Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

pis yaaaaaa

ya ben agda hıc yapamıom yaa,,,,
mıllanın dedıgı gıbı jıletlıom kendımı :))

Bende o ayki cesaretime bağlı olarak makinayla yapiom heryerimi ..

Ama dudak kısmını tam yapamiom kaptırcam makinaya diye korkuom orayı jiletle aliom oluyo mu sana top sakal

ya ben agda hıc yapamıom yaa,,,,
mıllanın dedıgı gıbı jıletlıom kendımı :))

cnm sende kuaföre git hatta gitmeden 1-2 saat önce 1 tüp emla krem sür öle git 15 dk ya temiz uğraştığına jiletlediğine deymez zaten yavaş uzar bidahakinede alışmış olur kılcıklar daha da rahat edersin pambık gibi oluo

Aha yine noldu bebiş ? Kiminle ilgili odununla mı kavga ettin onu söyle bari ?
bosveeeer eslem senin bu aralar hic biseyi takmaman uzulmemen lazim o yuzden anlatmiyom cunku burdan birine bisi oldumu benim bile aklimda kaliyo hep tas kalpli olmama regmen yalan dunya oste bosveeer ben gerekli merciye yolladim

sumısalı kasılma hıc rahat ol,kacınılmaz son bu yaniii..
enınde sonunda yapacaklar bunu:S

muzmut sen ogun doktora gıttın,hala mı barısmadınız..
yoksa barısıp yıne mı küstünüz????
gittim doktora baristik kiz doktor yumurtan olmus bu ayin rahminde gayet iyi polikistik over falanda yok dedicuma gene gitcem bakcak takip ediyoz bu yumurtayi bu ay gorevimiz tehlikekusmedik halen barisigiz 2 eksin bile yaptik baristik barisali

Ama dudak kısmını tam yapamiom kaptırcam makinaya diye korkuom orayı jiletle aliom oluyo mu sana top sakal

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya benım makınede var ama gıcım yemıo yapamıom:))))))))))
agda desen onuda edemıom ,,soguk sıcak cam agda normal bez yapıstırılanlar hepsını denedım ama bır tek jılet kısmını yapabıldım:)))
emla krem kullandım yıne yapamadım:))))))))))))))))
aman her hafta jıletlıom kendımı

top sakal haaa
yaw ben evlenmeden once makınayla alırdım hep..
hemde dudaklarına kadar..
ama evlendım makınamın adaptoru bozuldu..
hala daha yaptırmadım..basladım jılete..
hamıle kalmadan once kardesımden makınasını ıstedım..
ama yyoooook acıya dayanıp alamadım dudakları..
bu boyle gıder artık:S
bacaklarımda pek cıkmıyor zaten..onları jıletlesemde farketmıyor..

kız ben gıdemem kuafore oyle ,,,evlenırken bıle gıtmedım ,,emla kullandım ama yıne acıo cekerken sadece ust tabaka uyusuo kokler masallah yıne dıpdırı yıkılmadım ayakdayım dıo

küs kaldıgımız gunlerın acısını cıkarıos dıon yanı

kız kocanla küs degılsen daha ne derdın var..
hem bak 2 gun oldu barısalı masallah ıkı kez eksın yapmısınız bıle
hayat sana guzel olmalı..

Anaa ne güzel tüysüz huriye senii

Benim bacaklar da iki saat sürüyor mübarek hep batık oluyor bi de ayıptır söylemesi bacaklar uzun benim ..banyoya girip bütün vucudumu temizlediğimde belim iki büklüm olarak çıkmış oluyorum iki saat düzelemiyorum sonra

Bende ayrı ayrı zamanlarda yapıyorum hep..

kız ben gıdemem kuafore oyle ,,,evlenırken bıle gıtmedım ,,emla kullandım ama yıne acıo cekerken sadece ust tabaka uyusuo kokler masallah yıne dıpdırı yıkılmadım ayakdayım dıo

kız bikere açtınmı alışıon bidahaa kadın zaten günde kaçtane şey görüoo umru bile değil senle muhabbet ede ede çatır çatır yoluo ık mık derken bi bakmışn senin kıl yumağı kalmış kel aynak gibi hehehe

eslem yaaa hazır aklıma geldı sorayım dun sordum ama sen cıkdıydın,,
sımdık asılama veya tup bebekde o tedavı suresınce eksın var mı yok mu ? bıraz abuk bı soru oldu ama

eslem yaaa hazır aklıma geldı sorayım dun sordum ama sen cıkdıydın,,
sımdık asılama veya tup bebekde o tedavı suresınce eksın var mı yok mu ? bıraz abuk bı soru oldu ama

Şunu mimoza sorsa anlicamda sen bunu mu merak ettin onca merak edilcek şey varken : ) yok anam aşılamayı bilemicemde tüp bebekte yok ..kanki gibi olduk

ya ne bılım ,,bı kere gıdınce gerısı gelır tabı ama o bıkere olmuyo hıc:)))

hatta bı kere gıttım onun ıcın sonra gırdım kuafore buyrun dedı ne olcakdı sacımı kestırcem dedım saclarımı kestırdım eve gerı geldıydım

kız Allah seni ya güldürdün beni bi arkadaşa bakıp çıkar gibi ee heç doktora falan açmadınmı anam nie utanıon beaa aç gitsin

Şunu mimoza sorsa anlicamda sen bunu mu merak ettin onca merak edilcek şey varken : ) yok anam aşılamayı bilemicemde tüp bebekte yok ..kanki gibi olduk

hahahhahahahahhah:)))))))))))))))))
ya nebılım hanı eksın varsa eger dıcekdım ya eksında da gebe kalınırsa ne olur :))))))))))))
merak ettım beeeeeeeeeeeeeee :)))
nasıl olsa benım hamıle olacagım yok barı oncesınde arastırım dedım hıc bı acıklama sayfasında tup bebekde asılamada falan eksın yasak demıo kı :))))))))))))))))))
hee desene 1 ay kanka modundasınız ayy cok kotu beeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))

Kızlar zaruriyet dışında kadınlar birbirlerine karşı orasını burasını açamaz haramdır..

Ki oranızı kuaförde temizlemeniz zaruriyet değil bi şekilde kendinizde halledebilirsiniz..

Yani belki bilmiyorsunuz diye benden söylemesi..

anam belkı kız şevke gelmıstır sanane
elınden alınınca kıymete bıner böyle seyler

ıste benı engelleyen sey bu ,,,o yuzden yaptıramıom agda
barı bunda tavız olaydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…