Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

koltuk sılmem lazım buguuuuuun
ama once enerjı toplamalıym

aynen canım ya tatil günü zaman çok çabuk geçiyo zaten hiç bişe anlamıyorum ben sana daha zor tabi hamile hamile allah yardımcın olsun bacım

aynen kuşum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun... zor kalkıorum sabahları uyusanda yorgun uyanıosun. yatış pozisyonundan dolayı her yanım tutuluo neneler gibi uyanıorum

kızlar eşime 15 tane isim hazırladım..
bu 15 ismi aramızda oylayıp 4e düşürdük..
beren,doğa,alya,buğlem arasında kaldık..
sizce?

canım alya ismini bende çok istedim zillime de çoğu kişi dalga geçti yok almaya falan derler kıza ilerde dediler. bende wazgeçtim
şimdi Aden isminde karar kıldık değiştirmeyeceğiz inş.

kız benimkinden baya oldu süt gelmeye başlayalı ne bereketli memem varmış benim :) ucundan hemen pırt diye çıkıveriyor :)

selam bacilar nabersiz ben iyi gubu biseym
bugun yine doktora gitcez mutemadiyen seyimi aciyorum doktora normal degerler arasinda ciktigi surece sorun yok canim o aclik tokluk o gunlerde ne yediginle ilgili falan yani sinirlari asmadikca sorun teskil etmiyo

kızlarr size laf yetiştirdim şimdi kendimi anlatayım dün benim odun ewe gelmedi akşamın körüne kadar sonra arkadaşın karısı geldi karşı apartmanda oturuyor onunla oturduk biraz. sonra bizimkide arkadaşın kocasını aldı geldi yemek falan yedik onların sayesine konuşmaya başladık ama ben affetmedim onu. Onları getirdi eve sırf bahanelerine konuşalım diye. Cok üc kağıtçı walla benim öküz.... bu arada bir tane bebek odası takımı beğendim bakın bakalım begenecek misiniz.
Formini

Formini

çok güzelmiş tatlım ama ara renklerden al bence mesela beyaz yaptırsan erkeğede olur kızada 2.çocuğuda düşünmek lazım

Canım çok güzelmiş ya, benimde hoşuma gitti ama bende lilyuma katılıyorum daha ara renklerde alsan daha iyi olur. 2.çocukta falanda kullanırsın. Ben daha karar veremedim oda alsammı almasammı bilmiyorum. Park yatakla idaremi etsek acaba?

Canım eşin sana destek olcağına neden öyle yapmış anlamadım hiç. Sen üzme kendini boşver.

Oda konusunda bende kızlar gibi düşünüyorum. bende beyaz aldım sadece kulpları mavi. Beyaz ya da krem bakarsan daha iyi olur.

sagooo bayıldım odaya yaaaaaaaa
hele yatagının ıcındekı kucuk yataga
aaayyy ben cok sevdım..keske alabılsemde alsam bende..
ama park yatakla ıdare etcem bı kac yıl..
sonrakı evımızede odasını alırız artık..
yaa kızlar demısler ara renklerden al,ikinci cocukta kullansın..
valla bunlardan tam karı olur haaa
benım hıc aklıma bıle gelmedı oyle dusunmek
ama ben buna bayıldım,öldüm,bıttım..çok şirin

bu arada koltugu sılmem lazım leş gıbı oldular..1 senedır hıc sılmedım
ayrıca bugun teklıyı sılcem,yarın ıkılıyı,sonra üçlüyü..
cunku bu evde kurumaz hepsı bırden..bızde kalırız ayakta
hemde yavas yavas sılcem,zaten zorlamaya gerek yok..leke tutmayan kuması var..hemen cıkıyor lekeler..
kımseyede demedım..annem burdaydı halbukı az once..
ama ona desem hemen sılmeye baslar..gerek yoook yorulmasın kadın..ben hallederım oturdugum yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…