- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
hayirli sabahlar canlar bende bi girip cikam dedim adettendirohooooo bugun cumartesı ya herkes gırer cıkar,gırer cıkar..
eylulde 2 ye kadar calısıyomus..
yoksa 2 den sonra buraya mı gelcek..
sumısalı sende gecmısı okuma huyu yok..ouyuzden gelınce sana bıse sorcam..
önemsız bıse
oooh bee kocayı yolladım geldım..
mıdemde bı bulantı var ama hayırdır inşallah..
az önce dogumla ılgılı bıseyler dusunmustum,sanırım onun yusuflamasından mıdeme bulantı gırdı
altta 43 gun yazıyor yaaaaaa..
ve bu en uzak ıhtımal..
yanı kesın 43 gunden bıle az var
iyiyim masalberra sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Dünya için iyi bişey yaptin diye ödül bile alabilirsinbak norvecte en uzun ve ağır ceza 21 yıl onu orya gotur iyi halden beş yılda diyebilirsin
ecem bende zaten 1 ay kaldıgı seklınde sartlanıyorum..
bu arada yemegımı yapım öyle gelcem buraya..
eylul sende temızlıgını et..özellıkle halı ve cam sil..
silmesende sıler gıbı yap
Bız en ıyısı ev ısıyle bası dertte olan hanımlar topiğine kayalım yaveş yaveş
ben de supurdum evımı bı ton ütü var ama yapacak isteğimde yok kaynanam geldı aklıma yıne dellendim karıyı boğsam çok yatarmıyım ki
bence evlilik öncesi terapiye gidiyorya çiftler,aile ve sosyal politikalar bakanlığı çıkarmış bunu..Kaynanayi napmali kaynar kazan atmali:))
bence evlilik öncesi terapiye gidiyorya çiftler,aile ve sosyal politikalar bakanlığı çıkarmış bunu..
aslında kaynanaları göndermek lazım..
ve empoze edilmesi gereken cümle şu olmalı " bak cicim, gelin dediğimiz şey yaratık değil,senin benim gibi insan,oğlunu yemeyecek,onlar artık ayrı bir ev,ayrı bir yuva,tut çeneni otur oturduğun yerde..."
ohooooo bugun cumartesı ya herkes gırer cıkar,gırer cıkar..
eylulde 2 ye kadar calısıyomus..
yoksa 2 den sonra buraya mı gelcek..
sumısalı sende gecmısı okuma huyu yok..ouyuzden gelınce sana bıse sorcam..
önemsız bıse
bence evlilik öncesi terapiye gidiyorya çiftler,aile ve sosyal politikalar bakanlığı çıkarmış bunu..
aslında kaynanaları göndermek lazım..
ve empoze edilmesi gereken cümle şu olmalı " bak cicim, gelin dediğimiz şey yaratık değil,senin benim gibi insan,oğlunu yemeyecek,onlar artık ayrı bir ev,ayrı bir yuva,tut çeneni otur oturduğun yerde..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?