Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bu arada muzmut iri kemikliyim falan yazmışsın ben niye seni hep minyon hayal etmişim yaa hayallerimi yıktın şu anda

Boyun kilon kaç bakim ? hayallerimi yeniden şekillendireyim bari

Bu arada muzmut iri kemikliyim falan yazmışsın ben niye seni hep minyon hayal etmişim yaa hayallerimi yıktın şu anda

leeen benıde sısko hayal etme haaa
sımdılık sişko olduk
kızken 52 ıdım..kadın olunca 60
anne olmak uzereykende 80 oldum..
acaba kız gıbım vıcudum bıdaaa olabılcek mıııı

irimiymiş muzmut??
ben onu ufaık tefecik,beyaz yüzlü ama ağzı burnuda ufacık diye hayal ediodum..

bizim aile genetik oyle canim hayyallerini yikdim kusura bakma
170 boy 70 kiloyum yedigim yariyor annem bendende uzun ama daha zayif

Bu arada birazdan ani çıkış yapıcam kociş baskın yapıcak çünkü ..namazımı kılıp hazırlanmam lazım akşam arkadaşlara oturmaya gitcez..

ya ne garip şimdi bu tüp bebeği gisli yapios ya sanki herkes bunu anliomuş gibi gelio bana şizo gibi oldum len

irimiymiş muzmut??
ben onu ufaık tefecik,beyaz yüzlü ama ağzı burnuda ufacık diye hayal ediodum..
hic ufak olamadim ben cocukken bileyasim kucuk ya heralde ondan oyle hayal ettiniz ama bir ay sonra 23 oluyorum artik cokta kucuk sayilmam

sımdılık sişko olduk
olur oluuur :)
bebek sütten kesilince güzel bir diyet yaparsın
herşeyden hüsmen gibi yemezsin,tekrar incecik olursun
yukarda yediklerini yazınca hüsmen geldi aklıma

Canım ben bunu biyerden bulmadım. Bi arkadaş saolsun kendi çevresindeki insanlara sormuş, bu konuda bilgili. O gönderdi bana listeyi. Ama başka bi kaç yerde daha inşikak suresi olarak gördüm ben. Ama inşirahı da görüdm sanki.

Benimde diş fırçalarken midem bulanır, azcık öteye götürim dilimide fırçalayim desem midem kalkar ama Allaha şükür benimde hiç olmadı diyemem ama aşırı bi bulantım olmadı. Anneme ve ablama göre hatta nerdeyse hiç bulantım olmadı. Ama daha yeme faslını arttıramadım ben, öle canım çok bişiler istemiyor, sofradan 2 kişilik yiyip kalkmıyorum ama çok çabuk acıkıyorum. Böyle öğlen yemeği yiyorum işe dönüyorum ya, sanki yemek yemeden gelmiş gibi oluyorum. Benim iş yerinde olmam biraz artı oldu bana, her aklıma geleni anında bulamadığım için çok fazla yemiyorum, henüz kilo almadım yani. bulantılardan 1 kilo vermiştim hala o kilodayım, o kiloyuda 8.-9. haftalarında verdim yani. İnşallah sende de aşırı bulantı olmadan, çok fazla kusmadan atlatırsın. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

sımdılık sişko olduk

yok seni biliyorum..sen minyonsun yaşını belli etmiyorsun..ama şu andaki 80 kilo halini düşünmek istemiyorum hyalimde eskisi gibi kal

şaka şaka eminim çok yakışmıştır hamilelik

olur oluuur :)
bebek sütten kesilince güzel bir diyet yaparsın
herşeyden hüsmen gibi yemezsin,tekrar incecik olursun
yukarda yediklerini yazınca hüsmen geldi aklıma

ahahhahahahha.60:
valla bak ayıp olmasın dıye sofraya oturmadan önce atıstırıyorum..
sofrada normal ınsan gıbı yıyorum ozaman..
bıde azcık tabagımda bırakıyorum guya doymus gıbı..
mutfaga götururken tabakları onlarıda mıdeye gömuyorum

hosgeldın mahssuuuuuun..
yaw bende revanı yapmaya gıdecem..nıye daha erken gelmedın..
okula gıttın mı bugun ne ettın?

Ya okuldan cıktık arkadasla bıraz dolaştık o mağaza bu mağaza derken geç geldim eve akşamada dışarda yiyecez rahatım diye
Her yerde indirim var loooooooo havada alışveriş kokusu var

deli yaaa koptummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…