ya gıttıgımde doktora hemen ortu ısterım ortuyle ustumu orterım oyle doktoru cagırırım ben cınsım kızım
anam belkı kız şevke gelmıstır sanane
elınden alınınca kıymete bıner böyle seyler
aynı cınstenız..ben hala kocam harıc kımseye acmadım..
anam enson benı cocukken yıkarken görmustur herhalde..
şimdi doguracam nerdeyse ama nasıl acacam onun derdındeyım..
Kızlar zaruriyet dışında kadınlar birbirlerine karşı orasını burasını açamaz haramdır..
Ki oranızı kuaförde temizlemeniz zaruriyet değil bi şekilde kendinizde halledebilirsiniz..
Yani belki bilmiyorsunuz diye benden söylemesi..
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hatta tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bilmiodum cnmm öğrenmiş oldumm... gebelik öncesi zaten kendim yapıodum emla sürüp ağdayla rahatlıkla yapıodum şimdi imkansız yaa göremiorm karnımdan aynaylada yapamadm emlasız cnm çok acıdı jilette yapmak istemiorum artık doğum yaklaşıo doğuma kadar 2 kere giderim die düşünüodm yaa şimdi yazdığını okuyunca napcağımı bilemedim
yaa olede denebilirküs kaldıgımız gunlerın acısını cıkarıos dıon yanı
ya ne guzel ne guzel bosverin derdimi su misali eksina gelmis ona odaklanalim lutfen.hem biz bu cocuk sevdasi olmasa zaten hergun eksin ederik spermciklerin kalitesi dusuyomus diye bigun var bigun yok ediyok zor ama idare ediyok|kız kocanla küs degılsen daha ne derdın var..
hem bak 2 gun oldu barısalı masallah ıkı kez eksın yapmısınız bıle
hayat sana guzel olmalı..
ya bı yuhda ben alacam sımdık ama ben kocamda bıle oyle hanı cıbıl duramıom
yanı oyle ılla ustumde ıncede olsa bısey olacak gecelık falan
hadı hadı sorarken bıle gözlerın doldu..
cevabı aldın bogazın dugumlenmıstır ıyıce
kızım ben sımdıden lohusayken kocamla bıse yapamıcam dıye uzuluyorum..
hatta suan ben eksınden sogumus durumdayım..
hamılelıgın son ayları bu ısler zorakı oluyor herhalde..
ama yınede uzuluyorum kocamı mutlu edemıcem dıye
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi eşim aradı doktorla konuşmuş 10 tane bebeğimiz olmuş(döllenmişyani)
Şu anda benim 10 tane bebişimm var
Bakalım yarın kaç tane yerleştirickler ama ..geri kalanını da dondurucaz tutmazsa dondurulmuşlarla devame edicez..
Ay ben kıyamam hepsini istiyorum onların
aaaaayyyyyyy bu cok guzel yaaaaaKızlaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi eşim aradı doktorla konuşmuş 10 tane bebeğimiz olmuş(döllenmişyani)
Bakalım yarın kaç tane yerleştirickler ama ..geri kalanını da dondurucaz tutmazsa dondurulmuşlarla devame edicez..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi eşim aradı doktorla konuşmuş 10 tane bebeğimiz olmuş(döllenmişyani)
yaa olede denebilir
ya ne guzel ne guzel bosverin derdimi su misali eksina gelmis ona odaklanalim lutfen.hem biz bu cocuk sevdasi olmasa zaten hergun eksin ederik spermciklerin kalitesi dusuyomus diye bigun var bigun yok ediyok zor ama idare ediyok|
yooo yuh demıcem..bende genelde bacakları kıstırırım..fazla detay göstermemeye calısırım
nıye böyle yaaaa..bı sere serpe yatamıyom
oyy oyy oyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhh masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))
ınsallah tek seferde tutar canımmm:))))))))))
2 tane koysalar aslında ıkısıde tutarsa ıkız olur topıgımızın ılk ıkızlerı dogmus olur
tabo okadar cumleden onu cikarirsin cunkuuu aklin eksindao kadar cumleden sadece sunu cıkardım " zor ama ıdare edıos" vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?