soğanı ben bundan 4-5 ay önce yapmıştım millan ama o zaman bi etkisi olmadı sanırım zaten kist falan da yoktu o zaman.. şimdi nedense bi his oldu bende sanki kist varmış gibiyagmur sen sımdıye kadar hıc kur yapmadın mı??
yada soganı daha once yapmıslıgın varmı??
bak bence ılk ay soganı yap..rahmın temızlensın..
dıger ay inciri yap yumurtalıkların aktıf hale gelsın..
bu ıkısı pes pese yapılıyo..
gercı ben hıc ıncırı yapamamıstım..ılk sogan denememde tuttu bebıs..
demekkı sorun rahmımdeymıs
yukardakı forum ayarlarını tıkla..
ordan profıl ayarlarına gır..
evlılıkle ılgılı kısmı dolduruver canım..
ama telden nasıl etcen bılemem..
slm kızlar,,
adet oldum ama dun hıc olmadım ıkıncı gun olduugu halde bugun basladı cok sukur ama cok sancım var ıkı agrı kesıcı ıctım bıde kan sulandırıcı banamısın demedı yınede sızım sızım sızlıo kasıklarım ılk kezde boyle oldu ,,battanıyenın altında yatıom,,
dun de ıkıncı gunum dıe hormon testı ıcın kan verdım degerler normal ama doktor kanama tam olmadıgım ıcın pazartesı tekrar yaptırcan dedı pazartesı yıne gıtcem kan vermeye,,
kız eslem ıkızler ne edıooooooooooooooooooo :)))depıolar mı? ya bulantı falan varmı anlatsana be cok merak edıom ben:))yaaaa hanı hamıle gıbı hıssedıon mu vucudunda ? yanı ne bılım ıste anlattttttttttttt:)))))))))))))))
günayyydın herkese
hayirli gunler bacilarrrr
nassiniz bakem eslemmm nasilsin kiz taze anne
bende ole yanliz yanliz takiyolm
yok canim galiba bize aitpeh pehh pehhh yaptım kızlarrrr :):):)
En genç evlilik bize ait herhalde :)
yaa ole pazar bekcileriyiz biz
Gel bacım kimse yoh zatii..Pazar pazar bizden başka kim olcak..
Ya bugün hava acayip güzel resmen güneş açtı..ve ben bu tedavi yüzünden hep evdeyim aslında çok sıkıldım itiraf ediorum
Bugünüde atlatayım yarın biraz çıkarım inş..Bugün 3.gün doluyor..
Kız pazar günü sabahın 8inde derdin neydi uyanmışsın : ))
Ben sabah namazını nerdeyse gözlerim kapalı kılacam okadar uykum oluyor bu aralar..
eslemcim her gece 4 kez wc ye kalkıyorum uyanık gibiyim zaten alıstım bu durumua ilginç geliyo esimin hiç kalkmadan sabah namazına zorla kalkması, bi de calısıyorum ya hafta sonları bile uyku tutmuyo 6.30 da kalktım da 8 de foruma girdim :))
Ya aslında çok güzel bişey erken kalkmak amaa hiiç bana göre değil yaa şu doktora gidicez diye 2 gün erken kalkiom 3.gün gözleri açamiom artık..
Bu aralar bende gece wcye kalkiom ilaçlardan galiba acayip sıkışıom onda bile sinirleniom uykumun bölünmesine : )
yok canim galiba bize ait
yaa ole pazar bekcileriyiz bizaz kaldi idare et bi kac gun bacim cikma soguk falan alirsin allah korusun bebisler olsunda ..bizde kar var ama hava sert degil dun ciktik biraz yarinda cikcaz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?