Ahanda ben geldimmmmmmmmm
ya nıe bılmıom ama bana eksın cok cekıcı gelmıodu
hatta uff yapmasak olmazmı modundaydım ,,ıskence gıbı gelıodu,
ama onceden kocam benı sıkıstırırken sımdık ben onu sıkıstırıom kose bucak son ıkı aydır falan,
yanı neden bılmıom ama hosuma gıdıo aartık
ay cok utandımmmmmmmmmmmmmmmm
Yarın bi buçukda randevum bakalım kaç bebek yerleştiricekler ayy hayırlısı olsunda farketmez ama tabi bana sorarsa bende iki isterimm ..
Anaaam heyecan bastı ya benii :18: çok değişik bi durum yaa siz bunu anlayamazsınız henüz : )
Umarım hiç kimseyede böyle değilde normal yoldan nasip eder Rabbim
tabo okadar cumleden onu cikarirsin cunkuuu aklin eksinda
Eslemım nasıl sevındım yavrum adına artık tek işin bol bol dua etmek rabbıme güvenmek hayırlısıyla hamıs kalacan ınsallah
Biliyormusun bazen burdakı arkadaslıklarımızı konustuklarımızı esıme unıversıteden arkadasım var dıye anlatıyorumgecen gun dedım kı eşime boyle boyle arkadasımın yumurtaları toplandı bı kac gune transferı yapılcak ay sonuda ınsallah bebıs haberını alcaz dedım.Ayyyy bı görsen eslemm eşim sankı ben gıbıymısım gıbı nasıl heyecanlandı ayy ne guzel heyecandır o şimdi diyo
Bu arada bu derin konuları kim açtı lennnnn
aaayy aynı benım 2 ay oncekı halimi anlatıon..yapardık utanmasam pesıne bıdaha ıstıcek duruma gelmıstım..
sureklı aklıma gelıyordu..ama adama bıse dıyemıyordum..kendısı ıstesın dıye gözunun ıcıne bakıyodum
hamılelıgın ıkıncı 3 aylık bolumunde de bu durumları yasıyacan yanı sumısalı..
ama sımdı uyumak daha tatlı gelıyor sankıhıc gözumde yok..
1 hafta yapmasa anlamam belkıde
yınede suankı ruh halının kıymetını bıl..herzaman yakalıyamazsın o ıstegı
yaaaa
dun sabah gozlerımı actıgım gıbı sabahın korunde kocamın ustune atladım ,,eksından sonra dıo hayırdır hatun ne oldu sanayuru gıt beee dedım cektım yorganı ustume
yaaaa
dun sabah gozlerımı actıgım gıbı sabahın korunde kocamın ustune atladım ,,eksından sonra dıo hayırdır hatun ne oldu sanayuru gıt beee dedım cektım yorganı ustume
Topicin yeni mimozası sumisali artık
hee ıyıı dıon kı yanı bu durumu sonuna kadar kullan
ya ruyama gırdı gecen kocamla eksın edıoduk sabah oldu dırek kocamı yoldan cıkardım
üleeyn duygulandırdın benizaten duygusala bağlamışım şurda : )
valla ne ara geçti zamanda transfere geldim bende anlamadım..halbuki iğne saatlerimden dolayı sürekli evdeydim de bu süre içinde ..Artık hayal ederek,ümit ederek,dua ederek geldik buralara kadar Allah sonumuzu hayır etsin..
Dün eşimle temizliği yaptık bugün son rotüşleri yapıyorum..Yarından sonra da yatıcam sürekli ..Bakalım 29 ocakda sevincezmi üzülcezmi artık ..
ALLah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş sizlerede bu yollara gelmeden bebişlerinize kavuşmayı nasip etsn..
sen su an ılac kullanıyo muydun gızzzzzz
bazı ilaçların yan etkılerı olabılıyor çünkü
sumısalı ozaman bu ay senden umıtlıyım..
cunku bende cok ısteklı oldugum bı ayda hamıle kaldım..
yanı cocugu dusunmeden yapman gayet guzel..
sen ısteklı olunca herturlu soru ısaretı kafadan kalkıyor..
stressız ortamda daha kolay hamıle kalıyosun
he yok be sancım var olcam adet
he adet olunca eksın da yok tuh bee
he yok be sancım var olcam adet
he adet olunca eksın da yok tuh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?