ayy yok canım yaa ben kendim için endişelenmiyorum
dr çocuğun kilosu az dedikçe moralim bozuluyor
sadece kendime alıyorum çocuk eksik kalıyor diye üzülüyorum
yoksa kendimi aşmış durumdayım
hayatımda hiç görmediğim değerleri görüyorum tartıda
ben kiiiii 50 kilo olduğumu görünce diyete giren merys
depresyonun dibine dibine vururdum
öyle valla duygucum yaa
ama korkuyorum işte
bi de yan yataktaki kadın 35 haftalık gebeydi
karda kayıp düşmüş
doğumu başlamıştı
inleyip duruyordu garibim((
onu gördükçe ben daha beter oldum diyebilirim
yaa varya bende bugun az daha suyum geldı sandıydım..
cunku daha klozete oturmadan çişimi yapmaya basladım..
bı an onu suyum sandım ama sonra panık yapma kızım,belkı cısını tutamadın dedım..
ki oyle olmalı hala tık yokdemekkıı artık sidikli olcaz,onuda zaptedemıcez
ayrıca ben bebegın kılosunu begendım..
en son 1.800 degılmıydı senınkı yaa:44: öyleyse bayag kılo almıs kısa surede..
kı oyle olmasada gayet normal 2.400
haftalık kılo hesaplayıcısına bakınca zaten suan en dusuk 2 kılo olmalıymıs bebegımız..
bızımkıler ıyı yaniii..
ohh sende ne guzel 14 kılo almıssın..ben 20 ye dayandım masallaahh
suan 80 kıloyum..ama ayakkabılı tartıyolar yaaaa..ben 79 um bananeee
bu arada ne şalı alcan kız??
teşekkür ederim duygukimsenin doğumu kimseye benzemyior onun için kimseyi kendinize örnek almayın. hiç düşünme öyle kötü şeyleri. 40 haftası geçip hala doğuramayanda var. belki hiç anlamadan doğuvercek bebişin. sen şimdi onu kucağına aldığını düşün minnacık sana muhtaç en güzel şey bu. öncesini sonrasını boşver
çarşı pazar uzun süre dolaşırsan kaçırmanda çok normal millancım. artık çok büyüdü ve çok baskı yapıyor idrar torbana. onun için çok fazla açık alanlarda gezmeyin.
bende 25 kilo almıştım.77 ile doğuma girdim. emzirdikçe gider yavaş yavaş dert etme.
evet topıgın bır klasıgı olan ana soruyu soruom :)))
ecemmmmmmmm belırtıler nnelerdı ?? adete kac gun kala yaptın testı ? eksında nelere dıkkat ettın?? bulantı oldumu ? akıntıda deısıklık var mı ? gogusler sıs mı ? agzında garıp bı tat var mı ? uyku var mı ? eeee hadı cvpla cabuk
evet ecem sanırım bende senın gıbı yorumladım :))))))))) ınsallah kızım olur ya cok ıstıommmmmmmmmmmmmm
yanı galıba mevlam bana sen bana daha cok yonel ve daha cok ıbadetını et kı bende senın ıstedıklerını sana sunayım gıbı hıssettım cunku son zamanlarda kuranımıda namazımıda aksattımsonrada bebe ıstıom cok ayıp bana ınsallah hayırlısıyla bugun basladım eskısı gıbı ıbadetıme
hımmm bu belırtılere bakarsan ben bu ay karavanayım :)))))))))))))))) ne gogsumde agrı ne sancım var :)) sadece arada boyle bı bulantım oluyo onunda sebebı bogazlarım sıstı agrıo cok ıhlamura bal karıstırıom o bulandırıo sevmem balı ben ,,,,hee napam zaten bende kocamda karar verdık mayısa kadar kaldım kaldım tam bı sene olmus oluyo kalamazsam dırek asılama :)))))))))))))))))))))
Üstten hızlı bi okudum geçmişi..Bi güzel haber ecemden aldık sağolsun : )
Bu sefer olacak ecem inş kucağına alacaksın bebeğini..İğnelerine bi an önce başla da yaz bakim bana acı varmı acı
Yağmurcum '' Allah 'ın beni çok sevdiğini her duamı kabul etmemesinden anlıyorum '' diyen Hz. Ali ne güzel demiş dimianladın sen onu tatlım..
Meryemcim geçmiş olsun yavru ne o az daha bize haber etmeden doğuruyomuşsun : ) Az daha sabredin kıslar az kaldı bu aralar herkesde bi erken doğum durumu var ALLah yardımcınız olsn..İnşirah suresini oku bol bol.
Sumisali ve muzmut odunlarınıza sabredin sizde..kocanın huysuzluğuda ayrı bi imtihan zor ama yapıcak bişiy yok..ki muzmutun hali daha da zordur eminim kocasylada kavga edince orda hepten yalnız kalıyordur..Allah yardımcısı olsun ..
Millancım 80 kiloya ulaşıp çatlamamayı nasıl becerdin ? Nasıl hem kendin hem bebeğin kilo almasını sağladın ? çabuk tüyoları anlat
Bu arada benim iğnelerin de son iki günü kıslar bugn ve yarın son..10gün yeter dedi doktor..Pazartesi büyk ihtimal yumurtalarım toplanacak sonra bi kaç gün içinde de transfer olacak inş..Ayın 3 ünde başladı tedavim büyük ihtimal 18 inde de bitecek hayırLısıyla inş..
Bu arada ananas yemeğe başladım bi yandan kuru kayısı falan kabız olmayım diye..Kasıklarımda ağrılar hissediyorum artık yumoşların çıkma vakti geliyor sanırım
Canım hadi hayırlısı hakkınızda. Transfer olduktan sonra 12 gün yatıcan ondan sonramı belli olcak tutup tutmadığı. Hadi inşallah tutucak yavrum. Rabbim sağlık sıhhat versin
Bu sefer olacak ecem inş kucağına alacaksın bebeğini..İğnelerine bi an önce başla da yaz bakim bana acı varmı acı
Yağmurcum '' Allah 'ın beni çok sevdiğini her duamı kabul etmemesinden anlıyorum '' diyen Hz. Ali ne güzel demiş dimianladın sen onu tatlım..
Meryemcim geçmiş olsun yavru ne o az daha bize haber etmeden doğuruyomuşsun : ) Az daha sabredin kıslar az kaldı bu aralar herkesde bi erken doğum durumu var ALLah yardımcınız olsn..İnşirah suresini oku bol bol.
Sumisali ve muzmut odunlarınıza sabredin sizde..kocanın huysuzluğuda ayrı bi imtihan zor ama yapıcak bişiy yok..ki muzmutun hali daha da zordur eminim kocasylada kavga edince orda hepten yalnız kalıyordur..Allah yardımcısı olsun ..
Millancım 80 kiloya ulaşıp çatlamamayı nasıl becerdin ? Nasıl hem kendin hem bebeğin kilo almasını sağladın ? çabuk tüyoları anlat
Bu arada benim iğnelerin de son iki günü kıslar bugn ve yarın son..10gün yeter dedi doktor..Pazartesi büyk ihtimal yumurtalarım toplanacak sonra bi kaç gün içinde de transfer olacak inş..Ayın 3 ünde başladı tedavim büyük ihtimal 18 inde de bitecek hayırLısıyla inş..
Bu arada ananas yemeğe başladım bi yandan kuru kayısı falan kabız olmayım diye..Kasıklarımda ağrılar hissediyorum artık yumoşların çıkma vakti geliyor sanırım
doyasiya yemenin en iyi yolu hamile kalmaktiranaam sankı cok ıyı bıse etmısım gıbı tuyoları mı anlatcam bıde
benım gıbı hamılelıgın basından berı hıc mıden bulanmazsa,habure depresyonda gıbı acıkmadıgın halde yersen boyle olur
çatlamamayı nasıl becerdım bılmıyorum ama övunmekte ıstemıyorum zart dıye bırden catlarım matlarım..
bebekte herhalde anasına cektı,benım gıbı oda sıkılıp sıkılıp yıyor herhalde
ayy hadi inşallah eslemcim
topiğin kuzuları çoğalıyor inşallah
transfer hangi gün yapılacak?
12 gün 12 ay gibi geçer şimdi :)))
12 gün sonunda inşallah bayram yapacaz burda
inşirah suresi mi inşikak suresi mi eslem
ben inşikak suresi diye biliyorum
anaam sankı cok ıyı bıse etmısım gıbı tuyoları mı anlatcam bıde
benım gıbı hamılelıgın basından berı hıc mıden bulanmazsa,habure depresyonda gıbı acıkmadıgın halde yersen boyle olur
çatlamamayı nasıl becerdım bılmıyorum ama övunmekte ıstemıyorum zart dıye bırden catlarım matlarım..
bebekte herhalde anasına cektı,benım gıbı oda sıkılıp sıkılıp yıyor herhalde
doyasiya yemenin en iyi yolu hamile kalmaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?