Selaam kıslaar..
Geçmişi tam okuyamadım haber edip çıkacam ..
Bugün sabah 10da yumoşlarım toplandı..Beni tabi bayılttılar hiçbişe hatırlamıyorum..20 dk sonra ayılttılar bi odaya aldılar 1 saat kadar dinlendim sonra çıktık..
Çok şükür hiçbi sıkıntı olmadı herşey yolunda ..SAdece baş dönmesi oldu biraz onun dışında hafif karın ağrım oldu..Sonra gittik dışarda yemeğimizi yedik dolaştık geldik eve..
Perşembe günü büyük gün tranferim yapılcak..Bebişlerim gelecek yanişimdiden duygusallaştm..inş orda ağlamam : )
Ayın 29uda test günüm sakın o tarihten önce test yapmayın dedi bilirim siz dayanamazsınız ama ondan önce çıkmaz sonra moraliniz bozulur dedi..
Sanırım çarşamba akşamından aricaklar şu kadar bebek döllendi şu kadar transfer yapıcaz diye sonra ertesi günde bebeklerimi almaya gidicem inş
kız millan kaynanana gittiğinde iş yaptırıyor mu sana :) bulaşıkları falan sen mi hallediyon :)
canım hadi inşallah az kaldı bende okuyunca çok duygulandım canım eslemimmmmmmmmmm
kaç bebek transfer edecekler?? 1 mi 2 mi?
Selaam kıslaar..
Geçmişi tam okuyamadım haber edip çıkacam ..
Bugün sabah 10da yumoşlarım toplandı..Beni tabi bayılttılar hiçbişe hatırlamıyorum..20 dk sonra ayılttılar bi odaya aldılar 1 saat kadar dinlendim sonra çıktık..
Çok şükür hiçbi sıkıntı olmadı herşey yolunda ..SAdece baş dönmesi oldu biraz onun dışında hafif karın ağrım oldu..Sonra gittik dışarda yemeğimizi yedik dolaştık geldik eve..
Perşembe günü büyük gün tranferim yapılcak..Bebişlerim gelecek yanişimdiden duygusallaştm..inş orda ağlamam : )
Ayın 29uda test günüm sakın o tarihten önce test yapmayın dedi bilirim siz dayanamazsınız ama ondan önce çıkmaz sonra moraliniz bozulur dedi..
Sanırım çarşamba akşamından aricaklar şu kadar bebek döllendi şu kadar transfer yapıcaz diye sonra ertesi günde bebeklerimi almaya gidicem inş
eee yemegı o hazırlayınca bulasıkta bana kalıyor mecbur:S
kocamda herseye mudahale eden adam..bulasık yıkamama ızın verıyor sagolsun
kızım bulasık makınesı at dese nooolur sankı..40 yılda bır anca der onuda..
aaayy bıde 2 hafta once bana gelde pon pon yapalım demıstı..bebek ıcın ördugu bıseye yapılcak sanırım..
kesın onun ıcın bıle hala benı beklemıstır..bende ınatla gıtmedım..
pardonda halam 5-6 tane hırka örmus..annemın arkadaslarıda öyle..
sankı onun ördugu 2 hırkaya ıhtıyacım var benım
bıde rengı görsen ıgrenc bı yesıl:S
ınadına mı yapıo bılmemkı..
ıpe para vermeye kıyamamıstır..elındekınden yapmıstır kesın..
kocam dedı anne baska renk mı bulamadın..ben onu gıydırmem cocuguma dıye
Ewt yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla :18:
Onu çarşamba söylicekler sanırım embriyonun kalitesine göre ..ama bana sorarsa iki derim valla : )
ya da hepsini isterim hepsi benim bebeklerimmm
aaayyy allahım ınsallah yaaa..eslemın bebıslerı gelıyor ınsallaaaaaaaaaaahhhh
anlaştığınız ücrette konusmadınız mı :) bende olsa bende 2 tane derim :)))Ewt yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik valla :18:
Onu çarşamba söylicekler sanırım embriyonun kalitesine göre ..ama bana sorarsa iki derim valla : )
ya da hepsini isterim hepsi benim bebeklerimmm
evet klinikten çıkınca arabaya binince hamile olcan inşallahhhhhhhhhhhhhh....... halayını çekecez ay sonuda inşallahhhhhhEwt onlar benimmm bebişlerimm inş onlarda annelerini sahiplenirlerde sıkı sıkı tutunurlar bi yamuk yapmazlar : )
Ay daha şimdiden heyecanlandım sonuçta suni yoldan da olsa bebişlerim var bnm : )
hahahaha iyi demiş :) insan cicili bicili yapar dimi:)
kız yıkama sende ay anam ben makineye dizerim uğraşamam yani belim ağrıyor derim bide balık yani zor yıkanır :)))
senin kaynanada değişik anammm :)
benim kaynam da ne yapmış eltimin 2 oğlu var onların küçülmüşlerine çanta yapmış. geçenlerde gördüm benim bebege saklıyormuş. bir bakim dedim hiç giyilmemiş sanıyordum :) anamm bir baktım tunumlar lekeli lekeli yıkanmamış :S leş gibiiii ben onları toz bezi yapmam dedim kocamda vardı ben bunları hayatta giydirmem dedim :) kocamda şokta diorki bana şaka yapıor heralde şakadır şaka dedim :))))))))))
hoş gerçi onu giydircek bir bebem bile yok ama(
anlaştığınız ücrette konusmadınız mı :) bende olsa bende 2 tane derim :)))
anlaştığınız ücrette konusmadınız mı :) bende olsa bende 2 tane derim :)))
ulen hepsi aynı bunların............ allah islah etsin..senınkı yıne dusuncelı babaneymıs bak..mılletın eskılerını toplamıs torunu ıcın
benımkıyse hala ördugu ıkı hırkanın iplerı arasında boguldu gıttı..
dusundukce kuduruyorum yaaa..bu kadar mı önemsemez bı ınsan..
kızım bı ıhtıyacın varmı de bı kere be kadın
sımdı yarın kendı annemle cıkcam..kadın yıne bana ve bebege bıseyler alcak..
kaynanam alınanları görse bıle hıc umursamıyor..
ee onun annesı calısıyor der oglundan laf yıyınce..
benım annem calısıyorsa,senın oturdugun yerden para ayagına gelıyor..
annemden daha paralısın ama hıc yoktur parası:S
Noli gııııııııı burdaaaaa
Eslemım canım benım inşallah bebıslerın sıkı sıkı tutunur sanada bayram yerine döndürürüz burayı
Ben totem ettım senın bebıslerden sonra bızde gelıyoz arkandan sırayla
Noli gııııııııı burdaaaaa
Eslemım canım benım inşallah bebıslerın sıkı sıkı tutunur sanada bayram yerine döndürürüz burayı
Ben totem ettım senın bebıslerden sonra bızde gelıyoz arkandan sırayla
Hadi bakalım yavru inşşş hep beraber hamilelik geçiririz : )
Bu karılar doğurcak gitcek kalcaz yalnız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?