Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kimsenin doğumu kimseye benzemyior onun için kimseyi kendinize örnek almayın. hiç düşünme öyle kötü şeyleri. 40 haftası geçip hala doğuramayanda var. belki hiç anlamadan doğuvercek bebişin. sen şimdi onu kucağına aldığını düşün minnacık sana muhtaç en güzel şey bu. öncesini sonrasını boşver

çarşı pazar uzun süre dolaşırsan kaçırmanda çok normal millancım. artık çok büyüdü ve çok baskı yapıyor idrar torbana. onun için çok fazla açık alanlarda gezmeyin.
bende 25 kilo almıştım.77 ile doğuma girdim. emzirdikçe gider yavaş yavaş dert etme.

teşekkür ederim duygu
moral verici şeyler duymaya ihtiyacım var

yook yokk merys hıc kafanı takma gayet ıyı kılosu bebısın..

muzmut bende sumısalıne takıldım..ogun costurdu bızı burda,yok evden gıtcem,yok bıdaha konusmıcam..
anam adam yuzunu örterek gectı yanından dıye bızımkı kıkırdamaya baslamıs hemen
yok anam yoook karı koca arasına gırmıcen..
bu arada barısma sekıllerıde cok komıgıme gıttı cok sevımlı

çarsı pazar gezerken kacsa keske..ben daha evdeyken sahıp cıkamıyorum kı

Üstten hızlı bi okudum geçmişi..Bi güzel haber ecemden aldık sağolsun : )

Bu sefer olacak ecem inş kucağına alacaksın bebeğini..İğnelerine bi an önce başla da yaz bakim bana acı varmı acı

Yağmurcum '' Allah 'ın beni çok sevdiğini her duamı kabul etmemesinden anlıyorum '' diyen Hz. Ali ne güzel demiş dimi anladın sen onu tatlım..

Meryemcim geçmiş olsun yavru ne o az daha bize haber etmeden doğuruyomuşsun : ) Az daha sabredin kıslar az kaldı bu aralar herkesde bi erken doğum durumu var ALLah yardımcınız olsn..İnşirah suresini oku bol bol.

Sumisali ve muzmut odunlarınıza sabredin sizde..kocanın huysuzluğuda ayrı bi imtihan zor ama yapıcak bişiy yok..ki muzmutun hali daha da zordur eminim kocasylada kavga edince orda hepten yalnız kalıyordur..Allah yardımcısı olsun ..

Millancım 80 kiloya ulaşıp çatlamamayı nasıl becerdin ? Nasıl hem kendin hem bebeğin kilo almasını sağladın ? çabuk tüyoları anlat

Bu arada benim iğnelerin de son iki günü kıslar bugn ve yarın son..10gün yeter dedi doktor..Pazartesi büyk ihtimal yumurtalarım toplanacak sonra bi kaç gün içinde de transfer olacak inş..Ayın 3 ünde başladı tedavim büyük ihtimal 18 inde de bitecek hayırLısıyla inş..

Bu arada ananas yemeğe başladım bi yandan kuru kayısı falan kabız olmayım diye..Kasıklarımda ağrılar hissediyorum artık yumoşların çıkma vakti geliyor sanırım

Kızım sen değilmiydin bana belirti arama diyen ilk zamanlarda. Adetin gectikten sonra çıkar belirtiler diye. Onu geçtimde benim ağzımda kötü tat olmamıştı ama yeni yeni olmaya başladı, al sana belirti Buarada rüyan çok güzelmiş, sen gerekli anlamı çıkarmışsın zaten, önemli olan senin içine doğandır bence. Yüreğin ferahladıysa anlamı güzel bi rüya demektir. Ben korunduğum son ayda böyle bebekli rüyalar görüyordum, hatta yine ilk ayda kalırmıyım acaba diyordum içime öle doğuyordu, sonraları umutlanmamak için korunmicaz ya ondan böle rüya görüyorum diyordm, ama Rabbime şükürler olsunki rüyalarım içime doğduğu gibi çıktı. İnşallah bebişde sağlıkla sıhhatle büyür ve zamanında doğurup kucağıma alabilirim.Rabbim isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin. AMİN

Canım hadi hayırlısı hakkınızda. Transfer olduktan sonra 12 gün yatıcan ondan sonramı belli olcak tutup tutmadığı. Hadi inşallah tutucak yavrum. Rabbim sağlık sıhhat versin

Canım hadi hayırlısı hakkınızda. Transfer olduktan sonra 12 gün yatıcan ondan sonramı belli olcak tutup tutmadığı. Hadi inşallah tutucak yavrum. Rabbim sağlık sıhhat versin

Ewt bebişim transfer olduktan sonra doktor test tarihi vericek 12 gün sonraya ..Tabi ozamana kadar sabredebilirsem iyidir

Ben 10.günü zor beklerim be

O sürede nete de çok giremem radyasyondan uzak olmam lazımmış ..eşim kesin sokmaz beni : )

Yani uzun süre gelmedysem anlayın bebiş tutmadı aldı başını gitti buralardan

insallah tutacak canim sen merak etme
benim bi sucum yok zaten tartismadik da oyle kavga gurultu yok bisey yapti bende o davranisina cok kirildim son 20 gundur kaynimda bizde asiri nazli abisi ailesi cekmiyo ben cekiyom nazini simdi depresif takilmak istiyom evde biri olunca oda olmuyo ayrica onada sinirim bozukben cok zor aglayan biriyim oyle doluyumki dunden beri simdi bile kendimi zor tutuyom avazimin ciktigi kadar bagirmak istiyooom,ama benim huyumdur normal tartismalatda tartisip bes dakka sonra sakinlesirim ama incinince kabuguma cekilirim yemem icmem konusmam hayattan sogurum

ayy hadi inşallah eslemcim
topiğin kuzuları çoğalıyor inşallah
transfer hangi gün yapılacak?
12 gün 12 ay gibi geçer şimdi :)))
12 gün sonunda inşallah bayram yapacaz burda
inşirah suresi mi inşikak suresi mi eslem
ben inşikak suresi diye biliyorum

anaam sankı cok ıyı bıse etmısım gıbı tuyoları mı anlatcam bıde
benım gıbı hamılelıgın basından berı hıc mıden bulanmazsa,habure depresyonda gıbı acıkmadıgın halde yersen boyle olur
çatlamamayı nasıl becerdım bılmıyorum ama övunmekte ıstemıyorum zart dıye bırden catlarım matlarım..
bebekte herhalde anasına cektı,benım gıbı oda sıkılıp sıkılıp yıyor herhalde

doyasiya yemenin en iyi yolu hamile kalmaktir

İnş cnm gzel haberler vericem size..

İnşirah suresi cnm(elemneşrahleke) ..zaten anlamına baktığın zaman bu daha çok uyuyor..Yükü azaltma her güçle beraber bir kolaylığın olduğu falan yazıyor..

Bunun dışında ayetel kürsi..nas-felak okuyun kıslar bol bol..hergün göbeğinizi tutup yasin okuyun..biliyorsunuz yasin ne niyette okunursa ona tekabul eder..esmaül hüsna okuyun hergün mutlaka(o şekilde dua edin ALLaha..kendi isimleriyle)..hatim indirmek de çok iyidir..ama siz şimdiye kadar indirmişsinizdir heralde..hatim duasını da bebek mevlüdünüzde yaptırın toplu dua olur ne güzel

Allahımmm ilk önce hayırLısıyla hamile kalmak sonrada senin gibi hamileliğim olsun istiyorumm : )

Canım ben bi arkadaştan bunların okunması tavsiyesini almıştım. Sizlerede yazayım;

Çocuğun salih olması için; 70.000 Subhanallah ve 100 defa Saffat suresi
Çocuğun güzel ahlaklı olması için ; Muhammed Suresi ( cuma günü başlayıp hergün bir dahaki cumaya kadar 8 gün boyunca ) ve İnsan suresi
Çocuğun alim olması için ; 70 adet Enbiya suresi
Çocuğun düşmemesi için ; 21 Ayet'el Kürsi ve 41 Fatiha

5.aydan sonra sesli şekilde hatim
Pazartesi günleri ; İbrahim suresi
Cuma günleri ; Meryem suresi
Günlük olarak ; Yasin suresini suya okuyup içmek ve İnsan suresini okumak

Son aylarda;
Doğumun kolay olması için ; İnşikak suresi ( 8 defa süratli olarak ) ve Abese suresi 20. ayet devamlı okunacak.

Doğum yapılacağı zaman ; 7 Taha, 7 Tarık, 7 Yasin, 7 Fetih 7 adet pirinç tanesine okunur. ( Fatıma annemiz doğum yapılırken bunların
okunmasını tavsiye etmiştir. )

Ayet'el kürsi, Araf suresi, 54 adet Yunus suresi, 3 er defa Felak ve Nas ayrıca Sekine duası okunur.

doyasiya yemenin en iyi yolu hamile kalmaktir

yok kız onda da vıcdan azabı duyuyorsun..düşün bı orta boy pızzayı ham dıye yuttugunu..yada 4 lahmacun yedıgını..yada 1 bucuk kıymalı pide..yada 1bucuk adana..yada 2 tek lavaslı dürüm
bebege faydası varmı? yooook..
ıste o vakıt hamıle olmussun,olmamıssın farketmıyor
bılıyosunkı onlar senın bedenının bı parcası olacak..bebısın degıl
demekkı cok yıyerek arada faydalı bıseyler de yemısım..
bebekte nasıplenmıs

He evet bi de fetih suresi de iyidir..Zaten ferahlamak sıkıntıları gidermek için okunur..

Ama ben hala inşirah suresi diye biliyorum miyopicim nerden aldın bu yazıyı ? kuran okunmanın sonuçta zararı olmaz tabi ama heryerde farklı yazıyor ..

En iyisi hatim etmek bi kaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…