Yahuu şu ovulasyon günlerine falan takmayıın sonra daha çok stres oluo
Yahuu şu ovulasyon günlerine falan takmayıın sonra daha çok stres oluo
: ))
hayat hep koşuşturma bacım takılıoz ordan oraya kendimi daha möhöm işlere adadım : )))
Hafta sonları annemlerde oluoz zaten giremiom..
Onun dışında bi iki gündür arkdaşlara bebek görmeye gittim : ) imtihanımı vermeye : )
Sen daha gitmedinmi umreye ?
Fazla kişide kalmamış herkescikler tatildemi len
Kadının Kendi Kendine Yumurtlamasını Belirlemesiyumurtlama belirtileri nedir cnm?? bahsedersen sevinirimm
değerlendirme zaten bizim işimiz inşllh bu ay olacakk inşallhhh
Ohoo bizim hatuncuklar transa geçmiş ..
Kalkın len uyumayın pc başında
kadının kendi kendine yumurtlamasını belirlemesi
salgı inceleme yöntemi
rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.
Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.
Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:
Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.
Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (resim).
Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.
[table="width: 80%"]
[tr]
[td="width: 50%"][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/anatomi19.jpg[/ımg][/td]
[td="width: 50%"][sıze=1]elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir. [/sıze][sıze=1]mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir. [/sıze][/td]
[/tr]
[/table]
Keşke uyuyabilsem. Okadar yorgunumki anlatamam. Öğlen eve gittim uyuyim diye, uyuyamadım. Hayret ettim kendime, hertürlü ortamda uyuyabilen ben evde yatağımda uyuyamadım :2:
Sıcaktanmı acaba yaa bende sabah kadar uyumadım..Şimdi nasıl uykum var ama gündüz uyumayıda hiç sevmem..
Ewin içinde askılı şortla geziyorum anam tamda adamın uyucağı tuttu zaten uyanık olduğunda da ders çalışıo sınavına az kalmış ee biz ne zaman çocuk yapcaz yahuu
düşünüp kendine sıkıntı yaptıkça daha çok gecikir cnaım. biraz kendine başka uğraş bul bencekızlar benim kırmızılar hala gelmedi hap ile sökülmesini istemiyorum sizce bu adet sökütürücü bitkiler warya onlardan kullansam mı bu ne berbat bi ay oldu benim için bu kadar gecikmeye keşkem hamiş olsaydım yaaaa pöööfffff sıkıldım beklemekten :)
düşünüp kendine sıkıntı yaptıkça daha çok gecikir cnaım. biraz kendine başka uğraş bul bence
Buarada milandan haberiniz var mı yaf hatun tatile gidecek uğramaz oldu buralara.....
kızlar yaa benim yine kasıklarım çok ağrıyor.. :18: niye oluyo anlamadım. sanki adet olcakmışım gibi :26: bi de benim gibi 40 günde ya da düzensiz adet olanlar niye böyle olduğunu biliyormusunuz ?
kendimi bildim bileli düzensiz canım. her hangi bi sorunum çıkmamıştı dkh kullanıyordum ama bırakınca yine düzensizleşti işteCanım adetin neden düzensiz? Birde en son nezaman adet oldun?
kendimi bildim bileli düzensiz canım. her hangi bi sorunum çıkmamıştı dkh kullanıyordum ama bırakınca yine düzensizleşti işteen son 4 haziranda oldum canım.. ama çok az oldum ondan ağrı yapabilir mi acaba :26:
gitmedim canım.. belki dediğin gibidir.. bi doktora gitsem ii olacak yaaaOlabilir belki canım ya, doktora gittinmi peki? Birde belki yeni bıraktıın için düzene girmeye çalışıyordur. Ben hiç kullanmadıım için onları, etkileri konusunda bir yorum yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?