Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay ben gidiyorum kocam gelcek daha yemek yapcam öptüm sizi. yarında altın yastığımı eklerim onuda bizim gelinle birlikte yaptık

Oyy Cansınız yaa Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ya bi de bişey sölicem ne zamandır aklımda..Bizim bu doğumu yaklaşan hatunlara yasin başlayalım mı hayırlı kolay doğum için ?

Gerçi kimin ne zaman doğurcağı belli olmaz ama az çok tahmine göre en yakın tarihli olandan başlayalım okumaya..

Sonuçta bi kişiye bi günde bitirecez inş..Tabi çok kişi olsaydıkda 41 yasine tamamlasaydık daha iyi olurdu ama neyse..

Eylülcm geLsinde isteyenlere liste yapsın..

Ya 20 kişi çıkmıyomu 2şer tane okusak ?

umarım eklemeyi becerebilmişimdir. çok güzel

Eklentiler

• $72516_379528102143378_1777316322_n.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 32

inan her anı her yaşı çok güzel millancım. ilk emeklemesi,ilk yürümesi, ilk konuşması, doğduktan sonra bu güzellikleride yaşamak istiyorsun

eslemım takıp edıyorum topiği ama pek yazmak nasıp olmadı
hep guzel dıleklerımız senınle canım benım hadı ınsallah rabbımın ıznıyle ıkız ıkız dedık sonunda alcaksın kucagına
uyyyy ne guzel yaa dısarda gezerken dusunsene bı tane senın kucagında bı tane esınde ayyyy bızım esımle hayalımızzzzzınsallah ılk sen gerceklestıreceksın bu hayalı
hıc te oole kotu seylere odaklanma hem soyle dusun bebıslerden bırı tutmazsa oburu tutar senın su an sansın kocamannnnnnn büyük
ben 15 tatıle annemlerın yanına gıtcegım gun senınde guzel haberını alıcaz ınsallah ohhh o zaman ben çifte bayram yapıcam
hem cok pc basına kalkma sadece tuvalettt bol bol ananas ye kesınlıkle kabız olmamaya calışşş
opuyorum senıde bebıslerını de canım benım
yasın olayını ben uzun zamandır soyluyorum benher gun okuyup bagıslıyorum ama boylesı bızım için dah etkılı oluyo tabı

selam kizlar nasilsiniz bugunun cumartesi oldugu cok belli
dun ne guzel seyler paylasmissiniz insallah guzel gunlerde kullanin
bizde yumurta takibi yapiyoz olcagindan degil en azindan cabaliyoruz diye teselli buluyorum oyle iste ;...

selam kizlar nasilsiniz bugunun cumartesi oldugu cok belli
dun ne guzel seyler paylasmissiniz insallah guzel gunlerde kullanin
bizde yumurta takibi yapiyoz olcagindan degil en azindan cabaliyoruz diye teselli buluyorum oyle iste ;...

Muzmut'cum selam kimsecikler yok. bende bi bakim dedim ama çıkcam annem bende biraz evi toparlamaya çalışıyoruz. Yumurta takibiyapılması çok iyi en azından doğru günü bulup değerlendiriyorsun

Selam kızlar ben geldmmmm... yine bunalımlara girmeye başladım gibi kafam dagılsın diye bir iki bişey aldım netten ama kar etmedi

bu arada bende yapmak istiyorum evlilik takviminden nasıl yapcam :):) kıskandmmm walla

eneee benım neyım eksık bende yaptım evlılık takvımı oooohhhh

yukardakı forum ayarlarını tıkla..
ordan profıl ayarlarına gır..
evlılıkle ılgılı kısmı dolduruver canım..
ama telden nasıl etcen bılemem..

slm kızlar,,
adet oldum ama dun hıc olmadım ıkıncı gun olduugu halde bugun basladı cok sukur ama cok sancım var ıkı agrı kesıcı ıctım bıde kan sulandırıcı banamısın demedı yınede sızım sızım sızlıo kasıklarım ılk kezde boyle oldu ,,battanıyenın altında yatıom,,
dun de ıkıncı gunum dıe hormon testı ıcın kan verdım degerler normal ama doktor kanama tam olmadıgım ıcın pazartesı tekrar yaptırcan dedı pazartesı yıne gıtcem kan vermeye,,
kız eslem ıkızler ne edıooooooooooooooooooo :)))depıolar mı? ya bulantı falan varmı anlatsana be cok merak edıom ben:))yaaaa hanı hamıle gıbı hıssedıon mu vucudunda ? yanı ne bılım ıste anlattttttttttttt:)))))))))))))))

selam kıslar sabahtan beri dönüp dönüp bakıyorum kimseler yok eee hafta sonu olunca herkes tatil yapıo anlaşılan
ya ben bişe sorcam bu ay ben doktora gitmedim oluruna bırakim dedim ama adetim çok az oldu sanki. iki gündür sadece kahve rengi gibi lekem var bi de sol kasığıma arada ağrılar giriyor. kist mist olmasın çok korkuyorum.zaten bi taraftanda acaba düşük mü yaptım diyorum et parçası gibi bişe gelmişti ya hani oooof şu iş yerinden izin almanın sıkıntısından gitmedim doktora şimdi napacağımı bilmiom bu ay çörek otu bal tarçına başlamıştım adetin 2. günü çünkü zor yumurtladığımı düşünüyorum. faydası olur diye düşündüm ama bi taraftan da soğan kürü yapmak istiyorum. ikisi aynı anda sakıncalı olur mu :26: millan belki sen bilirsin eylül olsa oda anlardı bu kürlerden ama belki gelirse okur o da :44: hee millan sen ne dersin yapim mi soğan kürünü de :26:

ben kürlerden anlamam..hayatımda 1 tane kür yaptım..
oda saolsun hemen hamıle bıraktı..baska kure gerek kalmadı..
sende ya soganı yap,ya dıgerı..ıkısını bırlıkte yapma .
ama bence benım favorım olan soganla basla işe..

yagmur sen sımdıye kadar hıc kur yapmadın mı??
yada soganı daha once yapmıslıgın varmı??
bak bence ılk ay soganı yap..rahmın temızlensın..
dıger ay inciri yap yumurtalıkların aktıf hale gelsın..
bu ıkısı pes pese yapılıyo..
gercı ben hıc ıncırı yapamamıstım..ılk sogan denememde tuttu bebıs..
demekkı sorun rahmımdeymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…