kızlar sınırlerım cok bozuk..
bugun dısardayım gun boyu ama sabahtan bı girim dedım..
neyse dun aksam arkadaslar bızdeydı..bı ara wc ye gıttım..
döndugumde kocam arkadasına anlatıyor;'altından kalkamazsam,3 ay gıder annemde kalırım..
vodkayıda verırım bırıne,dıgıturku,ınternetı ve tv yı alır anneme gecerım..
naapim!!
dedım;'ıyı sen annene gıt,ben kendı annemde kalırım..
arkadasın karısı dedı 'yaa bu kız lohusa olcak,hıc kaynana yanında kalabılır mı,
ne olursa olsun,ınsanın psıkolojısı cok bozuk oluyor o donem..ben kendımı camdan atmak ısterdım..
göz ne kocayı göruyor,ne cocugu..barı kızın annesınde kalın..dedı..
kocam;yok ozaman ben kara nasıl gececem 3 ay sıkcaz dısımızı napalım..
annesınde kalsak oranın masrafınıda karsılamam lazımkı ıcım rahat etsın falan..
ben dondum kaldım..bogazım dugumlendı..
bu kocamın en son cozumuymus,ev ısınmaz ve borcların altından kalkamazsa yapcak baska bıseyı yokmus..
diyo;bende bılıyorum annemın nasıl bı ınsan oldugunu,kımseye huzur vermedıgını,herseye karıstıgını ama yapcak baska bıseyım yok..
oda bende katlancaz bu duruma eger boyle bıse olursa..
yanı guya en son secenegımız buymus..halbukı bılıyorum ılk tercıhi bu olacak..
yaa ben öldüm yaa..hayatım zehroldu dunden beri..
ben lohusalıgımı kaynanamda gecırmeyı kabul etmezken..
adam kalkmıs 3 ay dıyor..
yok artık,bızım sonumuz yaklasıyor..demedı demeyın..
hadı kızlar yarın görusuruz
nefret edıyorum artık herseyden
gözün aydın sagocumBacılar bennn geldiiiimmmmm.
Cok mutluyum zillim gayet iyi durumda. Ters duruyordu artık donmus ters durmuyor. Bir haftada yuzelli gram almis. Suyun falam gayet ii hatta fazlasi bile war dedi ama iyiyim diye kalkıp gezelemek yok dedi simdi kendi evimdeyim kuzenim gelecek br ka gunde evimde takilirim subatin ortasi gibi dogumu dusunuyoorum dedi. İnsallah ondan once suyun gelmez dedi.
Milan bacım esinin yaptigida is mi yani. Sen onu karsina al guzelce anlat orada kaldikca bunalacaksin bunaldikca ona patlayacaksin bu sefer huzurunuz daha da kacacak sen annene git ben anneme dersen daha cok inatlasir. Guzel guzel anlatinca belki oda fikrni degistirir.
yağmurcum sıcak bi şeyler içkarnım çok ağrıyor kıslar hiç bu kadar olmazdı
su.rnım çok ağrıyor kıslar hiç bu kadar olmazdıazaldi
Canim o agrilardan en cok ben cektim herhalde evlenince rahat ettiydim azaldiydi agrisi.
Eger bulabilirsen veya aldirabilirsen molit diye bor ilac var o cok ii gelio. Ada cayida sanci icin iyi gelen seylerden.
Tabi olmazsa olmaz sicak su.
RAbbim nazarlardan korusun masalberra :))kızlar nasılsıız?ben cok heycanlıyım bebişimi gorcembi saat sonra inş:)
maşallah maşallah miyopiSelam millet;
Kimsecikler yok ama ben yinede yazayım, bugün doktora gittim; Allaha şükür herşeyimiz iyi, bi sıkıntımız yok, 17h+5 olarak gözüküyor dedi. İyi gidiyor yani. Cinsiyete de kız dedi, ben artık son nokta kız diyorum erkek çıkarsa sen affet artık, Allahda affetsin dediGelecek randevuda ayrıntılıya alacakmış. Kan hapını yeniledi, asprini 30.haftaya kadar kullanıcakmışım, doğumu sordum şimdiden belli olmaz ama ben normal doğum istiyorum dedim, sezaryeni düşünmüyorum dedim. Şimdiden belli olmaz dedi, peki dedim bazılarının 40.haftayı geçtiği halde bekliyorlar dedim, ben en fazla 1 hafta beklerim dedi. Pilatese gitmeyi düşünüyorum dedim, onların hiçbi yararı yok dedi, kafam karıştı ya. Aslında kendim için istiyorum, biraz hayatım düzene giriyor, daha enerjik hissediyorum kendimi. Birde ne olursa olsun hareketin önemli olduunu düşünüyorum hamilelik boyunca. Anneyi sıkıntıdan stresten korur, bu sayede bebekte mutlu olur.
Onun dışında, Eslemcim senin adına çok mutlu oldum. Kendimde bu kadar sevinmemiştim kız. İnşallah bebişlerin tutunur sana, sağlıkla kucağına alırsın.
Millan bacım, takma şimdiden o durumları. Dua et inşallah öle bi durumda kalmazsınız. Belkide eşin dükkandan ayrılmadan bi kısmet kapısı açılır, çocuk kısmetiyle gelir. sen şimdiden düşünme dua et, hayırlısıyla kaynanana gitmek zorunda kalmazsınız. iyi düşün iyi olsun canım...
ya kıslar doktora gitmicem dedim ama az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime :18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18:
beyaz gibi canım kan pıhtısı falan değil yani lastik gibi deri gibi bişegelen parcanın rengı ne?
beyaz gibi canım
sen o parçayı atma yağmurcumbeyaz gibi canım kan pıhtısı falan değil yani lastik gibi deri gibi bişe
aslında 35 günde olduğıum için benim adetim geçmedi zamanında geldi. ama bu ay ateş ölçtüm ona göre yumurtlama günüm bundan 19 gün önceydi. 5 gün gecikmiş oluyorum o yumurtlama günüm doğruysa sumisali. karıştı biraz umarım anlatabilmişimdir bacım. renk bildiğin beyaz et gibi :18:hım,,,yagmur adetın kac gun gectı senın???
hanı boyle cok beyaz mı yoksa grımtırak gıbı mı?
ne olabilir ki merys aaay çok korktum kötü bişe olmasa barisen o parçayı atma yağmurcum
en kısa zamanda da bi dr a göster
ne olur ne olmaz
bana pek kist gibi gelmedi açıkçası
mıyopı;
kızzzz kızçen mı gelıoooooooooooooy oy oyy masallahh:)))pilates hakkında sana dıcegım su canım,ben cok yakın arkadasım pılates hocası hamılelık oncesı pılates yapmıosan hamılelıkdekını onermıolar,cunku pılates kasların tumunu lıflerın tumunu calıstırıo eger vucut buna gebelık oncesı hazırlanmadıysa gebelık sırasında hıc bı sekılde onermıolar,,en ıyısı duz yuruyus yapman dınlenerek ,suan hem calısıosun hem gebesın yeterlı derecede enerjı harcıon zaten canım,,
)
maşallah maşallah miyopi
demek kuzucuğun kızRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
burdaki tüm arkadaşlarımızın içinde de benim
eslem in olayını kaçırmışım ben :44: nolmuş ne bitmiş hiç anlamadım
ha bu arada plates insanın kendi morali açısından iyi geliyor
evde bilgisayar varsa hamile platesi videoları var onlardan yapabilirsin
benim gittiğim spor salonunda, bizim yaptığımız riskli hareketleri 6 aylık hamile bi bayana da yaptırıyorlardı
kızcağız bilmediğinden can havliyle yapmaya uğraşıyordu
halbuki hamile pilatesi hareketleri bambaşka
yani güvenmediğin yerlerin pilatesine gitme miyopicim
ya kıslar doktora gitmicem dedim ama az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime :18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18:
aslında 35 günde olduğıum için benim adetim geçmedi zamanında geldi. ama bu ay ateş ölçtüm ona göre yumurtlama günüm bundan 19 gün önceydi. 5 gün gecikmiş oluyorum o yumurtlama günüm doğruysa sumisali. karıştı biraz umarım anlatabilmişimdir bacım. renk bildiğin beyaz et gibi :18:
bu da zar gibi canım küçücük beyazımsı nasıl anlatiim rengini bilemedimanladım canım,,ya sımdık soyle bı durum var hanı adet olurken yumurta catlıo zar gelıo falan kanamayla ama onun rengı oyle beyaz grımtrak olmaz ,,yanı eger ımkanın varsa parcayıda atmadıysan ya doktorunu ara durumu ızah et yada doktora gıt canım,,yanı bence suan soyle boyle demek dogru olmaz ama doktoruna ya gıt yada mutlaka ara nasıl bır parca oldugunu ızah et hatta yapabılıoasan resmını cek yolla ona,,
canım ben hiç anlamam ki :44:ne olabilir ki merys aaay çok korktum kötü bişe olmasa bari
en iyisi yürüyüş gerçektenYa ben sürekli yapmadım ama yapmışlığım var. Bakalım bi gidip görüşücem, sadece pilates değil zaten. Doğuma hazırlık, masaj, nefes hareketleri, kegel egzersizleri falan varmış. Son aşamada pilates dedi ama anladığım kadarıyla çok yoracak hareketler yoktur. Telefonda anca bukadar bilgi alabildim. Burdaki özel bi hastanede veriyorlar zaten bunları. Benim gittiğim hastanede de varmış doktorum dedi ama hamilelik için varmı bilmiyorum bi hocayla görüş dedi.
Bende işte bi gidip göreyimde ondan sonra başlamayı düşünüyorum zaten canım. Öncelikle yürüyüşe başlicam, bu hafta düşünüyordum ama kocam grip, haftasonuda çok dinlenemedi 2 gündür yine yatıyor eve gelince, çıkamadık.
Yağmurcum sen bi doktora görün. İnşallah bi sıkıntın yoktur ama doktora gitmeden de rahatlayamazsın. Yani ben olsam giderdim.
bu da zar gibi canım küçücük beyazımsı nasıl anlatiim rengini bilemedimpeçeteye koydum küçücük zaten yarın doktora gidene kadar noluuur bilmiyorum ooof napcam ben yaaa
anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26durur yarına kadar ,,ama sanırım o zar canım ya ,cunku baska bıse olsa onunla bırlıkde yogun kanama oluo,bıde kucuk olmuyo ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?