Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ama umarım kocan oyle bı dusuncesızlık yapmaz..
senın aılen göremıcek mı yanı torununu:S
gercı ben bu adamlardan her turlu dusuncesızlıgı beklıyorum artık:S

bende yemegı hazırlıyım aksama ugrasmıyım..
sonrada gelıp isim aramaya devam etcem..
adam tutturmus bı azra gıdıyor..
nefret edıyorum o isimden yaaaa..
azra akını hıc sevmem ben..
bende beren dıyorum oda onu sevmıyor..
bakalım ne olacak..

Bizim tüp bebek hemşiresinin ismi Nurefşan..değişik geldi bana anlamıda nur saçan demekmiş..PEygamber efendimizin sıfatlarındanmş aynı zamanda..

cnm nekadar çocuğunlada ilgilensen yinede kendi ewinde rahat ettiğin gibi edemezsin... ben kaynanamı çok sewiorum oda bana lohusalıkta gel bende kal dedi tek başına kadın zaten kayınpederim rahmetli oldu. Bişi diemedim kadına üzmek istemedim şimdi orda kalsam annemle kardeşimde kalmak isticek olmıcak yabancı gibi olcaklar bende rahat edemicem en iyisi insanın kendi ewi kalmak, bakmak isteyen gelsin kalsın anacım dimi ama

canım ben dun gittim dr a dr bana iki hafta sonra gel bi de 2 subatta gel dedi iki hafta sora ayın 30 u oluyo tekrar gel git yapmaıp ikisinde gitcem zaten 6sında da seminere cagırdı.bence bişey olmaz dr a gitmene gerek yok gibi

ben de devlet memuruyum maasımızı izinliyken allacakmmıyız bilgin vr mı? yoksa soradan toplu mu alacagız?

hastanede dun dogum kocuyla konustuk normal doogumun 2013 fyatı 1500 lira olmus daha epiduralmıs sezaryanmıs vs eklenince her ozellik için 500 lira eklemek gerekiyomus ya cok pahalı deil mi?2012 fiyatı normal dogumun 1000 liraydı bu bile pahalı

Kiz orasi nasil hastane oyle benim giittigim hastane normal dogum 650
Epidural dogum 850
Sezeryan dogumda 950 eger bebek ypgun bakimda kalirsa oda ssklilara ucretsiz.

Kiz orasi nasil hastane oyle benim giittigim hastane normal dogum 650
Epidural dogum 850
Sezeryan dogumda 950 eger bebek ypgun bakimda kalirsa oda ssklilara ucretsiz.

Canm ya burda ssk acıbademle anlasmalı o yuzden acıbademi tercih ettik, sskın odediğinin dısında 1500 vermemiz gerekecek eger normal dogum olursa, yani keske normal bi hastane tercih etseydik diyorum bu fazla lux oldu bizim için. bize zamlanacagını soylediler ama bu kadar beklemiyoduk yuzde 50 zam yapmıslar

kızlar sıze bı derdımı daha anlatiim..
gecen mayıs ayında,kaynımın ımam nıkahlı sevgılısı dukkan cok kalabalıkken gelmıs..
dukkandan para almaya..(o donem bunlar evlerını yaptırıyorlardı ya,kayınbıraderımde bunu yollamıs para ıcın)
kız kocama soylemıs,kocamda o sıkısıklıkta buna sert cvp vererek vermıs parayı..
(kocam sınırlenıyor cunku beyfendı calısmadan parasını alıyor,benımkı sabahtan aksama kadar yardırarak)
neyse artık kızda bunu kocasına! nasıl anlatıyorsa,cocuk bıdaha kocamla konusmuyor..
derken bıgun (benım hamılelıgımı doktora gıdıp teyıt ettırdıgım gun) kayınpederım sehırdısına cıkıyor ve dukkanı kocama emanet edıyor..
gıderkende kasadan kımse bıse almasın..ben donunce verecem herkese dıyor..
neyse ben aksam dukkana gelıyorum..kaynıma selam verıyorum..ama kocamla ıkısı konusmuyor..
kasada hep kocam duruyor..en son gıderkende parayı toplayıp cıkacakken kayınbıraderım gelıyor..
benım parayı ver dıyor..kocam babamdan alırsın dıyor,gıtmeye calısıyor..
derken kaynım kocamın bogazına yapısıyor..kocam kılını bıle kıpırdatmıyor ben varım dıye..
dukkandakıler ayırıyor bunları..benım sınırlerım bozuluyor..ben varken bunu yapabılmesıne
neyse ertesı gunde bız tatıle cıkıyoruz..
derken babamın hastalıgını ogrenıp 1 hafta sonra dönuyoruz..
hastnelerde beklıyoruz,babam vefaat edıyor..ve bana,kocama,aıleme bassaglıgı bıle dılemıyor kaynım ve o kız:S
kaynanam neden boyle yaptıklarını soruyor onlara..
yok ben kaynımı yolda görmusum basımı cevırmısım..
(yalana bak,ben en son gordugumde zaten dukkanda selam vermıstım..oda gıderken kocama dalmıstı..
derken alanyaya gıttık..donduk hastaneye..babam vefaat ettı..ben ne ara gezerken bunu gördum!!)
yok o kızında abısı cezaevıne gırmıs,dayısı ölmus kımse ona bıse dememıs..
ben zaten kızla tanıstıgımda abısı cezaevındeydı..bundan banane!
dayısı ölmusse,benımde bu yıl dayım öldu!!
sacmalık yanı..
kaynanamda kızmıs bunlara,sızın yaptıgınız ınsanlık degıl..o kızın babası ölmus..dedıgınız seylere bakın..
(neyse kaynanamla kız ogunden berı konusmuyolar hala)
derken gecen dukkanda kavga cıkmıstı kaynım ve kayınpederım arasında..
kocamda kardesını koruyarak ayırınca,bızımkıler barısıyolar..
gecen bıze mac ızlemeye gelıyor cocuk..ben o gelcek dıye anneme gecıyorum..
cunku karsılasmak ıstemıyorum..yanlısı bana yaptı cunku..ve dahada barısmayı,konusmayı dusunmuyorum..
aksam ıs cıkısı kocamla tavlaya gıdıyolar,kocam benıde cagırıyor:S
kocam kendı barıstı dıye benımde hemen herseyı unutmamı beklıyr..
ben kaynımı cok severdım,hala daha severım..ama asla affetmem bı daha..
benımle sounun varsa bana dıleme bassaglıgı tamam gıt anneme de..
hıc beklemezdım ondan bunları..oyuzden cok kırıldım..
kocamda kın tutan bırı olmadıgından su ara cok samımıler..her dakkaları bırlıkte..
araları ıyı olsun ben bundan sıkıntı duymam..hatta sevınırım,kocam ısteyken cok bunalıyor..
hıc olmazsa kardesıyle atıyorlar streslerını..
ama benden de barısmamı konusmamaı beklemesı yanlıs degılmı?
sımdı cocugum dogcak,sanırım bebegı görmeyede gelır..bılmıyorum ne yapcam ozaman..
asla konusmam tabi bıdaha hıc..
bıraz uzun oldu ama ne ediiiim

Son düzenleme:

millancım canını sıkma Allaha dua et inşallah düşündüğün gibi geçmez orda kalsan bile
Allah yardımcın olsun ne diyeyim senin yerine kendimi koyuyorum da
bende evimde olmak, düzenimi ilk günden kurmak istiyorum
benimde annem diyor gel bende kal ben bakarım diye
evlerimiz çok yakın zaten, birde annemde bile rahat edebilirmiyim bilmiyorum
çocuk ağlayacak gecenin bi vakti belki, evdekileri rahatsız eder miyiz diye şimdiden düşünüyorum
diyorum ya Rabbim yardımcın olsun.

isim konusunda elif ve zeynep çok hoşuma gider benim
birde hacer

sen iyice paranoyaya bağladın millancım. niye vazgeçsin adam sizden canım. vazgeçecek olsa sizi düşünmez. hepimizin başına gelebilir. bende şuan kendi ailemle yaşıyor. hiç deme ama onlar senin ailen diye. ev ev üstüne olmuyor. bende kendi düzenimi kurmak istiyorum. kocamla uzanıp beraber tv izlemek istiyorum. napalım biraz sabretcez. daha dur bakalım gün doğmadan neler doğar.

bende gitmeyeyim diye düşünüyorum
zaten sıkıntı olunca gidiyorum
ama biz daha doğumu falan hiç detaylı konuşmadık
normal doğumu öneriyorum ve elimden geldiği kadarıyla normal doğum yapman için uğraşacağım dedi geçen
ama epidural mi yoksa başka şekilde mi yada gecenin bi yarısı sancım tuttu sıcak yatağından kalkıp doğuma gelir mi hiç bilmiyorum

maaşı her ay çalışıyor gibi alacağız canım
istersen maaş yapan birime sorabilirsin
toplu para işçi statüsünde çalışanlarda oluyor diye biliyorum.
benim gittiğim hastane en dandiği galiba
aralıkta sordum normal yada sezeryan farketmiyor 350 tl dediler
2 gece gözetim altında tutuyorlarmış

ayy fenalık getirdiniz valla miyopicim millanla beraber hiç derdiniz mi kalmadı kuzum sizin. bi doğurun bakalım hayırlısıyla nerde kalcanız geriden gelsin. böyle düşüne düşüne kalcaksınız sonunda kayınvalidelerinizin eline söylim bak.

nası dayandın kız o kadar saat benim kota ancak 1 saat daha fazla gezemiyorum hatta o bile zor. yazık ama ayaklarınada yorma o kadar. havaya dikseydin bari gelince.

bencede şimdiden bişey alma ben 2 sene de zor toparlandım. belki çok hızlı kilo verirsin belki biraz uzar belli olmaz yani. idare et şimdi

hayrili gunler canlar nassiniz
ben ic guveysinden halliceyim
canim cok sikkin ama yazasimda yok
siz nasilsiniz ne var ne yok

evet kızlar benımde umudum o..gun dogmadan neler dogar..bekleyıp görcem..
ınsallah o eve gıtmeden kurtulurum su sıkıntılardan..
kımseye bıse yansıtmıyorum..ben kocama vıdı vıdı edersem bu konuyla ılgılı işin inada bınmesınden
veya sınırle sacma sapan seyler soylemesınden korkuyorum..
oyuzden sessızce beklıcem..konu acıldıgında da kapatcam..
kendımı bunaltmak ıstemıyorum sımdıden..
hem kaynımla ılgıllı bıseyler yazdım sımdı..
o cocukta anasına gelıp gıdıyor sureklı..
kocamda orda olunca daha cok gelır
ben naapcam odaya mı kıtlıcem kendımı görmemek ıcın bılemıyorumkı:S
oyuzden susup beklıcem

Millan sen mi demiştin bende dikkat eksikliği var diye : )

Kızım nasıl hatırlıyon olayları tane tane anlation bu da ayrı bi yetenek kendine haksızlık etme bi daha : )

Valla sen yazdığında okumaktan hiç sıkılmıyorum çünkü anlatış tarzın tane tane anlaşılır bi şekilde..Bazen bi derdim var da konu okurken bakiorum devrik cümleler yanlış yazılmş kelimeler ayyy hiç gelemem hemen çıkıyorum ordan ..

Şİmdi gel gelelim konuna ..Sen bu kadar kinlimisin kız ? Tamam tavrını yapmışsın zaten yapmayada devam ediosun ama bence fazLa abartma..Onlar abi kardeş sürekli öyle halleri olabilir ama senin yanında denk gelmesi kötü olmuş tabi..Ama artık onlarda barışmış sende büyütme boşver sonuçta çocuğunun amcası olacak o da..

Hee diğer çakma eltine gelince ona bende uyus oldum..ne bilim hayat tarzına mı desem yoksa gurursuz bi şekilde gelip para istemesine mi desem bilemedim artık..Onla görüşmek zorunda değilsin..onu boşver de kaynınla fazla uzatma ..

canım biz konustuk dun dogumu, 2 subatta gittiğimde catı muayenesi yapcak ve ona göre karar vericez. normal dogumdan yana oldugunu soyledi, dayanamazsan epidural yaparız dedi ama ben epidural istemiyorum zaten +500 lira epidural, hadi oarayı gectim herseyin en saglıklısı dogalı Allah dusurmesin... maası toplu alcaksam diye korktum cunku ev kredimiz var nasıl oderiz devlet memurları normal alıyo oyleyse

gelmez gelmez. otursunlar oturdukları yerde. benimde çok aşağıda karnım. zaten hep kasıklarımda duruyor tekme atıyor göbeğimde hissedemedim daha. hayırlısıyla atlatsak bi 9 ay ı

benimki hiç yukarı çıkmadı hep kasıklardaydı
hala da orda :))
merak etmeyin kızlar inşallah zamanına kadar bekleyecek bebekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…