inşallah bekler kuzucuğun sagocum
sen bol bol dinlen o da annesini dinlesin :)))
ben haberlerihaiyorum uzun zamandır
ama sen paylaştın diye açtım okudum
keşke okumasaydım(((
bebek açlıktan mı ölmüşkıyamam o kuzuya yaaa
Allah cezasını versin annesini öldüren o manyağın(((
bebeğin çocukların ne suçu var
ayyyy aşağıdaki yazıya göre 99 günüm kalmış yaa kalbim fırlıcaktı yerinden ayy çok heyecanlandımmm :18::18::18::18:
zaman öyle gehehehei lilyum :)))
benimkine bak 39 yazıyor
zaman öyle geçiyor ki lilyum :)))
benimkine bak 39 yazıyor
ayyyy aşağıdaki yazıya göre 99 günüm kalmış yaa kalbim fırlıcaktı yerinden ayy çok heyecanlandımmm :18::18::18::18:
inşallah bekler kuzucuğun sagocum
sen bol bol dinlen o da annesini dinlesin :)))
ben haberleri izlemiyorum uzun zamandır
ama sen paylaştın diye açtım okudum
keşke okumasaydım(((
bebek açlıktan mı ölmüşkıyamam o kuzuya yaaa
Allah cezasını versin annesini öldüren o manyağın(((
bebeğin çocukların ne suçu var
Aksam haberlerde izlemistim bn bunu cok uzulmustum benegin ilk dogum resmini falan gostermislerdi. Kadinin kocasindan haber alinamio adam ya cinayetleri isledi ortadan kayboldu yada adamı kacirdilar.
arkandan ben geliyorum inşallah hayırlısıyla. benim arkamdanda miyopi.senden öncede sagocum. bizden öncekiler artık yakın zaten. en sonda ecem şimdilik
arkandan ben geliyorum inşallah hayırlısıyla. benim arkamdanda miyopi.senden öncede sagocum. bizden öncekiler artık yakın zaten. en sonda ecem şimdilik
kızlar yazdıklarınızı okudum..
bende zaten dunden berı hıcbıse yokmus gıbı davranıyorum..
zamana bıraktım bakalım neler olcak..
kı ben orda kalacagımıza emınım yaniii..
o donem kocamda calısmıyor olcak,
orda kalıyor olsakta benı o evde o kadınla yalnız bırakmasını ıstemem..
ben evdeysem oda evde olcak hep:S
tabı bunları ona soylemedım,soylersem kalmayı kabul etmıs gıbı olcam..
şimdilik dua edıyorum ıcımden ınsallah o duruma gelmeyız dıye..
ama esımın son tercıhı bu degıl..ilk tercıhı bu onu tanıyorum..
zaten dun aksam yemege cıkmıstık,orda da arkadasının karısının dedıgı lafı soyledı yıne..
lohusalıkta ınsanın kendını camdan atası gelır lafını...yaa ne kadar abartıyor dımı dıye bana soruyor..
amacı konuyu acmaktı herhalde..bende bılemem daha once lohusa olmadım hıc dedım..
konuyu kapattım..bahsedıp canımı sıkmak ıstemıyorum cunku..
dunde tam evden kocamla cıkmak uzereyken kaynanam aradı benı..
günü varmıs da,ona dolma sarmaya gelebılırmıymısım
bende gelemem annemle cıkıyorum salı gunlerı dedım,kocamın yanında..
kocamda kızamaz zaten kızmadı da..benım bı salı gunlerı dısarı cıktıgımı bılıyor,
kaldıkı 2 haftadır onu bıle cıkmamıstım..bıde lafı soktum buda hep salı gunlerı bana bı ıs soyluyor dedım..
gercektende oyle hep salıları benden bıse ıster:s
kocamda yok canım o unutmustur annenle cıktıgını dedı..
neyse oglen 2 de benım gezme ısım bıttı..kaynanamı aradım,gelım dolmanı sarmaya dıye..
hee yok kızım ben sardım onu dedı..
bende ıyı tmm dedım kapattım..
nerdeyse 1 bucuk aydır ılk defa benı aradı..oda dolma sar demeye
duygu dedıgın yontemı kocama alakasız bı zamanda soylerım..
fınansbankın kredı kartı yok bızde ama buda bı care olur belkı ne dıyım..
adama baksana köpegınden bıle vazgectı..yakında belkı bızde ona cok yuk oluruz..
bızden de vazgecer..
bu arada buğlem ısmı olmayacak sanırım..
cunku kocam kafaya takmıs sureklı yok i harfıyle baslamıcak..
yok içinde ğ olmıcak..cunku ıngılızce telaffuz edılemıyormus bu ısımler..
olurda kız yurt dısına cıkarsa zorluk cekmesın dıyor..
tee allaaaam yaaaaa..sen önce dötunu toparla be adam!!
zaten buglemıde kendı secmıstı..benıde alıstırdı aylarca bugleme..
şimdi vazgectı:S
neyse bı yandan ısım bulmam lazım yaniiii..bayılacam artık:S
dunde iç çamasırlarımı,emzırme sutyenını,gögus pedını,pısık kremını,bebegın sabununu,vucut sampuanını,alkol ıcermeyen ıslak mendıllerını,sabahlıgımı ve bebegın yastıgını aldık annemle..
kısaca artık dogurabılırım sanırım..
dıcektım kıııııı terlıgımı almadıgım aklıma geldı sımdı:S
Canım ya bi liste yapabilirmisin bebek için neler aldın, bende yavaş yavaş başlamak istiyorum ama neler alınır hiç bilmiyorum
Amaan kıslar boşveriiin hayırLısıyLa doğurunda bebeklerinizi de hayırLısıyLa kucağınıza alında derdiniz kaynanada kalmak olsun..
Ewt can sıkıcı bi durum ama yapıcak bişey yoksa da durumdan keyif çıkarmaya bakın siz bebişlerinizi düşünün..
İşte hiçbişey 4-4lük olmuyor yaa..Hamilesn doğuracan anne olacan belkide hayatında en mutlu anın diye adlandıracağın anın olacak inş ama yanında da illaki başka sıkıntılar da oluyor işte neyse onlarda nazarlık olsun napalım
Bizde ALLah nasip ederde bebeğim olursa evliliğimizin en züürt en sıkışık zamanına denk gelecek..Yani o hayalini yaptığım bebek alışverişi çok olamicak çünkü ne var ne yok tedaviye harcmış olacaz..Bi yandan eşim hala memurluğa atanamadı..
Ama hiçbiri gözümde değil napalım ALLah kullarını başıboş bırakmaz..Her bebekte rızkıyLa gelir..Bİ yerden bişey çıkar merak etmeyin hep öyle olur..Hele kız çocukları 9 bereketle gelirmiş derler..Peygamber efendimizde buyrmuştur ya ilk çocuğun kız olması daha hayırlıdır diye..
Sıkmayın canınızı oyüzden kıslar hamileliğinizin şu son aylarının keyfini çıkarın..Şimdiden sonraları düşünüp kendinizi üzmeyin..
Gün doğmadan neler doğar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?