Allahımmm ilk önce hayırLısıyla hamile kalmak sonrada senin gibi hamileliğim olsun istiyorumm : )
yok kız onda da vıcdan azabı duyuyorsun..düşün bı orta boy pızzayı ham dıye yuttugunu..yada 4 lahmacun yedıgını..yada 1 bucuk kıymalı pide..yada 1bucuk adana..yada 2 tek lavaslı dürüm
bebege faydası varmı? yooook..
ıste o vakıt hamıle olmussun,olmamıssın farketmıyor
bılıyosunkı onlar senın bedenının bı parcası olacak..bebısın degıl
demekkı cok yıyerek arada faydalı bıseyler de yemısım..
bebekte nasıplenmıs
İnş cnm gzel haberler vericem size..
İnşirah suresi cnm(elemneşrahleke) ..zaten anlamına baktığın zaman bu daha çok uyuyor..Yükü azaltma her güçle beraber bir kolaylığın olduğu falan yazıyor..
Bunun dışında ayetel kürsi..nas-felak okuyun kıslar bol bol..hergün göbeğinizi tutup yasin okuyun..biliyorsunuz yasin ne niyette okunursa ona tekabul eder..esmaül hüsna okuyun hergün mutlaka(o şekilde dua edin ALLaha..kendi isimleriyle)..hatim indirmek de çok iyidir..ama siz şimdiye kadar indirmişsinizdir heralde..hatim duasını da bebek mevlüdünüzde yaptırın toplu dua olur ne güzel
vayyy masllah millan sen neymissin yaaama agzinin tadinida biliyon bebiste sana cekerse vay haline
sen zayıfsın,benım gıbı hamılelık gecırırsın ınsallah da o bunyen bı kendıne gelır
hıc asermeye fırsatın olmaz..ben hıc asermedım..cunku hep agzım doluydu
kız ben anlamadım sımdı..sen bıze hamıle oldugunda mutlu haberı ne zaman vercen tam olarak..
yanı sonuc su gune bellı olcak deyıver bi?
bızde ogunu beklıyek
tamam canm aydınlattığın için teşekkür ederim
Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah.
senin kuzucuğunu, biz hamilelerin doğumunu
benim oğlum en çok rahman suresini seviyor
açıyorum bilgisayardan abdurrahman sudais ioğluşum hatırlıyordur umredeyken o amcanın bize namaz kıldırdığını
kımıl kımıl hiç durmuyor
bi de yusuf suresinde
İnşaALLah yaa : ) bende tombik olmak istiyorumleyyn sonra çığrımdan çıkmayımda ama en azından mide bulantısı olmaz inş..çünkü o potansiyel var bende insan dişlerini bile fırçalarken midesi bulanır mı yaa
Canım haftaya kesin tarihleri vericem inş..Hele bi yumurtalarım toplansın ki o da pazartesi olacak büyük ihtimal..ondan sonra bi kaç gün içinde transfer olacak sonrasında 12 gün şafak sayıcaz beraber
hicc sorma kebab tarzi yemekler benden sorulur hem yapmasi hem yemesi gel gorki bunlar birde istemedigin kadar vucudunun parcasi oluyokız oyle deme ben evlenmeden once vejeteryan bı kız idim
sımdı bı oturmaya ökuzu devırecem herhalde yakında
sızın kocalarda yemek ısıyle ugrasıyor..sızınde bogazınıza duskun olmanız lazım amaaaaa
Heh en güzelini yapiyon..okuyamıyosan bile en azından aç kuran dinlet çocuğuna..Maşallah senin kuzunaşimdiden alıyor ilmi
Bazılarıda açar klasik müzik dinletir çocuğa o nasıl bir mantıkdır yaa : ) Akıl var mantık var onun ne faydası olabilir çocuğa hiç ALLahın kelamyla kuran nameleriyle aynı olur mu ?(kişisel görüşümdür yanlış anlamayın kıslar )..
tamam anladım sen bıze 12 gun gerı sayıma baslayın dıye haber etcen yaniii..hadı ınsallah 1 kerede nasıp olur..
gencsın guzelsın..tabıkı ılk seferde tutcak ınsallaaaaaaaaaahhhh..
kız oyle deme bende dıs fırcalarken aglıyarak fırcalıyorum ögurmekten
kı benım ota poka mıdem bulanır..mıdem cok hassastır..düşün sarı renge bakarak kusabılıyorum..
buda kucuklukten kalma bıse..6 yaslarındayken halam sarı renklı bıse yedırmıstı bana..
cok ıgrenmıstım herhalde kı
ogunden sonra sarı renge bakarak kusabılıyorum
damadım bana çekmiş bende Rahman suresini çok severim..o şiir gibi okunuşunu anlamını çok seviyorum..hastamız olursa ben rahmanı okurum...tamam canm aydınlattığın için teşekkür ederim
Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah.
senin kuzucuğunu, biz hamilelerin doğumunu
benim oğlum en çok rahman suresini seviyor
açıyorum bilgisayardan abdurrahman sudais ioğluşum hatırlıyordur umredeyken o amcanın bize namaz kıldırdığını
kımıl kımıl hiç durmuyor
bi de yusuf suresinde
yaa bosver takma sen kendine dikat et yeter bole insanlar hep vvar cevrede sozde dostun ama icinde seni kiskanip ici icini yiyen bazen boyle patavatsizliklarda ediyolar bosverrrkızlar size en son yazımı yazdım sonra progestanımı içtin..
o ilaca uyutuyo falan diyolardı ben inanmıyordum..15 dk sonra bende bi uyku anlatamam...2 de yatmışım yeni kalktım...evde kaldı haliyle...annemi aradım eşimi göndericem yemek göndericek, bende şimdi yavaş yavaş toparlarım evi..zaten ağrım olursa hemen yatıyorum....ama şok oldum ne etkili ilaçmış
muzmut saol canım benim,eslem sende çok saol....diyorum ya sizi tanımıyorum ama moral veriyosunuz diye,,uyumadan az önce eşimin bir arkadaşı aradı,biliyodu bebk istediğimizi bu ay..o da istiyor ama olmadı henüz inşallah olur ama ..bana diyoki bir akrabası iğne vurulmuş ama kaybetmiş bebeği daha da bebek yapmamış..sonrada çok takılma diyor..brnde daha günüm var dedim söylemedim...anlamıyorum bazı insanları..dün sağlık ocağındaki bayan,kuför,ağdacı çok ta tanımadığım insanlar destek olurken bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz....işte bundan diyorum sizden çok destek aldım ben diye
birde 1 hafta kadar önce o arkadaşı rüyamda görmüştüm, antep fısıtığı veriyodu..anlamına baktım iyi değil diye çıkmışştı,size düşmanlık besleyen kişi yazıyodu..çok takılmıyorum ama ne zamandır aramıyodu pat diye bebek varmı diye arıyor...neyse yinede rabbim ona sağlıklı evlatlar versin,kimseyi çocukla sınamasın....
kızlar size en son yazımı yazdım sonra progestanımı içtin..
o ilaca uyutuyo falan diyolardı ben inanmıyordum..15 dk sonra bende bi uyku anlatamam...2 de yatmışım yeni kalktım...evde kaldı haliyle...annemi aradım eşimi göndericem yemek göndericek, bende şimdi yavaş yavaş toparlarım evi..zaten ağrım olursa hemen yatıyorum....ama şok oldum ne etkili ilaçmış
muzmut saol canım benim,eslem sende çok saol....diyorum ya sizi tanımıyorum ama moral veriyosunuz diye,,uyumadan az önce eşimin bir arkadaşı aradı,biliyodu bebk istediğimizi bu ay..o da istiyor ama olmadı henüz inşallah olur ama ..bana diyoki bir akrabası iğne vurulmuş ama kaybetmiş bebeği daha da bebek yapmamış..sonrada çok takılma diyor..brnde daha günüm var dedim söylemedim...anlamıyorum bazı insanları..dün sağlık ocağındaki bayan,kuför,ağdacı çok ta tanımadığım insanlar destek olurken bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz....işte bundan diyorum sizden çok destek aldım ben diye
birde 1 hafta kadar önce o arkadaşı rüyamda görmüştüm, antep fısıtığı veriyodu..anlamına baktım iyi değil diye çıkmışştı,size düşmanlık besleyen kişi yazıyodu..çok takılmıyorum ama ne zamandır aramıyodu pat diye bebek varmı diye arıyor...neyse yinede rabbim ona sağlıklı evlatlar versin,kimseyi çocukla sınamasın....
sus leeenn..ben cocugumun bas asagıya durmasını saglamak ıcın her sabah mozart dınlettım karnımın altından..
netten arastırmıstım bunu yapmak bı yolmus..
sonucta bu kontrolde gördukki dönmus..mozartıma laf yok
canım mozartım
ben çok çabuk sıkılırım klasik müzikten..batıyor banaHay senin mozartına : ))
Mozart falan hikaye yavru : ) ALLAh döndürdü bebişini inş da hayırlısıyla normal doğum nasip edecek sana..
Hay senin mozartına : ))
Mozart falan hikaye yavru : ) ALLAh döndürdü bebişini inş da hayırlısıyla normal doğum nasip edecek sana..
ben çok çabuk sıkılırım klasik müzikten..batıyor bana
ama ahdım vardı hamile kalırsam ney sesi dinleticem diye...özellikl yansımalar diye bir gurup var..çok seviyorum onları..çocuğu doğunca sakin yaparmış..ve kanını severken sen çok uslusun demek lazım mış
ve kızlar beyin gücüne önemli diyolar...
dün bir adam diyoki, bir adamı hipnoz etmişler, ve demişlerki şimdi eline kızgın demir batırıyoruz diye,halbuki yapmamışlar elleriyle dokunmuşlar..ama orası yanık gibi su toplamış...ben de eşime diyorum ki bende inansam kanım çok cıvık diye olurmu ki acabaa
ben çok çabuk sıkılırım klasik müzikten..batıyor bana
ama ahdım vardı hamile kalırsam ney sesi dinleticem diye...özellikl yansımalar diye bir gurup var..çok seviyorum onları..çocuğu doğunca sakin yaparmış..ve kanını severken sen çok uslusun demek lazım mış
ve kızlar beyin gücüne önemli diyolar...
dün bir adam diyoki, bir adamı hipnoz etmişler, ve demişlerki şimdi eline kızgın demir batırıyoruz diye,halbuki yapmamışlar elleriyle dokunmuşlar..ama orası yanık gibi su toplamış...ben de eşime diyorum ki bende inansam kanım çok cıvık diye olurmu ki acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?