evımıze neşe gelcek 1 ay sonra ınsallaaaahh..
buyuk bı hevesle beklıyoruz karı koca..annane teyze..
babane dede amca demıyorum hiçgıcıklar
ele avuca gelsın hemen dıyorum ama ben aslında hıc buyumesın ıstıyorum yaaaa
Oyy Cansınız yaaHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ya bi de bişey sölicem ne zamandır aklımda..Bizim bu doğumu yaklaşan hatunlara yasin başlayalım mı hayırlı kolay doğum için ?
Gerçi kimin ne zaman doğurcağı belli olmaz ama az çok tahmine göre en yakın tarihli olandan başlayalım okumaya..
Sonuçta bi kişiye bi günde bitirecez inş..Tabi çok kişi olsaydıkda 41 yasine tamamlasaydık daha iyi olurdu ama neyse..
Eylülcm geLsinde isteyenlere liste yapsın..
Ya 20 kişi çıkmıyomu 2şer tane okusak ?
selam kizlar nasilsiniz bugunun cumartesi oldugu cok belli
dun ne guzel seyler paylasmissiniz insallah guzel gunlerde kullanin
bizde yumurta takibi yapiyoz olcagindan degil en azindan cabaliyoruz diye teselli buluyorum oyle iste ;...
bende diger uyelerden gordummuzmuutt senden özendim evlilik takvimi de yaptım :)))
bende diger uyelerden gordum
Selam kızlar ben geldmmmm... yine bunalımlara girmeye başladım gibi kafam dagılsın diye bir iki bişey aldım netten ama kar etmedi
bu arada bende yapmak istiyorum evlilik takviminden nasıl yapcam :):) kıskandmmm walla
selam kıslar sabahtan beri dönüp dönüp bakıyorum kimseler yokeee hafta sonu olunca herkes tatil yapıo anlaşılan
ya ben bişe sorcam bu ay ben doktora gitmedim oluruna bırakim dedim ama adetim çok az oldu sanki. iki gündür sadece kahve rengi gibi lekem varbi de sol kasığıma arada ağrılar giriyor. kist mist olmasın çok korkuyorum.zaten bi taraftanda acaba düşük mü yaptım diyorum et parçası gibi bişe gelmişti ya hani oooof şu iş yerinden izin almanın sıkıntısından gitmedim doktora şimdi napacağımı bilmiom bu ay çörek otu bal tarçına başlamıştım adetin 2. günü çünkü zor yumurtladığımı düşünüyorum. faydası olur diye düşündüm ama bi taraftan da soğan kürü yapmak istiyorum. ikisi aynı anda sakıncalı olur mu :26: millan belki sen bilirsin eylül olsa oda anlardı bu kürlerden ama belki gelirse okur o da :44: hee millan sen ne dersin yapim mi soğan kürünü de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?