Dua et Rabbim bi çıkış yolu gösterecektir eminim. Olmazsa da olanda hayır var deyip bazı şeylere katlanıcaz napalım. Bende çok korkuyorum millan ya, doğumdan sonra hadi annemlere gidelim orda kalalım derse diye. Bende çalışıyor gidip gelmene benim gönlüm razı olmaz falan bahane ederim diyordum ama adam geçen gün birsürü yıllık iznim var sende doğum iznine ayrılınca bende alırım dururum yanınızda dedi. Benim kaynar sular döküldü başımdan. Daha hiç böle bişiyin lafı olmadı ama bizde adet böle derlermi diye çok korkuyorum. Rabbime dua ediyorum inşallah böle bi durum olmaz diye çünkü benim kaynanam çok panik bi kadın, birde çok batıl inançları var. Hamile kaldım kalalı zaten çok sinirlerim bozuluyor söledikleri şeylere, çocuk doğuncada böle olursa sütüm falan kesilirse diye korkuyorumBİrde sen yine aynı şehirdesin çok bunalırsan anneni falan çağırırsın boş gününde. Bİzim ölede değil. Annem şuan burda ama ben kaynanama gidersem annemide getirememki yanımda İnşallah gerek kalmaz böle şeylere
bende yemegı hazırlıyım aksama ugrasmıyım..
sonrada gelıp isim aramaya devam etcem..
adam tutturmus bı azra gıdıyor..
nefret edıyorum o isimden yaaaa..
azra akını hıc sevmem ben..
bende beren dıyorum oda onu sevmıyor..
bakalım ne olacak..
eslem yaa bende onu dusunup bıraz morallenıyorum..
bebegımle ugrasmaktan belkı nerde oldugumu bıle anlamıcam dıyorum ıcımden..
ama ben kendı evımde olup,rahat rahat herkes gelsın ıstıyorum bana..
kardesım yenı evlıyken kaynnasıyla yasardı..bız bebek gormeye bıle utana sıkıla gıderdık,
acaba cokmu gelıyoruz rahatsız mı edıyoruz gıbı..
halbukı ılk kez bı bebegımız olmus,doya doya bı yasayamadık ılk hallerını..
anca zaman gecınce kardesım bıse gelıp gıdebılmeye baslayınca doyduk yegenıme
benimki de 2 şubat :))
geçen hafta dr a gittiğimde 3 hafta sonra gel hem kontrolunu yapalım
hem doğum iznine ayrılabilir diye yazı yazıp vereyim demişti
senin dr da aynı mı :26:
benim bildiğim bu haftalarda daha sık kontrole gitmemiz gerekiyor
21 inde aile hekimine gidecem
acaba dr a da gitsem mi ki
canım ben dun gittim dr a dr bana iki hafta sonra gel bi de 2 subatta gel dedi iki hafta sora ayın 30 u oluyo tekrar gel git yapmaıp ikisinde gitcem zaten 6sında da seminere cagırdı.bence bişey olmaz dr a gitmene gerek yok gibi
ben de devlet memuruyum maasımızı izinliyken allacakmmıyız bilgin vr mı? yoksa soradan toplu mu alacagız?
hastanede dun dogum kocuyla konustuk normal doogumun 2013 fyatı 1500 lira olmus daha epiduralmıs sezaryanmıs vs eklenince her ozellik için 500 lira eklemek gerekiyomus ya cok pahalı deil mi?2012 fiyatı normal dogumun 1000 liraydı bu bile pahalı
Kiz orasi nasil hastane oyle benim giittigim hastane normal dogum 650
Epidural dogum 850
Sezeryan dogumda 950 eger bebek ypgun bakimda kalirsa oda ssklilara ucretsiz.
Tabo bnm zillim acelecilik edip erkenden gelmezse
bu arada buğlem ısmı olmayacak sanırım..
cunku kocam kafaya takmıs sureklı yok i harfıyle baslamıcak..
yok içinde ğ olmıcak..cunku ıngılızce telaffuz edılemıyormus bu ısımler..
olurda kız yurt dısına cıkarsa zorluk cekmesın dıyor..
tee allaaaam yaaaaa..sen önce dötunu toparla be adam!!
zaten buglemıde kendı secmıstı..benıde alıstırdı aylarca bugleme..
şimdi vazgectı:S
neyse bı yandan ısım bulmam lazım yaniiii..bayılacam artık:S
dunde iç çamasırlarımı,emzırme sutyenını,gögus pedını,pısık kremını,bebegın sabununu,vucut sampuanını,alkol ıcermeyen ıslak mendıllerını,sabahlıgımı ve bebegın yastıgını aldık annemle..
kısaca artık dogurabılırım sanırım..
dıcektım kıııııı terlıgımı almadıgım aklıma geldı sımdı:S
kızlar yazdıklarınızı okudum..
bende zaten dunden berı hıcbıse yokmus gıbı davranıyorum..
zamana bıraktım bakalım neler olcak..
kı ben orda kalacagımıza emınım yaniii..
o donem kocamda calısmıyor olcak,
orda kalıyor olsakta benı o evde o kadınla yalnız bırakmasını ıstemem..
ben evdeysem oda evde olcak hep:S
tabı bunları ona soylemedım,soylersem kalmayı kabul etmıs gıbı olcam..
şimdilik dua edıyorum ıcımden ınsallah o duruma gelmeyız dıye..
ama esımın son tercıhı bu degıl..ilk tercıhı bu onu tanıyorum..
zaten dun aksam yemege cıkmıstık,orda da arkadasının karısının dedıgı lafı soyledı yıne..
lohusalıkta ınsanın kendını camdan atası gelır lafını...yaa ne kadar abartıyor dımı dıye bana soruyor..
amacı konuyu acmaktı herhalde..bende bılemem daha once lohusa olmadım hıc dedım..
konuyu kapattım..bahsedıp canımı sıkmak ıstemıyorum cunku..
dunde tam evden kocamla cıkmak uzereyken kaynanam aradı benı..
günü varmıs da,ona dolma sarmaya gelebılırmıymısım
bende gelemem annemle cıkıyorum salı gunlerı dedım,kocamın yanında..
kocamda kızamaz zaten kızmadı da..benım bı salı gunlerı dısarı cıktıgımı bılıyor,
kaldıkı 2 haftadır onu bıle cıkmamıstım..bıde lafı soktum buda hep salı gunlerı bana bı ıs soyluyor dedım..
gercektende oyle hep salıları benden bıse ıster:s
kocamda yok canım o unutmustur annenle cıktıgını dedı..
neyse oglen 2 de benım gezme ısım bıttı..kaynanamı aradım,gelım dolmanı sarmaya dıye..
hee yok kızım ben sardım onu dedı..
bende ıyı tmm dedım kapattım..
nerdeyse 1 bucuk aydır ılk defa benı aradı..oda dolma sar demeye
duygu dedıgın yontemı kocama alakasız bı zamanda soylerım..
fınansbankın kredı kartı yok bızde ama buda bı care olur belkı ne dıyım..
adama baksana köpegınden bıle vazgectı..yakında belkı bızde ona cok yuk oluruz..
bızden de vazgecer..
canım ben dun gittim dr a dr bana iki hafta sonra gel bi de 2 subatta gel dedi iki hafta sora ayın 30 u oluyo tekrar gel git yapmaıp ikisinde gitcem zaten 6sında da seminere cagırdı.bence bişey olmaz dr a gitmene gerek yok gibi
ben de devlet memuruyum maasımızı izinliyken allacakmmıyız bilgin vr mı? yoksa soradan toplu mu alacagız?
hastanede dun dogum kocuyla konustuk normal doogumun 2013 fyatı 1500 lira olmus daha epiduralmıs sezaryanmıs vs eklenince her ozellik için 500 lira eklemek gerekiyomus ya cok pahalı deil mi?2012 fiyatı normal dogumun 1000 liraydı bu bile pahalı
Dua et Rabbim bi çıkış yolu gösterecektir eminim. Olmazsa da olanda hayır var deyip bazı şeylere katlanıcaz napalım. Bende çok korkuyorum millan ya, doğumdan sonra hadi annemlere gidelim orda kalalım derse diye. Bende çalışıyor gidip gelmene benim gönlüm razı olmaz falan bahane ederim diyordum ama adam geçen gün birsürü yıllık iznim var sende doğum iznine ayrılınca bende alırım dururum yanınızda dedi. Benim kaynar sular döküldü başımdan. Daha hiç böle bişiyin lafı olmadı ama bizde adet böle derlermi diye çok korkuyorum. Rabbime dua ediyorum inşallah böle bi durum olmaz diye çünkü benim kaynanam çok panik bi kadın, birde çok batıl inançları var. Hamile kaldım kalalı zaten çok sinirlerim bozuluyor söledikleri şeylere, çocuk doğuncada böle olursa sütüm falan kesilirse diye korkuyorumBİrde sen yine aynı şehirdesin çok bunalırsan anneni falan çağırırsın boş gününde. Bİzim ölede değil. Annem şuan burda ama ben kaynanama gidersem annemide getirememki yanımda İnşallah gerek kalmaz böle şeylere
hazır kımse yazmıyor ben yazacaklarımı yaziiim hep
dun bebıs cok rahatsız ettı benı..
okadar hantaldımkı..yurumeye halım yoktu hıc..cok yoruldum..
bıde bıraz asagıya mı kaydı ne tasımakta cok zorlandım..
oturmakta bıle cok zorlandım..onda bıle sıkıstı karnım..
vede catlıyacak gıbıydı hep,semsert..sankı ıcınde tas vardı yaa..
ayaklarım ayakkabıda ıkı buklum oldu..okadar sıstıkı parmaklarımı kıvrık tuttum ıcınde hep..
sabah 11 de evden cıkmıstım..6da annemde ayrılıp kocamla alısverıse ve yemege gıttık derken 10 bucukta anca eve geldım..
perısan oldum yaniii
uzunca bı sure cıkmam sanırım..
o degılde magazalarda o kadar guzel seyler varkı,ve oyle ıcım gıdıyorkı..
sadece bakmakla yetınıyorum hep..
unıformamı 1 ay daha tasımak zorundayım cunku..
kocam dıyo yaa alalım dogumdan sonra gıyersın..
ben kabul etmıyorum..cunku lohusalıkta evden cıkamıcam..
ortalama 2 bucuk ay boyle devam etmem lazım..
sımdı alınca belkı mevsımı bıle tutturamıcam yıne gıyemıcem
bende gitmeyeyim diye düşünüyorum
zaten sıkıntı olunca gidiyorum
ama biz daha doğumu falan hiç detaylı konuşmadık
normal doğumu öneriyorum ve elimden geldiği kadarıyla normal doğum yapman için uğraşacağım dedi geçen
ama epidural mi yoksa başka şekilde mi yada gecenin bi yarısı sancım tuttu sıcak yatağından kalkıp doğuma gelir mi hiç bilmiyorum
maaşı her ay çalışıyor gibi alacağız canım
istersen maaş yapan birime sorabilirsin
toplu para işçi statüsünde çalışanlarda oluyor diye biliyorum.
benim gittiğim hastane en dandiği galiba
aralıkta sordum normal yada sezeryan farketmiyor 350 tl dediler
2 gece gözetim altında tutuyorlarmış
gelmez gelmez. otursunlar oturdukları yerde. benimde çok aşağıda karnım. zaten hep kasıklarımda duruyor tekme atıyor göbeğimde hissedemedim daha. hayırlısıyla atlatsak bi 9 ay ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?