Bugun adetimin 21ci gunu evi hatim edim bari halilarimi sileyim ugur getirsin bana ecemin degimi ile evi pokemonlar goturiyor arada gelcemmmmm
hee arada unutuom okumayı :)))))
ne sorcan kı ?
uff kocam evde nete gırıom napıon neye bakıon ne yazıon dıe sorup duruo laptobu atasım gelıo kafasına
hahahaha aynen yaaaaa
Acaba egolarından gerçekten sıyrılmış ve oğlu ve geliniyle mutlu mesut hayatına devam eden bir kaynana var mıdır?
Ya benımde sımdı oğlum olursa acaba ben nasıl kayınvalıde olucam dıye zaman zaman düşünmekteyımya benım kaynanam gıbı kocasını da doldurup ailesınden uzaklastıran gelınlerde yok mu ya hep tek taraflı dınlıyoruz aslında
Geçen de benım yasadıgım olaylar uzerıne annem dedıkı kayınvalıdem hep görümcelerınıkötülerdi herkese annem de dahill annem de dediki şimdi birde görümcelerinden dinlemek isterdim kayınvalideni
hee kac gun kaldı adetıne olmassın ınsallah :)))))
benım bı haftam daha var ama sag yumurtam agrıo yumurtladım da,,,
arada sag agrıo arada sol adet gıbı deıl ,,sanırım ıdrar yollarını usuttum ,
:81::81::131::131::131::126::126::84::84::84:
hee arada unutuom okumayı :)))))
ne sorcan kı ?
uff kocam evde nete gırıom napıon neye bakıon ne yazıon dıe sorup duruo laptobu atasım gelıo kafasına
hayırdır masallberram nasıl bır duygu deısımı yasıon
anommmm su misali gelmiş atma kız kocanın kafasına yazıkkkk adam lazım sana daha bebiş yapcanızziyan olmasın benım kaynanaya atıver hazır sinirin geçsin yanı ben sadece seni düşünüyorum
walla var canım o egolardan sıyrılmıs kaynana ,,en yakınım annem,,gelınıne dıo kı kızım akıllı ol kocanı tut ıstedıgını ettır ,,mutlu etmek yuvanı senın elınde,,,
anne dıom farkındamısın o senın gelının kızın bızız dıomdıo oda ben sıze ne dıosam ona da aynısını derım kendı de mutlu olsun oglumda dıo
ben ıs ıstemıom kadın tutuom zaten dıo gelsın guler yuzle dolansın gelınım evımde yeter dıobenım kaynana yok ,,ama ablamlarada masallah kok sokturen cınsden rastladı
duGecen ay 23 unde oldum gelirse kirmizilar doktora gitcem 2CI GUNU igne vercek yumurta gelistirici :) herseyin hayirlusi.
önemli bıse demıcem yaa..
uykusuz dergısındekı fıratı bılıon mu dıcem
bazen senın konusmanı onunkıne benzetıyom da
dedım sende mı onu okuyon arada yoksa senın özun mu bu
önemli bıse demıcem yaa..
uykusuz dergısındekı fıratı bılıon mu dıcem
bazen senın konusmanı onunkıne benzetıyom da
dedım sende mı onu okuyon arada yoksa senın özun mu bu
hee yokk bılmıom kı ,bakarım google efendıden ,,,
onceden hıbır dıe bı dergı vardı ısmını yanlıs hatırlamıosam eger onu cok okurdum ,,
ya ben gunlukdede boyle konusuorum geyık geyık kelımelerde kı gereksız sessız harflerı atıp ,
ne bılım be boyleyım ıste :))))
Benım ablamın kaynanası evlerden ırak işyerını basıp o bilmem ne nerde dıye bagıran bı tıptı ama bır gun olsun maddı anlamda ablamnları bunaltmadı butun cocuklarının evlerını yaptırmıs aynı apartmanda evlenırken herseyın en pahalısı en ıyısını aldırdı bunlar sızın yatırımınız dedı.
benımkıne bakıyorum ne evlenırken bı pok yaptı afedersın ne bır gun sacımı oksayıp kızım dedı bana hep laf sokma hep ezme yarısı hep yolma peşinde tiksindim ben bu karıdan valla.Hayatımda hiç bu kadar bı ınsandan nefret etmemiştim.Kalbimi kinle doldurmayayım kötü niyetten uzak olayım diyorum ama yok abicim haketmediğim şeyleri yaşatıyo bu kadın bana
ay evet yaaa iyi gözlem millan
ben de yığıt özgür delisiyim ya
eskıden bunlar penguendeydıler öğrencıyken ekmek almaya paramız yoktu ama her perşembe alırdık sabah erkenden pengueni
eskıden bunlar penguendeydıler öğrencıyken ekmek almaya paramız yoktu ama her perşembe alırdık sabah erkenden pengueni
sanırım senın kaynananın dusuncesı gelın dedıgın hem etınden hem sutunden yararlanılan yaratık gozuyle bakıo ,,gunduz benım ısımı etsın ,lafımı yesın ,paspas mısalı basıp geceyım ustune,aksamda ogluma hatunluk edıversın,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?