Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

soğanı ben bundan 4-5 ay önce yapmıştım millan ama o zaman bi etkisi olmadı sanırım zaten kist falan da yoktu o zaman.. şimdi nedense bi his oldu bende sanki kist varmış gibi doktora gidip bakınmadım ya bu ay ondan sanırım içim rahat değil. bi de sol tarafımda ağrı olunca bilemedim işte. bu ağrı başka neden olabilir ki arada bi hissettiriyo kendini sürekli değil:44: neseee bakim bi kaç gün... olmadı gidiiiim ben doktora en iyisi sevgili patronumda idare ediversin artık bigün beni napiiiim

Son düzenleme:
Yagmur ada cayi ic bu ay adetliyken ic sabah aksam 1 er bardak . 7 gun falan ic. Ben ictigim ay sanirim hamile kalmistim :) sende bir dene derimmm

Pofffff kocam anasına gıttı konusmaya
Böyle de anasıyla gorusmeyınce koca yolu gözler oldummm
Neyse o kadının yuzunu görmek zorunda kalmaktan iyidir

Kız deli onlar daha çok minişler teyzesi karnımdam sevip konuşuom onlarla sakın beni bırakıp gitmeyin emi diyom : ) inş anne sözü dinlerler..

Belirti tabiki daha yok..Çünkü daha adetime yani test günüme 9 gün var..Biliyosun adetten önceki bütün belirtilerde psikolojiktir : ) Oyüzden takılmıyorum belirtilere..

Bazıları çok belirti yaşadım çok ümitli gittim teste negatifi görünce şok şok geçirdim diyor..bazılarıda hiç bi belirti yaşamadım umudum yoktu gittim pozitifti diyor..

Dolayısıyla her iki şeklede hazırlıyorum kendimi..belirti arayarak da çok ümitlendirmek istemiom..

Yoksa biliyon bizim vücutlar dünden razı belirti üretmeye

hayirli gunler bacilarrrr
nassiniz bakem eslemmm nasilsin kiz taze anne
bende ole yanliz yanliz takiyolm

hayirli gunler bacilarrrr
nassiniz bakem eslemmm nasilsin kiz taze anne
bende ole yanliz yanliz takiyolm

Gel bacım kimse yoh zatii..Pazar pazar bizden başka kim olcak..

Ya bugün hava acayip güzel resmen güneş açtı..ve ben bu tedavi yüzünden hep evdeyim aslında çok sıkıldım itiraf ediorum

Bugünüde atlatayım yarın biraz çıkarım inş..Bugün 3.gün doluyor..

peh pehh pehhh yaptım kızlarrrr :):):)
En genç evlilik bize ait herhalde :)
yok canim galiba bize ait

yaa ole pazar bekcileriyiz bizaz kaldi idare et bi kac gun bacim cikma soguk falan alirsin allah korusun bebisler olsunda ..bizde kar var ama hava sert degil dun ciktik biraz yarinda cikcaz bakalim

Bu evlilik takvimleri ne kadar da küçükmüş : ) bukadar sayfada yer kaplayıp gözümüze gözümüze sokmalarına ne gerek vardı : )

Bence bi boy küçültülmeli :103:

Kız pazar günü sabahın 8inde derdin neydi uyanmışsın : ))

Ben sabah namazını nerdeyse gözlerim kapalı kılacam okadar uykum oluyor bu aralar..

eslemcim her gece 4 kez wc ye kalkıyorum uyanık gibiyim zaten alıstım bu durumua ilginç geliyo esimin hiç kalkmadan sabah namazına zorla kalkması, bi de calısıyorum ya hafta sonları bile uyku tutmuyo 6.30 da kalktım da 8 de foruma girdim :))

Ya aslında çok güzel bişey erken kalkmak amaa hiiç bana göre değil yaa şu doktora gidicez diye 2 gün erken kalkiom 3.gün gözleri açamiom artık..

Bu aralar bende gece wcye kalkiom ilaçlardan galiba acayip sıkışıom onda bile sinirleniom uykumun bölünmesine : )

benim de öyleydi ilk önce cook kııyırdum halbuki bir kez kalkıyordum oooo simdikendim dolasmak istiyorum evde sanırım ayaga kalkma sırtıma iyi geliyor:) yat kuzum dinlen en iyisi bu zaten bu gunlerin için:)

Bugün kocişde yok kızlar da yok off geçmez bugün ..

Neyse namazımı kılıcam nickim kalsn bari..

Kızlar öküzümle kavga ettik dün aksam cok b.ktan bor sebep yüzündn. Sabah altıya kadar uyuyamadım aglamaktan gözlerim balon gibi şişti. Bi ara baya kötü oldum bayılıcm sandım ama sonradan geçti.
Simdi konusmuyoruz az önce dısarı cıktı aksama kadar gelmez. Allah'tan kuzenim war yanımda. Hic bisey zoruma gitmedi de ben yatak odasında aglıyorum hüngür hüngür gelmis basıma bir yerin mi agrıo dedi yok dedim kapıyı carptı cıktı odadann. Ben zaten bunalımdayım azıcık hosgörülü olması gerekirken bana destek vermesi gerekirken o daha cok agzıma edio. O kadar bunaldım ki dogumda kanamadan ölsem keske diorum.
Offff yaaaaaaaa offfffff cok kötüyüm....

yok canim galiba bize ait

yaa ole pazar bekcileriyiz bizaz kaldi idare et bi kac gun bacim cikma soguk falan alirsin allah korusun bebisler olsunda ..bizde kar var ama hava sert degil dun ciktik biraz yarinda cikcaz bakalim

Kız aramızda üc gun var sen mikah tarihinimi yazdın bizim de nikah normalde 4 ekimde oldu ama ben dugunu yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…