Kızlar öküzümle kavga ettik dün aksam cok b.ktan bor sebep yüzündn. Sabah altıya kadar uyuyamadım aglamaktan gözlerim balon gibi şişti. Bi ara baya kötü oldum bayılıcm sandım ama sonradan geçti.
Simdi konusmuyoruz az önce dısarı cıktı aksama kadar gelmez. Allah'tan kuzenim war yanımda. Hic bisey zoruma gitmedi de ben yatak odasında aglıyorum hüngür hüngür gelmis basıma bir yerin mi agrıo dedi yok dedim kapıyı carptı cıktı odadann. Ben zaten bunalımdayım azıcık hosgörülü olması gerekirken bana destek vermesi gerekirken o daha cok agzıma edio. O kadar bunaldım ki dogumda kanamadan ölsem keske diorum.
Offff yaaaaaaaa offfffff cok kötüyüm....
canlarım listemizi hazırlayın ben sayfa başına eklerim :))Bizim bu yasin işi noldu acaba ?
__EsLis390318 .!.:
de sallama onu ozaman..Sen şimdi annesin.. sorumluluğn var ağlayarak kendini harap ederek bebeğini üzemezsin..Artık kendinden önce onu düşünmen lazm..
Ya şurda en mutlu en heyecanlı gnleriniz olması lazm takıldğnz şeylere bak..
Sen bunalımdasında adamında keyfi yerinde değildir heralde..O da eminim seni ve bebeği düşünüyordur sıkıntısını da içe atıyordur bizim gibi ağla zırla rahatlada yok onlarda..bi de öle düşün..
bizim nikah temmuzdaydi cnim dugun 12 ekim bende dugunu yazdimKız aramızda üc gun var sen mikah tarihinimi yazdın bizim de nikah normalde 4 ekimde oldu ama ben dugunu yazdım
eslemcim her gece 4 kez wc ye kalkıyorum uyanık gibiyim zaten alıstım bu durumua ilginç geliyo esimin hiç kalkmadan sabah namazına zorla kalkması, bi de calısıyorum ya hafta sonları bile uyku tutmuyo 6.30 da kalktım da 8 de foruma girdim :))
kızlar eşime 15 tane isim hazırladım..
bu 15 ismi aramızda oylayıp 4e düşürdük..
beren,doğa,alya,buğlem arasında kaldık..
sizce?
masalberra aynen benı anlatmıssın..uyumam 3u buluyor ve saat bası uyanıyorum..
yok tuvaletım gelır,yok bacagım agrır obur yana dönmek ısterım dönemem..
yok susarım..sonucta sabahı ederım uyuyacam dıye..8 de de kalkıyorum..1 haftadır böyleyım yaa..
toplasan 3 saat anca uyumus oluyorum boluk borcuk..ama yınede gun ıcınde uykum gelmıyor hıc..gayet dinç oluyorum..
allah bızı bebege mı hazırlıyor acaba..gece uykularını sımdıden keserek
Beren olsun beren cok hosuma gitti.beren;güçlü kuvvetli,akıllı demek
alya;Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُşeref, sema, dağ tepesi ve yüksek yer manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur..(fetva sıtesınden alıntı yaptım)
buğlem;cennetı mujdeleyen melek demekmış guya..ama asıl anlamı kızılderılı dılınde bereket yüklü bulut demek..
doğayı bılıyoruz zaten..
şu beren ısmı ıcın okadar savasmıstımkı,sımdı kocam olabılır dıyor ama benım hevesımı kacırdı o ısımden sanırım..
eskısı kadar delırmıyorum beren olsun dıye..
ne bılım yaa bı karar veremıyorum..
Beren olsun beren cok hosuma gitti.
:))))) isim bulunur kız sağ sağlım allahın izniyle kucagına alda ...tmm hemen beren koyuyorum
kız dur cevremdekı herkesın fıkrını alcam..
ıyıce kararsızlastım cunku..
bu arada sıte dısında bı fink attırmıyosun bana..hep yakalıyosun
kızlar eşime 15 tane isim hazırladım..
bu 15 ismi aramızda oylayıp 4e düşürdük..
beren,doğa,alya,buğlem arasında kaldık..
sizce?
Anaa en uzun evlide benm galiba : ) hepinizin nikah büyüğüyüm
gunaydın kızlaaarr..bugun uykusuzluktan öluyorum..cunku hiiiiiiiiç uyuyamadım..
gözlerımı acamıyorum suan..
5 dakka sonra kocamı kaldırcam..
o gıdınce gelırım..
aay dun gögsume ıgneler battı durdu..
bende gece ucundan azcık sıktım tepesınde 2-3 damlacık olustu
anaaaaaaaaaamm sütüm geldi benııııııımmm herhalde
o süttü dimi
pesıne daha sıkmadım korkumdan:18:
Günaydın millet;
Haftasonlarınız nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?