evet benimkindende almadılar zaten bi kuruş 325 lira verdim. 3 günd eben yattım epey iyide baktılaverdig. aman ne bilim ekonomi yapcam diye millet sigaraya veriyo o parayı 1 ayda. hiç canımın kıymetini bilmiyorum ben. hep hesap hep hesap
hdehalledormus ama bastan bacak adam yanlıs delıge gırmıyım dıye
benımkı duydumkı ebelere yaptırıyormus..tek duan onuda son dakka dogum oncesı yaptırır ıns.
dogumda doktorun yardımcıları falan oluyordur..umarım stajer falan olmaz..cumbur cemaat mı dogurcaz:S
sancı zamanı ebe gelıp kontrol edıyormus..en son dogum zamanı doktor gelıp dogurtuyormus..acılma tam olunca yanı..
ozaman kadar eben senınle yavrum
ben aynen jılete devam..yabancı vıdeoları ızledım kadınlar ne guzel kıllı mıllı doguruyorlar..
doguma gıtmeden son bı rötus yaparım artık naapim yaaa..
kadınlar ıcın tras bıcakları var onlardan al..
ben bazen aynayla bazen aynasız yapıyorum alıstım artık görmeden halletmeye[/QUOT
Kız jiletle almak bisey degilde sonrasnda kasinmasi adami deli edio.
Bende alistm artk bakmadn hallediom zaten dogumdan sonra dogruuuuu lazere gidicm toptan cozüm
hee örtu oluyormus ama bastan bacak adam yanlıs delıge gırmıyım dıye
benımkı duydumkı ebelere yaptırıyormus..tek duan onuda son dakka dogum oncesı yaptırır ıns.
dogumda doktorun yardımcıları falan oluyordur..umarım stajer falan olmaz..cumbur cemaat mı dogurcaz:S
sancı zamanı ebe gelıp kontrol edıyormus..en son dogum zamanı doktor gelıp dogurtuyormus..acılma tam olunca yanı..
ozaman kadar eben senınle yavrum
ben aynen jılete devam..yabancı vıdeoları ızledım kadınlar ne guzel kıllı mıllı doguruyorlar..
doguma gıtmeden son bı rötus yaparım artık naapim yaaa..
kadınlar ıcın tras bıcakları var onlardan al..
ben bazen aynayla bazen aynasız yapıyorum alıstım artık görmeden halletmeye
Kız jiletle almak bisey degilde sonrasnda kasinmasi adami deli edio. Bende alistm artk bakmadn hallediom zaten dogumdan sonra dogruuuuu lazere gidicm toptan cozüm[/QUOTE .!.:ben varya bı doguriim iki sene salcam kılları
millan orman ciftlıgıne hosgeldınız
ben de o an oncesinde korkarım ama o anı yasrken super cesaret gelir belki seninki de oyledir
bi tane sabit ebe olmaz ki değişik değişik gelip bakarlar gibime geliyo, bence dogumhane de en az 4 kişi olur.belki daha kalabalık olur
bakalım yaa sordum ben gecelik meselesini kıyafeet meselesini filan.normal gelecekmişim muayenede bakacaklarmıs acılmam varsa ordan tek kullanımlık gecelikleri varmıs onu giycekmişim sonra dogum bitince kendi pijamama gececekmişim yani ben gecelikle gelsem bile onunla doguma giremezmişim illa onlugu giyecekmişiö
kadın jileti hiç aklıma gelmedi tuy dokucu krem aldım lapiden o da jiletten daha cok ugrastırdı yaw bekle bekle bi de soradan dedim ya zararlıysa bebişimi sonucta kimyasal vazgectim ondanda. keske agdaya devam edebilseydim ya
bi tane sabit ebe olmaz ki değişik değişik gelip bakarlar gibime geliyo, bence dogumhane de en az 4 kişi olur.belki daha kalabalık olur
bakalım yaa sordum ben gecelik meselesini kıyafeet meselesini filan.normal gelecekmişim muayenede bakacaklarmıs acılmam varsa ordan tek kullanımlık gecelikleri varmıs onu giycekmişim sonra dogum bitince kendi pijamama gececekmişim yani ben gecelikle gelsem bile onunla doguma giremezmişim illa onlugu giyecekmişiö
kadın jileti hiç aklıma gelmedi tuy dokucu krem aldım lapiden o da jiletten daha cok ugrastırdı yaw bekle bekle bi de soradan dedim ya zararlıysa bebişimi sonucta kimyasal vazgectim ondanda. keske agdaya devam edebilseydim ya
olay anından dunyayı kurtaran adam gıbı cesaretlenıom delı cesaretım gelır benımde.)))
ama olay bıter ben zangır zangır tıtrerım:)))))))))))))))
ben varya bı doguriim iki sene salcam kılları
anaam küflenmeyesin kız sonra yosun falan tutar durda uğraş sonra çim biçme makinası anca temizler bak
fön çekip örgü yaparsın sende
deli yaa
Kız milanla masal sizim dogum tarihleriniz aynıymıs yaaaa yeni gordum ben...
Benimde arkadasimla ayni gundu dogum zamanımız ama artık benimki belirsiz hehe
ben varya bı doguriim iki sene salcam kılları
kız nerden aklına gelir böle şeylerrr yaaa kopardın beniii
Kız milanla masal sizim dogum tarihleriniz aynıymıs yaaaa yeni gordum ben...
Benimde arkadasimla ayni gundu dogum zamanımız ama artık benimki belirsiz hehe
yoooook bız 3 lü takılıyoz..
millan,merys,masalberra..ucumuzde aynı gun zurnayı zortlatcaz
iki gunde bır kendını jıletleyınce ınsanın tek luksu bu oluverıyor
kısmetse bu hafta ağdacıya gitcem ben bide hamilelikte kıllar yavaş uzuo aldirıyım 1 ay rahatım jiletten gına geldi bana ne güzel ağda yapıodum emla sürüp şimdi süremeyincce saldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?