yaa ole napakanaaaam sen daha vitaminsin ya layynn
minnoş muzmut
oooooo hosgeldin oske
1-nasilsin
2-doktora gittin mi
3- kirmizilar geldimi
bu ucunun cevabini istiyom
ivitt..
canım mozartım..
millan bacım sen 80 le iyi kurtarmışsınahahhahahahha.60:
valla bak ayıp olmasın dıye sofraya oturmadan önce atıstırıyorum..
sofrada normal ınsan gıbı yıyorum ozaman..
bıde azcık tabagımda bırakıyorum guya doymus gıbı..
mutfaga götururken tabakları onlarıda mıdeye gömuyorum
iyiyim canımm
Başlıyorum 111111111)ben o gun doktora gıtım dolmustan oyle bı yerde ındırdıkı benı söför herif önce bi güzel arabalar çamur etti üstümü küfür ede ede hastaneye girdim tabi kardan kaya kayada
doktor amca gelmedi geç geldi girdim içeri gebemisiniz dedi bana dakika bir gol birdedim malesef hatırladım szi dedi dosyanın nerde dedim dosya arabanın bagajında bagajda su an kardan açılmıyor
dedi buı kan ver hcg ye bakalım dedim kaç kez yaptım test negatıf olsun dedı çıktım adamın yanından bı ıslaklık hıssettım dedım ben yıne verım su kanı psıkolojık kendımı ödüllendiriyorum güyaverdim wc ye gıttım ki gelmiş benım kahrolasıcılar
Sonra doktor amcanın yanına yıne gırdım dedım boyle boyle agzında geveledı bişiler dedım tedavıye devam edıyomuyuz uyuz ettı salak saçma konustu klomen vermek ıstemedı bende dedım ehh be işine gelirse
Geldim eve eşime de dedim hazirana kadar oldu oldu rabbım ol derse olur olmadı tüp bebek
Ya doktora gıttıkce ben daha cok gerılıyorum bunu anladım kendı halıne bırakacam
3 yıldır bebeği olmayan arkadasım da hamıleymıs kendılıgınden kaldı ondada yumurtlama sorunu vardı rabbım ol deyınce oluyor ıste
millan bacım sen 80 le iyi kurtarmışsın
bence çok az kilo almışsın bu yemeye maşallah
ikiz olsa bebek her ihtiyaç ikiye katlar diye düşünürsek,,seni hiç düşünmeyelim
bence de canım rabbimin ol demesine bakar...ama zamanı vardır muhakkak...
bazen bende doktora gitmesem mi diyorum..2 3 ay kadar
canım verirsin sen onları ben takılıyorum sana..ben adam gibi pırtlatayım da 80 90 da neymiş,gözümde yok valla..olum suan elımden bıse gelmedıgı ıcın kocamınkılerde dahıl her turlu söyleme gulup gecıyorum..
kardesım dogum yapana kadar 9 kılo almısken,benım ne gunahım vardı allahım demıyormuyum ben sankı
neyse ınsallah sonum onlara benzerde zart dıye verırım kılolarımı..hemde mozaarrt
olum suan elımden bıse gelmedıgı ıcın kocamınkılerde dahıl her turlu söyleme gulup gecıyorum..
kardesım dogum yapana kadar 9 kılo almısken,benım ne gunahım vardı allahım demıyormuyum ben sankı
neyse ınsallah sonum onlara benzerde zart dıye verırım kılolarımı..hemde mozaarrt
evet ya oske..Bazen dıyorum ki keşke cahıl olsaydık hiçbişe bılmeseydık bukadar doktor ilaç olmasaydı etrafımızda eskıden hatunlar taş gibi çatır çatır doğuruyolarmıs eskıden cocuk olmaması gercekten önemlı bı olaymıs yanı çözüm pek yokmus çunku hamıle kalamamak sorun değilmiş ki
Bazen eşimle konusurken dıyorum bak su bak bu suna su olunca bu oluyo yok yumurtlama gunuymus yok ates ölçmeymıs yok suymus yok buymus hah dıyo konusuyo bızım porf hatun
Valla canım benım ablam 2,5-3 aylıga kadar folıkasıtte kullanmadı doktorada gıtmedı dusuk tehlıkesı varsa ben onu zaten psıkolojımle düşürürüm dedı sımdı maşallah ıkısıde taş gibi bırı 9 yasında okul bırıncısı bı tanesıde 5,5 aylık dil çıkar diyince dil çıkarıyo
Bu sadece rabbımın alnımıza yazdığıyla ılgılı gerisi hikaye
evet ya oske..
birde artık yediklerimiz bir garip,cep telefonu,bilgisayar..eskiden kadınlar çok çalışırmış hep vücut hareket halinde...
mesela ne zamandı hatırlamıyorum bir bayan konu açmıştı burada..
kadının dermanı zor bir hastalığı var..
ve etrafından öğreniyoki bir tanıdığı bu hastalığı yenmiş..
ama nasıl biliyomusun
ağrı da yaşayan bir dednin yanında kalmış..
telefon,bilgisayar yasak
yanında da kimsede gitmemiş tek başına amcanın yanında kalmış..
9 aymıydı 3 aymı hatırlamıyorum..amca bakmış buna..iyileşmiş adam...5 kuruş para almamış..
bu bayanda burada sordu ki bende gitsem mi diye
bazen diyorumki,
yediklerimiz,içtiklerimiz,pis hava ve bizi olumsuzluğa iten akrabalarımızdan uzaklaşmak çeşit çeşit birçok hastalığın dermanı olabilir..
EEE bugün cumartesi millaneneeee bu saate kadar topıgı acan olmamış..
tabii bereketsiz olur
EEE bugün cumartesi millanherkesler uyuyor bense bu güzel yağmurlu havada sıcacık yatağımda uyumak varken çalışıyorum yine bu yağmurda ne uyuması olurdu şimdi
neyse günaydın kıslar nasılsınız bacılarım
uyu bacım ya nolcekgunaydın kıs:)) serzenıste bulunmusun:))))) walla benım kocam yatıo suan aslında benımde gozumden uyku akıo ama cok uyumaya basladım o yuzden kalkdım 9.30 da,uyumamak ıcın debelenıom,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?