Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

boyle yanlıs yapan ınsanlara karsı ben cok kıncıyım..
valla konusursan o kadınla..ben daha senle konusmam
yapılan yanlısları unutma hıcbır zaman..
oooh ıyı sen yuze guldukce mıllet nasıl can yakacagını sasırıyor..
sana kötu davranan ınsanlardan uzak durdukca huzuru bulursun..
valla barısırsan sadece aılene acırım..onların ne zoru vardıda senın ıcın o kadar masrafa gırcekler..
kadınında yaptıgı yanına kar kalacak..
ben olsam kocamın bıle konusmasını ıstemem ama gel görkı kendı kocama bıle dıyemem konusma dıye..
kendı bılır..ama yanlıs dırek bana yapılıyorsa asla affetmem

bacılar koca geldı ben kaçtımmm

Bacilar ben gittim kocis geldi.
Yavrusumla dua edin bize sorun cikmasin.
Hadiii opuyorum hepiniziiii cok seviorummmmm muccckkkkk

benmde baskın yemem yakındır..umarım gelmeden arar kocam olacak adam..
yoksa gecmısı ne ara sılcem

ufff bı kalamadım ben bugun burda,,,
balık kızartmaya gıdıom ben ,,,8.30 gelcek benım kı ,,
yarın gorusuruzzz,,,,,mucuks:)))
canım sıgara cektı ne alaka sımdık

günaydın kıslar herkese hayırlı sabahlar ben hala adet olmadım bugün test yaptım yine negatif ateşim de düştü. bi düzene giremedi şu adetim.

herkese günaydınlar
yağmurcum doktora gittin mi canım
bi uzman eliyle kontrol etsen daha iyi olur sanki

herkese günaydınlar
yağmurcum doktora gittin mi canım
bi uzman eliyle kontrol etsen daha iyi olur sanki
şu an itibariyle geliyo kırmızılar kıslar hayırlısı artık bi süre doktora gitmek istemiyorum. inşallah kendiliğinden olur şu bi kaç ayda. eğer olmassa o zaman gideriz artık napim

şu an itibariyle geliyo kırmızılar kıslar hayırlısı artık bi süre doktora gitmek istemiyorum. inşallah kendiliğinden olur şu bi kaç ayda. eğer olmassa o zaman gideriz artık napim

inşallah kendiliğinden gelir canım
gelse ayrı sıkıntı gelmese ayrı :26:

kızlar sınırlerım cok bozuk..
bugun dısardayım gun boyu ama sabahtan bı girim dedım..
neyse dun aksam arkadaslar bızdeydı..bı ara wc ye gıttım..
döndugumde kocam arkadasına anlatıyor;'altından kalkamazsam,3 ay gıder annemde kalırım..
vodkayıda verırım bırıne,dıgıturku,ınternetı ve tv yı alır anneme gecerım..
naapim!!
dedım;'ıyı sen annene gıt,ben kendı annemde kalırım..
arkadasın karısı dedı 'yaa bu kız lohusa olcak,hıc kaynana yanında kalabılır mı,
ne olursa olsun,ınsanın psıkolojısı cok bozuk oluyor o donem..ben kendımı camdan atmak ısterdım..
göz ne kocayı göruyor,ne cocugu..barı kızın annesınde kalın..dedı..
kocam;yok ozaman ben kara nasıl gececem 3 ay sıkcaz dısımızı napalım..
annesınde kalsak oranın masrafınıda karsılamam lazımkı ıcım rahat etsın falan..
ben dondum kaldım..bogazım dugumlendı..
bu kocamın en son cozumuymus,ev ısınmaz ve borcların altından kalkamazsa yapcak baska bıseyı yokmus..
diyo;bende bılıyorum annemın nasıl bı ınsan oldugunu,kımseye huzur vermedıgını,herseye karıstıgını ama yapcak baska bıseyım yok..
oda bende katlancaz bu duruma eger boyle bıse olursa..
yanı guya en son secenegımız buymus..halbukı bılıyorum ılk tercıhi bu olacak..
yaa ben öldüm yaa..hayatım zehroldu dunden beri..
ben lohusalıgımı kaynanamda gecırmeyı kabul etmezken..
adam kalkmıs 3 ay dıyor..
yok artık,bızım sonumuz yaklasıyor..demedı demeyın..
hadı kızlar yarın görusuruz
nefret edıyorum artık herseyden

Son düzenleme:

dur bakalım millanım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. bulunur bi hal çaresi. sen şimdiden bunları düşünüpte bebişide kendinide üzme.

hayirli gunler bacilar ancak gelebil.dim
eslemmm kiz cok heyecanlandim insallahhh bebisleriniz geliyo sonunda insalllahhhh
sago daha gelmedi ne etti aceb
millan daha dur hemen karamsarliga kaptirma sende hamileligin son gunlerinde bu moda galiba herseyden en kotu sonucu dusunme
bende dun gittim doktora doktor bakti etti dedi hersey normal bu ayin yumurtasi bile olusmus yumurta takibi yapalim bakalim buyuyup catlicak mi ona gore ileriyi dusunuruz allaha cok sukur sorun yok.ve galiba bende polikistik over yok cunku ne doktor dedi nede ben gormedik ole kiscikler falan demek bana pkos diyen doktor adette atilan kistleri gorunce ole dedi
ama bu ayda bisi cikmaz bizden imkansiz odun efendide nazi birakip bir doktora gitse artik bu ay incir kuru uygulicaktim vazgectim dengem bozulmasin bariayyy cok sikildim ben kendimi cocuksuz bir yasama hazirliyom evlatlikda edinebilirz
hayirlisi allahtan...

Bacılar bennn geldiiiimmmmm.
Cok mutluyum zillim gayet iyi durumda. Ters duruyordu artık donmus ters durmuyor. Bir haftada yuzelli gram almis. Suyun falam gayet ii hatta fazlasi bile war dedi ama iyiyim diye kalkıp gezelemek yok dedi simdi kendi evimdeyim kuzenim gelecek br ka gunde evimde takilirim subatin ortasi gibi dogumu dusunuyoorum dedi. İnsallah ondan once suyun gelmez dedi.

Milan bacım esinin yaptigida is mi yani. Sen onu karsina al guzelce anlat orada kaldikca bunalacaksin bunaldikca ona patlayacaksin bu sefer huzurunuz daha da kacacak sen annene git ben anneme dersen daha cok inatlasir. Guzel guzel anlatinca belki oda fikrni degistirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…