Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

nohut fırata bayılırım ben...
özellikle salçalı ekmekle geziyor ya bitiyorum ona ben

aaaay evet yaaaa..öluyorum ona
hanı yatarken dakka bası aklına küfürler gelıyo ya..sonrada tövbe allahım töbe..az dur yaa onu bı kopyaliiiim

hım bakarım google efendıden :)) merak ettım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))

bu karılar karikatür hastası çıktı :) ben karikatür okumayı çok sevmem :) hahaha lenn ondan mı bebegim olmuyor yoksa bak şimdi :)

yok kız benımkide senınkınden ben gayet işimı bıtırıp çıkanlardanım en acilinden
hastayımda soyle dakıkalarca kalmıyolar mı wc de ne edıyolar o kadan saattttt
benım anneannem ben
yasındayken vefat edınce dedem ve bekar bı dayım yalnız kaldılar bızde evımızı kapayıp 2 sene onların yanında kaldık alışma süreci diyelim.Beni koyu fenerli yapan ve böyle dergi alışkanlığı kazandıran o dayımdır.ÇOk severim o dayımı 50 yaşına kadar bekar gezdi benden 6 ay önce bekar bı hatunla evlendi manyak bi adamdır tanımanızı isterdim

kız ben aksamları acıyorum fıratın sayfasını sırayla okuyorum..
cogunluk komık olmuyor ama aynen kendı kucuklugumu göruyorum onda..
cok komıgıme gıdıyor buyuzden

hahahah ben buna bayılıyorumm :)

demekkı sende o kadar karıkatur sevmeyen bırı degılmıssın canım benım..
oyuzden cocugun olcak senınde yaa dıger karıkaturdekı olayı ben hala yasıyorum..
aklıma sureklı kotu kotu seyler gelıyor ıstemsız..sonra töbe allahım töbee töbee..
sonra yıne gelıyor,yıne töbeee

kız ben aksamları acıyorum fıratın sayfasını sırayla okuyorum..
cogunluk komık olmuyor ama aynen kendı kucuklugumu göruyorum onda..
cok komıgıme gıdıyor buyuzden

ey gıdı cocuklukkkk
sımdı aynı seylerı yasatan bı yıgenım var 9 yasında nereye gıtsek 5 dakıka sonra canım sıkıldı der nasıl anlıyorum sımdı anneciğimi
Şimdi aynı seylerı kocama yasatıyorum canım sıkıldı hadı bı yere gıdelımbıraz önce aradı hadı hazırlan avm ye gıdelım dedı bende ne dedın anlıyamadım dedım amannn özge sende herseye ınanıyporsun dıye dalga geçiyo benle
ben bı yerdende hazırlanımmm gelebılır her annn
bugunde muhabbet cok ıyı ama yaaa

len angel bizi unuttu muuuu??? aklıma geldi bak şimdi napio acaba ??

ne bılııımm o ne olursa olsun gelırdı buraya..
telden bıle gelırdı gerekırse..
aklıma kotu bıse getıremıyorum onunla ılgılı,cunku benım gozumde angel guclu bı kız..
ona hıcbıse olmaz sankı..

hayırdır masallberram nasıl bır duygu deısımı yasıon

Ayy bacım ya canım sıkılıyor, iş de yapamıyorum benim yine ilk zamanlarki gibi oldu hep uykum var(

millan senin de öyle mi? bi de göbegimi kasımamak için kendimi zorluyorum bi de kac lierac kullandım neyseki catlamadım simdilik

bu aralar aklıma çok sık gelmeye başladı inşallah iyidir

boyle bı araya gelınce muhabbet ıyı oluyorda..
sen yınede gıt hazırlan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…