen?:44::44:

ecem gebelık varmı yokmu hala anlasılamadı mı?
ben konulardan gerı kaldım..bılmıyorum hıc son durumunu..
göbekten ıgne nıye oldun?
asprın nıye ıcecen?:44::44:
gebelik var canım..
benim kan pıhtılaşma sorunum vardı bebeğe giden damarlar tıkandığı için 3 aydır zaten bebe aspirini içiyodum..doktor hamile kalır kalmaz göbekten vurulan kan sulandırıcı iğnelere başlamamı söylemişti..ben de değerim artınca başladım iğneye...bebek doğana kadar hergün iğne olcam..

hmm anladım sımdı..
oooh ıyı gebelık var yaniii
allah sag saglum kucagına almayı nasıp etsın ınsallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…