Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya gıttıgımde doktora hemen ortu ısterım ortuyle ustumu orterım oyle doktoru cagırırım ben cınsım kızım

aynı cınstenız..ben hala kocam harıc kımseye acmadım..
anam enson benı cocukken yıkarken görmustur herhalde..
şimdi doguracam nerdeyse ama nasıl acacam onun derdındeyım..

aynı cınstenız..ben hala kocam harıc kımseye acmadım..
anam enson benı cocukken yıkarken görmustur herhalde..
şimdi doguracam nerdeyse ama nasıl acacam onun derdındeyım..

ya bı yuhda ben alacam sımdık ama ben kocamda bıle oyle hanı cıbıl duramıom
yanı oyle ılla ustumde ıncede olsa bısey olacak gecelık falan

bilmiodum cnmm öğrenmiş oldumm... gebelik öncesi zaten kendim yapıodum emla sürüp ağdayla rahatlıkla yapıodum şimdi imkansız yaa göremiorm karnımdan aynaylada yapamadm emlasız cnm çok acıdı jilette yapmak istemiorum artık doğum yaklaşıo doğuma kadar 2 kere giderim die düşünüodm yaa şimdi yazdığını okuyunca napcağımı bilemedim

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hatta tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hadı hadı sorarken bıle gözlerın doldu..
cevabı aldın bogazın dugumlenmıstır ıyıce
kızım ben sımdıden lohusayken kocamla bıse yapamıcam dıye uzuluyorum..
hatta suan ben eksınden sogumus durumdayım..
hamılelıgın son ayları bu ısler zorakı oluyor herhalde..
ama yınede uzuluyorum kocamı mutlu edemıcem dıye

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi eşim aradı doktorla konuşmuş 10 tane bebeğimiz olmuş(döllenmişyani)

Şu anda benim 10 tane bebişimm var

Bakalım yarın kaç tane yerleştirickler ama ..geri kalanını da dondurucaz tutmazsa dondurulmuşlarla devame edicez..

Ay ben kıyamam hepsini istiyorum onların

sende benım gıbı saclarını kestırır gerı donersın :)))))))))))))))))sonra jıletle kanka olursun:))))))))))))

küs kaldıgımız gunlerın acısını cıkarıos dıon yanı
yaa olede denebilir
kız kocanla küs degılsen daha ne derdın var..
hem bak 2 gun oldu barısalı masallah ıkı kez eksın yapmısınız bıle
hayat sana guzel olmalı..
ya ne guzel ne guzel bosverin derdimi su misali eksina gelmis ona odaklanalim lutfen.hem biz bu cocuk sevdasi olmasa zaten hergun eksin ederik spermciklerin kalitesi dusuyomus diye bigun var bigun yok ediyok zor ama idare ediyok|

ya bı yuhda ben alacam sımdık ama ben kocamda bıle oyle hanı cıbıl duramıom
yanı oyle ılla ustumde ıncede olsa bısey olacak gecelık falan

yooo yuh demıcem..bende genelde bacakları kıstırırım..fazla detay göstermemeye calısırım
nıye böyle yaaaa..bı sere serpe yatamıyom

ya nıe bılmıom ama bana eksın cok cekıcı gelmıodu
hatta uff yapmasak olmazmı modundaydım ,,ıskence gıbı gelıodu,
ama onceden kocam benı sıkıstırırken sımdık ben onu sıkıstırıom kose bucak son ıkı aydır falan,
yanı neden bılmıom ama hosuma gıdıo aartık
ay cok utandımmmmmmmmmmmmmmmm

ayy kıyamam ben onlara yaaa ne garip durumm ... cnm üzülme bebişmiş gibi düşünme onlarıı..hakkında hayırlı cnm inşallahh tutunur bebişin sana

aaaaayyyyyyy bu cok guzel yaaaaa

oyy oyy oyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhh masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))
ınsallah tek seferde tutar canımmm:))))))))))
2 tane koysalar aslında ıkısıde tutarsa ıkız olur topıgımızın ılk ıkızlerı dogmus olur

Lan muhabbet yine komik komik yerlere gidiyor korkuyorum millanın yazdıklarını okurken

Buarada özge hoşgeldin bacım

oooohh hadı gözun aydın kızzzz..
bak bı gunde 10 bebe anası oldun..
hepsı saglam tutunursa heryıl bırını dogurursun nolceeekk..
sende o potansıyelı göruyorum ben..
hıcbırını zıyan etmezsın..

o kadar cumleden sadece sunu cıkardım " zor ama ıdare edıos" vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yarın bi buçukda randevum bakalım kaç bebek yerleştiricekler ayy hayırlısı olsunda farketmez ama tabi bana sorarsa bende iki isterimm ..

Anaaam heyecan bastı ya benii :18: çok değişik bi durum yaa siz bunu anlayamazsınız henüz : )

Umarım hiç kimseyede böyle değilde normal yoldan nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…