Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26eki bu zar gelmesi normal mi :26: ben daha önce farketmemiştim de hiç.

normal canım zar gelmesı sonucta adet kanı bı yumurtanın ıcınde halıyle yumurta catlayıp kanama olunca kalan zar da vucuttan atılıo ,,benden zar gelır ,kan parcaları gelır ıkı uc cm capında falan ,,ben hıc bı adetımde duru kan geldıgını bılmem hep zarlı parcalı gelır,,

sağol canım içimi rahatlattın şimdi yine baktım zar galiba benimki de

sağol canım içimi rahatlattın şimdi yine baktım zar galiba benimki de

yanı o zar seffaftır ve kanla geldıgı ıcın halıyle kırmızıdır hatta bı garıp kırmızıdır kan kırmızı deıl sonuk bı kırmızıdır ,,,ama beyaz dıon sen o kafa karıstıo,,
bıde kanamanı takıp et bakalım yarına kadar yogun mu olcan yoksa herzaman oldugun gıbı mı o da onemlıdır,,

Yagmur cnm sen icini ferah tut korkulacak bisey degildir o. Benimde adetliyken hep parca gelirdi hatta bir keresinde yatagin bazasini kaldirdim tuvalete gittim parca gelmisti sadece zanmettim ki dusuk yapiorum cokta agrim olmustu ama adet olmusum

İcin rahat olsim cnm doktorangitmesende ara konus bilgi aL en azindan

merabaaa aybalalar :)
kocam şehir dışında bi bakayım dedim size..annemlerde çok giremeiyorum..
yağmur canım benim teyzekızı öyle bişey düşürmüştü..küçük parmak gibi bişey,onun kisti vardı onla ilgilimi diye doktora götürdüler..bişey çıkmamıştı..
sago iyi olmanıza sevindim tatlım,iyi olsun bıcırık :)

millan ya eşinle konuş annende kalın..eşin sadece elektrik faturası yatırır ya da doğalgaz içi rahat edecekse..ama heleki losusayken seni soktuğu sıkıntıya değmez..ama mecbur kalırsanız kaynanda kalırsan da görme ,duyma..ne kadar buna inanmasam da yapmaya çalış..anneme diyorum ki bebeğim bi doğsa biliyorum kaynanam kalır bizde..kalsın tabii torunu..şimdi çocuğu zeytinyağı işle ovmak isteyecek, ter kokusuolmasın diye tuz ile ovmak isteyecek, ama inanırmısınız onlar gözümde yok,ssevinçle istediklerini gördüm ya yapsın,bişr sürü torun geçmiş elinden,çocukları falan..tek moralimi bozacak bişey demesinde alsın torununu hoplatsın,zıplatsın..

bu arada ben iğneye devam ediyorum..hiç acımıyomuş ya :)) çok şükür morarma da olmadı..ama günüm henüz bugün geçtiği için randevu alabilirsem yarın yada öbürgün doktora gidicem....

çok gerileri okuyamadım..topikte başka atraksiyon yok sanırım

miyopi bugün dengeyi bozdu :) 7 kız 6 erkek :) maşallahhhhh
miyopicim prensesimiz hayırlı olsun :)

bi kızımız dahamı olduuu yaşasınnnn :))

denge bozulmasınki kura çekip kerteleim bütün bebekleri
sayfanın başına seni yazmadım bacımcım :) sen ne zaman hamilelik takvimi koyarsın o zaman yazcaam seni :) sendende bir erkek bekliyoruz :)))))))

sayfanın başına seni yazmadım bacımcım :) sen ne zaman hamilelik takvimi koyarsın o zaman yazcaam seni :) sendende bir erkek bekliyoruz :)))))))
ben şu kalp atışını falan göreyim inşallah yaparım....
bi kucağıma alabileyim de bu topicte o eşitliği bozup düzeltecek daha çok arkadaş var inşallah

ben şu kalp atışını falan göreyim inşallah yaparım....
bi kucağıma alabileyim de bu topicte o eşitliği bozup düzeltecek daha çok arkadaş var inşallah

İnş kalp atışlarınıda tekmiklerinide duyacaksın cnm..Sende erkek hissediyorum niyeyse..Hakkında hayırlısı olsun inş..

İğnelerde acıtmıyormuş iyi bari sıkıntı olmayacak senin için..

Benim için duacı olan arkadaşlara hepinize tşk ediyorum..Ewt maddi manevi zor bi süreçteyim hep desteksiniz sağolun iyiki varsınız .. Sizde olmasaydınız napardım saklayamazdım heralde insan birileriyle paylaşma gereği duyuyor çünkü çatlar yoksa : )

He bu arada millancım kocan son dakkada yapmış yapacağını ama hemen koyverme kendini..Güzellikle konuş loğusayken madem birinde kalcam bu kendi annem olmalı insanın ozamanda psikolojisi çok değişik oluyor bunu riske atamam sütüm kesilir loğusalık psikolojisine sokma beni şimdiden de..Bi ihtiyacım olduğunda annene nasıl emir buyurcam rahat edemem falan filan güzellikle tatlı dille anlat..

Ama senin annen şimdi gündzleri çalışıyor ya bunu öne sürebilirler..Bi de sanırım kocan senin ailende kalmak istemez o da orda rahat etmez..Ayrı ayrı da kalmanıza izin vermez..Oldu da kaynananda kalmak zorunda kaldınız yapacak bişey yok cnm şimdiden bunu kendine sıkıntı yapma..Senin kaynananın kötü yanı cimriliği onun dışında öle çok bi uyusluğu yok kocan zaten buna başta izin vermez..Bence kaynanan gayet güzel ilgilenir senle hizmetinide yapar..Sende ooh bebeğinle ilgilenirsin yatarsın sürekli..Tabiki evin gibi rahat olmaz ama değiştiremicemiz şeyler için de kendi kendimi yememize gerek yok..Loğusalığını çıkarır sonra birazda annende kalırsnz..

merys benim aslında iki subatta doluyor 37. haftam ama haftaya cuma okullar kapanıcak ben de izne cıkmıs olacagım 2 subatta da roparumu alıp okula verecegm:))

Günaydın millet;

eslem yerleştirme ne zaman olcak?

Eylül dengeyi sizler sağlayacaksınız artık Ecem sağlayamazsa arkadan gelenler çok bekletmeden sağlarlar inşallah dengeyi

Buarada siderolites diye bi arkadaş vardı, oda doğum yapmış sanırım, başka bi topikte okudum doğum yaptıını haber vermiş arkadaşları ama kendisi daha yazmamış sanırım.

merys benim aslında iki subatta doluyor 37. haftam ama haftaya cuma okullar kapanıcak ben de izne cıkmıs olacagım 2 subatta da roparumu alıp okula verecegm:))

benimki de 2 şubat :))
geçen hafta dr a gittiğimde 3 hafta sonra gel hem kontrolunu yapalım
hem doğum iznine ayrılabilir diye yazı yazıp vereyim demişti
senin dr da aynı mı :26:
benim bildiğim bu haftalarda daha sık kontrole gitmemiz gerekiyor
21 inde aile hekimine gidecem
acaba dr a da gitsem mi ki

kegel egzersizleri bildiğim kadarıyla idrarı tutup bırakma canım bunu evde alışkanlık haline getirebilirsin. doğuma yardımcı oluyor ordaki kasları çalıştırıyorsun. idrarını yaparken bi anda kesiyorsun sonra bırakıp tekrar kesiyorsun. ilk başlarda çok iyi tutamayabilirsin ama gittikçe güçleniyor kaslar.

anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26eki bu zar gelmesi normal mi :26: ben daha önce farketmemiştim de hiç.

benim hiç başıma gelmedi ama kanama yoksa çok önemli değildir heralde yağmurcum. peçete değilde bi kaba koysaydın peçete suyunu falan emer belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…