Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Rabbim hayırlara ulaştırsın sumisali
çoookkk güzel bi rüyaa
Rabbim çok hayırlı bi evlat nasip edecek size
hem beyaz hem kabe
daha ne olsun

ınsallah ya hayırlara vesıle olur ıster bebe olsun ıster baska bı konu ama mevlam guzel eylesın herseyı :))))
walla benım bebe hayırlımı olcak ınsallah ama tembel olacagı kesın cunku kıcını kaldırıp gelemıo benım bedene :)))))))))))

zaten daha girmiyorum, ne olur ne olmaz bebeklerine bişey olan oursa çok etkileniyorum ben...bugün hemşireye dedimki her gün buraya gelsem olurmu dedim iğne için gel gel dedi.zaten bir sürü pıhtı iğnesi yaptıran var birazdan gelir onlarda dedi..saolsun hemşiremde doktorumda çok iyi besmele çekerek vurdu iğnemi..düşükle ilgili soru sorarken özür dileyerek,üzüyorum seni diyerek sordu...bazı yakınlarım bu kadar dikkat etmedi...ama yarın tatil.sağlık ocağı kapalı,bende hemen yapamam,öğrenemedim..yarın ve öbür gün de hastanede yaptırırım..alışınca yapmaya çalışırım..ama inan acıtmıyormuş,iğne çıktıktan sonra dağılırken bir sızı oluyor o kadar...eşim hayatta yapmaz,,iğne görünce bayılacak gibi oluyor..

ecem ayrıca gebelık takvımı olustururmusun ben senın yazının altında bebenınde varlıgını gormek ıstıom
cunku yazının altında o takvımı gordukce mutlu olcaksın ve olumsuz seyler dusunmıcen :))) o takvımı her gordugunde gulumsıcen ve bebemmmmmm dıcen

hımm ıyı barı ,,,evet haftasonu kapalı oldukları ıcın en ıyısı hastaneye gıtmen,,,walla bende senın esın gıbıyım hayatta yapamam:))))))))))))) ama kocam yapar o fazla cesaretlı ,,evet gırme topıge etkıler senı soru sorcaksan doktoruna sor ,,topıcde bazıları yanlıs yonlendırebılıo:)))) wayy beeeee 2013 bebesı gelıor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aslında ilşki sırasında diğer bebeler de de yaptığım gibi hemen kalkmadım..bacaklarımı azcık yukarı kaldırdım..ve sabaha karşı duş aldım..bulantı yok,göğüste hassaiyet yok, daha günüm geçmedi ondan mı acaba?? ama çabuk acıkıyorum,idrara çok çıkıyorum,uyku hali var..ve asıl test yaptıran göbeğin altı sağ tarafta parmağınla dokunursun gibi batma yaşıyodum..

haydi gözünüz aydın ecem
RAbbim evladınızı evinizin neşesi bereketi huzuru yapsın inşallah

kız sende takma bakım bu kılo olayını kafana 14 kılo ne kı ?
benım ablam 30 kılo aldı :)))))) bıde yegenım dogdugunda 2.700 gr dı :)))
ama yegenım gayette saglıklı:))) o yuzden kıloyu bosver hem 14 kılonun 7 kılosu dogumda gıtcek gerı kalıo 7 kılo kı o da cok normal :)))))))))))

bebeği görünce yapıcam canım inşallah...

hım sen gunun gecmeden mı yaptın testı ? kac gun vardı adete ?? hee bıde bu agrının yerını tam anlat bakım sag kasık tarafında mı ?

hım sen gunun gecmeden mı yaptın testı ? kac gun vardı adete ?? hee bıde bu agrının yerını tam anlat bakım sag kasık tarafında mı ?
canım 2. düşükten sonra benim adetim sapıttı..ama 30 gün altına düşmüyor döngüm..böyle hesaplarsam adete bir hafta kala yaptım idrar testini silik çizgi çıktı..mesela 28 gün olsaydı döngüm bu gün 4 haftalık olacaktı ben testi pazartesi günü yaptım..bende şaşırdım bu kadar erken çıkmasına..

ağrı olan yer göbekten aşağı 3 parmak in azcık sağ taraf...ve çok süper adet sancım vardı 2 gündür...

korkunun ecele faydası yok meryscimmm orda kalamayacağına göre bi şekilde doğuracaksın. puhaaha kötü ebe gibi oldum. bazı hastanelerde böyle doğum yaparken anne korkunca bağırınca bazı ebeler yaparken bana mı sordun diyomuş :) korkma canım bak ben yarı buçuk ikisinide yaşadım. o an sadece bir an önce onu görmek istiyorsun korku falan kalmıyor. ama sen ailene falan haber ver gelsinler doğumdan çıkınca.

hımmm bu belırtılere bakarsan ben bu ay karavanayım :)))))))))))))))) ne gogsumde agrı ne sancım var :)) sadece arada boyle bı bulantım oluyo onunda sebebı bogazlarım sıstı agrıo cok ıhlamura bal karıstırıom o bulandırıo sevmem balı ben ,,,,hee napam zaten bende kocamda karar verdık mayısa kadar kaldım kaldım tam bı sene olmus oluyo kalamazsam dırek asılama :)))))))))))))))))))))

benım ablam boyle tam doguma az kaldıgı zamanlarda hemsıreye yalvarırım dogurayım dıodu
walla ya assagıdan yada karından bı sekılde cıkacak walla hıc dusunmedegım kısımda dogurma olayı nıe bılmıom :))) hec dogurmadımda:)))) normal yapan ablamların hep dedıgı dogum anı 5 dk zaten bıran once bıtsın ıstıosun dedı

senden de razı olsun canım. hayırlı bir cuma günü hayırlı bir haber aldık. sıra diğerlerinde bakalım hayırlısıyla. kese görünebilir belki ama bebek 6-8 haftadan önce pek görünmüyor. gözün aydın canım

kızlar ben cıkıom yemeklerımı edem bıde kadayıf edecem kocama dun aldıydım ,,,adam baklava dıo ben kek edıom adam baklava ıstıo ben fırın sutlac edıom barı bu seferde kadayıf edemde serbet hasretı dınsın
sonrada pazara gıderım eczanenın onunden gecerken kendımı tutabılırsem test almıcam:)) ehh adete 9 gun kalınca boyle batıo bıseyler :)) ama kararlıyım almıcam
gelırım gıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yorumlayamam ama güzel bir rüya canım Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah.

ayy yok canım yaa ben kendim için endişelenmiyorum
dr çocuğun kilosu az dedikçe moralim bozuluyor
sadece kendime alıyorum çocuk eksik kalıyor diye üzülüyorum
yoksa kendimi aşmış durumdayım
hayatımda hiç görmediğim değerleri görüyorum tartıda
ben kiiiii 50 kilo olduğumu görünce diyete giren merys
depresyonun dibine dibine vururdum
öyle valla duygucum yaa
ama korkuyorum işte
bi de yan yataktaki kadın 35 haftalık gebeydi
karda kayıp düşmüş
doğumu başlamıştı
inleyip duruyordu garibim ((
onu gördükçe ben daha beter oldum diyebilirim

yaa varya bende bugun az daha suyum geldı sandıydım..
cunku daha klozete oturmadan çişimi yapmaya basladım..
bı an onu suyum sandım ama sonra panık yapma kızım,belkı cısını tutamadın dedım..
ki oyle olmalı hala tık yok demekkıı artık sidikli olcaz,onuda zaptedemıcez
ayrıca ben bebegın kılosunu begendım..
en son 1.800 degılmıydı senınkı yaa:44: öyleyse bayag kılo almıs kısa surede..
kı oyle olmasada gayet normal 2.400
haftalık kılo hesaplayıcısına bakınca zaten suan en dusuk 2 kılo olmalıymıs bebegımız..
bızımkıler ıyı yaniii..
ohh sende ne guzel 14 kılo almıssın..ben 20 ye dayandım masallaahh
suan 80 kıloyum..ama ayakkabılı tartıyolar yaaaa..ben 79 um bananeee

bu arada ne şalı alcan kız??

evet canım en son 1800 dü 29 aralıkta
dr az diyor kilosuna
neyi az bilmiyorum ama
14 kilo aldım ama 70le hamile kaldım zaten
doğumdan sonra örtmek için şal alacam canım
üstüne de lohusa tacı yada toka gibi bişey alıp dikecem.

amiiinn aminnn canım...
hepimizin bebeleri evimizi şenlendirsin inşallahh
selam canlar cumaniz mubarek olsun
aslinda iki saat once bi suru alinti yapmistim yazcaktimkaynim geldi hala evde bakicilik yapiyorum
neyse hatirladiklarimi yazayim...
1-ecem baci coook sevindim hayirli olsun saglikla buyusun bebisin darisi biz diger gacilara insallahhhh
2-su misali bi daha bizi gaza getirme bariscaksan tmmm miii
3-yagmur benim odunda seninki gibi bende tek kendim icin doktora gitmekten biktim gitmicem odun efendi cocuk istemeyi biliyo sanki benim elimde tek basima yapcam o gitsin doktora banane
bu arada moralim sifir gece yarisina kadar agladim sabah uyandim gozler balon olmus
odun efendiyle tatrtistik tartismalara aliskinim ama kalbimi kirdi bu defa hiiic unmrumda degil artik ne hali varsa goorsun
bunlara ragmen iki guzel haber aldim yengem hamileymis 2 ciye
kizkardesimin bugun gorucu aile ikinci gorusmesi var haftasonu soz olabilir
oyle iste bende keske orda olaydimben burda coook sikiliyorum allahim sana geliyoooooruuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…