Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Üzme kendini herşey olacağına varır. Dua et Rabbim, bebişini yebozulmus belli. ar. Takma kafana. Eşinde üzülüyordur, belli etmemek için sana öle davranıyordur.

Uzuluyor zaten gecen oylr msjla bir iki konusmustuk aksam geldi yuzu bir karis morali bozulmus belliydi. Bu sefer bn onu guldurmeye calistim

aaayy annem geldı pat dıye cıkmak zorunda kaldım..
ben nıye hep yakalanacam psıkolojısıyle yasıyorumkı..sankı kötu bıse yapıyorum burda
kım gelırse gelsın hemen pcyı kapatıyorum,gecmısı sılıyorum

slm kızlar:)))

sago beeeeeeeeee heee ucacam sana kızım kendını uzuon anladık da bebenı nıe uzuon????
sen aglıon o bebende aglıoooooooooo
sen gul kı gulum bebende gulsun

bak hersey Allahdan dıme,,sen sukret dua et ,ve hep olumlu dusun bak gorcen hersey duzelcek :))
sonra burda saycan kızlar yaaa benım bebemın dogumuna 3 gun kaldı son 2 gun dıe
nıce ornekler var benım halamın gelını 6 aylıkdı bebesı dogdugunda kı bıde yenı gırdıydı,,
kuvezde kaldı kı bıde bundan 10 yıl once teknolojı bu kadarda ılerlemedıydı
sımdı cocuk okula gıdıo okul bırıncısıııı
mutlu ol gulumse her zaman
bak hazır karnındayken bol bol sev bebenı
sonra dogdugunda uyku haram olcak sıze kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağol millanım kendi evimizi aldık çok şükür. biraz daha toparlayıp annemlerede alabilsek. ayrılmasakta bi evleri olsun. şimdi bu tapu mecburen eşimin üstüne.çünkü kredide onun üstüne. bizimkiler birazda etrafın doldurmasıyla sürekli laf sokuyorlar bişey olsa damat bizi atar falan diye. eşim içinde benim içinde para sadece amaç. hiç öyle dertlerimiz yok oysa ki. işte onlara da bi ev alabilirsek biraz olsun içleri rahatlar sanırım. gerçi araba annemin üstüne ama kredisi eşimin üstüne. garibim bütün borçlar onun üstüne.

he ben cıkdım yemek etmeye yaa,,gıttım ettım , suzme mercımek corbası,zeytınyaglı pırasa ,tavuk sote ,pılav,kabak tatlısı ısım bıttı salona geccem tel caldı arayan kayınpeder,, balık almıs gelıomus ya bana daha once desenız olmuyomu bende yemek etcem dıe ugrasmazdım dımeeeeeeee
uff uff ısın yoksa balık kızart aman ya aman kokdur sonra ,,,bu sefer ızgara edecem yerse yerler yemezlerse hepsını yerım ben

Hayırlı eş Allah"ın kuluna özel bir ikramıdır. Hayırsız eş ise Dünya nın en ağır imtihanıdır.

ne güzel bir söz değil mi kızlar.

Hayırlı eş Allah"ın kuluna özel bir ikramıdır. Hayırsız eş ise Dünya nın en ağır imtihanıdır.

ne güzel bir söz değil mi kızlar.

mıllet ne ezıyetler cekıyor yaa..
bızım eslerımız onların yanında melek kalıyor..
yukarda allah var,eşimin hayırsız oldugunu dusunmuyorum..
allahta o duruma dusurmesın hıcbırımızı..
arada hırlaşsakta o benım ılk aşkım..ben onun ılk aşkıyım..
bız ayrılamayız

ayy yokmu kızlar bi bakannn

cın takvımıne göre benım bebiş erkek..
ama suan bız kız beklıyoruz..
ama karnım top gıbı,buyuzden annem hala erkek oldugunu ıddaa edıyor
dogmadan bılemıcez sanırım
ama yuzu gozu kız gıbıydı ultrasonda..doktorumda yanılmayan doktorlardan..yanı kız kesın benımkı

saol tatlı merak ediyo insan Allah inşallah sağlıklı sıhhatli eline almak nasip etsin

angel en son kasımın 21.de gelmıs..
taa benım pttye gıdıp mılupanın kargosunu aldıgım gun..
iki aya yaklasıyor kız yok ortada..

slm kızlar nasılsınız? benim göbek etrafındaki kasıntılar gecmedi bi turlu ve küçük küçük kabarcıklar cıktı yarın dr a gidicem inş bişeyimiz yoktur ya korktum alerji gibi olmus kırmızı kırmızı

eve geldim yemeğimi yedim oyyyyyyyyyyyyy nasıl uykum var :) esra erolu açtım izliyom nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar ,,

ya bıse sorcam benım sag kasık fena agrıo ayakda durunca boyle yumruk agrısı gıbı,yada tam ortada rahımın oldugu yere bıcak gıbı sancı saplanıo,,,
ocak 5 de yımırtladım cok sancım oldu cunku ,,uff ya bu ayy kanamam cok olcak yada usuttum ,,,

1 üye ( o da ben oluyorum ) 13 zıyaretcı mı el ınsaf

ahhahhahahhaha oda iyiymiş

bende bugun hayalet gıbı bı görunuyorum bı kayboluyorum..
yarın aksam kaynanama gıdecekmısız..esım dedı gıdelımde balık yıyelım dıye..
balık bana faydalı ama o karıyı görmeden yıyebılsem su balıgı keske yaaa..
esıme dedım amaaan bıkmadın mı balık yemekten:S
oraya gıtmek zorunda kalınca,balıgı daha dun yemısım gıbı hıssettım de
pff sımdıden sıkıntı bastı:S
sımdı bana utanmadan nıye gelıp gıtmıyon,nıye arayıp sormuyon dıcek:S
hamıle olan benım,sen benı ara bı zahmet dıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…