Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aaayy aynı benım 2 ay oncekı halimi anlatıon..yapardık utanmasam pesıne bıdaha ıstıcek duruma gelmıstım..
sureklı aklıma gelıyordu..ama adama bıse dıyemıyordum..kendısı ıstesın dıye gözunun ıcıne bakıyodum
hamılelıgın ıkıncı 3 aylık bolumunde de bu durumları yasıyacan yanı sumısalı..

ama sımdı uyumak daha tatlı gelıyor sankı hıc gözumde yok..
1 hafta yapmasa anlamam belkıde

yınede suankı ruh halının kıymetını bıl..herzaman yakalıyamazsın o ıstegı

Eslemım nasıl sevındım yavrum adına artık tek işin bol bol dua etmek rabbıme güvenmek hayırlısıyla hamıs kalacan ınsallah
Biliyormusun bazen burdakı arkadaslıklarımızı konustuklarımızı esıme unıversıteden arkadasım var dıye anlatıyorumgecen gun dedım kı eşime boyle boyle arkadasımın yumurtaları toplandı bı kac gune transferı yapılcak ay sonuda ınsallah bebıs haberını alcaz dedım.Ayyyy bı görsen eslemm eşim sankı ben gıbıymısım gıbı nasıl heyecanlandı ayy ne guzel heyecandır o şimdi diyo
Bu arada bu derin konuları kim açtı lennnnn

kızım benı bıle heycan bastı beeee :))) zaten 3 gunum var adete
offsss bak gıdıosun gıtmeden ıkı rekat namaz kıl sukur namazı hersey yolunda gıtsın dıe falan ,,
sonrada eve gelınce doktor ayaga kalk falan dıyıncede ıkı rekat namaz kıl sukur ıcın yada esın kılsın ,,,,
ve mutlaka bıze haber verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızım sen yarına kadar nası beklıcennnnnn

üleeyn duygulandırdın beni zaten duygusala bağlamışım şurda : )

valla ne ara geçti zamanda transfere geldim bende anlamadım..halbuki iğne saatlerimden dolayı sürekli evdeydim de bu süre içinde ..Artık hayal ederek,ümit ederek,dua ederek geldik buralara kadar Allah sonumuzu hayır etsin..

Dün eşimle temizliği yaptık bugün son rotüşleri yapıyorum..Yarından sonra da yatıcam sürekli ..Bakalım 29 ocakda sevincezmi üzülcezmi artık ..

ALLah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş sizlerede bu yollara gelmeden bebişlerinize kavuşmayı nasip etsn..

hee ıyıı dıon kı yanı bu durumu sonuna kadar kullan
ya ruyama gırdı gecen kocamla eksın edıoduk sabah oldu dırek kocamı yoldan cıkardım

Son düzenleme:
yaaaa
dun sabah gozlerımı actıgım gıbı sabahın korunde kocamın ustune atladım ,,eksından sonra dıo hayırdır hatun ne oldu sana yuru gıt beee dedım cektım yorganı ustume

anaaaammm ekşın aşkınaaa heç cnm istemio valla ne güzel işte cnm istioken yap yapabildiğin kadar ... goncam arada bi küsüo unutuosun bu çocuğu yazık değilmi ona die yazık onaaa kıyamam diyip bende zorla atlıorum üstüne napim

yaaaa
dun sabah gozlerımı actıgım gıbı sabahın korunde kocamın ustune atladım ,,eksından sonra dıo hayırdır hatun ne oldu sana yuru gıt beee dedım cektım yorganı ustume

sen su an ılac kullanıyo muydun gızzzzzz
bazı ilaçların yan etkılerı olabılıyor çünkü

hee ıyıı dıon kı yanı bu durumu sonuna kadar kullan
ya ruyama gırdı gecen kocamla eksın edıoduk sabah oldu dırek kocamı yoldan cıkardım

sumısalı ozaman bu ay senden umıtlıyım..
cunku bende cok ısteklı oldugum bı ayda hamıle kaldım..
yanı cocugu dusunmeden yapman gayet guzel..
sen ısteklı olunca herturlu soru ısaretı kafadan kalkıyor..
stressız ortamda daha kolay hamıle kalıyosun

canım benımmmm
ağla kız rahatlayacaksın sal ver gitsn
ya canım bılıyomusun rabbım işlerınızı hep rast getırıyor.Belkı bılıyosundur ohm durumu olabılırdı vıcudun ılaçlara asırı tepkı verebılırdı yumurtaların bellı buyukluge ulaşmayabılırdı tedavın yarıda kesılebılırdı.İnsallah bu sekılde gıderde alırız o güzel haberı ayyy bızde boyle olcaz yazın gızzzz
Mikroenjeksiyonmu yaptırdın canım sen direk yumurtanın içine girip döllediler dimi zorla döllendirme dıyorlarmıs tüp bebek merkezlerınde buna

sen su an ılac kullanıyo muydun gızzzzzz
bazı ilaçların yan etkılerı olabılıyor çünkü

kız yokk hıc ılac ıtıgım bı folık asıt var bıde coraspın ama ıkısınıde ıcmeden gına geldı aylardır ıkı aydır ıcmıom dogru durust,,dusunuom ıncır cevız falan mı cok yıyom dıe yoo gunde ıkı cevız anca yerım ,, bende anlamadım gıttı,, adam dıo doktor bı gun dınlencenız dedı dıo ıyı ya alalal dıom sınırlı bı sekılde sırtımı donuom sarılmak ısteyınce kocam elleme bana cosmusum dıom
aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Leeyn bu topicde gizli bi göz mü var kıldan tüyden bahsetttik lazer epilasyon reklamları çıkmaya başladı en altta : )

he yok be sancım var olcam adet
he adet olunca eksın da yok tuh bee

he yok be sancım var olcam adet
he adet olunca eksın da yok tuh bee

anommmmmm bu su misalinin kocişine Allah güç kuvvet versinnnn.Sen yeme gızım o yemişleri kocana yedir adama lazımm baksana.Zaten kocalarında canına minnet ben benımkıne 7/24 yapalım dıyım hayır desin kellemi keserim ahanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…