günaydın kızlar..
doktora gittim,değerim 161.7 olmuş..2 gün önceside 68 di...sanırım iyi bir değer..sonuçta artma olmuş diye göbekten iğnemi yaptrdım..acımadı aslında 1 dk sonra yandı azcık...pazartesi günü doktora randevu alayım diyorum..kese görünmez ama aspirinide içeyim mi diye sorcam..
içimdeki korku azcık geçiyor..hepsi sizin verdiğiniz moral sayesinde oldu..Allah razı olsun hepinizden....
allah sağ salim kucağına almak nasip etsin ecemcim çok sevindim darısı başımıza inşallah
inşallah millan..iğne falan gözümde yok sağ salim doğsunda...hmm anladım sımdı..
oooh ıyı gebelık var yaniii
allah sag saglum kucagına almayı nasıp etsın ınsallaaaahhh
saol canım ...aslında daha günüm geçmedi bile..doktor günün geçince başla demişti...iyiki erken test yapmışım....aspirinide gece içeyim diyorum..hem böyle iğne ve asprinle devam eden gebelikler var..aslında aspirinide istiyorum ne yalan söyleyeyim sulansın kanım iyiceCanım çok sevindim vallauyanınca hemen sen geldin aklıma daha kahvaltı yapmadan bilgisayarı açtım :) değerin 2 katına çıkmış ki bu şuan için herşeyin normal olduğunu gösteriyor. Doktoruna tlf.la ulaşma imkanın yok mu?
İnşallah herşey yolunda gider sağ salim kavuşursun bebişine :) gerçekten çok ama çokkk sevindim.
saol canım ...aslında daha günüm geçmedi bile..doktor günün geçince başla demişti...iyiki erken test yapmışım....aspirinide gece içeyim diyorum..hem böyle iğne ve asprinle devam eden gebelikler var..aslında aspirinide istiyorum ne yalan söyleyeyim sulansın kanım iyice
günaydın kızlar..
doktora gittim,değerim 161.7 olmuş..2 gün önceside 68 di...sanırım iyi bir değer..sonuçta artma olmuş diye göbekten iğnemi yaptrdım..acımadı aslında 1 dk sonra yandı azcık...pazartesi günü doktora randevu alayım diyorum..kese görünmez ama aspirinide içeyim mi diye sorcam..
içimdeki korku azcık geçiyor..hepsi sizin verdiğiniz moral sayesinde oldu..Allah razı olsun hepinizden....
günaydın kızlar..
çok saolll canım yaa,inşallah bu defa kucağıma almak nasip olur...aslında bu clexan iğne 12 saat etkiliymiş..bende akşam aspirin içersem sabaha kadar dengeler diyorumecem hayırlı olsun canım:))) masallah yaaaa :))))) ene 2013 un ılk bebesı ecemden :))))))))
degerın cok gusel artmıs ıcın rahat olsun canım,bu tarz degerlerde onemlı olan 2 gun sonra test yenılendıgınde degerın en az ıkı katı artık gostermesı onemlıdır kı senınkı yaklasık 2.5 kat artmıs buda bebenın hızla buyudugunun gostergesı canım cok sevındım:))))))))hıc olumsuzluk dusunme ,,,,guzel dusunelım guzel olsun,,
aspırın vermeyede bılır doktorun cok normal cunku ıgne ılacdan daha etkılı ve ve etkı suresı daha hızlı,,o yuzden hıc aspırın vermesede sorun deıl,,,
çok saolll canım yaa,inşallah bu defa kucağıma almak nasip olur...aslında bu clexan iğne 12 saat etkiliymiş..bende akşam aspirin içersem sabaha kadar dengeler diyorumyine kendi kendime doktorculuk oynuyorum..pazartei gidicem doktora kullanma derse kullanmıycam...birde progestan vermişti kalır kalmaz iğneyle birlikte başla demişti...onada başlycam bugün...değer artınca biraz rahatladım su misali..
aman erken gelmesin canım yamillan ;
herşeyin hayırlısı kusum saolasın.. inşallah dediğin gibi umudumu yitirdiğim anda verir rabbim kuzumu banasonuçta hala adet olmadım. allahım nolur olsun bi mucize olsun insan ümitsizliğe kapılınca ne dediğini bilmiyor. rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin deyip dua etmekten başka yapacak bişey yok şimdilik
merys ;
çok geçmiş olsun canımdoktor sana gün vermiş miydi erken mi gelecek yoksa kuzun
gittim canım gitmez miyimaaayyy kız allah korusun vaktınden erken dogurmaya kalkma..
1 hafta daha bekle,sonra serbest..
36+0 oldugumuz zaman artık dogursakta bebek hastanede bakıma alınmıyormus
premature sınıfına gırmıyormus yanı..
oyuzden az daha sık dısını
eee yarın doktora gıt dedıler..gıttın mı??
yaa kımının suyu bıtıyormus acıl sezeryana alıyolarmıs..
sen dıkkat et,doktoruna ıyı sor,sakıncalı bı durum varmı dıye
kız bence hepımız erken dogurcaz..
benımde kasılmalarım baslamıs,doktor bebegınde cusseyı gorunce sen kesın erken dogurcan dedı..
bende yusufluyorum:18:
yaaaaaaaaaa ruya gordum hadı yorumlayın :))))
hayırlara gıtsın ınsallah dıyelım:))
ruyamda malum herkes bana hamılemısın dıe soruo bende dıom bılmıom kı sonra boyle cebımden bı resım gıbı bıse cıkarıom ama boyle kagıt deıl sankı orgulmus bı bez gıbı bıseydı beyaz boyle kenarıda cok acık pembe rengınde ,beyaz olan tarafda kabenın resmı var bakıorum o beze galıba bı tebessum oluyo yuzumde cok ıyı hatırlamıom orayı ve tekrar o bezı katlayıp koynuma koyuyorum ,,,,
ne sızce?
Ecem canım Allah sağlık sıhhat versin bebişine. Değerin çok güzel artmış işte. Artık sende hamilesin, içini ferah tut, iğnelerini zamanında uygula. Doktoruna da hemen haber ver, durumu değerlendirin. Asprine gerek varmıdır acaba bende bilemedim. Benide düşükten sonra demişti bidahakine asprine başlatıcam diye ama pıhtılaşma testi yaptırmadı. Şimdi bende Seray gibi hergün asprin kullanıyorum. Rabbime şükürler olsun sağlıkla büyüyor inşallah. Haftayada bende gidicem doktora görcem bebişimi inşallah. Sendede gözükmesede sıkıntı yapma sakın, benimde ilk muayenede görünmemişti, idrarda çıktıysa sorun yok demiş 3 hafta sonraya gün vermişti. Hergünü bugün adet olmadım hala demekki testte bi yanlışlık yok diye diye geçirdim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eylülcüm,canı gönülden amin diyorum...ecemcim çoook sevindim canımmmmmm sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmmmmmmmm... maşallahh deger artmışşşşşşşşş... darısı bize inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasipe etsin bizede rabbimmmmm
Rabbim hayırlara ulaştırsın sumisaliyaaaaaaaaaa ruya gordum hadı yorumlayın :))))
hayırlara gıtsın ınsallah dıyelım:))
ruyamda malum herkes bana hamılemısın dıe soruo bende dıom bılmıom kı sonra boyle cebımden bı resım gıbı bıse cıkarıom ama boyle kagıt deıl sankı orgulmus bı bez gıbı bıseydı beyaz boyle kenarıda cok acık pembe rengınde ,beyaz olan tarafda kabenın resmı var bakıorum o beze galıba bı tebessum oluyo yuzumde cok ıyı hatırlamıom orayı ve tekrar o bezı katlayıp koynuma koyuyorum ,,,,
ne sızce?
günaydın kızlar..
canım içimden geçeni söyleyeyim..insanların hamilelik sorması ve onları cevaplama senin sıkıntın..ama artık sıkıntını atmanda rabbimin büyük yardımını göreceksin..kabe resmi görmüşsün içimden geçen çok selavat getirmen, ve kul bahanesiyle asıl yardımcın rabbim olacak...pembe rengide kız bebeğe yordum ben
pazartesi doktora gidice adet günümde pazartesi..görünmese de sorun etmem..ilkinde keseyi 5 haftada görmüştüm..belki bunda da öyle olur..hadi hayırlısı canım,inşallah kucaklarımıza almak nasip olsun..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eylülcüm,canı gönülden amin diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?