Günaydın millet;
eslem yerleştirme ne zaman olcak?
Eylül dengeyi sizler sağlayacaksınız artıkEcem sağlayamazsa arkadan gelenler çok bekletmeden sağlarlar inşallah dengeyi
Buarada siderolites diye bi arkadaş vardı, oda doğum yapmış sanırım, başka bi topikte okudum doğum yaptıını haber vermiş arkadaşlarıama kendisi daha yazmamış sanırım.
hayırlı sabahlar kızlarrrr nasılsınızz??
kegel egzersizleri bildiğim kadarıyla idrarı tutup bırakma canım bunu evde alışkanlık haline getirebilirsin. doğuma yardımcı oluyor ordaki kasları çalıştırıyorsun. idrarını yaparken bi anda kesiyorsun sonra bırakıp tekrar kesiyorsun. ilk başlarda çok iyi tutamayabilirsin ama gittikçe güçleniyor kaslar.
hayırlı sabahlar kızlarrrr nasılsınızz??
benimki de 2 şubat :))
geçen hafta dr a gittiğimde 3 hafta sonra gel hem kontrolunu yapalım
hem doğum iznine ayrılabilir diye yazı yazıp vereyim demişti
senin dr da aynı mı :26:
benim bildiğim bu haftalarda daha sık kontrole gitmemiz gerekiyor
21 inde aile hekimine gidecem
acaba dr a da gitsem mi ki
sağol lilyumcum sen nasılsın? internette çok kötü bi haber okudum. çok kötüyüm yaaaa
Kocaeli Gazetesi - Son Dakika Haberleri - Bunun ad VAHET!
Yagmur cnm sen icini ferah tut korkulacak bisey degildir o. Benimde adetliyken hep parca gelirdi hatta bir keresinde yatagin bazasini kaldirdim tuvalete gittim parca gelmisti sadece zanmettim ki dusuk yapiorum cokta agrim olmustu ama adet olmusum
İcin rahat olsim cnm doktorangitmesende ara konus bilgi aL en azindan
merabaaa aybalalar :)
kocam şehir dışında bi bakayım dedim size..annemlerde çok giremeiyorum..
yağmur canım benim teyzekızı öyle bişey düşürmüştü..küçük parmak gibi bişey,onun kisti vardı onla ilgilimi diye doktora götürdüler..bişey çıkmamıştı..
sago iyi olmanıza sevindim tatlım,iyi olsun bıcırık :)
millan ya eşinle konuş annende kalın..eşin sadece elektrik faturası yatırır ya da doğalgaz içi rahat edecekse..ama heleki losusayken seni soktuğu sıkıntıya değmez..ama mecbur kalırsanız kaynanda kalırsan da görme ,duyma..ne kadar buna inanmasam da yapmaya çalış..anneme diyorum ki bebeğim bi doğsa biliyorum kaynanam kalır bizde..kalsın tabii torunu..şimdi çocuğu zeytinyağı işle ovmak isteyecek, ter kokusuolmasın diye tuz ile ovmak isteyecek, ama inanırmısınız onlar gözümde yok,ssevinçle istediklerini gördüm ya yapsın,bişr sürü torun geçmiş elinden,çocukları falan..tek moralimi bozacak bişey demesinde alsın torununu hoplatsın,zıplatsın..
bu arada ben iğneye devam ediyorum..hiç acımıyomuş ya :)) çok şükür morarma da olmadı..ama günüm henüz bugün geçtiği için randevu alabilirsem yarın yada öbürgün doktora gidicem....
çok gerileri okuyamadım..topikte başka atraksiyon yok sanırım
iyiyim cnm çok şükür sağol... yaatamagün kötü haber nereye gidioruz böle Allahım sen şaşırtma kimseyi( bende dün akşam haberlerde vapurdan düşen adama çok üzüldüm göz göre göre öldü adam ya (
Canım sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Ayyy o adama bende cok uzuldum yaaa pisi pisine gitti adam tamamen etraftakilerin aptalligi yuzundn.
günaydın kıslardün doktoru arayıp sordum. anlattım korkulacak bişey değildir dedi. gitsem mi bugün yeniden hormonlara baktırsam mı diye düşünüyorum ama bu ay en azından zamanında adet oldum diye düşünüyorum. :44: bu ay kendi haline bıraksam gelecek ayda olmassa mı gitsem doktora :26: bir de kıslar aklıma şu takılıyor. eşimde kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyor sürekli erteliyor. acaba onla da ilgili olabilir mi her ay hüsrana uğraması. eşim hiç doktora gitmedi aslında ben spermlerine de baktırsın istiyorum ona göre boşa umutlanmayıp tedavimizi olsak diye düşünüyorum ama o pek oralı oolmuyor nedense aaamaaaan neyse bakalım bu ay nolcek hem daha korunmayı bırakalı 1 yıl olmadı doktorun deyimiyle bakalım belki bu ay olur bu ay daha sıkı çalışcam küsmek darılmak yok kocişle
sizler nasılsınızzzzz
iyiyim cnm çok şükürr herşey yolunda ama yavaş yavaş zorlanmaya başladım özellikle hareket ederken nefes darlığı çekmeye başladım birde nedense sağ kulağımda kalp atışımı duyuyorum bu özellikle merdiven çıktığımda falan oluo :44:
iyiyim cnm çok şükürr herşey yolunda ama yavaş yavaş zorlanmaya başladım özellikle hareket ederken nefes darlığı çekmeye başladım bidalgdense sağ kulağımda kalp atışımı duyuyorum bu özellikle merdiven çıktığımda falan oluo :44:
şimdi bizim kalp atışları 1,5 kat falan arttı canım ondan çabuk yoruluyoz benimde kalbim öyle atıyoki nefes almaya yetiştiremiyorum bazen. kulağından duymanda çok normal aynısı bendede var..hehehe yalnız değilmişim
O bendede wsr cnm hele sırt ustu yatarken bazen oyle bir oluyorki kalbim agzımdan cikip firlayacak gibi. Hareket ederken cok fazla yoruluyorum hmn tikaniorum dalga gecio bnm odunda benimle. Oyle olunca sanki bilerek yapıom.
inşallah bekler kuzucuğun sagocumEwet cnm ben nette okumustum doguma yaklastıkca her hafta doktora gitmek gerekiyormus. Bnm doktor beni iki hafta sonra cagirdi tekrar.
Ona kalsa subat sonuna kadar dogum yapmm yasak ama bana nedense iki uc hafta sonra dogack gibi gelio mart basıni beklemeyecek
ben haberleri izlemiyorum uzun zamandırsağol lilyumcum sen nasılsın? internette çok kötü bi haber okudum. çok kötüyüm yaaaa
Kocaeli Gazetesi - Son Dakika Haberleri - Bunun ad VAHET!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?