Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu sene gerçekten kız senesi galiba sende sırayı bozmadın miyopicim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

Bİ gidip başlayalım bakalım, sporun bünyeye faydası tartışılmaz. Heleki böle ota b.ka takılınan bir dönemde spor benim bünyeme çok faydalı gelecektir Birde eşimin arkadaşlarından birinin eşi ebeymiş onlada bi görüşecem, doktor tavsiyesi falan alıcam. Birde belki doğumu onun olduğu hastanede yaparım, doktorun yanında ebe de önemli sonuçta. Onlar dahaçok duruyor yanında. Öle işte bendeki gelişmeler.

Ewet cnm ben nette okumustum doguma yaklastıkca her hafta doktora gitmek gerekiyormus. Bnm doktor beni iki hafta sonra cagirdi tekrar.
Ona kalsa subat sonuna kadar dogum yapmm yasak ama bana nedense iki uc hafta sonra dogack gibi gelio mart basıni beklemeyecek

kızlar malum kış faturalar yükseldi. bankaların kampanyaları var. mesela finansbank veya tebin 100 lira üzeri faturalarınızı onunla öderseniz hiç ücret almadan 3 taksite bölüyorlar yada biraz fark alıp 6 ve 9 a bölebiliyorlar. tamam taksitte hoş bişey değil ama ay ı kurtarmak adına iyi oluyor benim işime yarıyor. millancım sizde böyle bişey yapabilirsiniz varsa o bankadan kredi kartınız yada bir yakınınızda. belki diğer bankalarda yapar. faturaları taksitle öderseniz belki kayınvalidene gitmek zorunda kalmazsınız.

günaydın kıslar dün doktoru arayıp sordum. anlattım korkulacak bişey değildir dedi. gitsem mi bugün yeniden hormonlara baktırsam mı diye düşünüyorum ama bu ay en azından zamanında adet oldum diye düşünüyorum. :44: bu ay kendi haline bıraksam gelecek ayda olmassa mı gitsem doktora :26: bir de kıslar aklıma şu takılıyor. eşimde kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyor sürekli erteliyor. acaba onla da ilgili olabilir mi her ay hüsrana uğraması. eşim hiç doktora gitmedi aslında ben spermlerine de baktırsın istiyorum ona göre boşa umutlanmayıp tedavimizi olsak diye düşünüyorum ama o pek oralı oolmuyor nedense aaamaaaan neyse bakalım bu ay nolcek hem daha korunmayı bırakalı 1 yıl olmadı doktorun deyimiyle bakalım belki bu ay olur bu ay daha sıkı çalışcam küsmek darılmak yok kocişle

sizler nasılsınızzzzz

Ayyy o adama bende cok uzuldum yaaa pisi pisine gitti adam tamamen etraftakilerin aptalligi yuzundn.

Canım sen nasılsın, nasıl gidiyor?

iyiyim cnm çok şükürr herşey yolunda ama yavaş yavaş zorlanmaya başladım özellikle hareket ederken nefes darlığı çekmeye başladım birde nedense sağ kulağımda kalp atışımı duyuyorum bu özellikle merdiven çıktığımda falan oluo :44:

bencede yağmurcum bi kaç ay oluruna bırak. çocuğa etkisi olurmu bilmiyorum ama fıtığı ertelemesin eşin. çok basit bir ameliyatı var. ama ilerleyince patlıyor falan. daha kötü şeyler olmasın.

şimdi bizim kalp atışları 1,5 kat falan arttı canım ondan çabuk yoruluyoz benimde kalbim öyle atıyoki nefes almaya yetiştiremiyorum bazen. kulağından duymanda çok normal aynısı bendede var..hehehe yalnız değilmişim

O bendede wsr cnm hele sırt ustu yatarken bazen oyle bir oluyorki kalbim agzımdan cikip firlayacak gibi. Hareket ederken cok fazla yoruluyorum hmn tikaniorum dalga gecio bnm odunda benimle. Oyle olunca sanki bilerek yapıom.

ay bende şuan yalnız olmadığıma sewindim çevremdeki hamilelere sormuştum bizde yokk falan dediler..bu ay doktora sorcaktım bendee bazen öyle rahatsız oluorum ki kulağımdaki sesten kulağımı tıkamaya çalışıorum hehehe tabi bi etkisi olmuo

O bendede wsr cnm hele sırt ustu yatarken bazen oyle bir oluyorki kalbim agzımdan cikip firlayacak gibi. Hareket ederken cok fazla yoruluyorum hmn tikaniorum dalga gecio bnm odunda benimle. Oyle olunca sanki bilerek yapıom.

çok rahatsız edici bi durum cnm yaa insan zorlanıo hakikaten sanki senelerdir sigara içmişin gibi en ufak harekette tıkanıo insan ewe bi oksijen tüpü falan mı bağlatsak hehehe

inşallah bekler kuzucuğun sagocum
sen bol bol dinlen o da annesini dinlesin :)))

sağol lilyumcum sen nasılsın? internette çok kötü bi haber okudum. çok kötüyüm yaaaa

Kocaeli Gazetesi - Son Dakika Haberleri - Bunun ad VAHET!
ben haberleri izlemiyorum uzun zamandır
ama sen paylaştın diye açtım okudum
keşke okumasaydım (((
bebek açlıktan mı ölmüş kıyamam o kuzuya yaaa
Allah cezasını versin annesini öldüren o manyağın (((
bebeğin çocukların ne suçu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…