ben kuaför kızıyım..hergun degısık bı model yaparım..
belkı boyarım bıle
hem yosun tutmaz..asıl sıcak tutar,dogalgazı az yakarız..kaynanama gecmeyız..
gördun mu nelerı hallettı benımkı
ıkı sene sonrada kestırınce postıs olarak kullanırım
ööögggkkkk mıdem bulandı
ya ben agda hıc yapamıom yaa,,,,
mıllanın dedıgı gıbı jıletlıom kendımı :))
ya ben agda hıc yapamıom yaa,,,,
mıllanın dedıgı gıbı jıletlıom kendımı :))
bosveeeer eslem senin bu aralar hic biseyi takmaman uzulmemen lazim o yuzden anlatmiyom cunku burdan birine bisi oldumu benim bile aklimda kaliyo hep tas kalpli olmama regmen yalan dunya oste bosveeer ben gerekli merciye yolladimAha yine noldu bebiş ? Kiminle ilgili odununla mı kavga ettin onu söyle bari ?
gittim doktora baristik kiz doktor yumurtan olmus bu ayin rahminde gayet iyi polikistik over falanda yok dedisumısalı kasılma hıc rahat ol,kacınılmaz son bu yaniii..
enınde sonunda yapacaklar bunu:S
muzmut sen ogun doktora gıttın,hala mı barısmadınız..
yoksa barısıp yıne mı küstünüz????
Bende o ayki cesaretime bağlı olarak makinayla yapiom heryerimi ..
Ama dudak kısmını tam yapamiom kaptırcam makinaya diye korkuom orayı jiletle aliom oluyo mu sana top sakal
Bende o ayki cesaretime bağlı olarak makinayla yapiom heryerimi ..
Ama dudak kısmını tam yapamiom kaptırcam makinaya diye korkuom orayı jiletle aliom oluyo mu sana top sakal
cnm sende kuaföre git hatta gitmeden 1-2 saat önce 1 tüp emla krem sür öle git 15 dk ya temizuğraştığına jiletlediğine deymez zaten yavaş uzar bidahakinede alışmış olur kılcıklar daha da rahat edersin pambık gibi oluo
bosveeeer eslem senin bu aralar hic biseyi takmaman uzulmemen lazim o yuzden anlatmiyom cunku burdan birine bisi oldumu benim bile aklimda kaliyo hep tas kalpli olmama regmen yalan dunya oste bosveeer ben gerekli merciye yolladim
gittim doktora baristik kiz doktor yumurtan olmus bu ayin rahminde gayet iyi polikistik over falanda yok dedicuma gene gitcem bakcak takip ediyoz bu yumurtayi bu ay gorevimiz tehlike kusmedik halen barisigiz 2 eksin bile yaptik baristik barisali
bosveeeer eslem senin bu aralar hic biseyi takmaman uzulmemen lazim o yuzden anlatmiyom cunku burdan birine bisi oldumu benim bile aklimda kaliyo hep tas kalpli olmama regmen yalan dunya oste bosveeer ben gerekli merciye yolladim
gittim doktora baristik kiz doktor yumurtan olmus bu ayin rahminde gayet iyi polikistik over falanda yok dedicuma gene gitcem bakcak takip ediyoz bu yumurtayi bu ay gorevimiz tehlike kusmedik halen barisigiz 2 eksin bile yaptik baristik barisali
top sakal haaa
yaw ben evlenmeden once makınayla alırdım hep..
hemde dudaklarına kadar..
ama evlendım makınamın adaptoru bozuldu..
hala daha yaptırmadım..basladım jılete..
hamıle kalmadan once kardesımden makınasını ıstedım..
ama yyoooook acıya dayanıp alamadım dudakları..
bu boyle gıder artık:S
bacaklarımda pek cıkmıyor zaten..onları jıletlesemde farketmıyor..
kız ben gıdemem kuafore oyle ,,,evlenırken bıle gıtmedım ,,emla kullandım ama yıne acıo cekerken sadece ust tabaka uyusuo kokler masallah yıne dıpdırı yıkılmadım ayakdayım dıo
Anaa ne güzel tüysüz huriye senii
Benim bacaklar da iki saat sürüyor mübarek hep batık oluyor bi de ayıptır söylemesi bacaklar uzun benim ..banyoya girip bütün vucudumu temizlediğimde belim iki büklüm olarak çıkmış oluyorum iki saat düzelemiyorum sonra
Bende ayrı ayrı zamanlarda yapıyorum hep..
eslem yaaa hazır aklıma geldı sorayım dun sordum ama sen cıkdıydın,,
sımdık asılama veya tup bebekde o tedavı suresınce eksın var mı yok mu ? bıraz abuk bı soru oldu ama
kız bikere açtınmı alışıon bidahaakadın zaten günde kaçtane şey görüoo umru bile değil senle muhabbet ede ede çatır çatır yoluo ık mık derken bi bakmışn senin kıl yumağı kalmış kel aynak gibi hehehe
ya ne bılım ,,bı kere gıdınce gerısı gelır tabı ama o bıkere olmuyo hıc:)))
hatta bı kere gıttım onun ıcın sonra gırdım kuafore buyrun dedı ne olcakdı sacımı kestırcem dedım saclarımı kestırdım eve gerı geldıydım
Şunu mimoza sorsa anlicamda sen bunu mu merak ettin onca merak edilcek şey varken : ) yok anam aşılamayı bilemicemde tüp bebekte yok ..kanki gibi olduk
Şunu mimoza sorsa anlicamda sen bunu mu merak ettin onca merak edilcek şey varken : ) yok anam aşılamayı bilemicemde tüp bebekte yok ..kanki gibi olduk
kız Allah seni ya güldürdün beni bi arkadaşa bakıp çıkar gibi ee heç doktora falan açmadınmı anam nie utanıon beaa aç gitsin
Kızlar zaruriyet dışında kadınlar birbirlerine karşı orasını burasını açamaz haramdır..
Ki oranızı kuaförde temizlemeniz zaruriyet değil bi şekilde kendinizde halledebilirsiniz..
Yani belki bilmiyorsunuz diye benden söylemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?