Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen bıdaha hıııc ugrasmaz cocuk edecem dıye..
bı tasla ıkı kus..cıksınlar aradan ıste..
hem eslem evde..bakar cocuklarına gül gıbı

aynen şekerim bi taşla iki kuş..çünkü biz bi daha tüp bebek yapmayacaz eğer bunda tutarsa..ikisi bi anda çıkmış olur hem zaten geç yapmış olcam aradaki mesafede kapanmış olur : )

bende para biriktirmeye başlıcam azcık bileziğim kalmıştı onu satcaz birde 2-3 ay birikim yapcaz bu aydan sonra haziranda araştırmalara başlıcaz. ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum ve çalıştığım için izin alacağım içinde zor olacak gibi ooff yaaa kaç kere gidiliyor doktora eslem. kaç kerede bitio.

hee hosgeldın ,,,
gecmısı okudum tapuyu aldınız ama accuk pahalıya patlamıs sıze ,ama neysekı aılen destegınız :))

heeeee şu an Samsunda genel kurul toplantısı varrrr
Herkes attı pamuk ellerı cebe babannemler babamlar halam amcalarım felanailemle bı kez daha gurur duydum cocukları olduğum içinde şükür ettım rabbıme.Emme velakin hala bu karı baska bı yamuk yapacak ta huzurumuzu bozacak dıye paranoyak oldum.Ben bu karıyı öldürim rahatlim yaaaa tutmayın beniiiişerefimle yatar çıkarım sizde temiz iç çamaşırı sigara felan getirirsiniz artık

Hadi bakalım yavru inşşş hep beraber hamilelik geçiririz : )

Bu karılar doğurcak gitcek kalcaz yalnız :)

hee bana da seytan dıo gıt tup et dıe:))) gercı bunu seytan demez melek dıodur kesın :)))
8 ay oldu korunmayı bırakılı yaaa sınır oluom artık
eslemıde kaybedıoz bızım tarafdan ,,,hanı derler ya kazık mı cakdın buraya dıe kendımı bebesı olmayanlar tarafına kazık cakmıs gıbı hıssedıom

Hadi bakalım yavru inşşş hep beraber hamilelik geçiririz : )

Bu karılar doğurcak gitcek kalcaz yalnız :)
sen hamile kalcan inşallah arkadan da bize dua etcen biz gelcez Allah'ın izniyle....
bugün milupanın sitesine girdim hamile kaldığımı ögrendiğimde üye olmuştum 12 haftalık olcakmışım kimyasal olmasaymış. anam görünce içim yandı

özgee sakın barısma o kadınla..
ıyı valla yaa..senın aılen kullanılmıs olsun o karı yuzunden
sankı cok para sacıyolardı senınkıler:S
özur mozur kabul etme

ben gıtmem bı yere dıcemde yatmam gerekırse hamılelıkte onu bılememmmmm
ben de bu kaynana olduktan sonraaaa
Laynnnn karı benden özür dilicekmiş hasbammm dedim eşime bana uzak allaha yakın lütfennnnn

Hee üstten bi okudum .. ne kadar üçkağıtçılar yaa..çok ayıp yaptıkları öz oğluna ev vericeksin burnundan getirtin ..ama dertleri senle sana yar etmemeye çalışıyor sanki ..Allah güzel ahlak versin onlarada bnmkilerede ..

Ailenin yaptığını duyunca belki utanırlar biraz..

heee dıon kokten cozum olsun :)))))))))))
walla senın kaynana heran yamuk yapabılır ben o karıya pek guvenmıom :)))
ama aılenede tebrıkler

eylülüm bacım gel aynı anda yapak su tüpleri
sen ıstanbuldasın hemmm ben cok ıyı ıkı yer buldum hemen hemen fıyatları aynı ama bu tarafta bacım senın o tarafta umut tüp bebeği diyolar ama arastırmadım hıcc
bu tarafta jinemed fulya yada bahçeci fulyayı bı arastır ıstersen rabbım inşallah o bırıktırdıgımız paraları bebıslerımıze harcamayı nasip eder.İşten izin alma meselesıne gelınce yumurta toplama transfer muayene felan bı sekılde halledersın ama transferden sonrakı 12 gun cok onemlı ya yıllık ızın veereckler sana yada rapor felan patlatacan bı 15 guncük

hee hıc yanmasın benım veletler dogsaydı bırı 2.5 yasında dıerıde 2 yaslarında olcakdı ama begenmedıler benı dıttıler
yanmasın ıcın demekkı hayırlısı buymus ,,

Ya kıslar benim çıkmam lazım eşim gelmek üzeredir ..Aslında kalmakda istiyorum muhabbet güzel sarardı şimdi ..

Bi yandan karnımdan sesler geliyor şu millan yüzünden aklım fikrim yemekte sürekli acıkıyorum ee okadar hormon yedik var bi yan etkisi demekki..

Neyse hadi öpüldünüz hep dualarımdasınız merak etmeyin..

Tamm bacim tmm kizma uzmeyecem kemdimi bundan sonra yarina randevu aldim ins artı bir sorun cikmaz

Tmm bacım tamm kızmaaaa uzmeyecem kendimi dahs

özgee sakın barısma o kadınla..
ıyı valla yaa..senın aılen kullanılmıs olsun o karı yuzunden
sankı cok para sacıyolardı senınkıler:S
özur mozur kabul etme

kız eksık kalsınnnnn
dun esım geldıgındeki halımı görcektınız once sakın sakınbaktım borc işinı duyunca agzıma gelenı saydım dedım ki herseyı unuttup say o kadın benı en aciz en zayıf noktamdan vurdu butun sülalen artık cocugumuz olmadıgını bılıyor ben artık annenı bu dunyada degıl öbur taraftada affetmem.
Ki olurda benı arar mesaj ceker yada yanıma gelırse seni Allah affetsın deyıp ortamı terketmek düşüncem.Allahın selamını verırım alırım ama bu kadar

işe yeni girdim bacım bana 15 gün hayatta izin vermezler :))) rapor çakarım heralde. yaptıralım birlikte yaptıralım ama ben kocamla konusurum ve hangisi iyi ise ona giderim napalım. :) umutu araştırım bakim nasılmış bi orayada gider konusurum olmadı :) kaç para senin sorduğun yerler! ben o bebekleri istiyorum ya....

yıyecenkı bebısler beslenecek..
sen sımdıden temel atmaya basla kı kıtlık olmasın..
benım gıbı bı baklava ye,bı krem peynır
hersey karıstı artık

Tamm bacim tmm kizma uzmeyecem kemdimi bundan sonra yarina randevu aldim ins artı bir sorun cikmaz

Tmm bacım tamm kızmaaaa uzmeyecem kendimi dahs

uzme :))) bak mutlu ol:))) beben hala senle,,,esın senı sevıo,:)))))
yarında cıkmaz Allahın ıznıyle hıc bı sorun
doktordan gelınce haber ver bıze,,,
ınsan yegenını merak edıo bee

Esleeeeemmmmmm 289073]uzme :))) bak mutlu ol:)))duyhe,,,esın senı sevio,:)))))
yarında cıkmaz Allahın ıznıyle hıc bı sorun
doktordan gelınce haber ver bıze,,,
ınsan yegenını merak edıo bee[/QUOTE]

Sabah 11 de randevumuz gelince yazarim size hemen insallah yatacaksin falan demez

Esleeeeemmmmmm cooook sevindm bacım okurken ben duygulandm insallah hersey istedigin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…