anommmmmm bu su misalinin kocişine Allah güç kuvvet versinnnn.Sen yeme gızım o yemişleri kocana yedir adama lazımm baksana.Zaten kocalarında canına minnet ben benımkıne 7/24 yapalım dıyım hayır desin kellemi keserim ahanda
canım benımmmm
ağla kız rahatlayacaksın sal ver gitsn
ya canım bılıyomusun rabbım işlerınızı hep rast getırıyor.Belkı bılıyosundur ohm durumu olabılırdı vıcudun ılaçlara asırı tepkı verebılırdı yumurtaların bellı buyukluge ulaşmayabılırdı tedavın yarıda kesılebılırdı.İnsallah bu sekılde gıderde alırız o güzel haberı ayyy bızde boyle olcaz yazın gızzzz
Mikroenjeksiyonmu yaptırdın canım sen direk yumurtanın içine girip döllediler dimi zorla döllendirme dıyorlarmıs tüp bebek merkezlerınde buna
aaayyyy benimde her adette eksin istegim artiyo seytan iste yoldan saptiracak cok gicik oluyom ozman
kafası bıseye takılıysa hayatta yakalım demez ,,,ıstemez uzaklasır ,,ama kfası rahatsa hayır demez,,bıde bu sapsal doktor ılla bıgun beklıcenız dedı benım kocam doktor lafı dınler yapmaz uyuz hayır der bı sınır oluyıom kı
ama cocuk olayı olmasa o da hıc hayır demez
hayır dıen hep bendım
eeeeee ne oldum demicen en olucam dicennn abk simdi adam kaciyo sen kovaliyon
Ewt cnm duydum onu..Ama bu sefer şöyle bişey yaptım..İlk bu siteye üye olduğumda gebelikle alakalı ne varsa yaladım yuttum çok bilmiş olduk nooldu ne kadar çok bilirsen ALLah ordan sınıyor seni işte..
Bu sefer çok araştırma yapmadım..Doktorun verdiği bilgilerle ilerledim fazlasını sormadım..Aman böyle daha iyiymiş ..kafan ağrımıyor ozaman ay şöyle olursa böyle olursa diye stres yapmiyorsun..çünkü bilmiyorsun : )
O ohm denilen şeyi de sonradan tüp bebek topicinde görmüştm..
Valla bizimki direk spermi yumurtanın içine enjekte edilenden galiba o hangisi oluyo bak onuda bilmiom : ) çünkü zaten spermde sıkıntı var şansa bırakamazlardı o işi..
Hadi ilk kobayınız benim : ) hayırlısıyla bnimkiler tutunurda arkamdan gelirsiniz : )
muhabbetın dıbıne vurduk eylul yok ortada :)
tam aklımdan o geçiyordu..garibim çok yoğun heralde yoksa illaki gelirdi..
En ıyısını yapmıssın bebem
ya tatlım hep sorucam unutuyorum esının toplamda sperm sayısı kaç cıkıyor bıde bunun teklisi var dimi
Valla o kağıtlar hep eşimde durur ben pek inceleyemedim en son testtekini de..
Zaten en son tüp bebek merkezinde yapılmıştı test doktor sayı 30 milyon hızı da çok düşük dedi hatırlamıyorum şimdi normal yolla çok zor dedi yani..
Üzülmesin diye incelemem çok sonuçları..Ama şu memurluk işine girdkten sonra da baya düşmüş tahmin ettiğimiz gibi ..sıkıntı stres çok etkiliyor..oyüzden hiç şaşırmadık..
Bazı testlerinde hız iyi sayı düşük bazılarında sayı iyi hız düşük işte nasip olmicaksa olmuyor..
hep spermlerde sorun var dıye anlatıyordunya merak ettım
olsun tatlım yaaa bır tane canlı sperm olsun tüp bebek için yeterlı artık tıp ınanılmaz gelişti.Tabı rabbım ol derse olur ancak yoksa sebepsiz ınterfılıte dıye bı durumda olmazdı.
Ewt cnm bizim kısırlık sebebide sperm düşüklüğü..Aslında sebepsizdense sebebini bilip ona yoğunlaşmak daha iyi..Varikosel ameliyatı olalı 2buçuk sene geçti bazen değerler yükseldi doktorlar olur dedi ama olmadı işte bunları yaşayacağımız varmış napalım..
Şimdi tüp bebek doktoru spermin artık hızı sayısı çok önemli değil çünkü biz ellerimizle şiringalicaz döllicez dedi yani onun keyfini beklemicez artık..
Valla ben onada takmıyorum dediğin gibi RAbbim ol dedikten sonra herşey olur..
Bu sitede 500bin sayıyla normal hamile kalanı bile duymuştum..Düşn bi milyon bile değil..
kizlar odun gelir birazdan zaten varligimda yoklugumla ayni gerciama ne yapim okumasi daha zevkli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?