Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar şimdi eşim aradı doktorla konuşmuş 10 tane bebeğimiz olmuş(döllenmişyani)
Şu anda benim 10 tane bebişimm var
Bakalım yarın kaç tane yerleştirickler ama ..geri kalanını da dondurucaz tutmazsa dondurulmuşlarla devame edicez..
Ay ben kıyamam hepsini istiyorum onların
yooo yuh demıcem..bende genelde bacakları kıstırırım..fazla detay göstermemeye calısırım
nıye böyle yaaaa..bı sere serpe yatamıyom
inşallah inşallahgunaydın kızlar,,,
son ıkı gune gırmıs bulunmakdayım,sızı var kasıklarda ,,sankım olcam
ama bılıonus ben adet oncesı 4 veya 5 gun oncesınde lekenıodum hep 2 gun kaldı adete hala lekenmedım sanırım benım kıst gecen ay tamamen gıttı,,
inşallah inşallah
doktor dedıydı son gıttıgımde kuculur kıstın dıe ,,ıı barı oda gıderse ıkı yumurtamda calısmıs olcak cok sukur :))
gelsin bebecikler gelsin :)))
maşallah 2013ü bebe haberleriyle açtık
devamı gelcek inşallah
evet 2013 guzel basladı ama benden bu ay tık yok yıne karavana artık onumuzdekı maclara bakcez
evet 2013 guzel basladı ama benden bu ay tık yok yıne karavana artık onumuzdekı maclara bakcez
hayirli sabahlar canlar nabersiz bakem
niye bole pesin konusuon testmi yaptin bakim????
hamdolsun canım sen nasılsın
Yarın bi buçukda randevum bakalım kaç bebek yerleştiricekler ayy hayırlısı olsunda farketmez ama tabi bana sorarsa bende iki isterimm ..
Anaaam heyecan bastı ya benii :18: çok değişik bi durum yaa siz bunu anlayamazsınız henüz : )
Umarım hiç kimseyede böyle değilde normal yoldan nasip eder Rabbim
hamdolsun canım ya arada oluyor rahatsızlıklarinsallah iyi olcaz canim yaa bebis nasil uzmuyo dimi annesini
hayırlısı olsun sumisalislm kızlar
ben adet gunumu yanlıs hesaplamısım bugun benım 21.gunummus yanı adet gunum:))
ve an ıtıbarıyle adet olmus bulunmakdayım ,,,
ruh halım ıyımı kotu mu bılmıom
ucuncu gun hormon tahlılıne gıtcem ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?