Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amaaaaaaann sen buna takısmamı dıyorsun
sızın evde en cok sen bunalmıssın ama herkesı ıdare edende sensın anlasılan..
ama baban cok alem adammış tvlerde kı aksi dedeler gibi
bızım kusmelerde kocam tarafından uzun tutulurken..benım tarafımdan hemen barısılır..
bı anlamda eyul ve muzmutun kocalarına benzıyor benımkınınde huyu..
ben barısmadan barısmaz..hep o haklıdır..
ama ben küssem,o hemen yalakalık yapar,bende hemen barısırım..
o kusunce ne yapsam bos,barısmaz sinırı gecene kadar..
dolayısıyla 2-3 gun küs kalırız..
bu aralar ıyıyız ama masallah..hamıleyım dıye küsmüyor hıc

Bacilar ben geldim. Yazdıklarınız icin tsk ederim bende kendimi uzmek istemiorum bebegim de uzuluyor diye ama ne bileyim dun cok hassastım herhalde odunumda ilgilenmedi hic bnmle iyice morali, bozuldu sanırım. Sabahtan beri ara ara sancım geliyor. Sanki adet olacakmısım gibi bir agrım var. Belimden asagısı sızlıyor azıcık otursam baslıo hmn zonklamaya. Ne yapıcm bilemedim.

sagoo sen yattıgın yerden ıyıce bunaldın,kafanda kuruyonda kuruyon..
kendıne ugrascak bıseyler bul,hıc kotu seyler dusunmemeye calıs..
o adet sancısı bızede oluyor normalmıs meraklanma sakın..

sagoo sen yattıgın yerden ıyıce bunabunaanda kuruyonda kuruyon..
kendıne ugrascak bıseyler bul,hıc kotu seyler dusunmemeye calıs..
o adet sancısı bızede oluyor normalmıs meraklanma sakın..

Aynen canım yattkca kafamdan kırk tane sey uretiorum birde bunaldm herhalde yatmaktan onunda etkisi war.
Okadar kuruyorum ki kafamdan ruyalarım bile rahat vermio.

ewet yani sizinkide kusluk mu ama masallah sabirlisin iyi idare ediyon herkesi
millaninda dedigi bizimkide kizlar bu arada dun odun geldi sirf size bariscam dedim diye suslendim puslendim hic bisey yokmis gibi karsiladim onu hosuna gitti taaa yatiya kadar hic kus degiliz gibi ama adam dur bu durumuda firsata cevireyim kendimi hakli cikarayim diye dusundu yeniden tavir aldi sabahda ayni devam etti bende nasil muamele edersen aynisini gorceksin diye tersledim en son ise gitti 1 saate kadar gelip alcak beni doktora gitcez

Aynen canım yattkca kafamdan kırk tane sey uretiorum birde bunaldm herhalde yatmaktan onunda etkisi war.
Okadar kuruyorum ki kafamdan ruyalarım bile rahat vermio.

kıtap oku,dergı karıstır bıraz..
bebegınle ılgılı bıseyler yap..
ne bılım örebılıyorsan örgu ör bebıse..
elinle ugrascak bıseyler bul..
boyle kendı kendını yıyıp durma yaaaa..
yada bebek sekerlerını aldır..tülünü,otunu,süsünü falan evde kendın yap..daha ucuza gelmış olur hemde..
yap bıseyler ıste kafanı oyalıyacak

sorma ya babam çok fena aksiii.. markete pazara çıkınca söylenir ikide bir gidiyosunuz diye. e 5 tane boğaz. kendide maşallah 2 kilo meyveyi bi kerede yer. almayıncada niye bişey almıyosunuz diye söylenir her sabah kalkar süt içer. bir teneke balı yedik. yarısından fazlasını o yedi tabiki. sabah kalkar kaşık kaşık yer. zeytinyağlarını diker kafaya içer. bize bişey izlettirmez. işede arabayla gidip geliyor zaten benzinide ben koyuyorum. tamam onun maaşınıda ben çekiyorum ama hesap derdi yok hiç. patron maaşı yatırmasa ben yüz göz oluyorum bişey demez kimseye. eşimin yaptığını da kimse yapmaz .kaç yaşında o da geldi bişey sahibi olalım diye. birde o zamanlar babam yurtdışına çalışıyordu annemde yalnız kalmasın falan diye birleştirdik evleri. yatak odasına gidiyorum eşim sitem ediyor annemle babamdan. mutfağa gidiyorum annem. eşimle babamdan. salona geçiyorum babam eşimle annemden... of bu ne ya bermuda şeytan üçgeni gibi.

ıyı barı doktora gıtmek sebep olur barısırsınız sızde kız..
bızde de bahaneler olmasa küslük uzar gıder..
ama ya arkadaslarımız bıze gelecek olur,
ya markete gıdıp alısverıs yapmak gerekır ev ıcın..
ya bıseyını arar bulamaz bana sormak zorunda kalır..
öyle mecbur barısırız..halbukı dunden bayılıktır barısmaya..
barısıncada hiiiç bişe olmamıs gıbı canım cıcım olur bırden:S

bencede sagocum sen hiç bişey yapma yat. benimde daha 5 aylık zor geçiyor. aşağıda hep . çıkcam diye vuruyor. bu kızlar çok fena oluyor ya. oğlanda tazı gibiydim maşaallah. 9 aya durmaz gibi geliyor benimkide hayırlısı bakalım.. öyle kanama falan olursa ihmal etme hiç. ama sancı olur hepimizde var.

seninkide az değil valla çocuk gibi akşam barış sabah küs. bizde çok şükür hak arama falan olmuyor pek. inatçılık yok yani ikimizdede ondan bi kaç saati geçemiyor

yaw barismasi mesel degil de simdi her barismada kendini hakli cikarip 1-2 saat nutuk atar nasihat eder o kismii cooooook sikici ya
bizde hic he tmmm baristik bitti unuttuk gitti yok
simdi bu defada o haksizdi sirf kendini hakli cikarmak icin dunden bugune uzatti bide ilk adimi ben attim yaa tadini cikarcak
oooooffff yaaa offff hep sizin yuzunuzden kizlar hep sizin yuzunuzden....

valla allah sabır versın bacım..
ama en azından kendı annen baban ya,okadar batmaz..
bıde kaynananın falan yanında kalıp susmak zorunda kalmak en kotusu olurdu herhalde..
neyse en azından kendı evıne gecebılmek ıcın katlanıyorsun bu durumlara..
yanı önunde guzel gunler var ınsallah

Canım bebek sekerlerini evde yapmayı istiyordum bn zaten ama onları gidip birinin alıp getirmesi lazım odunum gidip alamaz calısıyor zaten. Annemlere fe bisey soylesem amaaaannnn daha war ne acele ediyon diolar. Ne zaman dogum yapacagim belli degil heran gelebilir zillim ama bnm dahs dogum cantam bile hazır degil. Bebegimin eksikleri var ama bisey olursa hmn alırız ederiz deyip gecistiriyorlar. Kimse bnm jadar hevesli degil ki.
Zaten en cok da ona moralim bozuluyor hic biseyini halledemiyorum bebisimin boyle hayal etmemistim diye

seninkide az değil valla çocuk gibi akşam barış sabah küs. bizde çok şükür hak arama falan olmuyor pek. inatçılık yok yani ikimizdede ondan bi kaç saati geçemiyor

kiz hakli kasiz mevsuzu olsa sanki su gune kadar bir defa bile ben hakli olmadim hicc yani genelde %99 hakli oldugum halde ne yapip edip kendini hakli cikariyorrr bende sinir kupu olmakla kaliyom napim

ooo bızımkı barısınca asla gerıye dönmez..
ben dönerım ama o asla dönmez..
dıyorum ya kin tutamıyor..sankı anında resetlıyor beynınde nıye küstügünü..
hoop bırden hersey güllük gülıstanlık oluyor..
baslıyor bana yıne futboldan bıseyler anlatmaya
anaaaam benımkı kötunun ıyısıymıs en azından
benımkı sadece tartısma anında asla karsı tarafı dınlemez..
sadece kendı haklıdır..
dolayısıyla barısıncada konusma sırası bana gemıs oluyor

ewet seninki kotunun iyisi bizde de ilk konusan ben son konusan o oluyor ben konustugumada konusacagimada bin pisman oluyoher seferinde diyom bi daha yapmicam diye sonra kendimi tutamiyom gene patliyom:512:

Walla canm cok merakkilar gelmeye bn, ki okadar asagidaki ayaklarini kasiklarimin alt kismimda hissediyorum. Cok guclu hapsursam cikacakmis gibi zilli,

Üzme kendini herşey olacağına varır. Dua et Rabbim, bebişini yerinde tutar. Takma kafana. Eşinde üzülüyordur, belli etmemek için sana öle davranıyordur.

Ayyy bmkide oyle olsa keske hic tahmin etmedigin bir anda pat doye beyninin arka kalan kisimlarindan cikartip sen bana boyle yaptin sunuda soylemistin zaten der. Ben unutsamda o asla unutmaz.

sen sağ salim bebişini doğur korkma çıplak kalmaz o. napalım bende ilkinde şeker meker bişey gelmemişti aklıma hiç bişey yapmadım yani beşik falan bile almadık zati. arkadaşlar vermişti onlarla idare ettik ilkine. biri mama sandalyesi vermişti.biri araba.biri karyola beşik. biri ev içinde salıncak.biri ana kucağı...anammm ben çocuğu bedava büyütmüşüm ya kız. hiç bişey almamışım bide ilk çocuk garibim. takma canım böyle şeylere herşeyin başı sağlık. bişekilde doğuyor bi şekilde büyüyor onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…