Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

oooh bee kocayı yolladım geldım..
mıdemde bı bulantı var ama hayırdır inşallah..
az önce dogumla ılgılı bıseyler dusunmustum,sanırım onun yusuflamasından mıdeme bulantı gırdı
altta 43 gun yazıyor yaaaaaa..
ve bu en uzak ıhtımal..
yanı kesın 43 gunden bıle az var

ohooooo bugun cumartesı ya herkes gırer cıkar,gırer cıkar..
eylulde 2 ye kadar calısıyomus..
yoksa 2 den sonra buraya mı gelcek..

sumısalı sende gecmısı okuma huyu yok..ouyuzden gelınce sana bıse sorcam..
önemsız bıse

hayirli sabahlar canlar bende bi girip cikam dedim adettendir

bence bir ay içinde dogacaklar ya bakalım hayırlısı gerci hiç belli de olmaz bekletedebilirler:))

bende hamılelık fotosu cekım dedım..kendı kendıme..
maşallah ekranda boş yer kalmadı hiç

merabayın kızlar..
saat 10 da iğnemizi yedik geldi yarasın inşallah..
tam hastaneden çıktım bi baktım bnim arkadaşın arabası kapının önünde..meğerse gece 3 te doğuma gelmişler..normalde kızının doğumuna 10 gün vardı..ama çoğu kız bebesi gibi erken gelmiş yani millan 43 diye sayma sen ona düz hesap 35 de
hemen çiçek yaptrdım..gittim yanına..anamm bi minnoş yavrusu var..suratı sirke satıyor ama çok tatlı maşallah
herkes sanada nasip olsun falan diyor,,tebi ben sölemedim henüz kimsaye inşallah dedim...

benim arkadaş ta dermen kalmamış ama garibim, tabi kolay değil bir can çıkıyor ortaya...
laf arasında ayva hoşafından bahsetti sanırım canı istedi..bende gelirken ayva aldım..yapayım eşim erken gelirse götüreyim...kaynana,anne yanında ama onlar çok bana şaşkın geldiler,bence duymadılar bile...

Bugun adetimin 21ci gunu evi hatim edim bari halilarimi sileyim ugur getirsin bana ecemin degimi ile evi pokemonlar goturiyor arada gelcemmmmm

ecem bende zaten 1 ay kaldıgı seklınde sartlanıyorum..
bu arada yemegımı yapım öyle gelcem buraya..
eylul sende temızlıgını et..özellıkle halı ve cam sil..
silmesende sıler gıbı yap

Bız en ıyısı ev ısıyle bası dertte olan hanımlar topiğine kayalım yaveş yaveş
ben de supurdum evımı bı ton ütü var ama yapacak isteğimde yok kaynanam geldı aklıma yıne dellendim karıyı boğsam çok yatarmıyım ki

Dünya için iyi bişey yaptin diye ödül bile alabilirsinbak norvecte en uzun ve ağır ceza 21 yıl onu orya gotur iyi halden beş yılda diyebilirsin

ecem bende zaten 1 ay kaldıgı seklınde sartlanıyorum..
bu arada yemegımı yapım öyle gelcem buraya..
eylul sende temızlıgını et..özellıkle halı ve cam sil..
silmesende sıler gıbı yap

Banyomu yikadim cifledim miss gibi oldu simdi odalara geccem. Yatak odasi yorcak beni heryer heryerde abowww halilarida silcem hahaha hep diodunuz been hic denememistim. Yapim bu ay kendim silim haha :))

Kaynanayi napmali kaynar kazan atmali:))

Kaynanayi napmali kaynar kazan atmali:))
bence evlilik öncesi terapiye gidiyorya çiftler,aile ve sosyal politikalar bakanlığı çıkarmış bunu..
aslında kaynanaları göndermek lazım..
ve empoze edilmesi gereken cümle şu olmalı " bak cicim, gelin dediğimiz şey yaratık değil,senin benim gibi insan,oğlunu yemeyecek,onlar artık ayrı bir ev,ayrı bir yuva,tut çeneni otur oturduğun yerde..."

Haha ecem harikasinnnnnnnn

hee arada unutuom okumayı :)))))
ne sorcan kı ?
uff kocam evde nete gırıom napıon neye bakıon ne yazıon dıe sorup duruo laptobu atasım gelıo kafasına

hahahaha aynen yaaaaa
Acaba egolarından gerçekten sıyrılmış ve oğlu ve geliniyle mutlu mesut hayatına devam eden bir kaynana var mıdır?
Ya benımde sımdı oğlum olursa acaba ben nasıl kayınvalıde olucam dıye zaman zaman düşünmekteyımya benım kaynanam gıbı kocasını da doldurup ailesınden uzaklastıran gelınlerde yok muya hep tek taraflı dınlıyoruz aslında
Geçen de benım yasadıgım olaylar uzerıne annem dedıkı kayınvalıdem hep görümcelerınıkötülerdi herkese annem de dahill annem de dediki şimdi birde görümcelerinden dinlemek isterdim kayınvalideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…