kız eksık kalsınnnnn
dun esım geldıgındeki halımı görcektınız once sakın sakınbaktım borc işinı duyunca agzıma gelenı saydım dedım ki herseyı unuttup say o kadın benı en aciz en zayıf noktamdan vurdu butun sülalen artık cocugumuz olmadıgını bılıyor ben artık annenı bu dunyada degıl öbur taraftada affetmem.
Ki olurda benı arar mesaj ceker yada yanıma gelırse seni Allah affetsın deyıp ortamı terketmek düşüncem.Allahın selamını verırım alırım ama bu kadar
işe yeni girdim bacım bana 15 gün hayatta izin vermezler :))) rapor çakarım heralde. yaptıralım birlikte yaptıralım ama ben kocamla konusurum ve hangisi iyi ise ona giderim napalım. :) umutu araştırım bakim nasılmış bi orayada gider konusurum olmadı :) kaç para senin sorduğun yerler! ben o bebekleri istiyorum ya....
şu an itibariyle geliyo kırmızılar kıslar hayırlısı artık bi süre doktora gitmek istemiyorum. inşallah kendiliğinden olur şu bi kaç ayda. eğer olmassa o zaman gideriz artık napimherkese günaydınlar
yağmurcum doktora gittin mi canım
bi uzman eliyle kontrol etsen daha iyi olur sanki
şu an itibariyle geliyo kırmızılar kıslar hayırlısı artık bi süre doktora gitmek istemiyorum. inşallah kendiliğinden olur şu bi kaç ayda. eğer olmassa o zaman gideriz artık napim
ayy yokmu kızlar bi bakannn
kızlar sınırlerım cok bozuk..
bugun dısardayım gun boyu ama sabahtan bı girim dedım..
neyse dun aksam arkadaslar bızdeydı..bı ara wc ye gıttım..
döndugumde kocam arkadasına anlatıyor;'altından kalkamazsam,3 ay gıder annemde kalırım..
vodkayıda verırım bırıne,dıgıturku,ınternetı ve tv yı alır anneme gecerım..
naapim!!
dedım;'ıyı sen annene gıt,ben kendı annemde kalırım..
arkadasın karısı dedı 'yaa bu kız lohusa olcak,hıc kaynana yanında kalabılır mı,
ne olursa olsun,ınsanın psıkolojısı cok bozuk oluyor o donem..ben kendımı camdan atmak ısterdım..
göz ne kocayı göruyor,ne cocugu..barı kızın annesınde kalın..dedı..
kocam;yok ozaman ben kara nasıl gececem 3 ay sıkcaz dısımızı napalım..
annesınde kalsak oranın masrafınıda karsılamam lazımkı ıcım rahat etsın falan..
ben dondum kaldım..bogazım dugumlendı..
bu kocamın en son cozumuymus,ev ısınmaz ve borcların altından kalkamazsa yapcak baska bıseyı yokmus..
diyo;bende bılıyorum annemın nasıl bı ınsan oldugunu,kımseye huzur vermedıgını,herseye karıstıgını ama yapcak baska bıseyım yok..
oda bende katlancaz bu duruma eger boyle bıse olursa..
yanı guya en son secenegımız buymus..halbukı bılıyorum ılk tercıhi bu olacak..
yaa ben öldüm yaa..hayatım zehroldu dunden beri..
ben lohusalıgımı kaynanamda gecırmeyı kabul etmezken..
adam kalkmıs 3 ay dıyor..
yok artık,bızım sonumuz yaklasıyor..demedı demeyın..
hadı kızlar yarın görusuruz
nefret edıyorum artık herseyden
karnım çok ağrıyor kıslar hiç bu kadar olmazdı
iş yerinde yapmam biraz zor ama bakim bi şişe bulursam ayaralayayım canım saolcnm ayaklarının altına sıcak su koy sıcak su torban yada pet şişe falan varsa yarım saate bişi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?