Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

millan bi dur canım ya
eşinle otur konuş muhakkak anlayacaktır seni
hem bebeğin doğduktan sonra gözün kayınvalide de görmez eşi de
şimdiden sıkıntı yapıp da kendini de kuzucuğunu da üzme boş yere
kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş
sen Allaha güven canım ve eşini inatlaşmadan ikna edecek bir yol bul

gözün aydın sagocum
sen şimdi bol bollll dinlen
kuzucuğunda bekler inşallah zamanını

karnım çok ağrıyor kıslar hiç bu kadar olmazdı
yağmurcum sıcak bi şeyler iç
rahatlatır biraz

Selam millet;

Kimsecikler yok ama ben yinede yazayım, bugün doktora gittim; Allaha şükür herşeyimiz iyi, bi sıkıntımız yok, 17h+5 olarak gözüküyor dedi. İyi gidiyor yani. Cinsiyete de kız dedi, ben artık son nokta kız diyorum erkek çıkarsa sen affet artık, Allahda affetsin dedi Gelecek randevuda ayrıntılıya alacakmış. Kan hapını yeniledi, asprini 30.haftaya kadar kullanıcakmışım, doğumu sordum şimdiden belli olmaz ama ben normal doğum istiyorum dedim, sezaryeni düşünmüyorum dedim. Şimdiden belli olmaz dedi, peki dedim bazılarının 40.haftayı geçtiği halde bekliyorlar dedim, ben en fazla 1 hafta beklerim dedi. Pilatese gitmeyi düşünüyorum dedim, onların hiçbi yararı yok dedi, kafam karıştı ya. Aslında kendim için istiyorum, biraz hayatım düzene giriyor, daha enerjik hissediyorum kendimi. Birde ne olursa olsun hareketin önemli olduunu düşünüyorum hamilelik boyunca. Anneyi sıkıntıdan stresten korur, bu sayede bebekte mutlu olur.

Onun dışında, Eslemcim senin adına çok mutlu oldum. Kendimde bu kadar sevinmemiştim kız. İnşallah bebişlerin tutunur sana, sağlıkla kucağına alırsın.

Millan bacım, takma şimdiden o durumları. Dua et inşallah öle bi durumda kalmazsınız. Belkide eşin dükkandan ayrılmadan bi kısmet kapısı açılır, çocuk kısmetiyle gelir. sen şimdiden düşünme dua et, hayırlısıyla kaynanana gitmek zorunda kalmazsınız. iyi düşün iyi olsun canım...

slm kızlar :))

kocamı yolladım evın ısınıde hallettım yemeklerım tatlım dunden var ,,dun balık kızarttıgım ıcın tum yemekler kaldıydı bu aksam bıterler,,
sımdık tek tek alıntı etmıyım toplu halde yazacam

millan ;
canım dur bı bakalım hemen kendını yıpratma ,o gıderım demelerıne bakma canım o kadar kolay olmuyo,,en koyu ıhtımal demıs,hem senın doguma daha bır aydan fazla var yanı otamatıkman faturalarınızda dusucek ,o yuzden hıc sıkıntı etme,esınlede sımdıden bu muhabbete gırme canım,,,,

sago;
ılk once kızıcam sana ,,deydımı aglamalarına,uzulmelerıne,yıpranma bak kuzun ne guzel saglıklı masallah totosumu buyumus onun 150 grAllah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle kucagına almaya nasıp etsın canım ınsallah cekdıgın sıkıntı bu kadarla kalır,,,bundan sonra otomatık kapılara dıkkat ama dınlenme yapmayıda unutma,,,

mıyopı;
kızzzz kızçen mı gelıoooooooooooooy oy oyy masallahh:)))pilates hakkında sana dıcegım su canım,ben cok yakın arkadasım pılates hocası hamılelık oncesı pılates yapmıosan hamılelıkdekını onermıolar,cunku pılates kasların tumunu lıflerın tumunu calıstırıo eger vucut buna gebelık oncesı hazırlanmadıysa gebelık sırasında hıc bı sekılde onermıolar,,en ıyısı duz yuruyus yapman dınlenerek ,suan hem calısıosun hem gebesın yeterlı derecede enerjı harcıon zaten canım,,

yagmur;
ıyı en azından kırmızlar ıcın cok beklemedın bak yumurtlaman da duzene gırıo canım,,zaten bencede gıtme doktora bıraz akısa bırakmak en ıyısı,,

lılyum ;
naber kıs napıo beben depıo mu

masalberra ;
ehh desene bebenle hasret gıdercen:))))))))))

Son düzenleme:
kızlar nasılsıız?ben cok heycanlıyım bebişimi gorcembi saat sonra inş:)
RAbbim nazarlardan korusun masalberra :))
canım sen ne zaman 37 haftalık olup izne ayrılıyorsun

maşallah maşallah miyopi

demek kuzucuğun kız Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
burdaki tüm arkadaşlarımızın içinde de benim
eslem in olayını kaçırmışım ben :44: nolmuş ne bitmiş hiç anlamadım
ha bu arada plates insanın kendi morali açısından iyi geliyor
evde bilgisayar varsa hamile platesi videoları var onlardan yapabilirsin
benim gittiğim spor salonunda, bizim yaptığımız riskli hareketleri 6 aylık hamile bi bayana da yaptırıyorlardı
kızcağız bilmediğinden can havliyle yapmaya uğraşıyordu
halbuki hamile pilatesi hareketleri bambaşka
yani güvenmediğin yerlerin pilatesine gitme miyopicim

Son düzenleme:
ya kıslar doktora gitmicem dedim ama az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime :18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18:

Son düzenleme:
hım,,,yagmur adetın kac gun gectı senın???
hanı boyle cok beyaz mı yoksa grımtırak gıbı mı?
aslında 35 günde olduğıum için benim adetim geçmedi zamanında geldi. ama bu ay ateş ölçtüm ona göre yumurtlama günüm bundan 19 gün önceydi. 5 gün gecikmiş oluyorum o yumurtlama günüm doğruysa sumisali. karıştı biraz umarım anlatabilmişimdir bacım. renk bildiğin beyaz et gibi :18:

Ya ben sürekli yapmadım ama yapmışlığım var. Bakalım bi gidip görüşücem, sadece pilates değil zaten. Doğuma hazırlık, masaj, nefes hareketleri, kegel egzersizleri falan varmış. Son aşamada pilates dedi ama anladığım kadarıyla çok yoracak hareketler yoktur. Telefonda anca bukadar bilgi alabildim. Burdaki özel bi hastanede veriyorlar zaten bunları. Benim gittiğim hastanede de varmış doktorum dedi ama hamilelik için varmı bilmiyorum bi hocayla görüş dedi.

Bende işte bi gidip göreyimde ondan sonra başlamayı düşünüyorum zaten canım. Öncelikle yürüyüşe başlicam, bu hafta düşünüyordum ama kocam grip, haftasonuda çok dinlenemedi 2 gündür yine yatıyor eve gelince, çıkamadık.

ya kıslar doktora gitmicem dedim ama az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime :18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18:

Yağmurcum sen bi doktora görün. İnşallah bi sıkıntın yoktur ama doktora gitmeden de rahatlayamazsın. Yani ben olsam giderdim.

anladım canım,,ya sımdık soyle bı durum var hanı adet olurken yumurta catlıo zar gelıo falan kanamayla ama onun rengı oyle beyaz grımtrak olmaz ,,yanı eger ımkanın varsa parcayıda atmadıysan ya doktorunu ara durumu ızah et yada doktora gıt canım,,yanı bence suan soyle boyle demek dogru olmaz ama doktoruna ya gıt yada mutlaka ara nasıl bır parca oldugunu ızah et hatta yapabılıoasan resmını cek yolla ona,,

bu da zar gibi canım küçücük beyazımsı nasıl anlatiim rengini bilemedim peçeteye koydum küçücük zaten yarın doktora gidene kadar noluuur bilmiyorum ooof napcam ben yaaa

ne olabilir ki merys aaay çok korktum kötü bişe olmasa bari
canım ben hiç anlamam ki :44:
dr bilir en iyisini
pıhtı olabilir mi dye sordum

en iyisi yürüyüş gerçekten
iyice ağırlaşmadan uzunca yürümeye alış canım
hamilelik ilerledikçe bel ağrıları yürümeyi de engelliyor
evde de çok sık olmamakla birlikte pilates yapıyorum

bu da zar gibi canım küçücük beyazımsı nasıl anlatiim rengini bilemedim peçeteye koydum küçücük zaten yarın doktora gidene kadar noluuur bilmiyorum ooof napcam ben yaaa

durur yarına kadar ,,ama sanırım o zar canım ya ,cunku baska bıse olsa onunla bırlıkde yogun kanama oluo,bıde kucuk olmuyo ,

durur yarına kadar ,,ama sanırım o zar canım ya ,cunku baska bıse olsa onunla bırlıkde yogun kanama oluo,bıde kucuk olmuyo ,
anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26eki bu zar gelmesi normal mi :26: ben daha önce farketmemiştim de hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…