anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26eki bu zar gelmesi normal mi :26: ben daha önce farketmemiştim de hiç.
sağol canım içimi rahatlattın şimdi yine baktım zar galiba benimki denormal canım zar gelmesı sonucta adet kanı bı yumurtanın ıcınde halıyle yumurta catlayıp kanama olunca kalan zar da vucuttan atılıo ,,benden zar gelır ,kan parcaları gelır ıkı uc cm capında falan ,,ben hıc bı adetımde duru kan geldıgını bılmem hep zarlı parcalı gelır,,
o zaman ben izin alim gidim mi yarın doktora bi :26:ya da gitmiym bu ay kaderine mi bırakayım herşeyi :44:
sağol canım içimi rahatlattın şimdi yine baktım zar galiba benimki de
uuuuf kafam karıştıyagmurum yanı kafanın rahat etmesı ıcın gıdebılırsın canım,,yanı sımdık beyaz dıosun o kafa karıstıo yanı parcayıda gormedıkkı ,,
bi kızımız dahamı olduuu yaşasınnnn :))miyopi bugün dengeyi bozdu :) 7 kız 6 erkek :) maşallahhhhh
miyopicim prensesimiz hayırlı olsun :)
sayfanın başına seni yazmadım bacımcım :) sen ne zaman hamilelik takvimi koyarsın o zaman yazcaam seni :) sendende bir erkek bekliyoruz :)))))))bi kızımız dahamı olduuu yaşasınnnn :))
denge bozulmasınki kura çekip kerteleim bütün bebekleri
ben şu kalp atışını falan göreyim inşallah yaparım....sayfanın başına seni yazmadım bacımcım :) sen ne zaman hamilelik takvimi koyarsın o zaman yazcaam seni :) sendende bir erkek bekliyoruz :)))))))
ben şu kalp atışını falan göreyim inşallah yaparım....
bi kucağıma alabileyim de bu topicte o eşitliği bozup düzeltecek daha çok arkadaş var inşallah
merys benim aslında iki subatta doluyor 37. haftam ama haftaya cuma okullar kapanıcak ben de izne cıkmıs olacagım 2 subatta da roparumu alıp okula verecegm:))
Ya ben sürekli yapmadım ama yapmışlığım var. Bakalım bi gidip görüşücem, sadece pilates değil zaten. Doğuma hazırlık, masaj, nefes hareketleri, kegel egzersizleri falan varmış. Son aşamada pilates dedi ama anladığım kadarıyla çok yoracak hareketler yoktur. Telefonda anca bukadar bilgi alabildim. Burdaki özel bi hastanede veriyorlar zaten bunları. Benim gittiğim hastanede de varmış doktorum dedi ama hamilelik için varmı bilmiyorum bi hocayla görüş dedi.
Bende işte bi gidip göreyimde ondan sonra başlamayı düşünüyorum zaten canım. Öncelikle yürüyüşe başlicam, bu hafta düşünüyordum ama kocam grip, haftasonuda çok dinlenemedi 2 gündür yine yatıyor eve gelince, çıkamadık.
Yağmurcum sen bi doktora görün. İnşallah bi sıkıntın yoktur ama doktora gitmeden de rahatlayamazsın. Yani ben olsam giderdim.
anladım canım kanamam çok yok o parçayla bi geldi daha da gelmedi bakalım sabah ne olur :26eki bu zar gelmesi normal mi :26: ben daha önce farketmemiştim de hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?