Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Allahımmm ilk önce hayırLısıyla hamile kalmak sonrada senin gibi hamileliğim olsun istiyorumm : )

sen zayıfsın,benım gıbı hamılelık gecırırsın ınsallah da o bunyen bı kendıne gelır
hıc asermeye fırsatın olmaz..ben hıc asermedım..cunku hep agzım doluydu

kız ben anlamadım sımdı..sen bıze hamıle oldugunda mutlu haberı ne zaman vercen tam olarak..
yanı sonuc su gune bellı olcak deyıver bi?
bızde ogunu beklıyek

vayyy masllah millan sen neymissin yaaama agzinin tadinida biliyon bebiste sana cekerse vay haline

tamam canm aydınlattığın için teşekkür ederim
Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah.
senin kuzucuğunu, biz hamilelerin doğumunu
benim oğlum en çok rahman suresini seviyor
açıyorum bilgisayardan abdurrahman sudais i oğluşum hatırlıyordur umredeyken o amcanın bize namaz kıldırdığını
kımıl kımıl hiç durmuyor
bi de yusuf suresinde

vayyy masllah millan sen neymissin yaaama agzinin tadinida biliyon bebiste sana cekerse vay haline

kız oyle deme ben evlenmeden once vejeteryan bı kız idim
sımdı bı oturmaya ökuzu devırecem herhalde yakında
sızın kocalarda yemek ısıyle ugrasıyor..sızınde bogazınıza duskun olmanız lazım amaaaaa

İnşaALLah yaa : ) bende tombik olmak istiyorum leyyn sonra çığrımdan çıkmayımda ama en azından mide bulantısı olmaz inş..çünkü o potansiyel var bende insan dişlerini bile fırçalarken midesi bulanır mı yaa

Canım haftaya kesin tarihleri vericem inş..Hele bi yumurtalarım toplansın ki o da pazartesi olacak büyük ihtimal..ondan sonra bi kaç gün içinde transfer olacak sonrasında 12 gün şafak sayıcaz beraber

Heh en güzelini yapiyon..okuyamıyosan bile en azından aç kuran dinlet çocuğuna..Maşallah senin kuzuna şimdiden alıyor ilmi

Bazılarıda açar klasik müzik dinletir çocuğa o nasıl bir mantıkdır yaa : ) Akıl var mantık var onun ne faydası olabilir çocuğa hiç ALLahın kelamyla kuran nameleriyle aynı olur mu ?(kişisel görüşümdür yanlış anlamayın kıslar )..

tamam anladım sen bıze 12 gun gerı sayıma baslayın dıye haber etcen yaniii..hadı ınsallah 1 kerede nasıp olur..
gencsın guzelsın..tabıkı ılk seferde tutcak ınsallaaaaaaaaaahhhh..

kız oyle deme bende dıs fırcalarken aglıyarak fırcalıyorum ögurmekten
kı benım ota poka mıdem bulanır..mıdem cok hassastır..düşün sarı renge bakarak kusabılıyorum..
buda kucuklukten kalma bıse..6 yaslarındayken halam sarı renklı bıse yedırmıstı bana..
cok ıgrenmıstım herhalde kı
ogunden sonra sarı renge bakarak kusabılıyorum

hicc sorma kebab tarzi yemekler benden sorulur hem yapmasi hem yemesi gel gorki bunlar birde istemedigin kadar vucudunun parcasi oluyoo yuzden varlik icinde yokluk yasiyoz birde benim gibi uzun ve iri kemikliysen ne sen sor ne ben soylim

kızlar size en son yazımı yazdım sonra progestanımı içtin..
o ilaca uyutuyo falan diyolardı ben inanmıyordum..15 dk sonra bende bi uyku anlatamam...2 de yatmışım yeni kalktım...evde kaldı haliyle...annemi aradım eşimi göndericem yemek göndericek, bende şimdi yavaş yavaş toparlarım evi..zaten ağrım olursa hemen yatıyorum....ama şok oldum ne etkili ilaçmış

muzmut saol canım benim,eslem sende çok saol....diyorum ya sizi tanımıyorum ama moral veriyosunuz diye,,uyumadan az önce eşimin bir arkadaşı aradı,biliyodu bebk istediğimizi bu ay..o da istiyor ama olmadı henüz inşallah olur ama ..bana diyoki bir akrabası iğne vurulmuş ama kaybetmiş bebeği daha da bebek yapmamış..sonrada çok takılma diyor..brnde daha günüm var dedim söylemedim...anlamıyorum bazı insanları..dün sağlık ocağındaki bayan,kuför,ağdacı çok ta tanımadığım insanlar destek olurken bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz....işte bundan diyorum sizden çok destek aldım ben diye
birde 1 hafta kadar önce o arkadaşı rüyamda görmüştüm, antep fısıtığı veriyodu..anlamına baktım iyi değil diye çıkmışştı,size düşmanlık besleyen kişi yazıyodu..çok takılmıyorum ama ne zamandır aramıyodu pat diye bebek varmı diye arıyor...neyse yinede rabbim ona sağlıklı evlatlar versin,kimseyi çocukla sınamasın....

sus leeenn..ben cocugumun bas asagıya durmasını saglamak ıcın her sabah mozart dınlettım karnımın altından..
netten arastırmıstım bunu yapmak bı yolmus..
sonucta bu kontrolde gördukki dönmus..mozartıma laf yok
canım mozartım

hayırlı akşamlar hatunlar
mesai biter biz evimize gideriz
fazla yazışmayın sonra okumak zor oluyo :)))
hepiniz Allaha emanet kalın

güya sarı renk iştah açar mutfaklarınızı sarı yapın derler

ya tabi şaka bi yana ALLah nasip etsinde hele midemizde bulanırsa çekeriz napalım : )

he insan bi şeyi istedimi olsun da ne olursa olsun dememeli tabi..sonra Allah verir ama sıkıntılı verir ama kulum sen nolursa olsun demiştin der..oyüzden hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar dilemeliyiz..

benim tüpüm gisli tüp olduğu için umarım tutarda kendini gislemeye devam eder de öğürerek ortalığı ayağa kaldırmayız

damadım bana çekmiş bende Rahman suresini çok severim..o şiir gibi okunuşunu anlamını çok seviyorum..hastamız olursa ben rahmanı okurum...

yaa bosver takma sen kendine dikat et yeter bole insanlar hep vvar cevrede sozde dostun ama icinde seni kiskanip ici icini yiyen bazen boyle patavatsizliklarda ediyolar bosverrr

amaaaan oylesınden uzak dur..ıyıde oluyor bılıyormusun ınsanları tanıyorsun boylelıkle..
benımde bebegım 3 aylıkken ters donmustu..halam tutturdu düşecek olan bebek ters durur..
arkadasımı aradım ona soyledım evet cocuk dusecekse ters dönup dogum pozısyonunu alır falan..
her kafadan bı ses cıktı..benım sınırlerım harap oldu..
ınsanlar cok cabuk kesıp bıcıyolar..o kadar yırtılmısım o bebek olsun dıye..
nede kolay dusecegını dıllerıne doladılar:s
bılmıyorum sımdı dusunuyorlarmı hala nıye dusmedı dıye:S

Hay senin mozartına : ))

Mozart falan hikaye yavru : ) ALLAh döndürdü bebişini inş da hayırlısıyla normal doğum nasip edecek sana..

Mozart falan hikaye yavru : ) ALLAh döndürdü bebişini inş da hayırlısıyla normal doğum nasip edecek sana..
ben çok çabuk sıkılırım klasik müzikten..batıyor bana

ama ahdım vardı hamile kalırsam ney sesi dinleticem diye...özellikl yansımalar diye bir gurup var..çok seviyorum onları..çocuğu doğunca sakin yaparmış..ve kanını severken sen çok uslusun demek lazım mış

ve kızlar beyin gücüne önemli diyolar...
dün bir adam diyoki, bir adamı hipnoz etmişler, ve demişlerki şimdi eline kızgın demir batırıyoruz diye,halbuki yapmamışlar elleriyle dokunmuşlar..ama orası yanık gibi su toplamış...ben de eşime diyorum ki bende inansam kanım çok cıvık diye olurmu ki acabaa

kız tabıkı allah döndurdu..yoksa allahıma hergun yalvarırmıydım..
nolur dönsun bebegım dıye,insallah normal dogum yaparım allahım dıye..
mozart işin bılım kısmı..aklıma gelse mozart degıl bende kuran dınletırdım hos..
amac alttan ses verıp bebegın sese yonelmesı..
ama akıl kıtlenmıs herhaldekı dırek mozart dedı..mozartı actım

ahahhahahha ınan bence olabılır..
ınsanın beynıyle yapamıyacagı hıcbıse yoktur..
düşünce gucune ınanıyorum yanii..hersey beyınde bıtıyor..
bı adamıda cezaevınde öldurmeden önce demısleer,senın gözlerını kapıyacaz ve damarlarından kanını cekerek öldurecez senı..
yanı ıdam edılme seklı bu olcak..adamın ayak parmagından ıgneyı sokuyolar..
ama hıcbıse yapmıyolar..
ve gercektende adam kanının cekıldıgıne ınanarak kendı kendını ölduruyor.
boyle olaylar cok var

ewt bak bu da çok doğru..psikolojide de bi adı var bunun..

mesela çocuğun sürekli uykusuz geceleri uyumuyor diyelim..sen sürekli bunu dile getirmiceksin çocuğun yanında ay hiç uyuyamiom çok uykusz çok zor uyuyor falan demiceksin..tam tersi telkin eder gibi yok yok maşallah öyle çok uyku problemimiz yok benim çocuğum çok uslu falan gibi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…