Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aynen walla canim millet sigaraya verio bir dunya para benim odunumda sigarayı bırakmısti basladı yine o yuzdem hic birseye verdigim paraya acımiorum

bi tane sabit ebe olmaz ki değişik değişik gelip bakarlar gibime geliyo, bence dogumhane de en az 4 kişi olur.belki daha kalabalık olur

bakalım yaa sordum ben gecelik meselesini kıyafeet meselesini filan.normal gelecekmişim muayenede bakacaklarmıs acılmam varsa ordan tek kullanımlık gecelikleri varmıs onu giycekmişim sonra dogum bitince kendi pijamama gececekmişim yani ben gecelikle gelsem bile onunla doguma giremezmişim illa onlugu giyecekmişiö

kadın jileti hiç aklıma gelmedi tuy dokucu krem aldım lapiden o da jiletten daha cok ugrastırdı yaw bekle bekle bi de soradan dedim ya zararlıysa bebişimi sonucta kimyasal vazgectim ondanda. keske agdaya devam edebilseydim ya

Kız jiletle almak bisey degilde sonrasnda kasinmasi adami deli edio. Bende alistm artk bakmadn hallediom zaten dogumdan sonra dogruuuuu lazere gidicm toptan cozüm[/QUOTE .!.:
ben varya bı doguriim iki sene salcam kılları
millan orman ciftlıgıne hosgeldınız

en az 4-5 tane ebe oluyor canım doğumhanelerde. doktorunds arada geliyor bakıyor.
en iyisi doğumdan sonra toparlanınca lazer . çok rahatlık valla. koltuk altı bitti nerdeyse benim. onada bikaç kez gittim hamile kaldım yarım kaldı.kullanma öyle tüy dökücü falan

kız sakın tuy dokucu kullanma..
hamılelere yasak o..formlardan oyle okudum..
yoksa bende onu alcaktım

Ben diyom bak, gelin toplanak biyerde, bi şehirde, bitanede ebe bulak, zaman geldikçe pırt pırt doğurak. Öle elli kişide görmez, istediğimiz gibi normal doğumda yaparız. Suni sancı yemeyiz, zaten tecrübeli ebe bilir, sen yapamican der hastaneye yönlendirir. Onlarıda önceden ayarlarız. Sorun olmazsa normal normal doğururuz işte mis gibin

Kız milanla masal sizim dogum tarihleriniz aynıymıs yaaaa yeni gordum ben...
Benimde arkadasimla ayni gundu dogum zamanımız ama artık benimki belirsiz hehe

anaam küflenmeyesin kız sonra yosun falan tutar durda uğraş sonra çim biçme makinası anca temizler bak

fön çekip örgü yaparsın sende

deli yaa

ben kuaför kızıyım..hergun degısık bı model yaparım..
belkı boyarım bıle
hem yosun tutmaz..asıl sıcak tutar,dogalgazı az yakarız..kaynanama gecmeyız..
gördun mu nelerı hallettı benımkı

ıkı sene sonrada kestırınce postıs olarak kullanırım
ööögggkkkk mıdem bulandı

yoooook bız 3 lü takılıyoz..
millan,merys,masalberra..ucumuzde aynı gun zurnayı zortlatcaz

yoooook bız 3 lü takılıyoz..
millan,merys,masalberra..ucumuzde aynı gun zurnayı zortlatcaz

ivit biz üçlü takılıyoruz
benimkisi oğlan olduğu için en son ben doğuracam sanırsam

kısmetse bu hafta ağdacıya gitcem ben bide hamilelikte kıllar yavaş uzuo aldirıyım 1 ay rahatım jiletten gına geldi bana ne güzel ağda yapıodum emla sürüp şimdi süremeyincce saldım bende

ya ben agda hıc yapamıom yaa,,,,
mıllanın dedıgı gıbı jıletlıom kendımı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…