Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

RAbbim çok bekletmesin canım benim. en kısa zamanda senin de once karnın dolsun sonra kucağın
cumartesi gidiyoruz inşallah canım. ismini yazdım listeme

yumurtlama belirtileri nedir cnm?? bahsedersen sevinirimm
değerlendirme zaten bizim işimiz inşllh bu ay olacakk inşallhhh
Kadının Kendi Kendine Yumurtlamasını Belirlemesi
Salgı İnceleme Yöntemi
Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.
Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.
Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:
Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.
Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).
Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.
[TABLE="width: 80%"]
[TR]
[TD="width: 50%"]
[/TD]
[TD="width: 50%"]Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir. Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cnm çk saol bilgilendirme için çok iisin

Allah razı olsun meryemcim..Allah dualarını kabul etsin inş..

Ya kıslar adetten sonra takip edin yumurta akı akıntınız oluyosa yumurtladınız demektir ..çalışmalara başlayın ..bu kadar..o hafta gün aşırı..sonra 2 günde bir..

Ama bizim doktor kızıo öyle şeylere kafaya daha çok takmanıza neden olur..hiç hesaplamayın öle şeyleri der..

Keşke uyuyabilsem. Okadar yorgunumki anlatamam. Öğlen eve gittim uyuyim diye, uyuyamadım. Hayret ettim kendime, hertürlü ortamda uyuyabilen ben evde yatağımda uyuyamadım :2:

Sıcaktanmı acaba yaa bende sabah kadar uyumadım..Şimdi nasıl uykum var ama gündüz uyumayıda hiç sevmem..

Ewin içinde askılı şortla geziyorum anam tamda adamın uyucağı tuttu zaten uyanık olduğunda da ders çalışıo sınavına az kalmış ee biz ne zaman çocuk yapcaz yahuu

Ev okadar sıcakta değildi aslında ama aşırı yorgunluktan galiba. Dün gece çok geç yattım, sabahta erken kalktım, öğlene kadar uyumamak için zor tuttum, gözlerim kapanıyordu 12ye doğru. Eve gittim yemek bile yemeden yattım. Ama uyuyamadım yaw. Neyse akşam erkenden yatarım artıkın.

Yook ben dayanamicam siz iyice uykumu getirdiniz gidim kocişin yanına kıvrılayım ..sonra belki çocuk yaparıs

kızlar benim kırmızılar hala gelmedi hap ile sökülmesini istemiyorum sizce bu adet sökütürücü bitkiler warya onlardan kullansam mı bu ne berbat bi ay oldu benim için bu kadar gecikmeye keşkem hamiş olsaydım yaaaa pöööfffff sıkıldım beklemekten :)

düşünüp kendine sıkıntı yaptıkça daha çok gecikir cnaım. biraz kendine başka uğraş bul bence

düşünüp kendine sıkıntı yaptıkça daha çok gecikir cnaım. biraz kendine başka uğraş bul bence

tatlım walla düşünmeyeye çalışıyorum işler çıkartıyorum kendime ama gelmiyor bir türlü o gelmedikçe ben daha çok sinir oluyorum. akşam kocişimle kavga ettik bir dünya stresten ona sarıyorum

Buarada milandan haberiniz var mı yaf hatun tatile gidecek uğramaz oldu buralara.....

Alışveriş hazırlık uğrayamam belki demişti sanki dün. Canım sen kafana taktığın için gelmiyor. Biraz sabret buhafta gelmezse bence ozaman bitkilere bak. Az daha sabret stres yapma bukadar. Buarada sana diyorum, benim ne zaman hasta olacağım bile belli değil, doktor 40 günü bulabilir demişti, bakalım sana derken bende böyle olmiim.

Stres yok, stres yasakkkk. Kocacın da azcık sabretsin, kavganın sebebi belli, sende sakin ol.

kızlar yaa benim yine kasıklarım çok ağrıyor.. :18: niye oluyo anlamadım. sanki adet olcakmışım gibi :26: bi de benim gibi 40 günde ya da düzensiz adet olanlar niye böyle olduğunu biliyormusunuz ?

Canım adetin neden düzensiz? Birde en son nezaman adet oldun?
kendimi bildim bileli düzensiz canım. her hangi bi sorunum çıkmamıştı dkh kullanıyordum ama bırakınca yine düzensizleşti işte en son 4 haziranda oldum canım.. ama çok az oldum ondan ağrı yapabilir mi acaba :26:

Olabilir belki canım ya, doktora gittinmi peki? Birde belki yeni bıraktıın için düzene girmeye çalışıyordur. Ben hiç kullanmadıım için onları, etkileri konusunda bir yorum yapamıyorum.

Olabilir belki canım ya, doktora gittinmi peki? Birde belki yeni bıraktıın için düzene girmeye çalışıyordur. Ben hiç kullanmadıım için onları, etkileri konusunda bir yorum yapamıyorum.
gitmedim canım.. belki dediğin gibidir.. bi doktora gitsem ii olacak yaaa izin almak ölüm gibi geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…