çok şükür iyiyim bacım sen nasılsın ?günaydınnn bacımm nasılsın?
çok şükür iyiyim bacım sen nasılsın ?
aynen canım ya tatil günü zaman çok çabuk geçiyo zaten hiç bişe anlamıyorum beniyiyim çok şükür bende bacım her ne kadar pazartesi sendromu yaşasamda
koltuk sılmem lazım buguuuuuun
ama once enerjı toplamalıym
aynen canım ya tatil günü zaman çok çabuk geçiyo zaten hiç bişe anlamıyorum bensana daha zor tabi hamile hamile allah yardımcın olsun bacım
kızlar eşime 15 tane isim hazırladım..
bu 15 ismi aramızda oylayıp 4e düşürdük..
beren,doğa,alya,buğlem arasında kaldık..
sizce?
gunaydın kızlaaarr..bugun uykusuzluktan öluyorum..cunku hiiiiiiiiç uyuyamadım..
gözlerımı acamıyorum suan..
5 dakka sonra kocamı kaldırcam..
o gıdınce gelırım..
aay dun gögsume ıgneler battı durdu..
bende gece ucundan azcık sıktım tepesınde 2-3 damlacık olustu
anaaaaaaaaaamm sütüm geldi benııııııımmm herhalde
o süttü dimi
pesıne daha sıkmadım korkumdan:18:
normal degerler arasinda ciktigi surece sorun yok canim o aclik tokluk o gunlerde ne yediginle ilgili falan yani sinirlari asmadikca sorun teskil etmiyoslm kızlar,,
havanın guzel olusunu ve kocamın evde olusunu degerlendırdık ve sultanahmet emınonu besıkdas sıslı derken baya gezdık
yoruduk ıkımızde:))))))))))))
sımdık lımonlu cay ıcıom ıyı gelıo cok yoruldugumda
cuma gunu hormon testı olduydum,persembe adet oldum ama yogun lekenme tarzıydı,,cuma ıse hıc gelen gıden olmadı ,yınede kan verdım cumartesı gunu tam anlamıyla basladım olmaya ,yarın ucuncu gunum oluyo yarında vercem kan,,
cuma gunku tahlılde hersey normol degerlerde gozukuo ,,cok sukur ,,hıc bı degerım olması gereken degerler dısında deıl ,ama tabı doktora daha gostermedım yarın kı de cıkınca gostercem,,
ama aklıma takılan su oldu ,tsh degerı var troıd hormonu olan,,son uc yılda cesıtlı sebeplerden dolayı 7 kez falan bakıldı buna ama hep degısık cıkmıs,,bı 3.50 cıkmıs bı 1.70 cıkmıs bı 2.70 falan dıe sureklı degısen bı deger ,,yınede olması gereken degerlerın sınırı ıcınde ama surekl degıskenlık gostermesı tuhafıma gıttı yanı 3.50 ıken 1.70 arasında nerdeyse 2 dereceye yakın fark var yanı bu kadar degısmesı normalmıkı acep,,sorcam doktora onun dısında ıyım cok sukur ,,,patır kutur adet oluom,,,,
kızlarr size laf yetiştirdim şimdi kendimi anlatayım dün benim odun ewe gelmedi akşamın körüne kadar sonra arkadaşın karısı geldi karşı apartmanda oturuyor onunla oturduk biraz. sonra bizimkide arkadaşın kocasını aldı geldi yemek falan yedik onların sayesine konuşmaya başladık ama ben affetmedim onu. Onları getirdi eve sırf bahanelerine konuşalım diye. Cok üc kağıtçı walla benim öküz.... bu arada bir tane bebek odası takımı beğendim bakın bakalım begenecek misiniz.
Formini
Formini
kızlarr size laf yetiştirdim şimdi kendimi anlatayım dün benim odun ewe gelmedi akşamın körüne kadar sonra arkadaşın karısı geldi karşı apartmanda oturuyor onunla oturduk biraz. sonra bizimkide arkadaşın kocasını aldı geldi yemek falan yedik onların sayesine konuşmaya başladık ama ben affetmedim onu. Onları getirdi eve sırf bahanelerine konuşalım diye. Cok üc kağıtçı walla benim öküz.... bu arada bir tane bebek odası takımı beğendim bakın bakalım begenecek misiniz.
Formini
Formini
Formini
Formini
kızlar eşime 15 tane isim hazırladım..
bu 15 ismi aramızda oylayıp 4e düşürdük..
beren,doğa,alya,buğlem arasında kaldık..
sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?