Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Masalberra sen hemen hamile kalmıştın dimi ?

Bizim gibi herşeyi öğrenecek kadar beklemedin yani

Aslında en güzeli seninki ..

Canim artik ozel hastanelerde bebek yogun bakimlarindam ucret alinmio eger onu sorun edersen. benm oyuzden icim rahat devlet hastanelerine guvenemiorum bn nedense.

Öhö öhööhö cok yaramaz olurlar dogru ben duvardan dusup kafama cam batırmistım dikis attılar sonra hehehe... ismimi rahmetli dedem koymus ben cok seviorm o yuzden

ne bilim sagocum. epey bi zeynep tanıyorum. pek öyle sessiz mülayimini görmedim duymadım. çocukluklarıda çok hareketli yetişkinlikleride çok sosyal. tabi istatistik sadece benimki. mesela mehmetler çok çalışkan oluyor yani benim çevremde öyle. ahmetler biraz çalışmayı sevmiyor sanki. rahatına kendine düşkün oluyorlar gibi. vsss

Hmm şu mesele..Vaay çakallar ..

Gelde uyus olma harbiden..Hem ev hem araba oh valla..

Amaan dünya malı şekerim..Ortada bi hak yeme bi haksızlık gibi bişey varsa illaki çıkar bi taraflarından..

Canim artik ozel hastanelerde bebek yogun bakimlarindam ucret alinmio eger onu sorun edersen. benm oyuzden icim rahat devlet hastanelerine guvenemiorum bn nedense.

evet benimkindende almadılar zaten bi kuruş 325 lira verdim. 3 günd eben yattım epey iyide baktılar aslında. aman ne bilim ekonomi yapcam diye millet sigaraya veriyo o parayı 1 ayda. hiç canımın kıymetini bilmiyorum ben. hep hesap hep hesap

slm kızlarrrr,,,,,

bakdım baya gecmıse ,,ne cenenız dusuo ben yokken beeeeeeeeeeeeeee
zaten adetıme kalmıs 2 veya 3 gun gergınım ,,,daha lekenmedımde ,,,,,
yıkarım ulennnnnnnnnnnnnnn yakarım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya parmagıyla mı makınayla mı onu bilemedim yoksa alttan muayene olnu biliyorum ya ben cok korkarım yaaaaaaaaa( acıyo sanırım ya bastıracak mı cok utanırım bi de darlandım simdiden gulme kız napim işte bilemedim
Masalberra sen hemen hamile kalmıştın dimi ?

Bizim gibi herşeyi öğrenecek kadar beklemedin yani

Aslında en güzeli seninki ..
Allah isteyen herkese nasip etsin canım ya sıra sende inş:))

Hmm şu mesele..Vaay çakallar ..

Gelde uyus olma harbiden..Hem ev hem araba oh valla..

Amaan dünya malı şekerim..Ortada bi hak yeme bi haksızlık gibi bişey varsa illaki çıkar bi taraflarından..

yok anam yook..onlara hıcbıse olmuyor..hep sürünen bızız
ama onlar degısık bı cıftler..bı kavga edıyorlar sac saca bas basa..nerde olduklarının önemı yok kufurler havada ucuyor..
sonra baska zaman bırbırlerının askından ölurler:S
kocam ömur bıcmıyor onların ılıskılerıne ama bız oyle dusundukce yıllar gectı gıttı hala bırlıkteler:S
cocuga yazık oldu yanı..senın ne ısın var ıkı cocuklu kendınden buyuk bı kadınla:S
cocukta boylu poslu elı yuzu duzgun..sankı baskası yoktu

kızım acısa keske..benım tek derdım utancım..yoksa kafasını soksa gırer yanı..
acaba boyle desem muayeneden yırtarmıyım
parmagına eldıven takıyormus,sonrada jel suruyormus..
ıkı parmagını sokup kemıklerı kontrol edıyormus..

anlatma beeeeeeeeeeeeeeeeeee ben kasıldım sımdıden

masallberrra bocaver cahıl kal canım bazen cahıl olmak en ıyısı

benim oğlanın kafa çevresi 36 cm doğmuştu. boyu 54 cm. 4 kilo. kordon dolanıp acil sezaryene girdim. bazen keşke normal olsaydı diyorum ama ben ekşını zor yapıyom girmiyoda. o nası çıkardı bilemiyorummm

bosverrrr sinek bile ufacik ama mide bulandiriyor iste su an kafamdakileri dile dokersem gaza gelip yapacaklarimdan korkuyorum meselemi allaha havale ettim yanit bekliyorum

Aha yine noldu bebiş ? Kiminle ilgili odununla mı kavga ettin onu söyle bari ?

örtunun altından yapar belki ( belki seninki yapmaz hepsi yapmıyomus, zaten ası dogurcam onu da bilmiyorum kac kişi içeri de olacak sancı esnasında gelen giden kontrol ediyomu acılma var mı diye bi de nası temizleniosunuz ya agdacıya hiç gitmedim ömrümde, simdi işte zorla aynayla falan

sumısalı kasılma hıc rahat ol,kacınılmaz son bu yaniii..
enınde sonunda yapacaklar bunu:S

muzmut sen ogun doktora gıttın,hala mı barısmadınız..
yoksa barısıp yıne mı küstünüz????

sumısalı kasılma hıc rahat ol,kacınılmaz son bu yaniii..
enınde sonunda yapacaklar bunu:S

muzmut sen ogun doktora gıttın,hala mı barısmadınız..
yoksa barısıp yıne mı küstünüz????

ya ben cok kasılıom yaaaaaa(
bırı yanımda kaşlarını alsın benım ıcım acıo,,,hayatta bakamam ,,
kendım bıle kuafore gıdınce oturuom koltuga gozlerımı kapatıom hemen,,
ben bu tırsaklıkla nasıl dusuk ettım ıkıde kurtaj oldum hala anlamıs deılım

ben hamile kalmadan bikaç kez lazere gitmiştim azalmıştı çok. ağda yapmadım hiç. sonra çıktıkça kendim yapmaya çalıştım işte el yordamıyla falan. normal doğum başlayıp sancını bekletirseler. sık sık rahim açılmasına bakıyorlar. nöbet değşimine denk gelirsen 2 vardiyada bakıyor mecburen. arada sıradada doktor gelip bakıyor.

hee örtu oluyormus ama bastan bacak adam yanlıs delıge gırmıyım dıye
benımkı duydumkı ebelere yaptırıyormus..tek duan onuda son dakka dogum oncesı yaptırır ıns.
dogumda doktorun yardımcıları falan oluyordur..umarım stajer falan olmaz..cumbur cemaat mı dogurcaz:S
sancı zamanı ebe gelıp kontrol edıyormus..en son dogum zamanı doktor gelıp dogurtuyormus..acılma tam olunca yanı..
ozaman kadar eben senınle yavrum

ben aynen jılete devam..yabancı vıdeoları ızledım kadınlar ne guzel kıllı mıllı doguruyorlar..
doguma gıtmeden son bı rötus yaparım artık naapim yaaa..
kadınlar ıcın tras bıcakları var onlardan al..
ben bazen aynayla bazen aynasız yapıyorum alıstım artık görmeden halletmeye

ben de o an oncesinde korkarım ama o anı yasrken super cesaret gelir belki seninki de oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…